Tjena!

hoppas ni får en underbar lördag med era nära och kära :)

Tänkte skriva lite om denna plåtningen jag hade i sommars med en kille som är från Lund, Viktor Norgren, riktigt grym är han. Jag tyckte att han var väldigt skön och rolig fotograf och bli fotad av. De kommer bli fler plåtningar inom kort med honom så håll utkik! Här under så kan ni se 2 bilder som han tagit och den bilden jag la upp på min första inlägg här på bloggen. Men som sagt jag är väldigt nöjd med fotografen och det är viktigt att man trivs med fotografen! Har inte så mycket mer och skriva önskar er en trevlig helg!


ELVIR ALJICEVIC

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Tjena!

Precis slutat jobbet och är riktigt trött, som ni flesta vet så är jag dansare och har dansat Breakdance i 6 år, samtidigt har jag jobbat en massa med Kastriot Morina (min största idol) och Studieförnudetvuxenskolan. Dansen har verkligen varit en stor del av mitt liv och uppväxt. Jag har lärt mig massa av dansen och av Kastriot (min idol) hur man ska vara som person, hur man ska bete sig mot andra människor, att alltid hjälpa folk och alltid vara snäll. Det är alltid lätt att ta fel väg tidigt i livet men har man någon som man ser upp till, som jag ser upp till Kalle, som visar en på rätt väg har man inget att oroa sig för. Är riktigt glad att jag träffade Kastriot, hade inte varit den jag är idag och kommit dit jag är om det inte hade varit för honom.

Min första danskurs var när jag var 13 år gammal och då höll jag danskurs för cirka 10-13 pers. Nu 5 år senare har jag fortfarande kurser i Dansstudion i Halmstad och tävlar lite då och då. Dans kommer alltid vara en stor del av mig! 


ELVIR ALJICEVIC

Likes

Comments

VARDAG

Hej!

Tänkte skriva om hårprodukterna jag använder när jag stylar mitt hår. Här har ni mina två favoriter, Den första hårprodukten längst upp är den bästa hårprodukten jag någonsin haft från Mariano Di Vaio (min inspiration inom modellyrket). Riktigt bra hårprodukt och rekommenderar den verkligen, Den andra hårprodukten är mer för de som har tjockt hår och vill få lite glansigt och bra volym i håret. Det är de hårprodukterna jag använder mest, så om ni letar efter bra hårprodukter så rekommenderar jag de här 2.


ELVIR ALJICEVIC 

Likes

Comments

BILDER

Hej!

Dessa bilderna är från en plåtning med Karina Szuter i Malmö, en av mina favoritplåtningar! Så fort jag kom in i fotostudion kände jag mig bekväm och välkommen, det var en väldigt rolig plåtning och samtidigt en grym upplevelse som jag gärna hade gjort om och det kanske det även blir. Som ni ser nedanför har jag lagt upp bilder från plåtningen, den första bilden är tagen av Elma som hängde med mig på plåtningen och de två andra bilderna är tagna av @KarinaSzuter (checka hennes instagram).


ELVIR ALJICEVIC

Likes

Comments

BILDER

Hej allihop! Jag hoppas att ni har det bra! De här är min första fotografering 2017 i Malmö för och bli modell. Här nedanför kan ni se några bilder som fotografen Moe har tagit, riktigt grym är han! modellyrket är verkligen något jag vill lägga tid på medan jag går i skolan och pluggar.


ELVIR ALJICEVIC


Likes

Comments

BILDER

Tjena!

Mitt namn är Elvir Aljicevic, jag är 17 år gammal och bosatt i Halmstad. Jag har nyligen startat min modellkarriär vilket även är en sak jag vill satsa på. Här på bloggen kommer jag skriva om mina fotograferingar och eventuella modelljobb men även dela med mig av min vardag och även träning. Jag hoppas att ni trivs här och vill följa min resa!

ELVIR ALJICEVIC

Likes

Comments