Tja fan.

Ligger just nu i min säng, e supertrött och har samling om 40 minuter. Herregud why do i do this to myself. Spenderade gårdagens kväll i min systers lägenhet som vi fick låna när hon är på semester. Det var jag, oliwia, gustav, jonte, robin, chrix, ebbe och noel, superkuuul verkligen. De andra drog vid ett typ medans jag och oliwia stannade kvar för att spendera natten där och vi somnade alldeles försent. Vi steg upp ganska tidigt med för att käka frukost på stålboms, mums. Den långa natten resulterar i en sleten elvira, menmen de ska väl gå bättre efter jag druckit min celsius ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hon va livet själv. Vild och fri. Underbart kaotisk, en perfekt rörighet. Hennes händer finner inga andra, så när händerna omsluter dina, då har du hittat hem.

Likes

Comments

Fredag. Ja äntligen så är de faktiskt bara drygt tre timmar kvar i skolan innan helg. Denna veckan har flugit förbi och endå har vi hunnit med två nationella och en inlämning. Skrev mitt allra sista nationella på ett bra tag idag, avslutade väl inte på topp, men jag gjorde det jag kunde, det gick bättre än i onsdags och det är alltid något. Imorgon ska jag spela match borta mot linköping, åtta timmars bussresa för en fotbollsmatch, hela dagen går bort då samlingen är halv 9 på morgonen och vi beräknar vara i falkenberg nio på kvällen igen. Hem till eurovision, heja robin!! Ikväll ska jag bara chilla o äta god mat. Ta in att det är helg igen och ladda inför morgondagen.

Vi hörs när vi hörs.

Likes

Comments

Va inte olycklig, vara lycklig är de bästa som finns och om du skulle blir sårad så läker såren med tiden och du hittar lycka på något annat sett, lyckan kommer ändras med tiden och nya grejer kommer fylla ditt liv med glädje, men man måste satsa för att vinna, så sluta aldrig kämpa.</3

Likes

Comments

Hemma igen efter en dag i skolan. Imorse hade vi nationella, först fick vi sitta och vänta på ett ersättningprov eftersom e tydligen läckt på vår skola och någon kände för att berätta för lärarna att det gått runt en bild mellan några få elever. Ingen i vår klass hade sett de men vi gjorde iaf ett ersättningprov och har aldrig vart så ledsen och besviken över ett prov. Fyfan va det gick dåligt. Förstörde verkligen heela min dag, inte ens buffé på Sisi till lunch hjälpte och om inte mat gör en lyckligare är det något fel. Dock va det skönt att få äta ute med tjejerna i klassen och bara kunna prata ut, känns inte lika "säkert" att kunna snacka i skolan hahah. Just nu ligger jag och deppar i sängen men lär snart göra klart dendär no-uppgiften jag prata om och det är inget jag vill heller. Men förhoppningvis ska jag iaf träna i eftermiddag (äntligen) så de kanske kan höja mitt humör ett steg uppåt.

Hörs när vi hörs.

Likes

Comments

Återvände precis till huset igen efter den efterlängtade promenaden. Den blev dock inte så lång som jag hoppats men det blev en effektiv powerwalk. Gjort av med lite energi och rensat tankarna, förhoppningvis ska jag va tillräckligt trött för att somna ikväll, råkade dra en omedveten powernap innan och vet hur svårt det är att kunna komma till ro senare ikväll då. Men förhoppningvis ska jag kunna sova, har NP imon igen och det sista jag vill ha innan det är en sömnlös natt. Håller tummarna.

Vi hörs när vi hörs.

Likes

Comments

Hallåhallå.

Just nu ligger jag i sängen och har gjort sen klockan var halv 3 typ, depp, jag vet. Borde ha skrivit lite no men skjuter upp det till imorgon, försöker intala mig själv att jag är nästan klar. Normalt vis brukar jag träna fotboll eller ta mig till el gym, men jag har inte kunnat spela fotboll på tre dagar nu, för mina fötter krånglar mer än vanligt. Tre dagar utan fotboll är otroligt lång och tråkig evighet och att ta sig till gymmet när man egentligen skulle ha spelat fotboll är inte alls kul. Så bojkottar de. Förhoppningvis ska jag kunna träna boll imon igen. Vill ta mig ut på en långpromenad senare, vet dock inte hur de ska gå när jag knappt kan ta på mig några skor. Vi får se hur det blir med de, hade behövt de, det är välbehövlig terapi för mig. Men nu ska jag fortsätta slötitta vidare på O.C världens bästa serie.

Vi hörs när vi hörs.

från matchen i söndags, där de andra spelade.

Likes

Comments

Härlig kväll. Nästan som en sommarkväll.

Likes

Comments

Fredagsfys före fredagsmys? Precis återvänt till mitt hus igen, efter en inte så intensiv dag i skolan, mest seg. Avslutade dagen i skolan med en promenad då orientering inte lockade speciellt mycket och jag hade en fot att lägga över skulden på. Så vilar den inför morgondagen. Så en promenix fick det bli i den underbara solen sverige bjuder på i nuläget. Frågan är nu om jag ska orka pallra mig till gymmet. Sängen är underbart skön kan jag lova er. Men jag skulle behöva ta mig till gymmet, alldeles för längesen jag va där, tyvärr. Men det har blivit mycket fotboll och missförstå mig fel, jag spelar hellre fotboll än gymmar. Men de båda behövs och har match både lördag och söndag, så har nog inget direkt val. Ikväll är de bara jag och mamma hemma, då pappa är i Umeå för damerna har match där. Så en tjejkväll helt enkelt, inte bestämt mig än dock om det blir att stanna hemma för mig, brukar inte bli så. Men vi får se va kvällen har att erbjuda.

Vi hörs när vi hörs.

Likes

Comments

And I'm so sick of love songs, so tired of tears
So done with wishing you were still here
Said I'm so sick of love songs, so sad and slow
So why can't I turn off the radio?

Likes

Comments