View tracker

Hello!

Idag så har jag bara myst med gofika, jag älskar kaffe verkligen. Jag lever för kaffe.. kan dricka en kopp hela tiden bara för att ha något att smutta på. Plus så hjälper de mot mitt sötsug en hel del. Vi var ute i en liten butik mitt i ingenstans och jaa det fanns inte så mycket där att se men det var skönt att få komma ut lite. Blir lätt trött på att sitta inne speciellt om det är en så fin som det har varit idag.

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Klickade nyss hem dessa godingar, en jumsuit och en klänning från lookbook store, I'm all about the gray!

Likes

Comments

Alltså att ha en dag ledigt ibland är som balsam för själen. Jag älskar verkligen att jobba oavsett vilket jobb, det får tiden att gå liksom.

Idag har jag bara ätit skräp, började med att trycka en Marabou vilket jag inte ångrar för fem öre sedan kör jag toast med 80kilo ost.

Jag läste en artikel i tidningen ELLE idag med, då det fanns en liten spalt där det stod om ett uttalande som Jennifer Lopez (tror jag att det var.. orkar inte gå och kolla upp de) som uttalade om feminism och jag älskar detta citat som jag snappade upp.

"kvinnor borde tro mer på sig själva"

Hmm.. Ahaaa.. JAHA JAA! lite så jobbade min hjärna just då, så länge jag har levt så har jag knappast fått support inom saker som jag velat göra. Jag har själv nästan chansat på att jag klarar av saker, även simpla vardags saker. Men ju äldre jag blir så känner jag att nu orkar jag inte bry mig längre. Nu ska man bara leva life, upptäcka saker, se sig om och hitta sin plats. Vilket jag nog aldrig kommer göra för jag är ett förvuxet barn. Jag älskar kläder men är inte tillräckligt smal för att bli modell, jag är heller inte tillräckligt duktig på att sjunga, eller att sy för att skapa mig själv ett märke. Men vet ni vad? Det gör inget, för så länge jag gör det jag vill och det gör mig glad så vafan.. Då spelar det väl ändå ingen roll? Om du vill bli sopgubbe eller fashonista så KÖR BARA KÖR!!! KBK som man skrev när jag var tonåring, vad har du att förlora? Så länge du har dig själv så kommer du aldrig någonsin behöva någon annan. Bli kär och få hjärtat krossat, ligg runt med allt som rör sig, skrik och gråt, skratta och le, se till så att du får ut de känslor du behöver och att du känner själv att det är okej. Motgångar kommer och går men vi alla har gjort dem och vi kommer möta fler. Kör bara kör.

Likes

Comments

Igår kväll skedde terrordådet i Paris. Det skedde b.l.a. under en konsert där många unga personer i min ålder befann sig. Antalet döda, är obegripligt många och även de som klarade sig är fortfarande drabbade utav en livslång kamp mot ångest m.m.

Men med detta inlägg så vill jag bara göra klart för alla att detta är att dådet skedde inte på grund inte på grund utav en religion. Människorna som utförde detta utnyttjar endast religionen vilket leder till att samtliga d.v.s i princip alla andra troende drabbas av hat och får skulden. människorna som utförde detta gör detta för att få "makt" och får fler anhängare som oftast är osäkra unga män. Situation vi hamnat i idag är ny för de flesta utav oss, vi har inte haft så många immigranter sedan kriget mellan Balkanländerna skedde. Vi får inte glömma att det finns vissa människor som bara hamnat galet fel och är hjärntvättade.

Det sker även i våra samhällen också, men då mörkar vi de med psykisk ohälsa, i många fall så är det hat, och jag tror ni förstår vad jag syftar på. Jag orkar inte leva i ett land där folk konstant skriver om att en religion är fel och att religionen gör dig galen, att den inte borde finnas eller att alla som tror på den är terrorister.

Jag skiter fullständigt om attacken gjordes utav en mörkhyad, en svensk person eller en grön jävla utomjording. Jag skiter i vilket. Så länge du behandlar andra med respekt så får du det tillbaka, kulturkrockar får man räkna med, det blir missförstånd. Så säg inte att du vägrar hjälpa och istället lägger någon sjuk kommentar om att alla borde åka hem. För de dådet som hände i Paris var en vardag för många i sitt hemland. Dådet i Paris är självklart fruktansvärt och jag tänker på de familjer som drabbats men vi måste skilja på onda människor och religion. Eller kom du ut ur din mammas vagina full av hat? Så om det stör dig så jävla mycket ignorera de, du gör det bara lättare för dig själv och för oss andra.

Likes

Comments

Då har jag börjat om IGEN! jag är inte så aktiv som jag önskar när det gäller att blogga. Men vi försöker igen så får vi se hur det går. Jag kommer använda min blogg som en dagbok, jag kommer skriva mina tankar, funderingar och filosofera lite med. Jag kommer säkert skriva något fruktansvärt tråkigt med som t.e.x. min gråa vardag men förhoppningsvis så är det underhållande de med. Jag har även otroligt dåligt skriftspråk så jag ber om ursäkt för de redan nu, hoppas du har överseende.  Otherwise, ha detså bra!! 

Likes

Comments