Imorgon för två år sedan kom vår tredje prinsessa till världen, snabbt och oväntat föddes hon i v.38 två hela veckor innan bf. Hon gjorde vår familj komplett och har varit minstingen i 2 år och kommer vara i ett par månader till sedan blir hon storasyster i MARS ! Kan ni förstå att hon blir storasyster? Hon har givit oss sådan glädje och inte nog med det så har hon varit en väldigt bra lillasyster, hehe :) Finaste Aurora, Du va den sista pusselbiten för oss alla. Mamma och pappa älskar dig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 52 Readers

Likes

Comments

Idag var definitivt en sådan dag där jag ifrågasatte hur jag mådde. Är jag verkligen okej? Massor med tankar som snurrar och oro samt stress för de är så mycket på gång nu.. Lyckades iallafall få pli på mina hormoner och tog mig ett avslappnande bubbelbad. Nu känner jag mig ändå okej.. Vilket jag verkligen inte gjorde tidigare idag, nä, nu måste jag verkligen skaka av mig de här. Sitter o myser med tjejerna som snart ska lägga sig.. Tror jag också tar helg tidigt. Dock började dagen bra men fick sig en vändning så fort jag insåg det var fredag den trettonde.. Usch

Likes

Comments

Eftersom jag alltid springer och undersöker olika smink produkter i butiker så fick jag för mig helt plötsligt att testa lite parfym. Fick syn på en mörkblå flaska och eftersom jag kommit in i någon konstig period gällande blå färg så tvekade jag inte på att spruta på lite parfym. Första gången tyckte jag den va go men inte något wow, sen när jag väl testat 3 gånger till därefter o fastnat för lukten så bestämde jag mig för att köpa den.
Det är Britney Spears - Midnight fantasy parfymen jag menar ! Och den var iallafall ett måste för mig eftersom den var oförglömlig. 

Likes

Comments

Allmänt

Hej, hej, hej!
Och varmt välkommna till min blogg.

Jag heter Elvira och är 23 år gammal.

Vem är jag egentligen ?
Jo, jag är en gift, småbarns mamma som har stort intresse för smink och skönhet.
Jag är även gravid med nummer 4, bebisen beräknas komma på slutet av mars 2018.
Jag har varit gift sedan den 25/09-2012 med världens bästa man och vi har 3 döttrar födda 2013,2014 & 2015.

Det min blogg kommer innehålla är min vardag, händelser ur vårt liv, dokumentation utav barnen och denna graviditet och sen ska vi inte glömma de roligaste, kreativiteten gällande sminkning och skönhet.

Hoppas ni finner nöje i denna bloggen.

Stor kram på er! Mvh Elvira

Likes

Comments