Header

Jack

Djackofski Van Het Dennenbos

Jack som han kallas hemma är en Holsteiner/Fullblods valack född 2009.

I ridningen är Jack väldigt känslig och lyhörd för hjälperna men kan ha lite attityd om man gör något han misstycker till. Han är även väldigt positiv till arbete och gör allt för att göra rätt. Han har inte hunnit med så mycket ännu men vi jobbar på det. Jag hoppas att vi ska kunna rida stadiga 110-120cm rundor nästa år.

Han har endast tävlat 90cm hoppning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Jack

Bloggen har stått otroligt still sedan jag kom hem och de har vart behövligt. Just nu känns det lite jobbigt då jag har flyttat hemifrån igen och inte hittar de möbler ja vill ha så vardagsrummet har en stol, två kuddar, tv och högtalare. så jag och mamma ska åka till Nolia här i veckan och spana in några saker.

I övrigt så har jag haft 4 super veckor här i Sverige. Första helgen var det Hamnfestivalen vilket var sjukt bra. Andra helgen var det hopptävling där jag och Jack gjorde en 90c, på 4 fel. Tredje helgen var det PDOL vilket också va kul men de sluta inte riktigt som planerat men de blev bra ändå. Helgen som var så var jag och nå kompisar på Bränna fredag kväll och lördag spenderade jag i boden och söndag med mamma som just kom hem från en helg i Timrå.

Idag är det alltså måndag och jag har hoppträning ikväll.

Likes

Comments

Allmänt, Jack

Sitter i mitt aldelens egna rum i Sverige och känner att denna sommaren kommer bli den bästa i mitt liv. Jag kom hem från England den 14 Juli och har sedan dess bara fokuserat på Jack. Jag och Jack bar och red en 90CM för träningens skull på våran hemmatävling. Det resulterade i 4 fel och jag är nöjd med rundan med tanke på omständigheterna. Imorgon är det träning för Karro så vi får se vad som händer. Nu kallar däremot kudden på mig så jag för väl säga gonatt då.

Likes

Comments

England

Idag blev jag väckt av Dikki kl 5 på morgonen för att han tyckte att han var rolig så nu har jag spenderat en timme med att somna om vilket jag har misslyckats med totalt. Vi åkte aldrig på pay and jump för vi hade en del hästar som fick ryggen fixade istället men det gjorde inte mig och Mustard så mycket egentligen. I övrigt går väl livet ganska bra typ men jag saknar dock min häst hemma.

Likes

Comments

Den 14 juni har jag varit i England i 4 månader vilket känns rysligt bra. Tjejerna är nu hemma och hälsar på sina familjer så det känns lite tyst och tomt. Men det har kommit två nya tjejer. Malin jobbade här förra året så jag träffade henne här då och den andra tjejen är Josefin så jag tror att detta blir roligt i alla fall. Men jag kan inte vänta till Amanda och Jens är tillbaka.

igår så följde jag, Malin och Josse med Eleanor på Pay and Jump det var roligt att se. Dan har lovat att hjälpa mig att hoppa Mustard på fredag så vi kan åka på nästa pay and jump.

Bilderna har Jens fotat med min kamera

Likes

Comments

England

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva här för jag har inget viktigt att säga annat än att jag saknar bloggen och att ha en häst att skriva om...Men sånt hinner ju förändras. Just denna vecka har jag haft sjuk hemlängtan och vill bara köpa häst och träna, träna, träna. Andra dagen vill jag boka en utlandsresa och ha det mysigt med någon kompis. Så livet svänger. Jag har dock en häst som ska besiktigas i slutet av månaden och jag är så taggad!

Slänger in en bild på Mustard!

Likes

Comments

Instagram @elviraa97


Better Blogging Nouw