Hej alla underbara och varmt välkomna till min blogg!

Jag heter Elvira Holmgren och detta får bli en ny uppstart utav denna blogg. Jag har många gånger börjat blogga igen efter mycket om och har bara efter en väldigt kort tid slutat men nu känner jag verkligen att fan vad kul det skulle vara! Så med rätt motivation så kör jag på nu! Det ska bli så sjukt roligt och jag hoppas innerligt att ni stannar!

Ja, om jag skulle ta och berätta lite om mig själv. Jag är en väldigt väldigt driven tjej med massor utav tankar, drömmar och idéer i livet. Jag kan inte säga att jag har några specifika mål då allting ändras för mig hela tiden. Jag tänker mina drömmar som mycket större och andra tankar mindre.

På min fritid kämpar jag mig igenom skolan tredje och sista året (så jäkla skönt) precis som alla andra ungdomar! Så pluggandet är en stor hit för mig just nu. Jag har många intressen, men mitt största intresse är MODE. (Finns det ens något bättre att göra än att shoppa??) Det är en utav anledningarna till varför jag börjar blogga då jag vill dela med mig utav mina mode relaterade saker såsom outfits, säsongsmode med mera.

Jag kommer såklart blogga om massor utav andra saker också! Det jag tycker är roligt och det jag tror att andra skulle uppskatta!

Hope u stay

Elvira


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nouw Magazine