Header
View tracker

+/-

Här kommer november månads +/-!

+ Ja, november. En månad närmare jul :)
- Det är mörkt så himla snabbt
+ Konfan började, jag är faktiskt taggad på det nu.
- Vi har fått massa idioter till vikarier
+ Jag fick en keyfinder så nu tappar jag inte bort mina nycklar
- En utav mina extra nycklar tappade jag bort (innan jag fick key Finder) och min mentor har hittat den och kanske gett den till någon i klassen. Men hon är inte säker :)
+ Startar min andra P&J på Kasper och allt gick bra

Lite sen, haha. Men nu fick ni den.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kamaroal, Allmänt

Hejsan!

Jag har haft en hyfsat bra vecka. Det är redan december och jag förstår inte hur snabbt det går. Om 20 dagar är det 20 dagar slutar vi skolan och om 22 dagar är det julafton! Jag är inte så taggad på något utav det faktiskt. Men men.

Måndag: Ja vad gjorde jag då? Juste. I måndags åkte jag hem till Andersson. Vi gjorde inte så mycket, var bara tillsammans. Sedan så blev jag hämtad och jag tog hand om hästarna, red och gjorde klart allt i stallet.
Tisdag: Då var jag tvungen att vara hemma. Men jag tog hand om hästarna, det var min dag som jag var tvungen att ta hand om hästarna på så jag lockade och gjorde allting i stallet + red ett snabbt pass.
Onsdag: Jag åkte till kyrkan. Där bakade vi pepparkakor och målade grytlappar. Haha.
Torsdag: Jag, Andersson och Jennifer åkte först hem till Amanda. De lagade skrubbelurer till mellis. Nej inte jag. Om jag skulle vart med skulle de blivit brända. Vi "slogs" såklart på skoj och försökte hålla Jennifer och Amanda borta från varandra när de bråkade om vem utav Marcus och Martinus som är sötast. Själv tycker jag att de ser exakt likadana ut båda två. Är inte heller ett sånt stort fan av de. Iallafall, sen så satte vi oss i bilen för att dra till KU! Att sitta där bak med Jennifer och Amanda var inget smart val. Efter lite slagsmål var det bara en arm som gjorde ont :) Vi gick in till kyrkan och satt där, tills gudstjänsten+nattvarden var slut. Så följde vi med till församlingshemmet med resten. På KU gjorde vi bibelquiz. Mitt lag vann, Thihi. Nej, egentligen vann ett annat lag men då de hade präst och en annan som läst hela Bibeln i deras lag så fick de avdrag vilket gjorde att vi vann. Sen så strosa vi runt tills det var slut.
Fredag: Fredag är ju det idag :)) Idag åkte 7A och några mer klasser till Euroskills. Om jag ska vara helt ärlig, det var rätt tråkigt. Fanns liksom inga ämnen jag är intresserade av och dagen spenderades mest av att bara går runt i folkmassan. Jag tittade inte på någonting, gick bara runt. Haha. Nu ser jag att Johannes håller på att utöka vår hage, vilket kommer bli skönt att få en större nu. Och jag ska ut och göra min stalltjänst.
Lördag: Imorgon ska jag till Amanda! Jennifer och Andersson kommer också. Jag tycker väldigt synd om Amandas föräldrar och mig och Andersson, haha. Men det går nog bra. Vi ska sova över till på söndagen.
Söndag: Är kvar hos Amanda om jag överlevt natten. Med Amanda och Jennifer vet man aldrig. Men vi ska iallafall till kyrkan och efter det är det adventslunch som vi har anmält oss till, Thihihi. Så där ska vi spendera vår söndag, tills vi tröttnar och åker hem.

Nej jag har inte skrivit om hur det gick 23 när jag hoppa P&J. Hade tänkt att jag skulle få tillfälle så snabbt som möjligt att ta lite fina bilder med rosetten men det blev det ju inte. Men.
Onsdag 23-11-16: Direkt när jag kom hem var det bara att stressa på mig kläder och lasta Kasper. Kajsa hade vart snäll och borstat och gjort honom fin innan. Vi åkte mot krk och väl där anmälde vi och gick banan. Klantig som jag är glömde jag passet...men de verkade inte bry sig som tur var. Jag anmälde mig på 40-50 cm. 40 rundan gick bra. Ett stopp på 3:an men sedan blev jag mer bestämd och han hoppade över. Stoppet var dels för att han löjlade sig och dels för att jag var för mycket framåtlutad. Jag tror att om jag skulle suttit mer tillbaka skulle han kunnat hoppa ändå. Annars gick resten av banan jättebra. 50 rundan gick också jättebra. Denna gången blev det felfritt. Jag var mer bestämd och jag visste vilka hinder jag skulle puscha lite mer på. Han peta till ett hinder men bommen låg stadigt kvar. Så det blev 0:a! Är stolt över Kasper då han bara varit borta en gång innan, att han skiter i allt annat omkring honom. Som om han gjort det i många år.
Det enda som skulle kunnat bli bättre är att tempot kan bli liiite långsammare. Han sprang som en jävla blå dåre, haha.

Kram <3

Måste skaffa nya bilder nu, haha

Likes

Comments

View tracker

Tags & Bloggutmaningar

Dag 30: Meningen bakom mitt bloggnamn

Jo enkelt, Jag heter Elvira Karlsson och bloggen heter det jag heter :)

​Idag är det 30 November, sista dagen på månaden och imorgon är det December. Ja, tiden går väldigt väldigt fort och om 25 Dagar (inkl denna) är det julafton :)

Likes

Comments

Hej! Idag ska jag komma med ett tips på en blogg ni kan kolla in.

Det är så att min kompis har börjat blogga vilket ä jättekul! Hon skriver om sitt liv, skolan, hästarna, vardagen helt enkelt. Som jag + lite smått och gott. 

http://nouw.com/mandeln


Likes

Comments

Allmänt

Hejsan!

Jag har länge velat ha ett bettarmand! Tycker de är så fina. Hittade ett för 190:-

Det var en tjej som la ut på en Facebook grupp jag var med i och sa att hon gjorde bettarmband. Det fanns i lila, mörkblå, brun och svart läder med guld eller silverbett. Såklart bling på!

Igår kväll fick jag det och jag tycker att det var riktigt fint! Jag valde ett med svart läder och guld bett. Det var även snabb leverans. Två dagar gick det! Jag vet tyvärr inte vart man kan få tag på henne. Hittade ingen Facebook sida eller annat.

Kram

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan alla fina!

De senaste inläggen har varit tidsinställda. Senast i Tisdags som det blev nåt "riktigt" inlägg här.

Igår var en jäkla skit dag, ursäkta mitt språk. Hoppas på at allt blir bättre på måndag.

Just nu är jag hos en kompis, vart här sen 13. Vi har inte gjort så himla mycket, och just n duschar hon. Imorgon ska vi åka till kyrkan. Nåt mer planerat tror jag inte att vi har faktiskt.

Det har inte hänt så mycket sen i tisdags, förutom att det var en riktig skit dag igår då. I onsdags hoppade jag ju P&J. Det gick skit bra! Hoppade 40 och 50 cm. På 40 löjlade han sig på etg hinder och då jag red skit mot det blev det ett stopp. Sedan tog jag tag i det och var mer bestäm, då hoppade han. Resten av banan gick skit bra! På 50 cm gick llt bättre, jag var mer bestämd och han titta inte på något hinder. Var i ett men rev inte. Jag är jättenöjd med båda rundorna förutom tt han sprang som en jävla blå dåre. Blev en fefri ritt.

Ingenting hände i torsdags vad jag minns. Men igår gick ingenting som det skulle och det började med en usel idrottslektion med en vikarie som inte ens kan ett skit om idrott. Sen var den dagen förstörd helt enkelt :)

Hoppas ni haft det bra, Kram

Likes

Comments

Tags & Bloggutmaningar

Dag 26: Något jag önskade jag gjorde oftare

Jag önskar att jag oftare mår bra. Annars är det väl typ äta mat. Jag brukar inte säga nej till mat men om jag ska erkänna det så har jag blivit väldigt kräsen när det gäller mat och äter sällan maten som bjuds här hemma. Äter knappt någon frukost om det inte finns yoghurt hemma.

Likes

Comments