Morning sunshine.

Vart vaken sen sju, min första dag på sommarlovet tvingade mig till att ställa klockan på sju. Åt helvete med de, ett tandläkarbesök på fem minuter och sen var jag tillbaka i sängen tillsammans med ludwig igen. Har sovit omkring tre timmar inatt då de va fest i skogen igår. De va kul, väldigt mycket människor dock. Ska försöka sova middag senare då vi inte kunde somna om innan när jag kom tillbaka. Senare ikväll ska jag spela match och sen ska jag till ludwig och sova där. Innan matchen kanske jag träffar oliwia. Vi får se va dagen erbjuder. Nu ska jag fortsätta avnjuta min första dag på sommarlovet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag återstår det endast två dagar till på tullbroskolan en dag hemma o sen har jag lov. Rädda mig, är inte redo för gymnasiet. Är redo för ett långt sommarlov. Imorgon är det vår avslutningsmiddag, jag har sett framemot detta i flera månader och nu när det är mindre än 24 timmar kvar känns det lite skrämmande. Men jag har fixat allt jag behöver och är oerhört redo. Sen på tisdag är det bara till att säga hejdå och ack va jag kommer gråta. Vill inte ens tänka på alla människor jag måste ta avsked av. Sen ska hela kvällen spenderas med alla nior vid stranden. Fööör kul.

Likes

Comments

Hallå eller.

På riktigt va hände med vädret för några dagar sola man i sin bikini och imorse lärde jag ta på mig både vinterjacka och på fötterna mina bulls som jag annars bara har på vintern. Pågrundav de kassa vädret ute, att jag var lite försenad och att vi hade prov första lektionen fick pappa ta och köra mig till skolan, fett bekvämt de få gånger de händer. Men det resulterar också i en promenix hemåt som jag inte är jättesugen på. What to do??? Idag är det onsdag vilket betyder att det snart är långhelg ännu en gång, förra helgen var helgrym och jag tvivlar starkt på att denna helgen blir sämre. Dock lär vädret inte vara med oss, man får väl stanna inne. Efter långhelgen är det en vecka kvar i skolan, en vecka som består av allt annat än skola. Tiden bara flyger förbi.

Hörs när vi hörs.

Likes

Comments

Är på sista lektionen i skolan, svenskan. Har från 8-10 imorse spelat fotbollsturnering som gick allt annat än bra, efter de åkte jag hem för att duscha äta och byta om. Återvände till skolan 12.35 för ett prov spanskan som tog tio minuter att göra, så drygt. Så fick sitta av fyrtio minuter med mina vänner, men klagar inte, de är fantastiska. Efter svenskan har jag lååång helg, satan va skönt. Ikväll spelar vi match och imorgon spelar damerna, resten av dagar är ytterst oklara och det återstår att se vad de ska fyllas ut med för roligt.
Nu ska jag fortsätta slöläsa bloggar med musiken på högsta volym i hörlurarna.

Hörs när vi hörs.

Likes

Comments

Scrollade igenom kamerarullen ute på altanen innan, mina favoritbilder är från förra sommaren och de gör mig bara ännu mer pepp på denna sommaren. Tjugo dagar kvar och inte många av de är riktiga skoldagar. Denna skolveckan börjar redan lida mot sitt slut och jag är oerhört taggad på en långhelg fylld med värme, kompisar och fotboll. Mindre taggad är jag på brevet som slank ner i brevlådan igår, tandläkar besök dagen efter skolavslutningen så tidigt som möjligt, 8.00. Woho. Menmen det överlever jag nog, handlar om tandställning som jag ska få och vill ha den så fort som möjligt så den kan försvinna så fort som möjligt. Nu ska jag åka och träna.

Hörs när vi hörs.

Likes

Comments

Tja fan.

Ligger just nu i min säng, e supertrött och har samling om 40 minuter. Herregud why do i do this to myself. Spenderade gårdagens kväll i min systers lägenhet som vi fick låna när hon är på semester. Det var jag, oliwia, gustav, jonte, robin, chrix, ebbe och noel, superkuuul verkligen. De andra drog vid ett typ medans jag och oliwia stannade kvar för att spendera natten där och vi somnade alldeles försent. Vi steg upp ganska tidigt med för att käka frukost på stålboms, mums. Den långa natten resulterar i en sleten elvira, menmen de ska väl gå bättre efter jag druckit min celsius ;)

Likes

Comments

Hon va livet själv. Vild och fri. Underbart kaotisk, en perfekt rörighet. Hennes händer finner inga andra, så när händerna omsluter dina, då har du hittat hem.

Likes

Comments

Fredag. Ja äntligen så är de faktiskt bara drygt tre timmar kvar i skolan innan helg. Denna veckan har flugit förbi och endå har vi hunnit med två nationella och en inlämning. Skrev mitt allra sista nationella på ett bra tag idag, avslutade väl inte på topp, men jag gjorde det jag kunde, det gick bättre än i onsdags och det är alltid något. Imorgon ska jag spela match borta mot linköping, åtta timmars bussresa för en fotbollsmatch, hela dagen går bort då samlingen är halv 9 på morgonen och vi beräknar vara i falkenberg nio på kvällen igen. Hem till eurovision, heja robin!! Ikväll ska jag bara chilla o äta god mat. Ta in att det är helg igen och ladda inför morgondagen.

Vi hörs när vi hörs.

Likes

Comments

Va inte olycklig, vara lycklig är de bästa som finns och om du skulle blir sårad så läker såren med tiden och du hittar lycka på något annat sett, lyckan kommer ändras med tiden och nya grejer kommer fylla ditt liv med glädje, men man måste satsa för att vinna, så sluta aldrig kämpa.</3

Likes

Comments