elvirallblogg@hotmail.se

Dagens frisyr. Rosettgalen som jag är så gjorde jag en frisyr i form av en rosett. Första gången jag testade på det så den kan förbättras en del men jag är nöjd för att vara första gången! 
 
Nästa vecka ska jag försöka fixa guider till de olika frisyrerna jag gör, bilder där jag steg för steg visar hur jag gör en viss frisyr. Sounds good?
 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 
Först ut väntar träning, lite senare kommer bl.a. dagens frisyr upp. Hoppas ni har haft en toppen start på eran dag! Kram sålänge 

Likes

Comments

perfection
 
Gjorde ett kollage över hur jag hade velat se ut om jag hade strosat runt på Paris gator, dvs om det hade varit lite varmare och inget regn. Kan inte få nog av maxikjolar med en tröja över, en söt clutch till, naturliga naglar och håret uppsatt i en hög tofs med en rosett. Perfection i mina ögon!
 

Likes

Comments

....ballerinatofflor, mysdress och snart ett nytt avsnitt av Gossip Girl, men först ska jag göra ett kollage som snart kommer upp! 

Likes

CommentsTröja-zara, skor-nelly

Likes

Comments

Kika in lite senare idag, då kommer flera inlägg upp men nu måste jag skynda mig. Ska möta upp Linda och ha en heldag framför och bakom kameran! 

Likes

Comments

Har världens resefeber och vill speciellt till Paris, New york och London. Inte hjälpte det att mamma bestämde sig att för sätta upp denna tapet i ett av rummen i huset. Tapeten är full med bilder och texter om just de tre städerna, jag vill åka nu! Förutom att tapeten ger mig världens reselängtan så är den verkligen hur cool som helst, och passar perfekt i vår resegalna familj.
 
Nu säger jag godnatt. Imorgon kommer det upp några roliga inlägg och förhoppningsvis lite häftiga bilder! Godnatt på er 

Likes

Comments


Dagens frisyr. Har blivit helt kär i rosetter nu till hösten, tycker det är jätte gulligt så försöker få in någon rosettdetalj antingen på ett klädesplagg, ett smycke eller som i detta fall, i håret. 

Likes

Comments

Idag bär jag detta halsband runt halsen. En duva i silver från forever21. 

Likes

Comments