Header

Dagarna rullar på och nu är det verkligen höst i Göteborg. Jag skulle vilja säga att jag tycker om hösten, men det är den lilla del av hösten då solen skiner och löven faller bruna från träden.

Tyvärr är en stor del av hösten, den del som jag inte tycker om. Slask, regn och otrevligt mörker. Jag hoppas verkligen att det blir en riktigt fin och gärna ganska lång höst, vintern känns så långt bort men ändå så nära.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Detaljer gör så himla mycket. Igår var jag och Axel först en sväng på stan och sedan åkte vi hem till hans mamma på middag.

Fick med mig denna fina skärbrädan hem från Gant. Så himla snygg! Enligt Axels önskemål så var man tvungen att ha en skärbräda i trä. Så min rosa i plast dög inte längre. Men jag klagar inte, för snyggt blev det!

Likes

Comments

När Elin Bergman var med i Idol förra året vart jag kär i henne redan från början och röstade på henne genom hela tävlingen i princip. Det gick bra för henne och hon tog sig riktigt långt i tävlingen. I fredags uppträdde hon på Idol och wow hon är så himla duktig och fräck.

Älskar hennes stil och det känns verkligen som att hon har hittat sig själv nu. Tyckte väldigt mycket om denna låten också, riktigt bra!

Likes

Comments

​Hittade världens hetaste tröja här om dagen. Open shoulder PLUS turtleneck i ett och samma plagg. Love it!

Likes

Comments

Jag är så himla glad, för jag och min pojkvän ska bli sambos!!! Han ska flytta in hos mig i nästa vecka, och det känns så kul verkligen.

Så inatt sov han här och vi kikade runt lite på vad vi behövde till lägenheten och han förklarade och visade vad han ville ha. Vi har lite olika stil på inredning men det ska nog lösa sig!! Så idag åkte jag in till stan en sväng (han skulle jobba) och fick med mig lite nya handdukar till badrummet och snygga glasunderlägg från Lexington. Så nöjd!

Jag har ju bott själv i min lägenhet i några månader nu, och har börjar känna att drt inte riktigt är min grej att vara själv. Och trivs verkligen inte med att sova själv... Så detta känns så himla bra och jag känner mig himla lycklig!!

Likes

Comments

Filmade lite snuttar när vi var i Grekland. Det var verkligen en lugn och härlig vecka med mycket sol och bad. Love it! Och ser ni sköldpaddan som jag fick med på bild i mitten av filmen ungefär, alltså åh!!

Likes

Comments

Skulle kunna DÖ för Odd Mollys höstkollektion. Alltså allvarligt talat. Vill leva i denna kollektionen i höst. Så himla snyggt och så himla rätt. Långa kappor, mörka mönster, mjuka textiler. Love it!

Likes

Comments