Header

Allmänt

Hejsan Allihopa!

Anledningen till att jag inte bloggat är att det inte har hänt någonting som jag kan blogga om, hela världen har bara varit upp och med vänd och allt skit. Ingenting har gått rätt helt enkelt.

Men Idag händer det grejer!
Säg farväl till mitt hår, Hahah okej det lät som om jag skulle raka av allt. Nej, jag ska klippa mig. Inte bara topparna denna gången som det brukar bli utan nu ska det bli skillnad.

Imorgon ska jag till en gammal klasskompis och på Söndag ska jag först till kyrkan och sen ska jag rida min kompis häst.

Skriver mer sen. Kram

Likes

Comments

Skola

Tjenare Guys!

Denna dagen har varit helt okej. Ok dagen är inte slut än men det som har varit av den. Det som är kvar nu är att göra stallet och plugga lite SO, sen ska jag väl bara vara inne.

Skoldagen var väl okej, har aldrig riktigt känt att jag haft en riktigt bra skoldag på typ 3-4 år nu. Men vad ska jag göra?

Iallafall så skulle jag och Amanda till Smedingeskolan för att prata med kuratorn där. Eftersom att vi redan känner henne sen innan tyckte vi det var skönt att bara prata ut litegrann.

Efter samtalet med henne väntade vi tills min gamla klass slutat. Dock när det var ca 10 min kvar stod Amanda i dörröppningen och en utav tjejerna såg, hon blev väldigt häpen men tror också hon blev glad. Killarna var faktiskt lugna, jag trodde att de skulle gå på men de brydde sig inte. Fick lite konstiga blickar från någon i klassen och några i andra klasser som kanske inte riktigt gillar mig. Undrar vad de har för anledning att göra så egentligen..men ska inte bry mig för mycket om det.

Vi pratade också med vår gamla NO, Teknik och Mattelärare. Riktigt trevligt faktiskt. Vi träffade vår gamla älskade mentor. Så himla kul att träffa henne. Även fast jag tyckte att hon var ganska jobbig när jag gick där så saknar jag henne ändå något otroligt. Sen fanns det en person till jag gärna skulle träffat men tyvärr så hade han redan åkt hem...

Det var roligt att träffa personerna som stått mig ganska nära när jag gick på Smedinge igen och fick lite glädje i mig vilket jag saknat innan.

Har sagt detta innan men ibland kan jag ångra att jag bytte skola. Den personen som brydde sig mest om mig finns där. Den som gjorde Allt för att ha tid till mig och hjälpa mig. Det var bara en vanlig lärare, men en som brydde sig mer om mig än vad det känns som familjen gör.
Även fast jag inte har någon sån person på Hålabäck, eller egentligen någon vuxen person alls där som jag har extra tillit till så kommer jag Aldrig byta tillbaka.
Men nu i efterhand när jag tänker, så kan jag ibland tänka på att jag kanske tog beslutet lite för snabbt. Jag mådde dåligt och ville bort från världen. Jag ville se ljusare tider, och då var det antagligen det enda ljuset jag såg. Att fly från det mörka. Att fly från det svåra även fast det aldrig blir det bästa ändå. Ibland så kan jag tycka att det här var ett misstag, men man lär sig av sina misstag och jag hoppas på att detta med Hålabäckskolan blir bra ändå.

Det går väldigt mycket upp och ner och jag ska försöka få backarna så små som möjligt.

Okej nu kallar maten, får se om jag får i mig någonting eller inte. Kram <33

Likes

Comments

Allmänt, Skola

Tjenare!

Vad har hänt idag?
Jo dagen har varit en rätt rörig dag och jag har blivit väldigt irriterad idag, vänta..det var inget nytt tyvärr..:)

Dagen började med en inte så lyckad Franska lektion, fortsatte till en rolig men ändå stökig svenska lektion, sedan en SO lektion som var helt ok och sedan lunchtid. Självklart med raster i mellan dock. Efter lunchen var det jobbigaste lektionen på dagen, NO i två och en halv timme.

Den blev heller inte så lyckad och det var nog på den som jag blev mest irriterad på av olika anledningar.

Sen var det meningen att jag skulle hem och rida men det blev lite ändrade planer. Innan lovet pratade jag om någon engelska presentation som jag och Amanda suttit och skrivit på. Vi fick lite längre tid på oss så vi bestämde oss för att finslipa den litegrann, lägga till mer etc. Så idag åkte jag hem till Amanda och vi försökte arbeta så mycket det gick, dock så hade vi en del störmoment som t.ex hennes pappa..Hahah xD

Men presentationen är nu klar så det år bara för mig och Amanda att träna på den så vi kan den någorlunda utantill för att sedan presentera den på Onsdag.

Jag kom hem ca 20.35 vilket absolut inte var menat, hade tänkt att komma hem tidigare så jag iallafall kunde göra stallet, men Selma var snäll och gjorde det åt mig idag, väldigt tacksam över det.

Fick reda på att vi ska börja med Sex och Samlevnad efter vårt Fysik prov som är snart. Jag är absolut inte redo för det, Jag är inte redo och speciellt inte med denna klassen. Herregud hur kommer detta gå.. :)

Dagen imorn ser inte ut att bli en toppendag heller faktiskt. Men men man får väl försöka göra det bästa av det..på NO lektionen har vi checkpoint i Kemi på ämnet Vatten.
Jag vill inte göra det för
1. Jag har redan gjort ett prov på det.
2. Det var ca ett halv år sen vi arbetade med det senast och min lärare sätter "checkpointen" nu??

Ja hon kallar det för checkpoint inte prov, jag kallar det för "Prov" enkelt.

1:a Maj är en helgdag (No shit xD) och då är vi lediga (Men oj vad smart du blivit Elvira !! *applåder*). Vi är bara lediga den dagen (Jag trodde vi var lediga hela veckan .. ): ) så det blir ju bara en dag ledighet (MEN OJ ELVIRA DU KAN). En lärare som jag har kallar det för "Lov". Wtf nej? Ett lov är minst 7 dagar eller??

Men nu så ska jag försöka sova, får se hur det går.
Kram

Likes

Comments

Allmänt

Mornin !!

Måndag morgon igen och nu är det dags för skola. Det har varit väldigt skönt med lov även fast jag inte vill vara hemma så mycket. Men jag har haft saker att göra nästan hela tiden, även fast dagar varit jobbiga. Fulla av ångest och depression.

Idag börjar dagen med Franska som alla andra Måndagar i skolan. Sen fortsätter den. När jag kommer hem sedan ska jag göra stallet och rida, läxor om jag får några också.
Vad som händer denna veckan är oklart. Jag vet att jag ska hem till Amanda och fixa Engelska presentationen någon gång innan Torsdag. Sen vet jag att jag också ska gå på mässan på Göteborgs Horse Show någon dag, Lördag eller Söndag. Hoppas verkligen det blir Lördag då jag har planer inför Söndagen. Iallafall så åker jag dit med Amanda.

Mer får vi se. Men nu ska jag era mot skolan. Bussen kommer strax.

Kram

Likes

Comments

Allmänt

Vet inte hur jag ska börja detta inlägget... :))) HEJJJ!!

I Fredags blev det ingen uppdatering. På förmiddagen var det en jobbig tid. Okej det där lät lite konstigt. Men det var jobbig stämning i huset tycker jag. Men på eftermiddagen runt 13 kom Kajsa. Vi tittade på film, gjorde musical.ly, red och gjorde stallet. Hade lite kul i ca 6 timmar. Vilket också fick mig att glömma allt jobbigt för stunden.

Sen när Kajsa åkt kom allt tillbaka men det var skönt att bara ha kul en stund. Jag pratade också med en kompis i ca 4-5 timmar, Oops hehe.

I Lördags (igår) gjorde jag absolut ingenting. Jo, gömde mig för mormor, inget annat xD Förutom att jag gjorde stallet och red också.

Idag har jag varit i kyrkan, alla söndagar xD Åh idag var det väldigt svårt att koncentrera sig i kyrkan. Det var bara jag och två konfirmander till där men Gud vad vi hade kul, i kyrkan, under gudstjänsten. Tror nästan alla där inne var väldigt trötta på oss, Oops hehhe. Men jag var väldigt trött på en liten ungjävel. Så det måste väl gå jämt ut :)

Efter kyrkan så var det kyrkkaffe. Inget nytt. Jag och de två andra konfirmanderna satt vid ett bord och hade det trevligt. Helt plötsligt så kom en person fram och frågade om vi hade fått receptet på de "goda" bullarna (vet inte ens vad det var??) som de serverade. En utav oss tre konfirmander tyckte de var goda. Jag och en annan var inte så förtjusta i de så när han kom och frågade började vi titta på varandra och sedan brast ut i skratt, Oops Heheh (igen xD).

Jag åkte hem och började ha tråkigt, igen.

MEN imorn är det skola. Är faktiskt inte taggad det minsta, även fast jag heller inte vill vara hemma. Båda alternativen är en pest, om man inte är med Kasper när man är hemma då såklart.

Jag är faktiskt stolt över mig då jag gjprt klart fysiken som jag skrivit så många gånger att jag ska göra. Det har slutat med att jag sitter spelar ändå..men NU är det klart! HEJJA.

Nu måste jag dra, ska ta in hästar och sen förbereda inför imorgon. Hörs imorn, Kram kram

Likes

Comments

Allmänt, Bilder

Hejsan!

Nu har bloggen stått tom några dagar. Men det är för att jag inte riktigt haft tid de senaste dagarna, men dagarna har varit roliga.

I Måndags hade jag väldigt tråkigt så frågade jag några om de ville hitta på något, och ca 1 timme senare gick jag runt på Kungsmässan tillsammans med Olivia. Vi gjorde inte så mycket, bara gick och pratade. Efter ett tag på Kungsmässan gick vi till Kungsbacka Station och tog bussen hem till Olivia.
Där pratade vi och gjorde musical.lys. Så åt vi, och sen åkte vi hem till mig.
Hos mig städade vi först mitt rum, Olivia tyckte att det såg för stökigt ut...hehe.

När vi också kollat hästarna gick vi in och tittade på film. "Berättelsen om Askungen." Den var bra, tyckte det var lite störande att titta på Ella, eller Askungen som hon kallas. Den kroppen såg så photoshop:ad ut. Barn som tittar på den filmen kommer få dåligt självförtroende över sin egna kropp. För övrigt var den väl bra, en klassisk berättelse så man visste vad som kom.

Efter det låg vi och pratade, tittade på lite musical.lys och sov (No shit xD).

På Tisdagmorgonen gick vi upp för att ta ut hästarna. Sen gick vi in, kom inte ihåg riktigt vad vi gjorde, men senare på dagen gick vi ut för att mocka, fylla vatten och ta hand om hästarna. Sedan tog vi kameran, Olivia fotade lite när jag red. Jag tog något skutt över en "stock" som låg på åkern och tränade volter samt tempoväxlingar och övergångar. Gick sådär, Kasper var extremt pigg och jag var inte jätte koncentrerad. Efter det, gick vi in, bara var, sedan gick vi ut igen för att ta lite mer fina bilder. Efter det så åkte vi till Tempo för att köpa godis och så tog vi även in hästarna. Senare så åt vi godis samtidigt som vi pratade om livet. Efter det sov vi.

På Onsdagsmorgonen gick vi återigen upp för att ta ut hästarna. Senare under dagen gick vi ut Igen för att mocka Kaspers Box och fota litegrann, igen. Jag tog lite bilder på Olivia och Kasper, sen tränade jag också lite Natural Horsemanship med Kasper samtidigt som Olivia hade kameran. Jag tog lite repetition på tricks jag lärt honom och sen ännu mer tillitsövningar.

Senare på kvällen åkte vi in till Fjärås Centrum för att äta Pizza. Det var mysigt.

Torsdagsmorgonen började som andra morgnar, vi gick upp och tog ut hästarna. Hela denna dagen har vi varit inne och bara tagit det lugnt. Ca 14.15 åkte Olivia hem. Efter det hade jag skit tråkigt igen. Ca 16.40 åkte vi mot KU. Idag är det Te tema...:) och nu sitter jag här. Det brukar sluta runt 21.00 så jag är kanske hemma 21.30, får se om jag orkar blogga när jag kommer hem.

Jag vet att imorgon ska jag vara med Kajsa, kul då det var så längesedan. På Lördag och Söndag tänker jag att jag är hemma, måste verkligen plugga fysik.

Jag lägger till lite bilder nedanför som är tagna. Det är inte alla men ni kommer få se mer. Kram

Likes

Comments

Allmänt

Tjena människor!

Har noterat att mina senaste inlägg vart på kvällen, Hahah. Aja skit i.

Jag sov över med Cattis i Pets villavagn inatt. Om jag ska vara helt ärlig sov jag jätte dåligt, somnade inte innan 00.00, vaknade ca 01.20 igen, somnade om, vaknade ca 04.00 igen och sen kunde jag inte somna om.

Sen på morgonen gick jag hem, gjorde iordning mig och åkte sedan till kyrkan. Idag skulle jag dit tidigare för att hjälpa till att fixa fikat och göra lite saker i kyrkan. Jag kom dit ungefär 8.45 och vi skulle synas 9.00 i församlingshemmet så jag satt kvar i bilen och väntade tills någon mer kom. Anton K kom så småningom och gick till församlingshemmet, han försökte öppna dörren men det gick inte. Han trodde att dörren bara var lite trög så han drog ännu mer sen började larmet tjuta, bra där Anton!!

Vaktmästaren kom iallafall och stängde av larmet och låste upp. Sen kom de andra som skulle hjälpa till. Vi gjorde först iordning fika, sen gick vi ut i kyrkan och fixade där. Jag, Anton K & Anton M skulle ta korset och ljusen. Fy jag hatar att göra saker inför publik Hahah. Men det gick väl någorlunda bra.

Efter kyrkan var det kyrkkaffe, efter kyrkkaffet gick jag med Sara hem.
Hemma hos Sara gjorde vi inte jättemycket, var allmänt osociala och satt med snapchat, vi spelade kort och brädspel, vi gjorde musical.lys, vi åt. Ja, Hahah.
Nu är jag hemma, hästarna är inne och jag har tråkigt, Yeey (:: Imorgon slipper jag skolan, jag vet att jag ska släppa ut hästar, mocka, rida, släppa in hästar. Mer vet jag inte om imorgon.

Vi hörs! Kram

Likes

Comments

Allmänt

Godkväll kära människor!

Idag har jag bara varit hemma.
Jag gick upp, släppte ut hästar, latade mig.
Jag gick ut för att rida ut en sväng med Cattis, Julia och Felicia och Bäver, Kasper och Valle.
Svin kallt och en rolig uteritt om man bortser från att man knappt kunde röra sig för att det var så himla kallt. Skritt och trav, sen tog jag och Felicia en liten galopp på Kasper och Bäver också. Uppfriskande.

Jag har latat mig ännu mer och sen gjort stallet och tagit in hästarna.
Sen har jag tittat på Mello uppe hos min granne som just nu är bortrest. Hahah, Cattis sover här nu så jag är med henne. Just nu sover hon och jag hade tänkt att göra detsamma. Godnatt kram <33

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan alla underbara människor!

Idag är det Fredag, nästa vecka är jag inte i skolan för det är LOOV. Hahah. Ganska trött på skolan just nu.

Dagen började med att jag vaknade onödigt tidigt, ungefär 4.00 men har haft en del sömnproblem på sistone och sover knappt mer än 1 timme per natt. Vet absolut inte varför. Jag gick iallafall upp, valde kläder, kletade bara lite foundation över mina ärr i ansiktet och sen var det bra. Jag gick ner och ut, tog ut hästarna och sen packade jag bara ner det sista i väskan innan vi skulle ut och vänta på bussen.
I skolan börjar Fredagar med Internationella.
Jag gjorde klart mitt brev till en skola i USA och en i Japan. Alla i klassens brev skickas under sportlovet. Spännande...tror jag.
Sen hade vi Idrott, cirkelträning stod det på schemat. Vissa saker var roligare än andra, vissa saker var jobbigare än andra. Men jag tror jag kommer ha lite träningsverk imorn iallafall.
Sen hade vi matte där vi skulle ha checkpoint som vår lärare kallar det. Eftersom att jag knappt gjort något i matteboken då jag arbetade med andra uppgifter blev det inte många uppgifter gjorda. Sen hade vi ca 45-30 min på oss så jag var väldigt stressad.
Så var det mat efter matten. Jag orkar inte med att jag alltid ska vara så klumpig hela tiden, Hahah xD. Jag går in i bord (Wtf?!), fastnar i stolar o Gud vet allt. Hahah. Jag skulle gå upp och hämta en macka, jag fastnade i en stol och sa "Oh hellv..." och typ hela matsalens blickar riktades mot mig och en vaktmästare typ skrattade åt mig, tack då (:

Sedan är skoldagen slut. När jag kom hem mockade jag. Idag fick Kasprutt vila. Okej vem försöker jag lura?? Han har inte gått mycket på sistone men känner mig väldigt begränsad då han just nu går barfota. Snart ska han skos igen.

Hästarna kom sedan in ungefär vid 18.45 tiden. Nu sitter jag och har allmänt tråkigt på en Fredagskväll.

Imorgon vet jag inget mer än att jag ska ta ut hästar, göra stallstjänst, kanske rida, ta in hästar. Händer kanske nåt mer, får se. På Söndag ska jag åka till Kyrkan 9.00 då jag ska hjälpa till där innan. Sen när jag kommer hem kanske jag rider, mockar om inte Selma redan gjort det...Aa.

Mer info soon.

Kramar

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan allihopa!

Ett tag sedan, igen hehe. Har så lite tid nu vilket gör att jag ofta glömmer bort bloggen. Tänkt länge på att göra detta blogginlägget, men sedan så har det antingen inte funnits tid till det eller så har jag inte haft lust till det. Men nu hade jag tråkigt och ville blogga.

Det har hänt mycket. Mycket i skolan etc. Jag trivs fortfarande ganska bra. Klassen är bra, de flesta lärarna är väl okej. Saknar stödet jag fick från en lärare på Smedinge. Saknar han väldigt väldigt mycket. Annars är väl det mesta som vanligt. Jag har bekantat mig med en ny person i 7B. Jätte snäll, Amanda och hon har varit kompisar sedan innan.

Det är mycket läxor vilket stressar mig väldigt mycket. Men det är väl bara att göra de och vara glad antar jag.

Om man räknar bort skolan så har en rolig grej iallafall hänt. Jag träffade en utav mina internet vänner, en i Bæ Squad, Hahah. Hon spelar Starstable som jag och kallas för Mulle. Vi har ett litet Bæ Squad, jag, Mulle, Swante, Pelle, Mirre och Gatuhund.
Observera att namnen inte är deras äkta namn och även de med killnamn är tjejer egentligen. Detta är bara ett namn som de kallas för i spelet
För ungefär en vecka sedan träffade jag Mulle på Kungsmässan. Hon la ut en bild på sin instagram, "Kungsmässan" stod det. Hon som egentligen bor ungefär 36 mil från mig trodde jag aldrig skulle komma hit. En timma senare gick vi runt tillsammans och kunde knappt tro att vi träffades. Det var så overkligt Hahah.

Någonting annat som hänt som är värt att ta upp här? Hmm, Nah. Det var allt jag hade för idag, Hahah. Snart ska jag till Fjärås Kyrka. Det är Konfirmationsträff idag annars hade det varit KU.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Jag ska väl vara hemma och fortsätta plugga antagligen.

Jag ska se om jag kommer ihåg och orkar att skriva sen när jag kommer hem, jag kommer dock hem väldigt sent så Aa vi får se.

Sista bilden är från dagen då jag träffade Mulle, hon hade även med sig en kompis.
Kram

Likes

Comments