Lidt taske og mood inspiration til en kedelig sensommer mandag aften. Jeg sidder derhjemme og ser Prison Break, Det er altså en god serie. I dag har jeg været i skole fra 8-15.20 det er min hårdeste dag, og så har vi ovenikøbet læse- og retskrivningsprøve HVER mandag... Pyha. Jeg har fundet 5 vilde takser allesammen lidt i samme stil. Personligt er synes jeg perletasken fra Ganni er super sej! Og tasken fra Limi har jeg nævnt et par gange herinde. Den er bare mega cool. Alle billederne er fra min Tumblr. I er velkomne til at give den et kig.

1 Taske ZARA 2 Taske LIMI 3 Taske ZARA 4 Taske GANNI 5 Taske SKINNYDIP

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

I dag har jeg været på besøg hos Kunstforeningen med min mor og søster, og se den sødeste udstilling om Mumitroldene og Tove Jansson. Lige siden jeg var helt lille har jeg været vild med mumitrolde, så det var en perfekt udstilling efter mit hjerte. Udstillingen kører helt til d 3 september, så der er masser af tid endnu til at tjekke den ud. Jeg vil egentlig ikke afsløre for meget, men jeg synes helt klart i skal besøge udstillingen. Et plus er at hvis man er under 16 år er der gratis entré. Læs mere om udstillingen på GL Strands hjemmeside.

Likes

Comments

Da jeg i sommerferien var i New York købte jeg en masse lækkert med hjem fra to af mine yndlingsmærker: Glossier og Mario Badescu. Begge er to meget lækre mærker, men Glossier forhandles ikke i Danmark. Øv! Glossiers Face Mist fik jeg faktisk i fødselsdagsgave tilbage i marts, og har brugt den hver dag siden.

1. Milky Jelly Cleanser: Denne ansigtsrens er så lækker. Jeg bruger den om morgnen til at vågne lidt op. Den er en af dem hvor man rent faktisk kan se og føle en forskel efter brug. Det er et stort +! Og så dufter Glossiers produkter altså virkelig godt!

2. Balm Dotcom: Glossier har mange forskellige varianter af denne læbepomade. Mine favoritter er deres Rose, med en smule lyserød farve og deres Birthday, med glimmer. Begge dufter super godt, og selve tuben er bare mega cute! Nar man køber hos Glossier får man et sticker sheet med. Dem har jeg brugt til at dekorere produkterne, så de bliver endnu sødere.

3. Eye Cream: Personligt har jeg aldrig været den største fan af creme. Men denne øjencreme fra Mario Badescu er allerede min favorit! Den er altså super lækker. Jeg bruger den om aftenen når jeg skal til at sove, og om dagen som en slags highlighter. Det virker bedre end min Becca Highlighter!

4. Drying Lotion: Dette produkt bruges på urenheder. Det er super smart. Man anvender den med en vatpind på huden inden man går i seng. Næste morgen renser man den af. Gentagager det et par gange, og så er huden ren. Skide smart.

5. Face Mist & Facial Spray: Jeg kan ikke finde ud af hvilken jeg synes er bedst. de er begge super gode, dufter godt og ser pæne ud. Jeg elsker at bruge dem lige når jeg er vågnet, eller når jeg har det meget varmt. De køler din hud af, og vækker dig på samme tid. Et must når jeg skal op efter at have sovet.

Milky Jelly Cleanser GLOSSIER Rose & Birthday Balm GLOSSIER Eye Cream MARIO BADESCU Drying Lotion MARIO BADESCU Face Mist GLOSSIER Facial Spray MARIO BADESCU

Likes

Comments

Dette post er lidt anderledes end andet jeg laver herinde på bloggen. I dag handler det nemlig om interior design. Jeg har samlet 6 favoritter i samme stil som mit eget værelse. De to planter har jeg faktisk, og gulvtæppet er i min stue. Jeg elsker alle Henri Matisse's billeder, de er simple og smukke. Og billedet ved siden af kaldet "Resting Feet" Ligger højt på ønskelisten, det minder mig om total afslapning og glade dage! Og Tjek lige den lyserøde velour sofa! EJ hvor er den skøn!

1 Billede HENRI MATISSE 2 Billede JULIE PIKE 3 Plante GREENIFY 4 Sofa ILVA 5 Plante GREENIFY 6 Gulvtæppe ELLOS

Likes

Comments

... Været på hyggelig kaffedate med den søde Amanda. Her med lækker cafe latte og pain au chocolat på Café Europa.

... Købt denne smarte, asymetriske, slikkepinds stribede bikini fra H&M. Og til billige penge. Jeg nævnte den i et indlæg et par uger tilbage, og besluttede mig for at jeg skulle eje den.

... Været på Papirøen med nogle af mine venner. Der er altså bare god stemning og glade dage. Man kan ikke andet end smile. Desuden fik jeg sportet min nye cute taske fra Zara sat ned med 50%!

Haft min første skoledag på Kaptajn Johnsen. jeg valgte jo tilbage i maj at jeg ville skifte skole i 9klasse. Vi startede hårdt ud med en dag fra 11.00 - 12.00. Det var godt nok nederen... eller hahaha. Jeg har fået en virkelig god start og alle er så søde! Her er et stemningsbillede fra den anden dag på skolen.

Købt nye seje sandaler fra Marc by Marc Jacobs i New York. Jeg elsker de store sølv hardware! Ærgerligt sommeren er ved at være slut. Men de kommer til at blive brugt meget til næste år. Og på kommende ferier og rejser. Nederdelen på billedet er også ny og fra NYC, den er til gengæld købt i Uniqlo.

Likes

Comments

I dag har jeg været i skole fra klokken 08.00 - 15.20. Pyha en start... her ser i nogle billeder af dagens outfit. Jeg synes personligt der er ret cool når man både har jakke og bukser af denim på. Da det godt kan været ret vovet, så efter min mening er det bedst at parre outfittet med en basic t-shit. Jeg har brugt en undertrøje fra H&M. I aften skal jeg se en forestilling på det kongelige teater med min mor og lillebror. Vi skal se Klokkeren fra Norte Dame. Det glæder jeg mig til! Og jeg skal spise lækker burger hos min favorit: Yo Burger!

Bukser WRANGLER Jakke H&M Undertrøje H&M Sko GANNI

Likes

Comments

Jeg starter en ny serie her på Bloggen: "Spotlight". Den går ud på at jeg vælger et trend, brand, eller noget helt tredje jeg fokuserer på i et indlæg. Ligesom at stå i rampelyset, kommer hele indlægget til kun at omhandle det jeg nu har valgt.

I dag kommer det til at handle om mærket Manémané. Jeg faldt over dette mærke ved et tilfælde for nogle dage siden, og synes bare det er mega sejt! Mærket er spansk og fokuserer på solbriller, selvom de kun har 3 styles. De laver de fedeste specielle solbriller, som jeg jo er fan af. Og deres sko er også super cool. De har næsten intet på deres hjemmeside, og det er ærgerligt. På billederne kan man se alle de seje items der findes i deres fysiske butikker. Tøjet og skoene er meget specielt, så det kræver at man er typen til sådan noget. Jeg har samlet nogle af mine favoritter fra ManéMané. Tjek det ud på deres website.

1 Lilla SOLBRILLE 2 Gul SOLBRILLE 3 Lyserød SANDAL 4 Lilla MULE

Likes

Comments

Så er det blevet til til månedens Wanties. Jeg har samlet 6 items jeg har gået og tænkt over her i august. Specielt skoene synes jeger super cool. Velcro har ikke altid været noget jeg har kunnet lide, men min mening har ændret sig. Det er jo hurtigere og smartere, og så ser det ret sejt ud. Overvej lige hvor cute perle pom pom øreringene er! Og Jeg har forelsket mig i Lala Berlins Xs kashmir halstørlæder, det ser super nice ud når det sidder helt tæt om halsen, eller om håret i en hestehale.

1 Halstørklæde LALA BERLIN 2 Tee TOPSHOP 3 Taske WOOD WOOD 4 Bralette LOVE STORIES 5 Øreringe LOT29 6 Sneaks ADIDAS

Likes

Comments

Så er tiden kommet hvor internettet bliver bombarderet med nye, spændende, anderledes, cool og til tider mærkelige kollektioner. Vi træder så småt tættere på efterår og senere vinter, derfor er AW kollektionerne blevet kastet på hylderne. Og shit mand hvor er de fede i år! Specielt Gannis "Love Society" synes jeg er super cool. Ja, de blå sneakers har jeg allerede i helt sorte. Men jeg synes denne udgave er helt vildt lækker også! Og se lige den søde t-shirt med humlebier fra Stine Goya, den gad jeg godt eje. Jeg har kun valgt en strik, til trods for at jeg for det første: Elsker store hoodies og sweaters, og for det andet: Det er ved at blive koldt for satan. (hvornår var det rigtig varmt? haha) Jeg har fundet 6 items jeg synes er mine favoritter. Men klik rundt på de forskellige hjemmesider og spot dine.

1 Kjole GANNI 2 Sneaks GANNI 3 Strik LALA BERLIN 4 Tee GANNI 5 Tee STINE GOYA 6 Nederdel BAUM UND PFERDGARTEN 7 Strømpe GANNI 8 Strømpe MUNTHE

Likes

Comments

Som nævnt i tidligere indlæg fik jeg gjort mig et kup i New York. Jeg har købt disse overdrevet seje sko fra Prada! Skoene var sat meget ned og er købt i 21 Century. Jeg er helt vild med den lidt barnlige model og så er de i bordeaux velour! De er allerede blevet brugt meget hehe. Men overvej lige hvor seje de er. Jeg stod i hvertfald i køen til kassen og flippede lidt ud.

Likes

Comments