elvirallblogg@hotmail.se

Eftersom vårt flyg gick väldigt tidigt så fick vi beskåda denna himlen. Så magisk fin! Och hur smidigt är det inte att bara ta en kort flygtur på 1,5-2 timmar och plöstligt är man i London! Så himla bra!

Startade dagen med en shoppingrunda på Oxford street vilket har det mesta i butiksväg. En av mina favoritbutiker där är Bershka. Inte så konstigt kanske då det, precis som Zara, är en spansk kedja!

Sedan var det dags för afternoon tea. Ett måste om ni är i England hörni! Det är så mysigt och perfekt för en paus i shoppingen. Vi hade beställt bord på den jätte trevliga resturangen Mews of mayfair. Väldigt bra läge också om man håller sig runt Oxford och Bond street. Precis vid Victoria Secret svängde man in i en super mysig gränd och längst in där låg reaturangen.

Såhär såg vårt bord ut. Massa små mackor och bagels samt scones med sylt och tre olika små efterätter. Skulle verkligen rekommendera Mews of mayfair, det var så gott och fint!

Jag började med en liten wrap som innehöll hummus, sallad och paprika och testade även några av de andra små mackorna med kyckling och det fanns även en med skaldjur. Vissa ställen är väldigt traditionella och har nästan enbart mackor med ost och gurka samt scones men Mews of mayfair hade gått lite utanför den ramen vilket jag föredrar då man fick många olika och väldigt goda saker att välja på!

Efterrätterna. Afternoon tea är som en hel lunch, så vi valde att inte äta lunch utan vänta med att äta till detta vilket var en väldigt bra ide! Vi blev så otroligt mätta!

Sen hann jag inte ta så mycket mer bilder. Res aldrig med mig om ni vill att flygresorna ska bli smidiga, haha. Detta var fjärde gången på rad som jag har otur med flygen. Alla gånger jag flög till Nicke så strejkade piloterna, eller så var planet försenat eller så flög det helt enkelt inte och denna gången var trafiken så långsam så att vi näst intill missade planet. Som vi sprang, haha. Aldrig haft så högt springtempo som från security till vår gate. Men vi hann och vi har skrattat väldigt mycket åt det nu i efterhand! Haha. Över får ni iallafall en liten tjuvtitt på två saker som fick hänga med hem. Båda två i nästan samma ljusrosa nyans.

Hade verkligen en super mysig dag i London! Vi hade så kul och hann med en hel del. Verkligen något att rekommendera om man har en dag över och vill åka iväg någonstans! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments