elvirallblogg@hotmail.se

fall

 
 En typisk Elvira outfit för hösten. En blus instoppad i en kjol och en cape och ett par boots för att skydda sig mot kylan utomhus. Lägg till strumpbyxor, guldiga accessoarer och någon väska!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 
Har på mig ett urgulligt halsband idag från Peter Rabitt.

Likes

Comments

 
Maxikjol, blazer, goa tröjor, peplum-toppar, polotröjor med stora kragar, ridingboots, mockaboots, detaljer, guldiga accessoarer.
 

Likes

Comments

Nu ska jag iväg på kalas, en liten sneakpeak på hur jag ser ut. Mer uppdatering kommer ikväll! 
 

Likes

Comments

 
Bästa locktången enligt mig är Björn Axén Tools Curling iron 32! Ger naturliga och stora lockar direkt som håller länge! 

Likes

Comments

 
Dagens- mycket volanger, mycket blommigt , mycket rosa och mycketmycket gosig!

Likes

Comments

 
Detta är min absoluta måste-ha-hårprodukt. Jag kan använda ett annat shampo eller strunta i inpackning ibland men utan denna produkten så är mitt hår en enda torrboll. Använde ett annat balsam i en vecka och mitt hår har aldrig varit så kaotiskt som det var då (it was baaaad! Rufsigt, frizzigt, trassligt, ja helt galet...) men såfort jag började använda Aussie 3 minute miracle igen så blev det normalt. Så behöver ni ett tips på ett bra balsam/inpackning så är detta min absoluta favorit!

Likes

Comments

 
Topp-Odd Molly, Väska-Fiorelli, Armband-Forever21

Likes

Comments


Testade på en snabb frisyr förut med den såkallade hairdonuten. 
 
Nu ska jag ut och springa! Känner att jag behöver det, även fast regnet fullkomligt öser ner och man egentligen borde vara inne och gosa in sig under täcket.

 

Likes

Comments


 
Har på mig ett nytt nagellack idag från Maxfactor glossfinity i färgen 55 angel nails. Jag tyckte att det såg guldigare ut i burken men på naglarna blev det silver. Det glittrar väldigt mycket och det är inte så ofta jag går runt med silvrigt lack men jag gillar det! 

Likes

Comments