VARDAG, BILDER

Helluu!

Hoppas alla mår bra och att ni haft en härlig dag med mycket snö. Tänkte skriva lite om vad jag gjorde förra veckan, har haft mycket på gång vilket gör att det blir mindre tid till bloggen. Jag var och besökte Sweden Models kontor i Malmö där massa modeller var inbjudna på en workshop med Emelie Walles, Emelie är en influencer som hjälper massa med utöka sina sociala medier, väldigt kul var det. Det var riktigt kul och träffa andra modeller och snacka lite med dom och se hur det har gått för dem, väldigt inspirerande dag var det och jag lärde mig en massa om hur man marknadsför sig själv, vad man kan göra för att få ett bättre flöde osv. Tack Emelie!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

BILDER, VARDAG

Hej Hej!

Jag hoppas att ni har det riktigt bra och att er dag har varit toppen. Nedanför ser ni bilder från senaste plåtningen i Malmö, nämnde det i senaste inlägget jag gjorde. Det var riktigt kul och jobba med andra modeller och fotografer, alltid kul att testa nya saker. Det är speciellt kul när man ser alla kameror, ljus och massa annat som står runt omkring dig. Som sagt, jag hade det roligt, vi modeller fick makeup av bästa Sirjani och Jessica, ni hittar båda makeup artisterna på Instagram med namnet @sirjani ​och @Jessicatiina. Som vanligt gjorde Moe ett grymt jobb som ni ser här nedanför och honom hittar ni också på Instagram med namnet @photosbymoe​.  :) Förutom Moe så fotade även Sandra och Maja men de fotona kommer upp i ett annat inlägg. 

Ni kan också checka in min Instagram med namnet @Elviraljicevic om ni vill se mer bilder från olika plåtningar.​ 

Ha en fin kväll :D

ELVIR ALJICEVIC 

Likes

Comments

BILDER

Hej!

Det var längesen jag uppdaterade och ber om ursäkt för det! Har faktiskt haft två plåtningar sen vi hördes sist, båda två var i Malmö. Här nedan ser ni bilder från den första plåtningen med Lara från Montenegro, såklart var det bästa Moe (checka hans instagram: @photosbymoe) som hade hand om kameran. Som vanligt gjorde han ett riktigt bra jobb och det gjorde även Lara som jag plåtades med.

Förövrigt har jag inte gjort så mycket, skolan och dansen tar upp mycket av min vardag. Ska börja uppdatera mer nu så hoppas ni stannar kvar och checkar bloggen i veckan! Väntar på mina bilder från den senaste plåtningen som även den var i Malmö, där var det tre fotografer och fyra modeller som var med! Riktigt rolig plåtning var det, alltid kul att testa något nytt.

HOPPAS NI HAR EN SKITBRA DAG :D

ELVIR ALJICEVIC

Likes

Comments

VARDAG

Tjena

Jag hoppas allt är bra med er och att ni har en as nice torsdag. Jag har tyvärr inte kunnat blogga på grund av att jag haft tandinflammation och jag har inte ens kunnat sova på några dagar. Har bara legat hemma och varit trött. I lördags var jag på en födelsedagsfest hos några kompisar och här nere kan ni se några bilder som vi tagit.

Likes

Comments

Tjena hoppas ni har det bra!

Idag så har det varit riktigt skön dag! Var i skolan och det var faktiskt chill helt ärligt, hade matteprov idag och det gick faktiskt jätte bra!
Efter det så hade jag håla och då åkte jag in till stan och fikade med mina vänner i Espresso house. På kvällen så tränade jag lite dans (breakdance) och det var faktiskt skönt, älskar att träna lite sent på kvällen. Nu är jag hemma och tar det lugnt


ELVIR ALJICEVIC

Likes

Comments

Tjena!

Igår så dansade vi i Falkenberg på skapa dans tävlingen. Vi var inte med och tävlade (Young hiphop artists) Vi uppträdde på mellanakten och visade upp vår show vi byggt. Det var as kul de var massa grymma dansare som var med och tävlade i skapa dans tävlingen. Här nere ser ni två bilder en på mig när jag lutar bakåt från huvudet och den andra är starten på showen.

ELVIR ALJICEVIC

Likes

Comments

VARDAG

Tjena!

SM detta året var bra och det var massa duktiga dansare där. Jag var med och tävlade men var inte nöjd med min prestation,jag ska vara med nästa år också och tävla. Nu satsar jag och min grupp inför nästa år att plocka hem det. Första dagen var det absolut inte min dag, kunde gjort mycket bättre ifrån mig men var jätte trött på grund av förseningar och att jag fick värma upp flera gånger, Jag fick tävla halv 11 på kvällen och hade tyvärr inte så mycket energi kvar så det blev inte bra. Men andra dagen var det riktigt skoj fick visa upp mig bättre och blev mer nöjd där.

NU SATSAR VI INFÖR NÄSTA ÅR!


ELVIR ALJICEVIC

Likes

Comments

VARDAG

Tjena!

Just nu sitter jag på dansstudion och ska snart träna inför imorgon, jag ska nämligen vara med i Sveriges mästerskap (SM). Det ska bli as kul att få tävla nu igen, det var verkligen längesen! Jag ska träna riktigt hårt inför tävlingen och så får vi hoppas på det bästa. Sist jag tävlade var 2013 och då kom jag på 2:a plats i Sverige. Nu ska jag både tävla med grupp och själv så de blir mycket att öva på men det kommer bli nice. Jag hoppas att det kommer gå bra och att det blir kul.


ELVIR ALJICEVIC

Likes

Comments

Tjena!

hoppas ni får en underbar lördag med era nära och kära :)

Tänkte skriva lite om denna plåtningen jag hade i sommars med en kille som är från Lund, Viktor Norgren, riktigt grym är han. Jag tyckte att han var väldigt skön och rolig fotograf och bli fotad av. De kommer bli fler plåtningar inom kort med honom så håll utkik! Här under så kan ni se 2 bilder som han tagit och den bilden jag la upp på min första inlägg här på bloggen. Men som sagt jag är väldigt nöjd med fotografen och det är viktigt att man trivs med fotografen! Har inte så mycket mer och skriva önskar er en trevlig helg!


ELVIR ALJICEVIC

Likes

Comments

VARDAG

Tjena!

Precis slutat jobbet och är riktigt trött, som ni flesta vet så är jag dansare och har dansat Breakdance i 6 år, samtidigt har jag jobbat en massa med Kastriot Morina (min största idol) och Studieförnudetvuxenskolan. Dansen har verkligen varit en stor del av mitt liv och uppväxt. Jag har lärt mig massa av dansen och av Kastriot (min idol) hur man ska vara som person, hur man ska bete sig mot andra människor, att alltid hjälpa folk och alltid vara snäll. Det är alltid lätt att ta fel väg tidigt i livet men har man någon som man ser upp till, som jag ser upp till Kalle, som visar en på rätt väg har man inget att oroa sig för. Är riktigt glad att jag träffade Kastriot, hade inte varit den jag är idag och kommit dit jag är om det inte hade varit för honom.

Min första danskurs var när jag var 13 år gammal och då höll jag danskurs för cirka 10-13 pers. Nu 5 år senare har jag fortfarande kurser i Dansstudion i Halmstad och tävlar lite då och då. Dans kommer alltid vara en stor del av mig! 


ELVIR ALJICEVIC

Likes

Comments