Gjorde du något under år 2016 som du aldrig gjort förut?

Började utbilda mig på ett annat språk. Såg Beyoncé live.

Genomdrev du någon stor förändring?

Jag har länge jobbat på mitt tankesätt och började en inre resa där jag tex valde att rensa ut dålig energi, saker som inte gav mig något och bara fokusera på mig själv. Det gjorde mig så himla mycket gott och fortsätter jobba vidare med det. Good vibes only. Flyttade till New York.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2016?

Nej.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?

Hmm. Svårt iår med exakta datum. Thanksgiving vad bra. När familjen var här innan jul såklart och så måste jag väl säga Beyoncé i Stockholm.

Dog någon som stod dig nära?

Ingen allra närmsta som ifjol, men min mormors storasyster somnade in i slutet på augusti och jag är väldigt glad att jag hann få vara med på begravningen innan jag flyttade.

Vilka länder besökte du?

Har bara varit i Sverige och USA under 2016. Mellanlandande i Oslo påvägen hit i 20 minuter haha.

Bästa köpet?

Hahaha. Som ifjol har jag ju spenderat en hel del på flygbiljetter och framförallt skolavgifter men det tycker jag inte räknas. Skulle nog säga senaste svängen av krämer (som kommer förtjäna ett eget inlägg.) Men annars kommer jag inte på något jag köpt som sticker ut. Har ju iofs lagt en overklig summa på min telefon i år..... så kanske måste säga den. Tror jag tillslut betalat 11.000kr för att ha en ny hel telefon innan jag åkte, sen fungerande den ändå inte då jag kom hit haha. Och dagen jag fick den efter ett utbyte från Apple släpptes sjuan. Happy days. Nä fy, bara jag gräver upp dessa minnen får jag jag creeps. Alldeles för mycket tid, (pengar,) men framförallt energi har lagts på den här jäveln. Men nu är det bakom oss tack och lov.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

New York och familjen. Och att jag har det så bra! Är väldigt tacksam.

Saknar du något från år 2016 som du vill ha år 2017?

Förra året skrev jag kärlek här och tyckte det var en tid under året som var där jag fick lite av det. Så kör på det igen! Är ju så mysigt att pussas, right

Vad önskar du att du hade gjort mer?

Som tidigare, mer motion. Rör mig automatiskt mer här men nu vill jag orka mer!

Vad önskar du att du gjort mindre?

Jag kommer inte på något, jag har ju varit sjuk och lat och legat inne rätt mycket sen jag kom hit så det kanske skulle vara det då. (Säger jag och ligger kvar haha)

Favoritprogram på TV?

Räknas Netflix?

Bästa boken du läste?

Önskar att jag läste mer! Har iofs lyssnat på en del ljudböcker iår. Kommer ihåg att The Girl On The Train var bra.

Största musikaliska upptäckten?

Vad räknas som en musikalisk upptäckt? Beyoncés LEMONADE har definitivt varit det jag lyssnat på mest. Men ska det vara någon ny jag börjat lyssna på så har jag fått upp ögonen mer för The Weeknd nu på slutet och han är ju väldigt bra så nu vill jag börja lyssna på han mer.

Bästa helgen?

Måste säga att då jag var i Hemavan själv var helt magiskt. Var där iaf två gånger ensam och jag minns tillbaka på det som helt euforiskt haha. Mår bra bara jag tänker på det! Älskade Hemavan.

Vad var din största framgång på jobbet 2016?

Jobbade heltid i somras utan problem och hade så himla kul!!

Din största framgång på det privata planet?

Mig själv med mitt tankesätt! Varit en tuff höst men nu känner jag att jag är på rätt väg igen och tillbaka.

Största misstaget?

Svarar som ifjol: Inget tror jag! Har lärt känna mig så pass bra att jag vet vad jag vill göra och vad jag mår bra av så kan faktiskt inte komma på något.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare, framför allt mycket mer harmonisk!

Vad spenderade du mest pengar på?

Jaha jag kanske blandade ihop denna med bästa köpet.. Men skolavgift helt klart. Det mesta med att ha flyttat hit.

Något du önskade dig och fick?

Flytta till New York och Manhattan.

Något du önskade dig och inte fick?

Jag vet inte vad jag ska svara här.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

Jag firade med att ha allt jag älskar som massa plock och hade bästa släkten hemma på spelkväll på tväråg. Allt jag tycker om; familj, favoritmat och spel! Kan det bli bättre?

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Inget jag kommer på nu.

Vad fick dig att må bra

New York. Och min familj.

Vem saknade du?

Morfar.

De bästa nya människorna du träffade?

Hm, helt nya så måste det ju va de jag träffat här. Många fina! Och så Pontus Johanna!

Mest stolt över?

Mig själv! Fortsätter lära mig så mycket om mig själv och livet.

Högsta önskan just nu?

Oj, att mina månader kvar här innan jag åker hem över sommaren fortsätter med sån här positiv energi och att skolan går bra. Och så vore det så kul om familjen kom tillbaka en sväng i vår också! Eller någon annan härlig *hintar*

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Skriver exakt som 2016 men ändrar till iår.

2017 kommer jag att fortsätta fokusera på mig själv, vad jag vill och vad jag mår bra av. Försöka äta bättre och röra på mig för att bli hälsosammare och ännu lite piggare. Följa mina drömmar och fortsätta njuta av vad livet har att erbjuda.


Likes

Comments

Happy friday. Jag har precis haft en lugn och skön morgon med frukost i sängen till Crossroads. Hur sugen blir man inte på att åka på roadtrip efter west coast med några bästa vänner då man ser den? Eller börja lyssna på Britney Spears igen hehe.

Nu ska jag ta tag i att gå och tvätta, går inte att skjuta på det en enda dag till nu haha. Ikväll ska jag på ut på middag med en vän.

xx

Likes

Comments

My 25th birthday's coming up.
För mig känns 25 verkligen som något speciellt. Känner att det är lite som en milstolpe och jag har haft saker jag önskat mig flera år då jag sagt "fast det ska jag önska mig då jag fyller 25, det är en perfekt 25års-present" haha. Saker som kommer följa med mig i hela livet.
Jag har ingen önskelista speciellt men har plockat några saker från min 'ständiga' lista jag har haft i min telefon i flera år, där det kommer till och åker bort saker eftersom lite då och då.


Vänskapsknuten ifrån Svenskt Tenn i silver.

Förutom att den är vacker tycker jag att den har en så fin tanke bakom den och bakgrund. Såhär står det på Svenskt Tenns hemsida: "Den första skissen av Vänskapsknuten är daterad 1938, bara ett år innan andra världskriget bröt ut. I en tid då Europa var fyllt av konflikter, formgavs Vänskapsknuten av Josef Frank som en symbol för fred och vänskap."Love Tag-halsband från Jane Køning. Jag skulle så gärna vilja ha både det mellersta och längsta. Så fint och något jag önskat mig länge.


En av sakerna har jag bestämt mig för att ge till mig själv i 25års-present. Den som några andra saker har stått på listan sen jag skapade den för flera år sedan nu och det är Gucci's Soho Leather Disco-bag. Jag kommer inte att köpa den till min födelsedag utan istället ha som mål att kunna köpa den och ge mig någon gång under året. (Mamma faller väl av stolen nu hehe.)Jag ser fram emot att fylla 25år och hade inte velat vara någon annanstans än där jag är just nu, gällande både plats som New York och i livet.

xx elvira

  • Love, New York

Likes

Comments

Hej loves!!!
Gud vilken härlig vecka. Har haft massor av energi och bara positiv. Har verkligen njutit av allt allt allt. Mår bra. Vilket såklart känns fantastiskt! Just nu sitter jag och äter en liten qinouasallad i Bryant Park och gör lite skolarbete. Den här terminen känns så himla rolig och trots att jag låg vad som kändes dödssjuk första 1,5 veckan så kunde den inte börja bättre tror jag haha. Jag har superintressanta kurser och lärarna känns väldigt bra. It's all good!

Jag har några inlägg på lager men just nu ville jag bara kika in snabbt och säga hej! Massa kärlek och jag delar mer än gärna med mig av all min energi, ta vad ni behöver. Livet är en fantastisk grej och jag hoppas alla lever det som de drömmer om. Om ni inte gör det, what's stopping you? Dream big and your mind will lead you there/your way mot det.

Jag tror så mycket på det. De enda hinder som finns är de vi sätter själva i våra tankar. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, just nu måste jag fortsätta med textile-boken, men vår hjärna kommer alltid tro på vad vi "matar" den med, vad vi tänker. Var öppen och försök tänka positivt. Välj att se allt med kärlek. Det finns bara två "vägar" och det är kärlek och rädsla. Om du har en känsla eller en tanke som känns jobbig försök tänka vilken av de två du "ser" den via. Och det ska alltid vara kärlek, är det rädsla så fråga dig varför och försök sen att ändra den till kärlek.

Nä det går inte att förklara nu måste verkligen fortsätta med skolan, skulle kunna sitta hur länge som helst och försöka skriva ner men det få bli någon annan gång.

Njut av livet. Puss

Likes

Comments

View tracker

Idag har vi haft en röd dag och ledigt för att uppskatta Martin Luther King Jr. Väldigt bra anledning att vara lediga, alla borde läsa på lite om honom och vad han kämpade för! Jag hoppas iallafall att alla har hört eller läst hans välkända tal, iallafall delar av det och om inte - gör det.

Är helt sjukt att Amerika fortfarande är så sjukt långt efter på att ha lika rättigheter för alla. Hemskt. Det är många krig man skulle kunna ta för att väcka upp deras medvetande här men det har väl inte gått någon omärkbart förbi... se bara på vem de valt in som president. Som förövrigt går på sin post snart.
Aja. Nu ska fröken sova, är väldigt trött så ska bli extra skönt! Var rädda om varandra xx

Likes

Comments

Tips på film, finns på Netflix. Mysig och fin

Likes

Comments

Blev ingen långprommis idag, fortfarande trött efter influensan så kroppen valde att sova idag så har inte lämnat mitt rum nåt än! Har istället avslutat alla säsonger av Suits men nu ska jag hoppa i myskläderna och gå ut en liten sväng för att handla innan det blir filmkväll.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen lagt in bilderna till inlägget om min jul och också publicerat det! Så om ni vill läsa och se lite bilder från hur min jul var kan ni bara skrolla ner så ligger det på 29 dec. Fin helg!

Likes

Comments

instagram@elvirahurtig