elvirallblogg@hotmail.se

Ser inte jättebra vad jag hade på mig men dt kommer bättre bilder en annan dag! Kjolen är från forever21 och linnet med ursöt rygg fick jag från min fina pojke!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sista dagarna här spenderar vi precis som här ovan. På stranden. Iallafall de första timmarna, sedan vandrar vi vidare till State street för shopping och häng med de andra tjejorna. Jag trivs som fisken i vattnet!  ❤

Likes

Comments

Kjolen- Nordstrom, skjorta- Zara, Smycken-Marc Jacobs
Detta är vad jag strosade runt i i Los Angeles i fredags. Passade på att ta några outfitbilder vid hollywoodskylten, inte varje dag man kan göra det! ;)

Måste även passa på att säga grattis på morsdag till min underbara mamma, jag älskar dig! Du är bäst <3 (För er var ju morsdag igår men här är det ju fortfarande söndag hehe)

Likes

Comments

Har fått en del frågor om var min bikini är ifrån. Och den fann jag inne på cubus för ett bra tag sedan nu, överdelen och underdelen hör egentligen inte ihop men jag tycker nästan det är roligare att matcha ihop dem själv, ett litet tips till er om ni vill få en lite mer annorlunda bikini!

Likes

Comments

 

Idag har vi haft en riktig turistdag. Först ut var hollywoodskylten och efter en timmas taxiåkande (som skulle tagit 10 minuter...) släppte taxichaffören äntligen av oss. Sen fick jag, som bara varit här en gång tidigare för X antal år sedan och med ett dåligt lokalsinne försöka lokalisera vägen upp till griffith observatory. Tillslut kom vi upp dit och det va sååå värt det. Sedan var det taxi igen mot walk of fame för att se alla stjärnorna. Himla roligt men ganska påfrestande efter att bli dragen hit och dit av alla turistattrakioner, vi fick både "beautydiscount" och blev erbjudna att gå ut "och dricka lite te" efter vi varit på seightseeingtur av de som jobbade där. Ne tack sa vi till det men en annan seeightseeingtur blev det iallafall bland alla kändisars hus,sunset boulevard, rodeo drive och massa andra ställen. Väldigt turistigt men känns som att man borde gjort det någon gång. Efter det blev det lite shopping och middag. Nu är klockan två här borta så nu ska här snart sovas, imorgon åker vi hem igen. Eller hem till Santa Barbara, vi kom att tänka på det förut att vi båda sa hem när vi pratade om Santa Barbara, åh om det ändå hade varit så bra haha. 

Likes

Comments


 

Hitills så har LA varit toppen. Lite shopping, galna taxichafförer, god mat och väldigt fint hotell som ni kan se på bilderna. Nu ska vi gosa ner oss,. Imorgon väntar hollywoodskylten, walk of fame och lite kändisspanande. Exciting!

Likes

Comments

Klockan är tre på natten här och vi ska upp om två timmar, jisses. Har packat klart det sista, ska försöka sova lite innan tåget mot Los Angeles avgår. Jag och Linda fick ett infall och kände att vi var tvugna att utforska LA ochså så vi bokade några dagar där. Ska bli väldigt spännande! Kommer tillbaka till SB på lördag igen. Vet inte hur internet kommer vara när vi är där men ställer in lite tidsinställda inlägg så får ni veta mer om LA när vi är tillbaka. Kram 

Likes

Comments

Första bilden visar vår utsikt från där vi bor, inte helt fel! Bild två, tre, fyra och fem visar strandhäng och mysiga promenader plus en random outfitbild. Bild sex, sju och åtta visar vår ena underbara pool och bubbelpool. Testade på bubbelpoolen för första gången häromdagen och bjöd sen in alla tjejor till att komma och bada kvällen därpå. Så mysigt! :D

Likes

Comments