Lov. Älskade lov. Haft en halvt eller ja en ganska trist helg. Kollade en innebandy match, det var helt okej. Hade trevligt sällskap iallafall. Just nu sitter jag och myser, kollar serie osv. Som en söndagkväll ska vara.

Puss


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var längesen jag bloggade nu, men nu kör vi på igen.
Ett helt höstlov och flera helger har passerat och jag är inte ett dugg utvilad.
Ligger efter i massa ämnen då min dator ville sluta fungera under början av lovet.. Då denna vecka kommer bestå av plugg och träningar.

Likes

Comments

Var i stan hela dagen, var dock tvungen att springa in på Ica innan jag landade hemma, då såg jag att det i Aftonbladet stod att det skulle bli 20 grader i helgen, helt sinnes. Hoppas faktiskt inte på sån värme har ju plockar bort kläder för sånt väder, det är ju ändå oktober. Nejnej, nu är det ju faktiskt höstkläder som gäller i min garderob.
Påtal om kläder så införskaffade jag mig en ny jacka häromdan + två tröjor.

Likes

Comments

​Nu har vi gått i skolan i över en månad, tiden har verkligen rusat fram. Hänger knappt med, haha!!

Jag går på gymnasiet och jag valde samhällsprogrammet inriktning beteende. I början var jag dock väldigt osäker och tänkte pröva på i handelsklassen. Men det ändrades sen när jag fick välja bort ett ämne i samhäll pga min depression. Sköt upp Tyska 1 till år två och tre och då kommer jag istället ha det som individuellt val. Jag känner inte lika stor press om ett ämne är borta just nu så jag hinner med allt annat skolarbete som jag faktiskt lyckats rätt bra med. Så ingen stress, skönt som fan. 

Mina gymnasieår kommer bli grymma känner jag nu och tiden kommer rusa iväg. 

Likes

Comments

Pics från senaste veckan
Legat i sängen hela kvällen med Netflix, popcorn och choklad, härligt när man kan ta det lugnt och att det inte är jättemycket i skolan. Ingen stress här inte 😊

Likes

Comments

I skolan och har matte, slutar tolv idag. Hörs

Likes

Comments

Lördag idag och jag mår ovanligt bra. Låg i solen en stund tills mobilen ladda ur och då åkte jag till Lisa, matade henne och myste.

Häromdagen började jag kolla på serien Game of Thrones, tror jag kommer fortsätta sen den. Fick ett himla sug på att börja rida igen, vet inte alls varför. Då jag slutade pga att jag blev rädd för hästar. Konstigt! aja nu ska jag fortsätta se på filmen.

Likes

Comments

Sista riktiga skolveckan tog slut för mig imorse, då jag var hemma och sjuk. Har fått så bra besked nu i slutet i skolan så känner att sommarlovet är väl förtjänat. A på nationella i kemi och C+ på religionen. Ren lycka!
Nu i helgen ska det inte hända något speciellt, hoppas solen kikar fram så man kan få lite lite färg innan skolavslutningen och innan vi åker till Kroatien. Blir nog att åka till Loftahammar imorgon, fårse om jag följer med mamma dit.

Älskade mammi😌

Likes

Comments

Dom senaste dagar har varit riktigt tuffa. Har inte ork till något, ligger bara i sängen och kollar på Netflix. Har kommit in i en dålig spiral igen och det gör att jag inte har lust att blogga. Så ah

Likes

Comments

På onsdag eller torsdag till stan med Johanna och göra en ansiktsbehandling och sen i helgen ska jag nog dra till Linköping eller liknande med pappa då jag behöver hitta lite nya kläder till sommaren, allt har blivit alldeles förstort. Har även en tid inbokad till läkaren för att diskutera om hur mina tabletter fungerar osv. Har tappat all aptit så vi får se hur han svarar på det!
Nu ska jag iaf sova, har bara inte sovit massor i helgen. Är ändå helt slut, behöver sommarlov NU! 😅

Likes

Comments