Header

Allmänt

Egentligen missade jag bara första lektionen men jag tycker att det är så sjukt pinsamt att komma in sent och jag funderar hela tiden på vad människor skulle säga om jag dök upp plus att alla lärare förmodligen skulle säga hur lat jag var osv. Så om jag inte är i tid från morgonen så går jag inte alls dit för det känns jättejobbigt och pinsamt.

I morgon kommer de kännas ännu värre och just nu vill jag inte alls gå dit mer någonsin igen för.


Känner typ mest att jag vill lägga mig och grina i ett hörn i soffan och sova och strunt i allt för det ger mig väldigt mycket ångest.


Nu ska jag hur som helst ligga här i soffan en stund till och kolla på MTV så får vi se vad som händer.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt, England

​Nu har jag äntligen kommit mig för att gå in på datorn och lägga ut alla "bra" sommarbilder. Sommaren påbörjades i England med massa jobb och jag han inte med så mycket annat men däremot var jag på både Hamnfestivalen och PDOL. 

Likes

Comments

Allmänt

Idag är det oficiellt första höstdagen men även som Harry Potter fan första dagen på Hogwarts.

Jag har däremot inte börjat första dagen på Hogwarts utan första dagen på Samhällsprogrammet.
Just nu känns det som att det är helt rätt väg att gå men vi får väl se framöver vad jag tycker.

Idag hade jag 3 lektioner, sedan åkte jag hem och väntade på att mamma skulle komma så vi kunde köpa idrottskläder. Men nu är allt i alla fall fixat och de kändes bra.

Sen åt jag middag hos mamma innan jag gick ut och mockade i stalletboch lindade Jack.

Likes

Comments

Jack

Igår så red jag dressyr på Jack och övade på att sitta ner vilket har börjat gå sådär🙈

Har en liten tanke om att kunna starta LC:2 i Boden på Söndag. Men det beror på hur han känns och i sådana fall är det endast för att träna han på domare och staket.

Nu är jag i alla fall på väg till skolan så får vi se hur de går, jag som är så otroligt bra på att gå i skolan.

Likes

Comments

Allmänt, Jack

Idag så gick jag på en lite längre promenad med Jack tillsammans med Evve och Rut. Det va en helt okej sträcka men det blev mycket på asfalt eftersom vi gick till sjukhuset och tillbaka.

Imorgon ska jag börja rida igen, hoppas på att jag ska kunna rida en LC 2 i Boden på söndag.

Nu har jag duschat och ska krypa ner i sängen med mitt hjärta.

Likes

Comments

Jack

Helgen i Gällivare var en helt okej helg för mig och Jack!
Vi kom dit på fredag kväll och jag hade typ glömt allt för jag var väldigt stressad. Men det gick bra ändå och sen när vi skulle sova så hade jag jättesvårt att somna.
Sedan vakna jag kl 5 för att jag va supernervös. Var ut och fodra, promenerade och knoppade sen åt jag frukost och gick banan.

Första klassen var en 1M där jag gick in med en helt okej känsla trots underlaget och regnet. Vi hade ett ner på 4 för att jag inte han bli klar.
Men godkänt då det var första 1m klassen någonsin för han.

Sedan skulle vi hoppa en 110cm och när vi var på framhoppningen och skulle hoppa oxern, första gången som jag styrde på så fega han ut lite. Men andra gången så la jag på skänklarna å fy vad han hoppa. Han var säkert 30 cm över och jag höll på ramla av. Men var jättenöjd så ville nästan stryka från klassen men jag gick in och hoppade i alla fall trots att jag höll på dö av nervositet innan vi skulle gå in på banan, vi fick med oss 3 bommar men jag är så himla nöjd ändå. De va lite svårt och tungt men övning ger färdighet.

I natt sov jag något bättre och jag skulle bara rida 105 så jag gick ut och promenerade vid kl 8 och sedan knoppade jag om. Jag skulle rida den andra storhäst klassen alltså en 105cm.
Allt kändes super men han blev lite lång till 4an och fick nedslag men som sagt så gjorde han det riktigt bra.

Han har med tidigare ägare gått två 90 cm som 5 åring och gjorde nu sitt första meeting och klasser på 1M och högre.

Likes

Comments

Jack

Djackofski Van Het Dennenbos

Jack som han kallas hemma är en Holsteiner/Fullblods valack född 2009.

I ridningen är Jack väldigt känslig och lyhörd för hjälperna men kan ha lite attityd om man gör något han misstycker till. Han är även väldigt positiv till arbete och gör allt för att göra rätt. Han har inte hunnit med så mycket ännu men vi jobbar på det. Jag hoppas att vi ska kunna rida stadiga 110-120cm rundor nästa år.

Han har endast tävlat 90cm hoppning.

Likes

Comments

Allmänt, Jack

Bloggen har stått otroligt still sedan jag kom hem och de har vart behövligt. Just nu känns det lite jobbigt då jag har flyttat hemifrån igen och inte hittar de möbler ja vill ha så vardagsrummet har en stol, två kuddar, tv och högtalare. så jag och mamma ska åka till Nolia här i veckan och spana in några saker.

I övrigt så har jag haft 4 super veckor här i Sverige. Första helgen var det Hamnfestivalen vilket var sjukt bra. Andra helgen var det hopptävling där jag och Jack gjorde en 90c, på 4 fel. Tredje helgen var det PDOL vilket också va kul men de sluta inte riktigt som planerat men de blev bra ändå. Helgen som var så var jag och nå kompisar på Bränna fredag kväll och lördag spenderade jag i boden och söndag med mamma som just kom hem från en helg i Timrå.

Idag är det alltså måndag och jag har hoppträning ikväll.

Likes

Comments

Allmänt, Jack

Sitter i mitt aldelens egna rum i Sverige och känner att denna sommaren kommer bli den bästa i mitt liv. Jag kom hem från England den 14 Juli och har sedan dess bara fokuserat på Jack. Jag och Jack bar och red en 90CM för träningens skull på våran hemmatävling. Det resulterade i 4 fel och jag är nöjd med rundan med tanke på omständigheterna. Imorgon är det träning för Karro så vi får se vad som händer. Nu kallar däremot kudden på mig så jag för väl säga gonatt då.

Likes

Comments

England

Idag blev jag väckt av Dikki kl 5 på morgonen för att han tyckte att han var rolig så nu har jag spenderat en timme med att somna om vilket jag har misslyckats med totalt. Vi åkte aldrig på pay and jump för vi hade en del hästar som fick ryggen fixade istället men det gjorde inte mig och Mustard så mycket egentligen. I övrigt går väl livet ganska bra typ men jag saknar dock min häst hemma.

Likes

Comments

Instagram @elviraa97


Better Blogging Nouw