Jeg er her for tiden faldet for mærket Le Cafe Noir. Jeg er meget vild med deres farverige univers. Og selv bare deres hjemmesider behager mit lille designhjerte (se under teksten). De har ikke et kæmpe udvalgt, faktisk noget jeg sætter stor pris på. Der er intet værre end de der store kæder der har 117 forskellige par sokker... jeg kan i hvertfald ikke finde rundt på den slags hjemmesider.

Le Cafe Noir's items er super fine. Især leo nederdelen og den super seje lyselilla puff jakke er Jeg meget glad for! Men alle deres items er super fine og kan fines på hjemmesiden.

1 Jakke LE CAFE NOIR 2 Tee LE CAFE NOIR 3 Tee LE CAFE NOIR 4 Nederdel LE CAFE NOIR 5 Sweatshirt LE CAFE NOIR

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Se lige denne smukke kollektion med sommer toner fra Hosbjerg! Personligt er jeg ret vild med mærket i forvejen, men denne gang er jeg HELT forelsket. Udover at bilederne er overdrevet geniale, er alle items helt specielle og anderledes. Kollektionen er spækket med sommer elementer. Se bare de to kjoler med henholdsvis fersken og kiwi print, og endda med søde striber og matchende farvetoner. Og også titlen som er Ice Cream Club, skriger bare på varmere vejr og sorbet is i solen.

Jeg har været meget fraværende herinde. Jeg kunne komme med en masse ligegyldige grunde til det. Men jeg vil hellere sige at jeg har en god nyhed som også har optaget lidt af min tid. Jeg skal nemlig til Los Angeles hen over julen! 2 hele uger til varme og solrige Californien... lige hvad jeg har brug for. Og hey, nu har jeg jo også en god undskyldning for at købe en af de smukke sommerkjoler.

Jeg kan i hverfald sige at jeg glæder mig den denne kollektion kommer på hylderne! Se alle billederne her.

Likes

Comments

Wihuu så er det endelig blev julegave tid igen! Denne gang kommer jeg med nogle gode bud - til UNDER 500 kr. Jeg skal nemlig til Los Angeles denne jul. Og rejser allerede den 22 december. Så mange julegaver bliver der nok ikke til mig i år. Derfor er det smart med nogle ønsker på budget. Parfumen ejer min bedste veninde Martha, og jeg lyver ikke når jeg siger jeg bruger den hver gang jeg er hos hende, hver eneste gang. Så det kunne være fedt (også for hende..) hvis den lå under (palme)træet i år haha. Den smukke pung fra Ellies and Ivy findes i så mange forskellige smukke og unikke mønstre, jeg besidder mig selv en i et flot gult stof, og den kan altså rumme en del! Og så ønsker jeg mig altså et hårspænde der kan holde mit fandens tykke hår til side, det kunne være så skønt! Klik rundt, og bliv inspireret til nogle fine julegaveønsker.

1 Sweater WEEKDAY 2 Parfume CLEAN 3-4 Top Bottom GANNI 5 Spænde KANEL 6 Cover MADS NØRGAARD 7 Ring JANE KØNIG 8 Pung ELLIES AND IVY

Likes

Comments

Så har Envii lanceret deres nye kollektion “Space Out”. Jeg synes personlig at det er noget af det bedste de har lavet hid til og er meget forelsket i deres lyserøde Leo print! Specielt kimono-skjorten gad jeg godt have hængende derhjemme! Kollektionen består mest af dette pink leo print, lyserøde toner, flotte statement pieces og ikke mindst ordet Space haha. Og så synes jeg deres fotoshoot er mega sejt og inspirerende. Og på mange måder ny tænkende. Altså se lige billederne!

Jeg har valgt nogle af mine favorit styles men tjek da lige resten af kollektionen ud!

1 Tee ENVII 2 Tee ENVII 3 Kjole ENVII 4 Elastik ENVII 5 Skjorte ENVII 6 Hue ENVII

Likes

Comments

Så er vi så småt nået et godt stykke ind i november. Jeg kan simpelthen ikke fatte det. Vi er allerede i november?! September og oktober er fløjet forbi. Og nu skal vi allerede til at tænke på julegaveønsker og julepynt. Anyways, jeg har gået og tænkt over så mange ting jeg ønsker mig i denne måned. Og hver gang har jeg skrevet det ned. Det er så endt med disse 7 items der kan ses i collagen. Jeg vil så gerne finde et stort hårspænde eller en hårklemme. Og helst i en overdrevet farve med et mønster eller små sten. Jeg faldt for nogle uger siden over denne super fine Instagram profil hvor man kan købe dem. Man kan også købe dem andre steder som i Lovechild 1979 og LeahMaria.

De helt overdrevet fine sko er fra Gannis nye kollektion, og er allerede udsolgt fra deres hjemmeside :(. Men når de bliver restocked må jeg lige skrabe mine lommepenge sammen, og få købt dem.

Hoodien fra Wood Wood synes jeg også er mega sej. Jeg har ikke set noget som den andre steder, og det synes jeg er ret fedt. Den ville se super cool ud med en lang nederdel og seje sneakers. Og så har vi jo selvfølgelig det nye medlem af Glossier familien. Nemlig deres aller første parfume "You". Den må jeg bare få fat på, selvom de ikke sender til Danmark endnu.

1 Halstørklæde LALA BERLIN 2 Pumps GANNI 3 Parfume GLOSSIER 4 Strik H&M 5 Hue GANNI 6 Hårpynt PETIT TROUVE 7 Hoodie WOOD WOOD

Likes

Comments

Den første butik jeg tænker på når nogen siger budget er helt 100% H&M. De har noge gode lave priser, og til tider faktisk nogle helt fine ting. Jeg har samlet 7 favoritter fra H&M, som jeg helt sikkert kunne forstille mig hang i en anden butik.. bare 200 kr dyrere. For eksempel er deres kashmir produkter super dejlige! Den asymetriske skjorte ligner lidt den smukke kjole fra Lovechild 1979. Den er i hverfald super fin! Og de lyserøde bukser er overdrevet seje. De kunne styles med grå New Balance sneakers og en hvid statement t-shirt, og ikke mindst et par seje øreringe. Et perfekt outfit!

Jeg har haft en lille blog pause her på det seneste. Bare lige for at få samlet tankerne, finde på nye indlæg og ikke mindst lave en masse lektier. Men nu er jeg tilbage <3

1 Top H&M 2 Hue H&M 3 Kjole H&M 4 Nederdel H&M 5 Bukser H&M 6 Strik H&M 7 Skjorte H&M

Likes

Comments

Kender i det at blive kald navne og beskyldt for noget? selvom den der gør det ikke kender din side af historien. Det er super frustrernede, specielt når det sker online. Så er der jo ikke noget man kan gøre, man kan i hverfald ikke fortælle om sin oplevelse af problemet. Personen er måske også selv kommet til at gøre det han eller hun brokker sig over. Så det bliver en smule dobbeltmoralsk. Men i den situation må jeg jo bare være fornuftig og komme videre. Holde hovedet højt, selvom det virkelig slog hårdt i mig. Nå nok om det.

I dag har jeg haft et super fint outfit på. Bukserne købte jeg i Bik Bok sidste år, til kun 99 kr! Det var vildt. Og så er skoene KOMMET! Jeg dør! De er så overdrevet smukke!

Sneakers ADIDAS Bukser BIK BIK Tee LOVECHILD 1979 Trøje MADS NØRGAARD

Likes

Comments

Så er jeg tilbage med et meget spændende indlæg. Denne gang har jeg interviewet den super seje Frederikke Thiberg. Pigen der står bag @TheGoodStatement og som er kendt for hendes farverige og iøjenfaldende stil. Læs med her og få et lille indblik i hendes moderigtige univers. Jeg elsker det!

1 Beskriv din stil

Farverig, festlig og iøjenfaldende.

2 Hvornår begyndte din interesse for mode?

Jeg har siden jeg var lille interesseret mig for mode og eksperimenteret med tøj og stil. Jeg kan huske at jeg som lille fandt på at have understrøjer ud over langærmede, hvilket var en del anderledes fra hvad de andre børn havde på. Jeg fik sidenhen rigtig smag for det da jeg var i praktik hos Lulu Henckel. Hun inspirerer mig og jeg har lært meget af hende.

3 Dit seneste køb?

En palliet nederdel fra Samsøe Samsøe.

4 Drømme købet lige nu?

Jeg har virkelig mange drømme køb og er virkelig dårlig til at spare sammen… Men jeg ville ønske jeg kunne købe dette hårspænde fra GCDS, et par mules fra No 21 og sorte asymetriske bukser fra Filles a Papa.

5 Hvad er dit yndlings item i dit klædeskab?

Jeg er rigtig glad for mange items i mit klædeskab, men lige nu tror jeg mine favoritter er min vinyl jakke fra Asos og mine Nike 97 Silver Bullet.

6 Har du nogle gode shopping tips og tricks?

Tænk “Er det jeg er ved at købe, noget jeg hellere ville have på det end det jeg har på nu?”, hvis ik så lad være med at købe det.

7 Hvad er den næste edition til dit klædeskab?

Mit næste køb tror jeg er et par sorte sporty sneakers ala de her fra Asics.

8 Hvad er din største inspirationskilde?

Det er svært at sige ‘den største’ for jeg får min inspiration alle mulige steder fra. Min Tumblr, film (gamle som nye - særligt er jeg vild med Miss Holly Golightly i Breakfast at Tiffany’s), seje piger på Instagram (Blanca Miro, Patricia Manfield, Maja WYH osv.), modeserier, mennesker jeg møder, kunst, folk på gaden, steder osv.

9 Current obsession?

The Good Statements playlister på Spotify.

10 Yndlings beauty-produkt

Jeg er desværre ikke så god til det med make-up og går heller ikke op i det. Til gengæld synes jeg parfume er så lækkert og jeg er ret vild med Maison Margielas Replica - By The Fireplace , når det er efterår/vinter.

11 En person du ser op til

Jeg ved ikke om man kan sige "ser op til", men jeg er ret stor fan af Rihanna. Hendes attitude er for optur og jeg synes udstråling er lige så vigtigt som outfit.

12 En sidste tilføjelse?

Tro på dig selv! :)

Følg smukke Frederikke på hendes farverige Instagram.

Likes

Comments

Jeg er trådt ind i en tør periode. Jeg har simpelthen ingen ideer. Jeg aner ikke hvad jeg skal skrive her på bloggen. Det er også derfor jeg ikke har lagt noget op i 6 dage. Og det er altså lang tid for en som mig, der nogle gange smider et indlæg op hver dag. Det er også skide irriterende når jeg lige har været i Italien og lavet alt mulig spændende, og så kommer jeg hjem til kedelige hverdags problemer og bedrifter.

En af grundende må være at jeg heller ikke har noget overskud... ikke engang til at skrive at jeg ingen overskud har.

Men det eneste jeg kan gøre at bare at begynde at skrive. Så det har jeg gjort. Og det er så dette jeg har fået ud af min hjerne.

Lysten er ikke forsvundet, tvært imod. Jeg har lyst til at skrive hele tiden. Så jeg browser rundt på forskellige tøjmærkers hjemmesider for at finde noget inspiration... men intet fanger mit øje. Jeg bruger timer på Tumblr og Pinterest, men stadig intet.

Jeg tror det kan være søvnmangel eller måske den matematik problemløsning jeg har vredet min hjerne omkring. Fordi bloggen er der åbenbart intet overskud til. Og det er nærmest ligesom at skrive en klumme hver gang jeg laver et blogindlæg, i hverfald et personligt et. Selvfølgelig uden kedelig fakta og grammatik. Men der skal både være personligholdning og humor. Jeg elsker at skrive disse indlæg, men jeg ved bare ikke havd jeg skal skrive om. Så jeg må bære over med et læsertals dyk, og jeg må bygge det op igen når jeg kan. Men det er da skide frustrerende! Hvis det var muligt ville jeg nok også skælde min hjerne ud, give den en skidebalde. Find så på noget! Det skal være lige NU!

Selvom de siger vold aldrig er løsningen... må man vel bruge det i værste fald? Jeg ved i hverfald ikke havd jeg skal gøre. Jeg må bare vente til jeg får en super god ide.

Likes

Comments

Så har jeg endelig fået bestilt efterårets perfekte sko! Og jeg kan bare ikke vente med at få de karryfarvede drømme ind ad hoveddøren. Jeg håber i hverflad de kommer snart! Som nævnt tidligere på bloggen så elsker jeg store og farverige hårspænder. Det er altså en sjov følelse at ligne en 12 årig samtidig med at man ser cool ud. Til de to items har jeg valgt en smuk kjole og en varm strik, begge fra den altid sikre H&M.
1 Strik H&M 2 Kjole H&M 3 Hårspænde EBAY 4 Sneaks ADIDAS

Likes

Comments