sadface42o.tumblr.com​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

adidas ZX Flux / adidas origninals by raf simons / air max thea / vans slip-ons ​/ en stor grön golväxt / en tunnare kappa / en skinnjacka

mina sko-cravings är stora nu men jag vet att nya skor är på väg till mig just nu men ​blir nog ett par när jag får pengar ..

Likes

Comments

är så himla sugen på både värme och ljusare hår + en färdig sleeve.​

idag har jag städat hela dagen och rensat urt allt onödigt i mitt rum vilket är skönt. nu har jag lagt mig ner i sängen och hoppas att febern försvinner över natten men blir nog hemma imorn med.

Likes

Comments

en sneek peek på mitt projektarbete

mitt projektarbete handlar om kvinnans rätt till sin egenkropp . jag har målat bilder som sedan kommer tryckas på tygpåsar ! hör gärna av er om ni är intresserade av en tygpåse ! ​

Likes

Comments

här ovan ser ni några piercingar som jag vill prova/ ha 

ska definitivt ta fler hål i öronen men just nu tycker jag att det är lite för dyrt för min ekonomi. kommer nog testa alla dessa piercingar i framtiden så får vi se fall de behålls.​

Likes

Comments

jacka-lager 157, tights- adidasstore london, croptop -diy, skor - lamodauk.com​

Likes

Comments

Hej! kan du göra ett inlägg om dina kläder? alltså vart du brukar köpa och lite vad du dras till? Du har grym stil!

jag tänkte svara på denna kommentar jag fick igår angående min stil.

jag har alltid vetat hur jag vill se ut och vad jag vill ha på mig det är en sak som jag alltid har haft lätt för. skate kulturen har alltid varit en stor del av min klädstil och det är den forfarande. dock dras jag endast till kläder som inte har så mycket färg, jag tycker verkligen att det är snyggt med ett plagg i färg men jag vet också själv att jag inte trivs i det så mycket. så hela min garderob består av grått,vitt och svart, många cropops ,stora tshirts och crewnecks/hoods. jag har ALLTID svarta jeans haha, det va först i veckan när jag lånade ett par blåa av min syster som jag insåg att blåa är helt okej också!

jag dras till lite sportigare kläder och det senaste har jag blandat sport och grunge, vilket är en kombo som jag verkligen gillar. jag har oftast en keps eller mössa på huvudet oftast svarta.

jag klipper av 90% av det jag köper eller trycker ett eget tryck på plagget.

mina favorit affärer är

H&M - alltså så bra basic kläder till bra priser, köper helst grejer på herravdelningen.

topshop: man kan alltid hitta något perfekt på topshop

o-mighty.com: ett dyrare alternativ men jag bara älskar de kaxiga printen på tröjorna!

sen tycker jag nog faktiskt att det jag har hittat många fynd på är instagram , jag har haft turen att jag följer folk med skitbra smak som säljer sina kläder och då har jag passat på att köpa för en billig slant!

så min inspiration ä rfolk jag följer på instagram, min tumblr, fanny lyckman har bra stil men lite överdriven för min smak.

om ni vill se mer kläder som jag älskar eller outfits som jag vill ha så kan ni följa mig på polyvore ! jag försöker uppdatera där så mycket som möjligt och där finns verkligen mina drömoutfits !

här är några exempel


Likes

Comments