Så himla skolless nu så de finns nog inte men snart är de lov och gud vad skönt det ska bli och sedan vecka 17-21 har jag praktik. Vet ännu inte var jag ska vara på min praktik plats men jag måste börja fundera över det nu innan de är för sent. Sedan måste jag och kolla sommarjobb och lite jobb på sidan av skolan eftersom jag har en lägenhet och betala och jag kan ju inte använda bort alla mina besparingar som jag tänkte använda efter skolan till något roligt och kanske åka utomlands eller något sådant.

Jag vill bli klar med skolan i år och därför vill jag skärpa mig nu och ta tag i allt jobbigt. Jag har bara känt mig så jävla stressad. känns som att jag ska knalla in i väggen snart. Sover ur dåligt och stressar över saker som jag egentligen jag inte behöver stressa för. Vet inte varför jag känner så men jag hoppas det går över strax annars måste jag till läkaren för så här pallar jag inte hålla på något mer. jag måste göra allt nu känns det som och egentligen måste jag det för praktiken närmar sig och jag har ingenstans att vara, jag skjuter skolarbeten framför mig för att slippa eftersom jag är stressad men vet att det bara blir mer och mer hela tiden. Jag har fått lite energi av det fina vädret nu i alla fall och jag hoppas de fortsätter såhär nästa vecka också. Nu ska jag ta tag i arbeten jag vet att jag inte har gjort och så ska jag gå till alla lärare imorgon och ta reda på vad de är jag missat och så ska jag ta igen det, sommarjobb måste jag också fixa och jag måste fixa ett jobb som jag kan ha på sidan av skolan som jag kan arbeta och tjäna lite pengar i månaden i alla fall så jag får ihop hyran och mat till mig och sådant. Sedan måste jag och hälsa på mamma och pappa här någon kväll och se vad dom gör för jag har inte varit dit på länge heller.


Tack! Det var skönt att få skriva av sig lite...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fattar inte hur man kan göra såhär. fucking less alltså.. fan vad jag hatar detta vill bara hem, men nu kom Anki å nu är jag på bättre humör. PUSS!😘 

Likes

Comments

Tjaba tjoo sitter i soffan med Anki panki, snart svenska lektion kuuul, eller så inte.... hejdå. Kul inlägg😄

Likes

Comments

Nu sitter jag på lektion har just haft en liten rast.

Det är så underbart väder idag så det är nå sjukt! Sol och milt väder!

Likes

Comments

Vaknade av världens huvudvärk i morse, kändes som att mitt huvud skulle explodera. Igår fick Reio sin nya säng och kan säga att den var otroligt skön att sova i. 

Idag ska jag kolla på Farmen och bygglov, Farmen är så himla spännande nu!! vill hela tiden bara se nästa avsnitt!

Aja nu engelska så hejdå!

Likes

Comments 

Life is too short to worry about what others think about you,

have fun and give them something to talk about.

💗


Likes

Comments

Jag älskar dig och du är underbar du får mig alltid att bli glad. Saknar dig när jag är borta. Jag kan alltid vara mig själv med dig och jag känner mig trygg när jag är med dig kram och puss på dig älskar dig mest älskligen! 💗 älskar dig


Likes

Comments

Tror jag håller på att bli sjuk och den här gången ganska rejält. Jag har igår varit och åkt skridskor som jag inte har gjort på väldigt länge och då snackar jag om år! Det var kul men tror jag blev kall då och nu är på väg att bli sjuk. Ska dit en sväng idag också men inte stå på skridskor lika länge.

Nu sitter jag i skolan och gör något arbete så ska hjälpa min vänner nu så hejdå! :)

Likes

Comments

Ja.. känner att den här bloggen har blivit lite av ett skämt haha. Har inte bloggat mycket eller seriöst och vet att det inte är så många som läser..

Har vänt på dygnet helt åt helvette så är som trött under dagarna och pigg på nätterna.Jaa, vad gör vi under dessa nätter? - Jo vi kollar olika program å min sötnos spelar gta 5 för det mesta (nörd.) och jag spelar the sims 3 men inte lika mycket som <3 så jag är då ingen nörd som han. Har sjukt ont i huvudet hela dagarna eftersom jag sover lite och magen mår piss när man har vänt dygnet.

Måste bara skriva att jag älskar min pojkvän otroligt mycket <3 du är underbar.<3

 Jag älskar dig så otroligt mycket du betyder allt för mig! <3

 

s

Likes

Comments