Något som jag trodde att jag hade mängder av i min garderob var tröjor, eller överdelar överhuvudtaget, något som visat sig vara helt fel då jag verkligen har brist på det. Visade sig när kylan började smyga på och jag inte hade några goa och varma tröjor att ha under mina kappor. Har försökt att fokusera på att enbart köpa det när jag varit ute i butik det senaste. Gillar ringningen på denna, perfekt att ha en bralet under som syns lite plus några halsband till - en bra kombo för att få en vardaglig outfit att se lite mer put togheter up.

Pasade på att köra på två fiskbensflätor när jag fotade dessa bilder, något jag inte kör på särskilt ofta. Mer under sommaren då man lättare kan få dem att se sådär bohemiska ut, en liten risk är ju annars att man går tillbaka några år i tiden till när man var sju och gjorde två (halvbra) flätor till skolan, men under sommaren till en playsuit och slarvigt flätade flätor tycker jag att det funkar samt under vintern när det står skidor på schemat, då är detta go-to frisyren! Tröjan finner ni på Ivyrevel HÄR , jag vet att det kommit upp några inlägg i rad nu men jag ville verkligen lägga upp detta sista plagget idag då de börjar sin rea och ni med koden Elvira10 får 10% på rean. Hur bra?!

Gillar

Kommentarer

christmas gifts

Lite julklappstips för er som börjar få lite idetorka till de sista julklapparna eller för er som helt enkelt behöver lite inspiration på saker att önska sig! Här kan ni se några prylar som är favoriter hos mig just nu och som förhoppningsvis kan ge er lite idéer! Har varit lite smått besatt av Olivia Burton's klockor sen jag såg dem för första gången för några månader sedan och den över i rosèguld är så fin, samt ett enkelt, nätt halsband från Jane Koening, liknande det över. Smink, nessessär och en ny, gosig pyjamas är alltid perfekt att ge bort. Känner du personen väl så tycker jag att kläder är väldigt personligt då man verkligen får fundera ut plagg som passar dennes stil. Har kompisen, syrran/brorsan flyttat hemifrån så är någon form av inredning alltid uppskattat!

Gillar

Kommentarer

Har du någon i din närhet som du fortfarande letar julklapp till eller kanske behöver någon tips på vad de kan ge dig, isåfall kommer här ett tips! Jag älskar nätta guldsmycken och tycker verkligen att de oftast blir pricken över i:et i en outfit. I min senaste outfit matchade jag de guldiga detaljerna på trenchcoaten med detta guldarmband. Ett nätt armband med två knutar på vardera sida!

Även detta kommer från Ivyrevel, och ni hittar det HÄR för endast 299 kr. Glöm inte använda rabattkoden Elvira15 för att få 15% rabatt på ditt köp på hela Ivyrevel's hemsida.

Gillar

Kommentarer