Gjort ett garderobsbyte med min syrra, mycket billigare än att shoppa nytt, superbra. Och en av tröjorna i påsen var denna färgglada klick, älskar orangt alltså. Särkilt nu till hösten när vädret är gråare än gråast. Denna lär bli en ny favvo i garderoben tillsammans med massa annat. Fin?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon är de fredag och som sagt innan, tiden bara flyger förbi. Morgondagens planer är oklara, skola från 8-16, lång dag, sen är det oklart värre. På lördag blir det neråt mot skåneland för att lira boll för att sedan stressa iväg på kräftskiva, älskart. Söndag blir nog en standard slappdag.
Nu ska jag vända ner i soffan med en kopp te framför wahlgrens'värld.

Likes

Comments

Fab five, de är vi.

Likes

Comments

Imorgon är det söndag och idag lördag. Tänkte summera veckan och allt som allt har det varit en bra vecka. Skolveckorna flyger förbi, känns som månadagsmorgonarna sitter ihop med fredagseftermiddagarna. Men klagar icke. I tisdags vandra jag och min klass runt ljungsjön och det är där ifrån bilderna kommer, det var en blandad upplevelse. Idag har jag vart i kungsbacka och kollat damlaget, riktigt mysigt. Sedan nu på kvällen har jag vart med oliwia, de va också mysigt. Imorgon är de match, precis som igår, men de e sköj.

Likes

Comments

letting people in can really fuck you up, but so can shutting them out.

Vill bara promota hur bra min bästavän är. Just nu ligger jag i sängen och slappar, ska strax få i mig lite mat och sedan dra mig vidare på fotboll. Ikväll är det häng med laget. Imorgon vet jag inte riktigt hur dagen ser ut, men hoppas på en bra dag eftersom att man på måndag återvänder till skolbänken. Veckorna är verkligen fullspäckade nu och det är något jag trivs med. Men det är också skönt att ha avstickare i form av en slappe helg ovanför allt.

Likes

Comments

Likes

Comments

"You can't just give up on someone because the situation's not ideal. Great realtionships aren't great because they have no problems. They're great because both people care enough about the other person to find a way to make it work."

Likes

Comments

Hon va livet själv. Vild och fri. Underbart kaotisk, en perfekt rörighet. Hennes händer finner inga andra, så när händerna omsluter dina, då har du hittat hem.

Likes

Comments