Hellu, dessa 24timmar har nog gått snabbare än någonsin tidigare.. Hade det verkligen så kul med både shopping, käk, Sverigefest och fotboll!! Tack alla inblandade.

Tiden bara rusar iväg för redan imorgon går vi ut nian?? Hallå vad händer. Känns som man nyss gick ut 6:an...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!! Klassen har varit på klassresa under hela onsdagen och Torsdagen. Vi började på Bodaborg (som var sååå roligt) och bästa av allt var ju självklart att mitt lag åkte vidare mot Lindholmen som vinnare. Sedan åkte vi till Lindholmen där vi hade det allmänt najjs hela kvällen. Vi Sov några timmar och idag var uppe redan vid 8 då vi skulle tillbaka till skolan för speech. Har haft två bra dagar helt enkelt!!

Likes

Comments

Hellu, idag var klassen iväg till Stockholm för att bland annat gå på en utställning, besöka riksdagen, fika och självklart shopping. Fick med mig en svart trenchcoat hem, supetnöjd!!
I helhet har vi en haft en riktigt mysig dag och kanon vänder på köpet också.

Likes

Comments

Hejsan! Eftersom Göteborg var det sista av denna säsongen, hade vi en avslutning tillsammans nån vecka senare. Närmare bestämt vårruset. Alla sprang i sin takt med gemensam picknick efter det. Det var verkligen såå mysigt och det gick hur bra som helst att springa!!

I och med att vi även spelade i div.3 (som vi även vann) var det en till avslutning med det gänget. Vilket bestod av tacos, kubbturnering, king och allmänt mys. Vilket var lika bra det! Är så glad att jag får spendera mina dagar med dessa tjejer för oj vilken glädje de utstrålar, tack!!

Likes

Comments

Göteborg,Vilken bra helg!! Denna helg var det alltså kort vecka och vi åkte på torsdagen mot Göteborg. Tyvärr gick inte matcherna jätte bra men vafan vi mådde bra och hade det bästa ändå<3. Men bland annat stan, Liseberg och massa annat. Plus att solen var framme och vi hade första riktiga sommarvärmen i Sverige!! En långhelg i favvo staden med favvo laget, kan det bli bättre??

Likes

Comments

Sälen!! Har haft en så mysig helg i Sälen med Mandis och hennes familj. Blir så sugen på att skidor haha. Men låter bilderna få tala för sig själv, ni ser ju hur Najs!! Nu laddar upp för en kortvecka innan jag åker till Göteborg redan på torsdag, Kram på er!!

Likes

Comments

Hejsan, allt bra? Efter nationella tog tjejerna en roadtrip till sushiyama och där vi åt lunch, såå gott! <333 o bästa Linn som skjutsade!!

Likes

Comments

Tog ledigt från skolan igår efter lunch då jag åkte till resecentrum och mötte upp Mandis. Vi åkte sedan vidare mot Estockolmo där Kungsträdgården blommade. Självklart gick vi dit och fotade innan i gick till starbucks och efter det till NK. Där kollade vi runt lite och åt innan vi åkte mot fryshuset för Shawn Mendes konsert! Och alltså WOW!!! Så jävla bra, och är så glad att Amanda frågade om jag skulle med på hans konsert för det var verkligen 10/10!! Kommer leva på gårdagen länge, världsbäst!!

Likes

Comments

Sån jävla bra helg!! Vi kom till A-slutspel och tog oss ända till semifinalen där vi tyvärr åkte ut med 3-2.. Jaja vi spelade alltså i 15/16 elit och fan vad vi är bra!! Ni är guld värda och jag är så tacksam att håller på med just denna sport och att jag fick vara med detta lag. Världsbäst helg💚💚💚

Likes

Comments

...Två vinster och två förluster. Vi kom alltså tvåa i vår grupp och gick vidare till A-slutspel. Men tyvärr hann vi bara med att spela en match då vi åkte ut i 8dels finalen. Jaja nu laddar vi om tills nästa helg då vi ska iväg till Västerås på cup igen. Men då för att hämta guld!!

Likes

Comments