Header

Jack

Jag har nog aldrig haft en bättre häst än idag.

1M hoppade han klockrena språng i kontrollerad galopp och han hade sådan otrolig kämparglöd. Det kändes verkligen superbra. Dock fick vi 2 tidsfel men det var 4 nollor i hela klassen varav en dubbelnolla så jag är nöjd.

110cm dumt nog så la jag upp tempot lite och det resulterade i att han blev springig och när jag skulle plocka upp så blev han störd och rev sen tog han med sig nästa hinder med innan vi hade kommit ihop oss igen. Men 8 fel är godkänt!

Detta var fjärde tävling tillsammans, andra meetinget och 10 klasser totalt. En tävling kvar i år och samma tanke, UTBILDA.
Jack har endast gjort två st 90cm hoppningar som femåring tidigare så vi tar det lugnt.

Vart kan man få tag i musik till videos?
Någon som har bilder?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jack, Allmänt

Idag så vaknade jag kl 06 och borstade i ordning Jack samt rullade upp knopparna. Jag hann även mocka innan vi åkte kl 7.30.

Jag var ganska lugn innan 1m red enligt plan att vara lugn och undervisa. Mycket bra runda och han var på och bjöd.

110cm hade jag högre förväntningar. Vet om att det var första innetävlingen men han har alltid busat sig genom 1m och tagit 110cm som the real deal så att säga. Nu hade han mjölksyra och hoppade bara för att jag ville. Han hade ej samma sug mot hinderna och musten hade gått ur han. Helt enkelt en klass jag ej vill tala om resultatmässigt men den var lärorik.

Likes

Comments

Allmänt, Livet

Jag har haft antalet dåliga dagar nu denna vecka och jag var väldigt taggad på tävling i helgen men nu känns det otroligt värdelöst. Igår kunde jag inte ens rida för att läkarna föreslog att jag skulle ta några nya mediciner och som vanligt gick de åt helvete och nu har jag tappat fokus och hästen har ej tränat. Sen igår gick jag och la mig kl 16 för jag visste inte ens vart jag skulle ta vägen och idag känner jag mig helvetes arg och slut för dom lyckades lura mig att jag skulle må "bättre".

Att ta tabletter är bara påhitt som läkare hittar på för att ge pengar till läkemedelsbrancen. Jag vill inte ta massa mediciner för alla gånger jag har provat så har jag bara blivit sämre. Jag har blivit trött/agressiv/ oskärpt och förvirrad. Jag känner mig ledsen och stressad för att jag gick med på att ta dessa tabletter och det gick ut över min häst och nu kommer det förmodlingen inte bli bra i helgen.

Jag önskar att jag hade kunnat ägna tid åt hästen igår och göra läxor men jag blev bara liggande.

Jag vill aldrig mer ta medicin mot psykisk ohälsa för det är ovärt.

Likes

Comments

Allmänt

Jag har varit otroligt trött senaste veckorna och igår började jag med ny medicin och då slog det över. Idag kom jag hem 13.30 och hade ätit på stan innan för att jag trodde jag skulle svimma på bussen annars.

När jag kom hem så gick jag till stallet och red, men efter 15 min orkade jag ej hålla mig kvar i sadeln så jag skrittade till stallet och försökte hoppa av, slutade med att benen vek sig och jag ramlade rätt på backen.
I alla fall så fick jag in Jack i boxen och satt ner en stund innan jag tog av han sakerna, släppte ut han och gick och sov, har sovit från 16 -21. Nu väntar jag på att mamma ska komma över med mat.

Jag orkade ej plugga matte och missade ett möte och de känns inte alls nå bra.

Vet ej vad jag skall ta mig till...? Har du något förslag?

Likes

Comments

England, Livet, Allmänt

Det var ett tag sen jag bloggade och det tycker jag är synd för jag har väldigt många tankar som jag vill dela med mig av men jag har inte riktigt orkat för det har varit en tuff period i livet.

Jag frågar mig själv om jag har gjort de rätta valen, om jag gjorde rätt som flyttade hem och började skolan igen. Men jag vet att gå skola gör att jag får mig en utbildning och slipper slita ut mig för dåliga pengar.
Jag säger inte att mina upplevelser utomlands inte var roligt utan det var väldigt lärorikt och det var två totalt olika stall vilket gjorde saken ganska intressant.

Själv anser jag att jag hade absolut roligast i England där hade jag många vänner och vi gjorde saker hela tiden, tror faktiskt att de är bland det roligaste jag gjort i mitt liv. Att åka dit själv på egen hand, träffa nya människor och känna sig välkommen. Seriously girls and boys I miss you so much.

Tyskland lärde mig vikten av att vara noggrann och snabb, sen att jag halvt jobbade ihjäl mig är en annan historia. Men jag lärde mig innebörden av att ha en häst som är välgjord från topp till tå. Önskar att jag hade fått rida mer för då hade jobbet känts mer värt. Det finns en hingst där som har satt sig i hjärtat och vinner jag pengar så ska ja köpa han.🙈 Men nu pratar vi en ganska stor summa så de kommer nog aldrig hända...

Jag är bara 18 år (eller 19 i nov) och jag har hunnit med så himla mycket under denna tid och utvecklats som människa. Jag är otroligt stolt över mig själv när jag som 16 åring bestämde mig för att gå skola i Hallstahammar och som 17 åring flyttade till Tyskland och när jag blev 18 till England. Kan lova att de senaste 3 åren har gått fort och jag är inte riktigt beredd att lämna detta bakom mig än men de kommer att bli en del av min ungdom när jag blir äldre.

Likes

Comments

Konsert

Den 29 September flög jag och min syster ner till Stockholm för att gå på Justin Biebers konsert. Detta var något jag valde att ge henne i Julklapp förra året. Det var verkligen jättekul. Jag somnade innan konserten så syrran väckte mig så jag hann duscha och sminka mig. Vi tog tunnelbanan till Globen och gick därifrån till Tele 2 arena. Väl inne hann vi se båda förbanden och jag gillade helt klart The Knocks bäst.

Hela konserten var helt klart magiskt och det var absolut värd pengarna. Hoppas att det kommer fler sådana konserter av han eller andra.

Likes

Comments

Allmänt, Jack

Är så otroligt trött mest hela tiden men ja sover typ ändå 8 timmar vilket är sjukt konstigt.

Jag är ändå stolt för jag har varit i skolan typ 90% av tiden och de är mer än jag brukar.

Igår hade vi bestämt hoppning på banan så vi byggde fram några hinder och Jack var väldigt duktig. vi tränade på relaterade avtsånd och kort ur sväng. Jack har utvecklats otroligt mycket och blivit väldigt fin och jag hoppas på att få bra rundor i Luleå.

Jack när vi hoppade första gången i Mars och sedan August.

Likes

Comments

Allmänt

Egentligen missade jag bara första lektionen men jag tycker att det är så sjukt pinsamt att komma in sent och jag funderar hela tiden på vad människor skulle säga om jag dök upp plus att alla lärare förmodligen skulle säga hur lat jag var osv. Så om jag inte är i tid från morgonen så går jag inte alls dit för det känns jättejobbigt och pinsamt.

I morgon kommer de kännas ännu värre och just nu vill jag inte alls gå dit mer någonsin igen för.


Känner typ mest att jag vill lägga mig och grina i ett hörn i soffan och sova och strunt i allt för det ger mig väldigt mycket ångest.


Nu ska jag hur som helst ligga här i soffan en stund till och kolla på MTV så får vi se vad som händer.


Likes

Comments

Allmänt, England

​Nu har jag äntligen kommit mig för att gå in på datorn och lägga ut alla "bra" sommarbilder. Sommaren påbörjades i England med massa jobb och jag han inte med så mycket annat men däremot var jag på både Hamnfestivalen och PDOL. 

Likes

Comments

Instagram @elviraa97


Better Blogging Nouw