De helg, äntligen. Kan från min långa lista checka av ett hemkunskapsprov och ja, låt mig tänka, de va nog allt. Som ni kanske förstod så har inte skolveckan vart så händelserik, men de är gott det med, eller ja, det är helt underbart. Hela dagen idag har jag spelat volleyboll, ja ni hörde rätt, volleyboll, karaktärsdragen är tillbaka från förr. Haha vi slutade nästsist i tuneringen, men de va kul, verkligen kul. Kom hem runt två-tiden för att senare dra vidare mot fredagsfotbollen, återvände hemåt och landade i soffan efter kvällsmaten och här sitter jag fortfarande. Mamsen ska krypa ner till sängs så jag vänder väl till mitt rum och låter kvällen nå sitt slut där. Vi hörs när vi hörs <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ännu en torsdag avklarad, den längsta och tråkigaste dagen i skolan, börjar åtta och slutar vid halv 5. Så jäkla segt, jag avslutar med fotboll i skolan och efter de cyklade jag hem en snabbis, åt lite mellis och cyklade sedan vidare mot gymmet. Och har nu återvänt till sängen, har inte orkat duscha ännu och jag känner hur matdofter från köket sprider sig mot mitt rum så väntar nog till efter kvällsmaten med en dusch. Imorgon är det fredag, vilket betyder nationelltprov i svenska för alla 01 i Sverige, fan så sköj (eller inte). Resten av kvällen ska jag slappa bort framför en ny favoritserie how to get away with murder och ta en dusch då. Sedan sova

Likes

Comments

Oaktiv, oaktivare eller mest oaktiv.

Frånvaron från bloggen beror endast på lathet och "inget" att skriva om. Jag har kunnat blogga, jag har vart på semester i en vecka med hela familjen men valde då att umgås med de alla och la upp mina livstecken på instagram och inte här. Men jag e hemma nu men har inte hunnit landa känns de som, landade på onsdagen och har lagt torsdagen och fredagen i skolan och på träningar. Och igår firade jag min födelsedag (en vecka senare) med mina tjejvänner. De va lätt den roligaste kvällen på länge och all tid uppskattades till fullo. Idag, söndag, har jag bokstavligt talat dragit mig upp ur sängen för att träna fotboll (hm fys??) för att sedan komma hem slänga mig i sängen och de är här jag spenderat de senaste tre timmarna. Planerna för kvällen är att jag ska laga mat, för de har jag tydligen lovat att fixa och sedan ska vi äta framför tv kolla mästarnas mästare, bästa programmet på året. Har också tänkt beställa en tröja men får se vad ekonomin säger om de.

Likes

Comments

Ihhh spänning i vardagen. Denna soliga onsdag som nästan kändes som en vårdag kommer bli en dag jag sent glömmer. Började inte förens halv 10 imorse men offrade min sovmorgon för att plugga till spanska provet, som gick bra, tackar som frågar. För att sedan fara till skolan och sedan hem igen vid kvart över 1. En lagom lång och go dag i skolan. "Skolka" sista lektionen för att hinna med tåget 14.38, som senare visade sig inte gå förens 15.08. Tågresan slutade i Göteborg med några av mina goaste vänner. Väl framme stannade vi tilll på vapiano för mat innan vi drog oss vidare mot trädgår'n. Maten var väldigt god, men jag uppskattar iof nästintill all mat. Vi var framme vid trädgår'n vid fem och köa fram till ungefär sex, fruktansvärt kallt men fett värt. För hov1 kan vara den bästa konsterten jag vart på. Ville bara säga de. De må vara ett hyfsat litet band, men stämning och tryck kan de skapa utan problem. Hela denna upplevelsen kommer länge vara kvar i hjärnan och hjärtat. E otroligt kär i de alla fyra och om möjligt ännu mer kär i alla mina fina vänner som jag dela detta med. Ville bara komma fram till att hov1 äger. Och jag tycker ni alla borde lyssna på de. Nu ligger jag nerkrupen i sängen och ska sova för att sedan ta sovmorgon imon och göra de bästa av min hemstudiedag imon. <33

Likes

Comments

1. Kär och vill du ha ett förhållande?
Har verkligen svårt för att få känslor och att bli kär är för mig en stor grej, så nej. Ett förhållande är inget jag går och väntar på eller letar efter, faller jag för någon gör jag det. Men jag är en person som trivs bäst i ett förhållande. Diggar inte singellivet.

2. Bryr du dig om vad folk tycker om dig?
Ja tyvärr, alldeles för mycket. Är ofta rädd för vad folk ska tycka om mig och vad deras åsikter ska vara. Det är allting från hur jag beter mig, till vad jag har på mig eller hur jag är som en fotbollspelare. Önskar att det inte vore så, men är så osäker så trivs mest i bakgrunden i ett gäng. Så jag inte får så mycket fokus.

3. Vad gillar du mest och minst med dig själv?
Jag älskar att jag är en driven och envis person som gör allt för att lyckas och för att få mina åsikter igenom. Dock kan de vara en nackdel ibland men som oftast är det bra. Hatar att misslyckas och gör allt för att slippa. Avskyr mitt sväninga humör och min korta stubin.

4. Vad är det bästa du vet?
Mat (hehe skräll), fotbollen givetvis och spendera tid med de jag älskar.

5. Vad inspirerar dig?

Min familj, att veta att allt jag går igenom har också de gått igenom och att de alla har överlevt, då gör jag med de. Alla människor som lever i en kamp varje dag, med en sjukdom, sig själva, sin kropp eller något annat. Alla som varje dag tar sig upp ur sängen trots att de bara vill dra täcket över huvudet och låtsats som de regnar. Alla människor som kämpar, alla människor som orkar varje dag in och ut, alla de människor inspirerar mig.

6. Vilka ord beskriver din personlighet bäst?

Överspralligt energiknippe med dåligt humör.

7. Vilken är den största förändringen du gjort på de senaste 5 åren?

Har vuxit i mig själv och är idag en mycket mer mogen, vågad och glad tjej som är nöjd med mig själv. En som vågar ta plats och visa vem jag är. Detta har också gjort så jag uppnått mål inom fotbollen som jag bara kunde ha drömt om, det är de jag är mest stolt över, min utveckling inom fotbollen.

8. Drömkille?

Vill inte skriva något om utseende eftersom jag tycker att en bra personlighet får vem som helst att se bra ut. Jag gillar killar som är drivna, någon som har ett mål i livet och som har en plan för att uppnå de. En kille som lägger tid på sin tjej, som visar hur mycket han älskar henne och som behandlar henne som om hon vore den enda i hans liv. Någon som får mig glad, hela tiden, någon som är mer än bara din pojkvän, någon du kan lita på och någon du kallar din bästavän.9. Drömresemål?

Efter att jag tagit studenten vill jag upptäcka världen och göra en "lång" resa. Alltså inte bara åka till ett land i en vecka eller två. Utan kanske besöka 4-5 länder och vara iväg tills jag känner mig nöjd och börjar få hemlängtan. Tänker mig kanske bort mot Australien och nya zeeland, men vill också till USA, Vietnam, Japan, Thailand och många fler länder. Med mig på resan vill jag ha med mig min bästavän och kanske i framtiden en pojkvän.

10. En vacker mening som fastnat i ditt huvud?

"Family is not an important thing. It's everything."
- Michael J. Fox

11. Hur många har du dagar med på snapchat?

28 stycken. Så drygt.

12. Vad ska du gå på gymnasiet?

Ekonomi (om jag kommer in vill säga) och tror jag ska välja företagsekonomi i tvåan om jag inte ändrar åsikt till juridik helt plötsligt.

13. Är du besatt av någoting?

Skulle inte säga att jag är besatt av min mobil, men jag lämnar ogärna huset utan den. Känner mig naken när jag inte har med mig den. Kan man svara att man är besatt av att röra sig? En hel vilodag i mitt huvud låter galet, även om jag allt som oftast tvingar mig till att ha minst en i veckan.

14. Något du vill uppleva som du ej har hunnit ännu?

Ta körkort, ta studenten (vill säga klara skolan), uppleva äkta kärlek och vara rik.

15. Vad är du rädd för?

Jag är rädd för döden, som många andra. Får lite panik över att tänka på att jag någongång kommer dö. Men inte för att jag själv kommer försvinna, utan för allting jag lämnar kvar, alla människor och deras sorg. Jag är också rädd för att vara ensam, att jag aldrig kommit hitta någon jag vill spendera hela mitt liv med, någon jag kan få bilda familj med och någon jag får bli gammal med. Ännu värre än att dö skulle vara att dö olycklig, det är jag rädd för.

De va allting, hadeee gott <3

Likes

Comments

Denna helgen har gått alldeles för snabbt, som alla helger gör nu för tiden. Igår var vi i mörrum, i blekinge, för att spela SM. Jag är nöjd med min insats även om tankarna lätt ville glida iväg på annat, dock räckte det inte hela vägen och vi fick åka hem en erfarenhet och förlust rikare. Där spenderades heeela dagen, exakt hela. Lämna huset 7.05 på morgonen och körde upp framför huset vid 23.00 på kvällen. Så ja hela dagen.

Idag roadtripade (stavar man det så ens ??) jag o min mor till götlaborg för att kolla på när matilda lira boll och pappa coachade. Det var också SM i futsal, också där slutade de dåligt. Men det var kul o köra upp med mamma o lyssna på lite throwback musik ,som mina snap-vänner fick ta del av hehe. Alltid kul med fotboll.

Och nu har jag återvänt till min säng för att slösa bort de sista av kvällen på youtube och mina naglar. Min dröm är att de ska bli långa o starka, men det verkar vara en omöjlighet, men även om de inte är så långa så ska de iaf vara fräscha. Men nu lär jag måla de, slappa, internetshoppa lite och försöka komma i säng inte allt försent. Godnattt på er

Likes

Comments

blåa bilder måste endå representera sommar

Gått lite för lång tid utan sol och ledighet nu tycker jag. Föredrar sol och en kall cola framför spanska böckerna och de grådaskiga vädret falkenberg bjuder på alla dar i veckan. Men alltså avskyr denna tiden på året, kan vara den värsta, utom att halva släkten fyller år och däribland jag. Fler positiva saker i februari, på lördag spelar vi SM, veckan därpå är de valentinesday och dagen efter de åker vi för att se hov1 föratt sedan ta sportlov på fredagen. Och några dagar in på lovet drar jag till solen (förhoppningvis hehe). Dock måste jag verkligen först försöka ta tag i dedär förbannade spanska böcker som ligger här, kanske läsa lite svenska och få mig något i magen innan kvällsmaten, men först, gossip girl. Piggar upp de slöa inlägget med ett flertal bilder under, enjoy <33

bombar bilder men åh saknar ju de

mother and father <333

Likes

Comments

"Bryta ihop och komma igen"

Jag har alltid, sen barnsben haft lätt till både ilska och tårar. Det har jag fortfarande och lär ha livet ut. Det har sabbat för mig men också hjälpt mig. Enkel hatkärlek beskriver mina tårar, min ilska och mitt humör. Där mitt humör hjälpt mig allra mest är inom fotbollen, levererar alltid på topp när ilskan är som störst. Jag älskar de, men hatar de, ibland rinner de över och jag kan inte ta tag i mig själv. Gråtit över fotbollen har jag också gjort, senast igår, men det är inte där mina tårar rinner som mest. Jag gråter iprincip över allting, oftast när jag blir orolig och sårad såklart. Vad jag vill komma till med citat där uppe? Ja de kan man fråga sig. Förr var knas för mig att gråta, de va något man inte gjorde, de va pinsamt, man skulle hålla de hemligt. Är det inte bara bättre att gråta sönder, snacka ut och sedan komma igen. De tror jag, så det är vad jag lever efter nu. Bryt ihop men glöm inte av att komma igen.

Likes

Comments

Har ni känt den känslan, när ens lycka byggs på en person. Att ibland de nio miljarder som lever på jorden, finns det en person som lyser upp vardagen, puschar på dig och stöttar dig. Lyckan går inte att beskriva med ord och är ännu svårare att förstå utan att uppleva den. Jag har fått mitt hjärta krossat i flera hundra bitar, men det är påvägen för att finna lyckan hos den rätta personen. Jag är femton, snart sexton doooo, det är svårt för mig att kunna veta om jag prickat rätt. Kanske ligger jag där i sängen med tårarna rinnande ner på kinderna, kanske är hjärtat i tusen bitar denna gång, kanske jag inte hittat den rätta denna gången heller. Men just nu finner jag lyckan hos en person, en person som får mitt hjärta att slå lite snabbare, ger mig ett extra stort leende och tröstar mig när livet inte e på topp. En person som jag öppnar upp mig för och släpper in i mitt hjärta. En person jag litar på. En person som alltid finns där för mig. En person som gör mig lycklig, lyckligare än någonsin.

Likes

Comments

Hejhej.

Åh alltså nu när lovet e över så bli helgerna heliga igen. Man bara går och väntar ut skolan fram till helgen. Fy asså, tänker inte skriva något om skolan för de kommer de bli tillräckligt med resten av året. Idag, lördag, så har jag bara vart hemma hela dagen och ska vara hemma ikväll med, tror jag iallafall. Gårdagen spenderades hos honom efter min träning. Välbehövlig kväll verkligen. Och morgondagen innefattar träning och en dejt med oliwia. Tro de eller ej men de va faktiskt ett tag sen vi hängde, tror de blir en vecka imon. De e nog rekord. Sen blir det tillbaka till skolan, yääk.

Hadeee gott ❤❤❤

Likes

Comments