Favorit-cafeét i falkenberg, stålboms. Druckit en varm choklad med några av tjejerna i klassen och inväntar nu den sista timmen av dagen som är privatjuridik. Har haft endast en lektion och är tröttare än någonsin. Var på tandregleringen imorse och skippade då första lektionen, sen hade vi svenska och en lång lunch-rast. Nu ska jag återgå till samtalsämnet om studenten, som de bara är typ 2 och ett halvt år till.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Söndag återigen. Halva fredagskvällen spenderades på gymmet och andea med ludwig. Vi lagade mat ihop, åt massa gotte och kolla film, en kväll helt i min smak. Vi vaknade upp tillsammans dagen efter, efter frukost återvände vi till sängen och spenderade hela eftermiddagen där. Senare drog han vidare till sin mamma och jag spenderade kvällen med mina vänner. Vi var i slöinge för att fira frida som fyllt 17 (!!!). Dagens planer är oklara, jag hade velat träffa oliwia, men de går icke. Det var så längesen vi spenderade tid bara hon och jag.

Likes

Comments

worlds bestfriend *_*

Tjafan.

Tillbaka på denna fina portal igen. Klockan är strax efter tio och jag ska snart vända mot sängen och en härlig nattssömn. Framtida vecka innebär stress. Stress varje dag. Jag, som är så dålig på framförhållning gällande mina studier, kan tyvärr inte planera mitt pluggande speciellt bra och sätter mig själv nästan alltid i skiten. Dock löser det sig alltid i slutändan. Sen efter denna asjobbiga veckan är det lov. Super-great.

Dags att sova, även om jag har sovmorgon imorgon knackar hantverkarna på dörren 7.00 imorgonbitti. Drygt.

Likes

Comments

Imorgon är de fredag och som sagt innan, tiden bara flyger förbi. Morgondagens planer är oklara, skola från 8-16, lång dag, sen är det oklart värre. På lördag blir det neråt mot skåneland för att lira boll för att sedan stressa iväg på kräftskiva, älskart. Söndag blir nog en standard slappdag.
Nu ska jag vända ner i soffan med en kopp te framför wahlgrens'värld.

Likes

Comments

Fab five, de är vi.

Likes

Comments

Imorgon är det söndag och idag lördag. Tänkte summera veckan och allt som allt har det varit en bra vecka. Skolveckorna flyger förbi, känns som månadagsmorgonarna sitter ihop med fredagseftermiddagarna. Men klagar icke. I tisdags vandra jag och min klass runt ljungsjön och det är där ifrån bilderna kommer, det var en blandad upplevelse. Idag har jag vart i kungsbacka och kollat damlaget, riktigt mysigt. Sedan nu på kvällen har jag vart med oliwia, de va också mysigt. Imorgon är de match, precis som igår, men de e sköj.

Likes

Comments

letting people in can really fuck you up, but so can shutting them out.

Vill bara promota hur bra min bästavän är. Just nu ligger jag i sängen och slappar, ska strax få i mig lite mat och sedan dra mig vidare på fotboll. Ikväll är det häng med laget. Imorgon vet jag inte riktigt hur dagen ser ut, men hoppas på en bra dag eftersom att man på måndag återvänder till skolbänken. Veckorna är verkligen fullspäckade nu och det är något jag trivs med. Men det är också skönt att ha avstickare i form av en slappe helg ovanför allt.

Likes

Comments

Likes

Comments

"You can't just give up on someone because the situation's not ideal. Great realtionships aren't great because they have no problems. They're great because both people care enough about the other person to find a way to make it work."

Likes

Comments