Header
View tracker

Allmänt, Skola

Hejsan!

Det har hänt mycket. Två skolveckor har gått, nu är det fem veckor till innan sportlov.
Jag har ju börjat på en ny skola, Hålabäckskolan.
Det finns både för och nackdelar med skolan, men det finns det med i princip allt. Lite fördelar är att det finns bra lärare och engagerade elever och som jag, också bryr sig om sin skolgång. En nackdel är att man inte får ha med sig sin mobil till lektionerna. Nej, jag sitter inte och håller på med den på lektionerna utan för mig, att bara känna den i fickan gör mig ändå lite lugn. Annars tror jag att jag tappat bort den, vilket gör att jag får panik och letar förbryllat överallt tills jag sedan kommer på att den är i mitt skåp (eller hemma för den delen) och sen börjar jag klanka ner på mig själv. Men det är ju bara att vänja sig. Eftersom att det är nya lärare också så får man ju börja anpassa sig efter dem. Men det är skönt att ha en ordentlig idrotts lärare och engelsklärare. Själv tycker jag att det är lite hårt när det gäller engelskan men det är sånt man får vänja sig vid. Engelska läraren är bra men hård, jag tror faktiskt att detta kommer hjälpa mig med min engelska väldigt mycket.

Vad har hänt de två veckorna?
Måndag V.2: Studiedag, dagen innan skolan börjar. Jag var bara hemma, packade väskan, duschade, red..bara tog det lugnt.

Tisdag V.2: Skolstart. Jag gick upp, gjorde iordning mig. Tog på mig kläder, sminkade mig och satte upp mitt hår i en hög hästsvans. Tog ut hästarna... Åkte 5:an och bytte sedan till 744:an som går in mot Kungsbacka. Samtidigt pratade jag också med Amanda. Skoldagen gick. Efter skolan följde jag med Amanda hem.

Onsdag V.2: Vanliga morgonrutinen. Skoldagen gick och sen var det slut. Jag ville följa med Amanda hem den dagen men det fick jag inte. Så det var att åka hem.

Torsdag V.2: Skolan gick. Efter skolan följde jag, Amanda och Jessica med Nathalie hem. Vi pratade och gjorde musical.lys. Typ, haha. Efter det åkte jag till KU. Jag är inte helt säker, men jag tror det var då vi hade spa. "Väldigt" trevligt spa. Or not..haha. Okej. Man skulle ligga på det hårda golvet samtidigt son det spelades "lugnande" musik. Den som höll i spat, vilket var David denna gången, hade två vattenkannor. Han gjorde ljud med de genom att hälla vatten från en kanna till en annan. Samtidigt stod han och tjata "Spänn höger ben..." etc. Slut "Ge mig 800 kr och gå" Hahah. Först förstod ingen att det var på skoj, när han sa att vi skulle lägga oss på golvet förstod ingen någonting. Men sen förstod vi...

Fredag V.2: Har faktiskt inte ett så stort minne av Fredagen. Jag vet att jag hade svin svårt att sitta still på matte lektionen..och att jag och Amanda åt pizza efter skolan. Ja juste. Matte lektionen var jobbig, noll koncentration. Men, efter matten slutade vi och då hade jag och Amanda planerat att gå till Cyrano's Pizzeria. Vi pratade lite med vår SO lärare innan vi gick. När vi sedan skulle gå kommer en bil och öppnar bilrutan. "Ska ni ha skjuts?" Frågar en person i bilen. Det var vår SO lärare. Hahah Gud vad förvånad jag blev. Han körde oss iallafall in till Kungsbacka Centrum. Efter pizzerian gick vi till biblioteket och efter det, åkte vi till Amandas mormor. Riktigt kul faktiskt.

Lördag V.2: Jag tog ut hästar och gjorde stallstjänst innan jag åkte till Amanda. Hela lördagen satt vi i hennes garderob. Hahaha okej det där lät wierd. Nej, Amanda har en garderob med skjut dörrar, där har hon nu gjort iordning ett litet mysigt ställe med ljusslinga och fåtöljer tillsammans med filtar och kuddar. Där satt vi hela lördagen, tittade på livestreams på musical.ly, tittade på hela säsong 3 av Skam, spelade..Aa. Jag sov över. Vi sov i hennes fåtöljer som hon hade. Faktiskt, så var det rätt skönt.

Söndag V.2: Ja, vi sov ju i Amandas fåtöljer. Det blev faktiskt rätt mycket sömn. Det var bekvämt att sova där. Men Amanda gick upp och duschade, sen gjorde vi iordning oss inför kyrkan. Det var Konfirmationsträff. Det var roligt att träffa de andra igen. Vi fick våra Biblar, lila Bibeln on point 💜. Haha. Faktiskt den finaste Bibeln av alla. Det fanns i röd/rosa, Grön, Blå och lila.
Efter konfirmationsträffen åkte vi hem till Amanda igen. Jag har dock inte så mycket minne av vad vi gjorde resten av dagen..

Måndag V.3: Skolstart igen. För veckan...
Dagen gick bra. När jag kom hem gjorde jag stallstjänst och tog in hästar, jag pluggade även.

Tisdag V.3: Skoldagen rullade på. När jag sedan kom hem gjorde jag stallstjänst, red och tog in hästar.

Onsdag V.3: Det gick bra i skolan, nu gör det bara det, typ...sedan tog jag bussen till Förlanda Kyrka, Upptäckarklubben is on The road again...

Torsdag V.3: Skoldagen gick bra. Dock så var det noll koncentration på hela dagen men det var bara att kämpa på. Sedan tog jag bussen till Gällinge. Jag hade bestämt med pappa att han sedan skulle hämta mig där och så åkte vi till Lanthandeln. Köpte Sura S och Fanta...ok det är Torsdag men jag var tvungen okok...Sedan åkte jag till KU.

Fredag V.3: Nämen det är ju idag det. Ja, skoldagen gick bra. Nu sitter jag på bussen till Bohuslän, Åh's Stiftgård. Det är så att det är konfirmationsläger där.

<><><><><><>

Okej det var de två veckorna det! Det kommer inte bli någon uppdatering under helgen då jag inte har med mig något digitalt "verktyg". Har ändå inget internet där borta så jag kände inte att det var så nödvändigt.

Det är en sak som är jobbig nu med att gå i en skola i Kungsbacka. Det går inga skolbussar utan det går ju endast linjebussar. Jag kan endast ta en buss för att komma hem och den går väldigt sällan. På Måndagar slutar jag 15.05, jag måste vänta i exakt en timme på bussen som kommer 16.05. På Tisdagar slutar jag 14.55, då är det lite mer än en timme som jag måste vänta på bussen. På Onsdagar slutar jag 14.30 och bussen går 14.25...Tack Så Himla Mycket! Så då måste jag vänta i en timme och trettio minuter på den! På Torsdagar slutar jag 13.25 och då går det ingen buss innan 14.35. På Fredagar vet slutar jag 11.45 och min buss kommer 12.40. Det enda som är bra med det är att jag brukar plugga den tiden jag väntar på bussen, då är det mindre plugg hemma.

Okej, Vi hörs på Måndag. Kram

Lite bilder från Fredagen V.2 när jag och Amanda var på Pizza restaurangen Cyrano <33

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan!

Det kom inget inlägg om första skolveckan. Ledsen för det.

Men nu är det så att Jerringpriset har delats ut och i år fick Peder Fredricsson priset! Grattis Grattis!

Men vad stort detta med att Peder vann Jerringpriset blev! Vissa påstår att alla ryttare har suttit i en liten "röstkupp" för att han ska vinna? Vadå? Nejnej. "Jag skäms över att han vann". Vadå skäms? För att han är en del av ridsporten? För att han "bara" fick ett OS-Silver? Jag förstår inte. Om t.ex Sara skulle vunnit skulle det aldrig bli ett sånt här stort tjafs om det. Alla som blev nominerade till Jerringpriset var (vadå var? Är) Fantastiska och verkligen värda priset! Men folket röstade på Peder!

Folk säger att de tycker att t.ex Sara eller Henrik var mer värda priset för att de har mer medaljer. Peders "lilla" silver medalj i OS betyder Ingenting om man jämför med Saras alla guld medaljer. Tydligen, Ingenting.
Jerringpriset handlar inte om vem som tog hem flest medaljer. Det är folket som avgör, tydligen så röstade fler personer på Peder än på Sara Sjöström eller Henrik Stenson. Tydligen så berörde Peder Fredricsson, fler personers hjärtan än vad de andra gjorde. Folket röstade på den de tyckte va värd priset, det blev Peder, Get Over It!

Vi ryttare sitter inte och klagar på när någon som inte tillhör ridsporten vinner. Då sitter inte vi och säger "Fyfan vad jag skäms över att hen vann! Jag slår vad om att den klubben har tvingat alla medlemmarna att rösta!!" Nej det gör vi inte. Vi blir glada för deras skull. Säger Grattis och hyllar den som fick priset. Vi gör inte så stor grej av att den som vi ville skulle få priset inte fick det. ALLA som är nominerade är värd priset, men som sagt. Folket bestämmer. Om det skulle vart den som tagit flest medaljer skulle vi inte behöva en röstning. Men nu är detta "folkets pris".

Allt jag egentligen vill är att folket kan börja bli glada för andra. Nu för tiden är det ofta så att om inte den man vill ska få pris, gör man uppror, kritiserar. Istället för att bara acceptera det. Vara glad för pristagarens skull. Det är så enkelt att bara säga "Grattis", le, acceptera händelsen. Istället skriver folk mil långa krönikor om varför den personen inte skulle fått det, o det, o det..

Jag lämnar nu sociala medier med stor irritation...


Likes

Comments

Allmänt

Hejsan!

Denna veckan har varit upp och ned. Mitt mående har inte varit bäst men helt okej. Allt med den nya skolan känns bra.

Tog slut på mitt internet i mitten av veckan, därför har det inte kommit något inlägg. Imorgon kommer det komma ett inlägg där jag skriver mer om skolveckan.

Igår åkte jag till Amanda. Hon har gjort iordning en liten hörna i hennes rum som hennes garderob med filtar, fåtölj etc. Riktigt mysigt. Där satt vi hela dagen, tittade film, spelade, pratade..ja. Vi tittade på hela säsong 3 av Skam. Jag kan inte säga vilket som är bäst. Inte än. Men säsong 1 tycker jag är sämst.

Smart som jag är så glömde jag min iPad i skolan. Hoppas den ligger kvar imorn, annars är jag rätt körd.

Jag sov iallafall över hos Amanda och idag hade vi konfirmationsträff. Det var kul att träffa de andra igen. Var ju faktiskt längesen. Haha. Vi fick våra biblar, LILAAA. Ja min bibel är lila okok.

Okej. Nu måste jag plugga lite franska (trött emoji, trött emoji, pistol emoji). Mer om veckan kommer imorgon och även lite bilder då. Kram

Likes

Comments

Skola, Allmänt

Hejsan!

Ja då har man tagit sig igenom en dag på Hålabäck då. Nej..jag ska inte låta så negativ. Som sagt verkar det som en bra skola. Klassen verkar lugn, kan bli lite att de kommer in på andra ämnen de inte alls ska prata om egentligen. Typ på Engelskan så sa läraren i början att vi skulle göra lite små uppgifter så hon kunde kolla hur långt vi kommit. Ja, det slutade med att vi pratade från Norra Irland till Donald Trump och om flyktingkrisen hela lektionen. Jag klagar dock inte, det var väldigt intressant.

På idrotten gjorde vi små samarbetsövningar som hon kallade det. Först skulle vi ställa oss i en ring. Sedan gå rakt fram samtidigt som vi blundar och ta tag i de två första personernas händer. När alla har två händer var så fick vi titta och då, självklart, skulle vi krångla oss ur dedär. Nej, det gick faktiskt också rätt bra.

Sen satte hon ut nio koner. Först tre på rad och sedan tre mittemot de två gånger. Nio stycken personer skulle stå vid de konerna vilket då blir en person vid varje kona. Sen fanns det också ett led med resten av klassen. Läraren kastade in bollar och då skulle man skjuta på de andra konerna, och träffade man. Då åkte den personen ut ur spelet och den som var längst fram i ledet fick ta dennes plats samtidigt som den fick ställa sig längst bak i ledet. Det var kul, lite smårörigt ibland.

Sist men inte minst hade vi det som vi från gällinge kallar "Mattkull". Man är i olika lag. Idag var vi 4 i varje lag. Varje lag ska ha en matta, men sen kommer det finnas ett lag utan en matta. Det "mattlösa" laget ska ha en boll som de kastar till varandra för att sedan kunna skjuta på de som har mattor, träffar de, får de ta mattan som laget hade som de träffade och då får de andra laget passa bollen till varandra för att sedan skjuta på ett "mattlag". Jättekul faktiskt.

Vi hade också bild. En timme och trettio minuter bild varje Tisdag. Rip. Dock var det rätt lugnt idag, men en timme och trettio minuter med mitt "reval-ämne". Aa, det är väl bara att lida. Antar jag...

Så hade vi NO/Teknik. Fast, eftersom att vi har det med vår mentor så pratade mer om information osv. Vi hade även vår inriktning Internationell. Dock gjorde vi inte speciellt mycket där.

Jag älskar vårt schema dock. Vi har som längst 20 min raster men den slutar vi 15.05 på Måndagar, 14.55 på Tisdagar, 14.40 på Onsdagar, 13.25 på Torsdagar och 12.05 på Fredagar. På Måndagar börjar alla 9.10 annars 8.20. Det enda som är lite segt är våran NO/Teknik på Måndagar, två timmar och trettio minuter i slutet på Måndagar. Men jag får väl stå ut. Dock så kan jag knappt sitta still i en timme på lektionen. Så vi får se hur det går.

Skoldagen var iallafall bra. Efter det åkte jag hem till Amanda. Vi gjorde inget dock. Bara va. Gick upp till hennes rum och fixade schema på våra iPads. Jag kände mig så himla handikappad idag för jag hade lagt in schemat på min mobil, vilket var onödigt. För att vi har knappt våra mobiler. De ligger typ bara i skåpet hela dagen. Jag är så van vid att alltid ha schemat på mobilen och iPaden och få notiser 5 min innan etc. Dock så kan jag nästan vårt schema på Smedingeskolan helt utantill. Men jag lär mig förhoppningsvis detta schemat också. Nu har jag iallafall schemat på min iPad. Så slipper jag vara orolig för att komma försent.

När jag kom hem gick jag ut och gjorde min stallstjänst innan hästarna kom in.

Godnatt Kram

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon!

Idag är det första skoldagen efter jullovet. Iallafall för mig. Några började idag och några börjar imorgon också, vad jag vet. Spänd men taggad. Hoppas bara jag kommer dit också. Haha, nej det ska nog gå bra. Det enda jag inte vet är vad vi ska ha för schema. Visst vi får ju säkert reda på det idag men det är ju bra att veta vad man ska ta med sig.

Dagens outfit:
En grå vit skjorta.
Svarta hängslebyxor.
Vanliga svarta strumpor.
CRW Ridskor.
Uppsatt hår i en hög hästsvans.

Har inte hunnit göra hästsvansen än, men den kommer.

Ja. Har inte så mycket mer att skriva. Ni får ha en bra dag. Kram

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Hejsan allihopa!

Nu är det Söndag, slutet på denna vecka. Första veckan på året.

Vad händer kommande vecka?

Måndag: Det är dagen innan skolan börjar. Så jag ska höra iordning allt jag behöver inför skolstart. Så att allting är klart sen på morgonen. Jag ska även göra dagliga sysslor såsom göra stallet och rida. Annars ska jag bara försöka att ta det lugnt. Wish me luck...

Tisdag: Skolstart. Jag ska antagligen åka till skolan. Ta mig igenom den dagen och sen åka hem. Nej nu ska jag inte vara så deppig. Hålabäcksskolan blir säkert bättre. Sen när jag kommer hem ska jag titta igenom mitt schema. Planera lite hur jag ska göra med de nya tiderna etc. Sen ska jag självklart göra min stalltjänst och om jag hinner, rida.

Onsdag: Skoldag nr 2. Så jag ska till skolan (No shit). Efter skolan har jag ingen aning om vad som händer. Mocka Kaspers box och rida.

Torsdag: Skola, mocka Kaspers Box, rida om jag hinner, åka till KU om det blir nåt.

Fredag: Efter skolan blir det att göra stallet och rida.

Lördag: Vad jag vet i nuläget ska jag bara vara hemma, göra stalltjänst och rida.

Söndag: Mocka Kaspers Box. Om jag rider på tisdagen vilar Kasper denna dag, annars inte.

<><><><>

Såhär ser veckan ut just nu. Det kanske blir ändringar senare.

Kram

Likes

Comments

Allmänt

Hej allihopa!
Godmorgon!

Nu har äntligen den första snön kommit hem till mig! Jag har märkt att Stockholm och Linköping (säkert fler ställen) redan fått snö. Igår kväll kom den hem till mig.
Jag har inte bloggat på ett tag men ingenting har hänt.

Idag kommer en kompis till mig som gick i samma ridgrupp som mig på Onsdagar förut. Ska bli så himla kul att träffa henne! Så vi ska väl greja i stallet och så ska vi hitta på något med Pet.

Mer saker jag ska göra idag:
Jag ska gå ut och fota den fina snön.

Ja, jag tror det var allt för idag. Vad som är planerat iallafall. Sen händer det säkert fler grejer. Vad vet jag?

Vi får höras senare. Kram

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan!

Idag var jag då på Ullared. Tänkte visa upp lite bilder.

Dagens lunch blev kyckling på sportbaren. Jag älskar sportbaren så jag tvingade min mormor och käraste kusin att äta där också :))

Fancy

Ag kollade på denna polo tröja. Den fanns i M och L. Jag testade en i M och den passade bra. Enda problemet är att tröjan egentligen ska vara en magtröja...heh. Jag gillade den men blev tyvärr inget köp.

Nu kommer vi till det jag köpte, haha. Jag köpte två stycken iDeal skal. Det vita "Magnet Wallet" och "Fashion Case White Marble"

Magnet Wallet-150:-
Fashion Case White Marble-100:-

Jag har länge velat ha en egen spegel på mitt rum. Nej jag har inte haft en egen spegel innan.

Jag såg denna och tyckte den var jättefin. Tog den direkt. Haha. Jag som älskar citat.

"You Are Loved"

Inte så mycket saker som vanligt. Men det räcker. Jag sparar till horseshow också.
Jag blev lite besviken på Gekås faktiskt. Jag tänkte kolla på Hackamore. Vill som sagt testa hur Kasper går på det då han inte riktigt gillar bettet. Han funkar bra på det men har känt att han dragit mer med bett än utan. Men med grimma eller sidepull kan han bli lite stark ibland och även låsa sig. Men självklart fanns det bara i storlek Full. Sen annars tänkte jag kolla på ett lite större bett om inte hack skulle finnas. Det fanns inget i Kaspers storlek. De hade väldigt väldigt mycket av en sak. Så är det ofta där tycker jag. Men jag ska se om jag får tag i ett Hackamore från PS. 

Kram

Likes

Comments

Wanties

De flesta vet ju hur mycket jag älskar PS Of Sweden. De gör så himla fina och bra produkter där! Även fast man får betala en liten slant mer tycker jag att det kan vara värt det, med vissa produkter iallafall.

Men det är ju så himla mycket produkter därifrån som står på önskelistan. Även fast jag aldrig skulle få de men önska kan man alltid! Men här är produkter jag gärna skulle önska mig.


Get Set Revolution

Get Set Revolution. Ja jag vet jag har redan ett men ändå. Ser ni så himla snyggt detta tränset är?! Jag älskar också att alla PS träns har något eget unikt som de gjort för att det ska bli ännu bättre på hästen. 2399 kr

Flat Out Revolution

Ett till träns. Okej ser ni detta tränset? Så originellt och enkelt men snyggt! Älskar också att PS inte har käkremm på sina träns. Mycket snyggare utan. De sitter lika bra med som utan också ändå. 1499 kr

Hackamore Sport Revolution

Snyggt och enkelt. Inte så himla mycket spännen etc. Dock så skulle jag vilja ha en annan nosplatta till. Inte Kroko. Utan fårskinn. 1999 kr

Fårskinn till Hackamore

Jag har inte ridit med Hackamore på Kasper men skulle verkligen vilja testa. Jag har en känsla på att det skulle funka bra med ett Hackamore. Ska testa och om det funkar tror jag faktiskt att jag ska köpa ett. 349 kr

Jump Off Revolution

Sista tränset. Inte så himla vanligt men snyggt och enkelt det med. Gillar att inte nosgrimman sitter så långt ner som en vanlig aachennosgrimma brukar sitta där bak vid spännet utan att de gjort så den sitter högre upp. 2499 kr

Ja, alla tränsen ligger ju på över 1500 kr. Inte lite pengar haha.

Tygel Softy Supergrip

Dessa tyglar är så himla bra!! Hur jag vet det? Jo för att jag har ett par sådana just nu, fast i svart läder. Jag är verkligen nöjd med de. Sköna och bra grepp. Vilket hjälper mig som ofta glider med mina händer. Men stropparna börjar gå lite sönder, de där de stropparna som jag behöver, så jag får nog ta att köpa ett par nya när de är helt sönder, ingen idé att köpa nya när de fortfarande är funktionella. 599 kr

PS Strap Collector

Ja, den håller ihop sidostyckena vilket minskar risken att något t.ex hamnar i ögat på hästen. Samlar de på ett ställe typ. 79 kr

Schabrak Supergrip Desert Palm

Detta schabrak finns i både ihop och dressyr, dock tror jag att alla deras schabrak gör det men jaja. Jag tycker detta är snyggt men tvekar dock på om det är snyggt på Kasper, haha. Dåligt med just detta är inte har en sån grej vid sadelgjorden som håller det på plats. Ser heller inte om de har den kardborren där uppe som man kan fästa i sadelstropparna vilket skulle vara bra om de hade. Diss på det annars skulle det vara super fint. 899 kr.

Schabrak Pop Birdie Num Num

Detta finns också i dressyr och hopp. Fast det är hopp jag vill ha. Väldigt snyggt, gillar den blå färgen. Tror även detta skulle passa Kasper e aning. 399 kr

Schabrak preppy Leah

Ännu ett brunt schabrak som säkert inte kommer passa Kasper men ärligt, detta är såå snyggt!! Nästa gång kanske jag ska försöka få tag på en grå, skimmel eller svart häst..så det passar typ alla färger ... ;) 599 kr

Grimma + grimskaft Marinblå & Guld

Enkelt och snyggt med extra detaljer som gör det lite extra snyggt. Grimskaftet är 2,7 meter långt och jag ääälllssskkkaaarrr långa grimskaft. 399 kr

Grimma High Comfort Revolution

Som vissa kanske förstått ÄLSKAR jag lädergrimmor! Denna är snygg och har sin egna lilla design. Den kan även funka som Grooming Halter då man kan ta av delen under käken. Även grimman är anatomisk... ;) Inte jättedyr faktiskt för att vara en lädergrimma..799 kr. Har sett lädergrimmor för över 1000 kr...

Pannband Vintage Grey

Detta pannbandet är enkelt och nätt. Min kompis har ett och jag tycker det är så fint och liksom ja, nätt. Inte så stort. En sak jag verkligen älskar med PS pannbanden är deras Click-IT Design! Det gör att man enkelt kan byta pannband. Inget fiffel med sidostyckena etc. 499 kr

PS Of Swedens Lädervårdskit

Jaja, det finns många fler lädervårdsprodukter som är bra. Dessa kanske inte ens är bra? Jo det tror jag nog det är. Skulle vara kul att testa, se om det är bra och gör sin grej. 289 kr

14 hela produkter från PS! Herre...de får väl komma med tiden isåfall, typ när jag är vuxen HAHA. Men jag har iallafall en produkt från PS och det är den produkten som var min favvo av alla 14 (eller innan var det 15 med den produkten) produkter de gjort och det är mitt High Jump Revolution.

Det ärändå den snyggaste av alla. Hehehe.

Om man tittar på priserna blir det en del...några tusen..

Alla bilder är från http://psofsweden.se

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan allihopa!

Idag när jag red Kasper var han som tokig. Eller, han var tokig. Det var som om han inte blivit riden på länge, vilket han blivit. Jag hade tänkt att jobba med hans bakben idag. Gissa hur det gick...

Varken jag eller Kasper kunde koncentrera sig, eller nog mest jag. Men då han var så taggad och glad blev jag okoncentrerad. Ville bara ta ett race på åkern i full fart och känna vinden fläkta. Han var väldigt pigg och ville dra iväg i galopp hela tiden. Det gjorde till att det inte gick att jobba riktigt som jag ville.

Lite konstigt är det då han fick sig ett ganska rejält pass igår under uteritten, trött därefter kan man ju verkligen säga att han var. Ett bra konditions pass.

Idag försökte jag trötta ut honom. Så han blir lugnare imorgon. Förhoppningsvis kan jag jobba bakbenen med honom imorgon. Annars blir det linan med gummisnodd. Kuul!

Btw, imorgon ska jag också till Ullared. Ja igen. Jag fick 200 kr av mormor i julklapp + att vi skulle åka till Ullared. Hoppas Inte hon gör som föra gången.

"Så får du gå där så länge du vill, det är din dag"

* En Timme Senare *

"Kom nu Elvira nu åker vi annars åker jag utan dig"

Jag vet vad jag ska ha, det jag inte hade råd med förra gången. Får se vad det blir tro.

Godnatt Kramisar

Likes

Comments