Header

Allmänt

Jag och min syster har tagit beslutet att blogga tillsammans så jag hoppas att alla ni följer med dit.

TeamMörk (nouw.se/teammork) är den nya webbadressen. In och kolla!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Jack

Igår hade jag körlektion, skola och teorikurs. Sedan på kvällen var jag och tjejerna och åt middag. Väldigt mysigt men så himla slut jag var där vid 19. Kom bara hem och sov.
Just nu är jag på väg till halkbanan tillsammans med några andra, tror det kommer gå jättebra. Ett steg närmare körkortet. Sen på torsdag igen har jag teori igen vilket känns bra hoppas på att vara klar i December/Januari.

Glömde berätta att min syster tränade Jack och de ska även hoppa 90-100cm på klubbisen på söndag om underlaget hinner bli klart. Jag tror så mycket på dom och de kommer gå bra!

Önskar hon kunde köpa egen häst så vi kan åka tillsammans..😍

Likes

Comments

Allmänt

Idag är en fruktansvärt seg dag och jag orkar verkligen inte vara här för jag vill bara sova. Tänkte bjuda på några somriga bilder från We Heart it.

Likes

Comments

Allmänt

Idag hade jag middag för släkten och jag fick ett par nya ridstövlar från mamma och familjen. En lampa av mormor & morfar. Plus en ljusstake av morbror!

Lampan satte jag ihop idag men jag och Anton måste handla en kontakt imorgon så vi kan få upp den så visar den då. Ljusstaken står i fönstret och stövlarna ligger i kartongen.
Jag fick älggryta och mos till middag som jag önskar och sedan Windsorkaka till efterrätt. Tyvärr vart jag och mamma tvungna att skynda iväg för att klippa en häst som jag lovat men de var kul så länge de vara.
Kvinnan jag hjälpte vart nöjd så då är jag nöjd!

Imorgon är de skola, jag är för trött för de!!!

Ps. Världens bästa pojkvän gav mig en Black Opium från Yves Saint Laurent. I'm in love 😍 D.s

Likes

Comments

Allmänt

Den 25 så fyllde jag år och världens bästa pojkvän bjöd mig på spa, middag och hotell. Jag älskar att gå på spa, de känns som att de är enda gången man tar till vara på sig själv och sin kropp. Förutom när jag tränar då men det är på ett annat sätt!
Först vart jag tvungen att köpa en ny tröja för att jag ej hade någon fin så vi gick på stan och jag kom tillbaka med 3 tröjor. Men det blev ändå inte så dyrt för det var massiv rea!
Efter min lilla shoppingtur blev det minst en timme på spaet innan jag sminkade mig och bytte om för middag!
Middagen blev på Allstar och avslutades med nån drink och biljard innan vi gick till hotellet!

Sen den 26 så gick vi på stan hela dagen och handlade julpynt. For ut och red senare på kvällen!

Tack alla ni som sa grattis till mig!

Likes

Comments

Allmänt

Idag slutar jag 12.30 så då kan jag ta ett extra långt pass på gymmet innan jag åker hem och pluggar hela kvällen, hoppas att min syster kan åka till ridhuset med Jack idag så jag kan ta igen matten. Imorgon fyller jag år och jag är så taggad på att se vad Anton och alla andra har hittat på. Känns ändå bra att komma ett år närmare 2o och ett år närmare studenten.

Känns synd att det inte är så mycket snö utan att det mest är blött och kallt och rått. Detta har gjort att jag har blivit trött och lite deppig, känns mest som att jag inte gör annat än sover. I början av veckan när jag var hemma sjuk så sov jag först från kl22-6 och sen från kl13-17 och så gjorde jag 2 dagar och jag är fortfarande sjukt trött och vill mest sova. Just nu håller jag på att somna, Finns de något hjälpmedel mot detta?

Jag försöker ju träna och rida och plugga men de finns som ingen energi! Är det någon som har tips?

Likes

Comments

Allmänt

Idag hade vi US möte hemma hos mig, väldigt mysigt vi var 8 st. Glad att vi var så många eftersom att vi firade att vi hade vunnit årets ungdomssektion i Norrbotten. Vi bestämde oss vilka två som skulle åka på Cus mötet i Eskilstuna nästa år. Vi bestämde även vart vi ville resa och vi kom fram till att vi ville åka till Falsterbo 2017. Nu säljer jag alltså kakor för att vi i US ska kunna få ihop pengar så vi kan göra detta, Någon som vill köpa en burk?

Idag så åkte jag på gymmet efter skolan och plågade mina stackars ben som nu har väldigt ont. Jag ska även dit imorgon och plåga mage, rygg och armar för att jag tror inte att jag hinner åka på gymmet något mer denna vecka och Fredag har jag idrottslektion. Jack fick vila för det finns ingenstans att rida och min syster var sjuk så de kunde ej fara till ridhuset. Nu ska jag och min sambo gå och sova så detta blir sista inlägget för ikväll.

Hoppas du har haft en trevlig kväll för det har jag!

Likes

Comments

Allmänt

Shit vad jag har missat i skolan, jag gick ju hem efter halva dagen i fredags för att jag var helt slut. I söndags kväll började jag må jätte illa och blev magsjuk. Nu har jag missat 2 dagar och det känns som att jag ligger efter jättemycket. Egentligen kanske jag borde ha stannat hemma idag också för jag har för mig att man ska vänta 48 timmar men det har jag ej tid med för de för då hamnar jag efter.
I alla fall, hoppas ni har haft en bättre vecka än mig. Men nu tar vi lite nya tag. Jag har utväcklingssamtal och programval samma dag som jag fyller år alltså på fredag. Men det gör inget för jag och min mor tänkte gå och äta lunch någonstans.
Min syster skulle egentligen ha ridit Jack idag men hon var sjuk så vi får väl se vad som händer, kl 19 har ungdomssektionen möte hemma hos mig där vi ska planera lite för kommande år. Detta blir nog bra i alla fall.

Likes

Comments

Wanties till Hästar

Jag fyller ju snart år plus att det snart är jul så detta önskar jag mig. Ett equiline schabrak, veredus grand slam samt Rambo Ionic.

Jag önskar mig även ett rambo vintertäcke, Rambo travel boots, Rambo Ionic stableboots, veredus boots

Även detta hade vart behövligt. Ionic fleece, bucas buzz off rain, nytt pannband.

Sist men inte minst CWD träns,tyglar och förbygel.

Dyrt men väldigt behövligt!

Likes

Comments

Instagram@elviraa97


Better Blogging Nouw