Dobbeltklik på billederne for direkte link.

Glædelig Tirsdag. I dag skal jeg til kor i DR byen, som jeg jo går til hver tirsdag. det har være overskyet i dag hvilket er mega ærgerligt efter det har været ved at klare op de sidste par dage.

Ovenover har jeg samlet 7 items som jeg totalt har forelsket mig i. Braletten fra Love Storie og t-shirten fra Ganni har jeg allerede fået fingrene i. Og jeg er skide glad for dem!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Trøje: Zara / T-Shirt: Ganni / Bukser: American Vintage / Øreringe: Pico / Solbriller: Loppefund til en flad 20'er!!!

I dag har bare været en super chill dag i den varme forårssol. Den har jeg nydt meget!

God Mandag!

Likes

Comments

Wuhuuuuu! Det er min fødselsdag. I dag er det præcis 15 år siden jeg kom til verden. Og shit hvor har jeg glædet mig til denne dag! I dag står den bare på maks hygge med familie og venner. Imorges blev jeg vækket til fantastik fødselsdagsbrunch. Take a look :)

Jeg har fået de fedeste gaver idag!: Facemist fra Glossier, Sølv øreringe fra RebekkaRebekka, Marmor krukke fra Louise Roe, Spørgelseskrukke fra Studio Aarhoj samt et net også fra Studio Aarhoj, MarieJedigs bog "NU", Cherry bomb trøjen i hvid fra GAnni, En Levi's Sweatshirt, glimmer sokker fra Ganni og nogle penge til min kommende tur til Paris.

Lidt efter mødtes jeg med Martha hvor vi gik på stamcaféen Henckell og jeg fik den lækreste latte. Det var så dejligt! Martha gav mig også den sødeste gave! (De grønne øreringe på billedet)

Senere spiste familien og jeg fødselsdagsmiddag på Yo Burger. Det var ekstremt lækkert, og mega god kvalitet! Vejret har været helt fantastisk i dag, det var super dejligt endelig at føle foråret!

Håber alle har haft en god dag. Det har jeg i hvertfald!

Likes

Comments