Header

England

Idag blev jag väckt av Dikki kl 5 på morgonen för att han tyckte att han var rolig så nu har jag spenderat en timme med att somna om vilket jag har misslyckats med totalt. Vi åkte aldrig på pay and jump för vi hade en del hästar som fick ryggen fixade istället men det gjorde inte mig och Mustard så mycket egentligen. I övrigt går väl livet ganska bra typ men jag saknar dock min häst hemma.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Den 14 juni har jag varit i England i 4 månader vilket känns rysligt bra. Tjejerna är nu hemma och hälsar på sina familjer så det känns lite tyst och tomt. Men det har kommit två nya tjejer. Malin jobbade här förra året så jag träffade henne här då och den andra tjejen är Josefin så jag tror att detta blir roligt i alla fall. Men jag kan inte vänta till Amanda och Jens är tillbaka.

igår så följde jag, Malin och Josse med Eleanor på Pay and Jump det var roligt att se. Dan har lovat att hjälpa mig att hoppa Mustard på fredag så vi kan åka på nästa pay and jump.

Bilderna har Jens fotat med min kamera

Likes

Comments

England

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva här för jag har inget viktigt att säga annat än att jag saknar bloggen och att ha en häst att skriva om...Men sånt hinner ju förändras. Just denna vecka har jag haft sjuk hemlängtan och vill bara köpa häst och träna, träna, träna. Andra dagen vill jag boka en utlandsresa och ha det mysigt med någon kompis. Så livet svänger. Jag har dock en häst som ska besiktigas i slutet av månaden och jag är så taggad!

Slänger in en bild på Mustard!

Likes

Comments

England

Hela dagen idag har jag känna mig allmänt mör och seg. Det tog 100 år att mocka och när jag skulle rida så gick det mesta åt helvete. Kroppen är som utpumpad på energi men jag hoppas att det blir bättre med tiden. Det är ju fredagkväll så vi lyxade till det lite genom att beställa hem kinamat till middag. Min kyckling smakade åt helvete så det händer inte igen illafall men kanske man ska beställa något annat nästa gång. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla igenom lite småsaker innan jag somnar, hoppas eran dag har vart bättre!

Saknar denna💞

Likes

Comments

England

Idag så har jag fått flytta in på farmen med dom andra tjejerna vilket känns superhärligt. Jag ska göra mitt bästa för att vara mer social på bloggen och så vidare och imorgon kommer vi även att påbörja ett projekt som ja e taggad på! hoppas ni är med :)

Likes

Comments

Instagram @elviraa97

1 34513 Next

Better Blogging Nouw