elvirallblogg@hotmail.se

 
Får fortfarande frågor på vilken locktång jag använder. Jag lockade ju mitt hår för några dagar sedan och använde då min minsta locktång. På bilden ovan kan ni se skillnanden på längden när jag har mitt naturliga hår och när jag lockar det med den locktången. Jag använder mig av den minsta locktångensom ni kan se i DETTA inlägget.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. Om man har kortare hår är det lättaste sättet att bara dra runt håret och sätta fast det med hårnålar men blir det mycket hår som hänger löst så tycker jag att det lättaste är att dela upp håret i två sektioner.
2. Jag brukar fläta dem i två flätor men det funkar ochså att t.ex. tvinna dem.
3 och 4. Dra den högra flätan runt och sätt fast med hårnålar  
5. Dra den vänstra åt motsatt håll och sätt fast med hårnålar.
 
Sen är det klart. Så det jag gör som är lite skillnad mot det vanliga är att jag delar upp håret i två sektioner istället för att ta allt på en och samma gång. Det blir mycket lättare att jobba med än att försöka få det jämt med en enda tjock fläta. Vill du vara extra flitig så kan du även testa detta sätt som jag visar i DENNA videon. :)
 

Likes

Comments

 
Tog mig en fika med bästa Linda nu på eftermiddagen. Nu ska försöka fixa en liten guide på hur jag gör med mitt långa hår när jag gör en hairdonut då jjag har fått en förfrågan på det. Får se hur det går men förhoppningsvis dyker det upp lite bilder på det om ett par timmar!

Likes

Comments

Beach Style
 
Gjorde ett kollage över hur jag gärna skulle se ut påväg till stranden. En volang croptop med ett par höga jeansshorts till, vita oxfords, en strandhatt, ett par rayban, korallfärgade naglar och en fläta. Så somrigt!

Likes

Comments


Ska snart göra mig iordning. Idag ska jag och pojkvännen fira tre år, som vi egentligen hade i lördags men Niklas kom inte hem förens i söndags så vi firar idag istället. Ska bli super mysigt! Tänkte locka håret så ska försöka fixa att få upp kvällens frisyr här innan jag åker. Kanske en outfit ochså om jag hittar något snyggt i gardeoben! Ha en bra dag sålänge :)

Likes

Comments

?Hej! du har ju långt hår och gillar att göra frisyrer så jag täntke att du aknske har något bra tips på donut med långt hår. När jag gör "på vanligtsätt" upplver jag att jag får "så mycket hår över" Hur skulle du göra?
Förstår precis vad du menar! Ska försöka visa olika sätt på torsdag här på bloggen! :)

?åååhh vad långt hår du har! Hur kan då få så långt utan att det blir slitet? :)
Jag har sparat länge och sen försöker jag ta hand om det så bra jag bara kan med olika produkter och inte använda värmetänger på det. Men det är ganska torrt så jag kör på mycket olja och återfuktande produkter. Kolla in min hårrutin där jag visar alla produkter osv. HÄR.
 
?Var kommer din balklänning från?
Jag beställde min från promgirl.com. En amerikansk hemsida så tänkt på frakt och tull om du beställer därifrån!
 
?Har du något tips!? :D (för Paris)
Kolla in mitt inlägg om mina Paris topptips HÄR. Men kan dra några saker lite snabbt! Disneyland, äta middag i eiffeltornet på resturang eiffel 58 (väldigt häftigt!), äta frukost ute eller på något franskt cafe. Vi satte oss utanför Louvren och köpte baguetter och åt frukost där, mysigt! Och längst ner på  Champs élysées fanns ett stort Pariserhjul, vilket va kul att åka då man såg nästan alla sevärdigheter därifrån. :)
 

Likes

Comments

 
Godmorgon eller förmiddag... Jag gick faktiskt inte upp nu (även fast man kan tro det då jag nästan kan sova hur länge som helst...hehe) men har inte startat datorn förens nu så därför blev det ett lite sent godmorgon inlägg. Senare ska ett inlägg där jag svarar på några av era frågor komma upp så håll utkik :) 

Likes

Comments

Äntligen har pojkvännen kommit hem från Teneriffa och han hade med sig dessa snygga shorts hem till mig. Perfekta turkosa färgen till i sommar och till brunbrända ben, I like. Fick även en tröja med en helt underbar rygg men den kommer upp i en outfitpost istället någon dag! 

Likes

Comments

 
Godmorgon på er. Hoppas eran måndag har börjat bra! Jag vaknade upp hos Niklas idag och ska troligtvis hänga här mesta delen av dagen och bara ta det lungt tillsammans. Ikväll blir det träning men innan dess så ska jag försöka få upp något mer inlägg. Kram sålänge

Likes

Comments