Header
Food

​Idag var Martha og jeg på Mad & Kaffe.

Mad & Kaffe er en lille hyggelig café der ligger på Sønder Boulevard. Martha og jeg skulle have brunch, og til det har de et smart system hvor man får en menu, og kan sætte kryds ved de ting man kunne tænke sig. Man kan vælge mellen 3, 5 eller 7 "små retter" + en drikkevare alt efter hvad man lyster. 

Deres mad kommer ekstremt hurtigt hvilket er super dejligt, og det smager virkelig godt. Jeg vil anbefale grapefrugten! Den er så lækker. 

Et tip hvis du skal have brunch ville være at komme så tidlig som muligt. Vi kom 10.45, og det var den vildeste kø til at sidde indefor. Vi valgte bare at sidde udendørs hvor vi ville få plads med det samme. Og der var heldigvis tæpper ;).

Jeg vil helt klart anbefale Mad & Kaffe. Det er en super hyggelig café med god mad og god service.

tjek deres brunch menukort ud her: Mad&Kaffe

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Wishlist

T-shirt HER

Den første ting på min wishlist er denne mega fine lyserøde t-shirt. Den er perfekt med den skrigende farve til de mørkere tider vi kommer i møde. Jeg elsker personlig den der "tie-dye" effekt, og det at der står noget på trøjen giver den et mere spændende look.

Armbånd HER

Det næste på min wishlist er dette ekstremt cool "binde armbånd" fra Holly Golightly. Jeg elsker at det har så mange farver! Armbåndet vil være rigtig godt til at spice et kedeligt outfit op.

Bælte HER

Den næste ting er dette flotte bælte. Jeg synes bæltet er mega cool og rustikt med store nitter hele vejen rundt om. Og her for tiden har jeg virkelig godt kune lide store bælter, det giver et flot finish.

Bukser HER

Det sidste på min wishlist er disse elegante habit bukser. Jeg elsker at der er blevet trukket noget fra mændenes garderobe over i kvindernes. Og personligt synes jeg kvinderne rocker de bukser! Det er mega fedt at habit bukser kan være flotte i næsten alle farver. Personligt kan jeg bedst lide hvide eller sorte, og så med en top i en vild farve.

Likes

Comments

Fashion

Den 3 november (Altså lige om lidt!) offentligører Kenzo og H&M deres kollektion. Forbered der på stærke farver, masser af dyreprint og de vildeste designs! 

Se hele kollektionen samt priser lige her.

Elle.dk

Likes

Comments

Fashion

HER

Bomber jakken har virkelig været et must denne sommer. Det er en mega cool jakke, og den er flot i alle farver og mønstre. Den giver et mega fedt kick til et ellers kedeligt og gråt outfit. Og på samme tid holder den dig varm ;). Selv har jeg en smuk hvid og rød bomber fra Stella McCartney.

Oven over har jeg samlet fire af mine yndlings bombers fra Asos. 💣

Likes

Comments

Fashion

Bukser: Levi's - Købt i Episode på strøget

Trøje: Stella McCartney - Loppemarked

Solbriller: Tiger

Pom pom: H&M HER

Taske: Zadig et Voltaire HER

(min taske findes ikke mere, men her er en der minder om)

Likes

Comments

Fashion

Køb tasken HER

Okay så den første taske er denne fine rosa crossbody fra H&M. Den er den perfekte størrelse til en "night out" hvor der både er plads til en makeup-pung og en pengepung. Og det bedste er at den kun koster 299 kr. ;)

Køb tasken HER

Den næste taske er denne super smukke taske i navy velour. Velour er et af efterårets upcoming trends (check Marthas post HER), så det er denne taske jo perfekt til! Tasken er meget handy da den er forholdsvis lille og perfekt hvis man bare skal have sine nøgler og pung med ud. Tasken koster 279 kr. hos Zara.

Køb tasken HER

Den sidste taske er denne cool taske også fra Asos. Det flotte hardwear på fronten af tasken giver den et look der er rustikt men samtidig feminint. Og de stribede syninger giver tasken et finish der får den til at se dyrere ud. Tasken har et lille lynlås rum indeni som er smart til små mønter, smykker eller lign. Tasken koster også 250 kr.

Likes

Comments

Fashion

1: HER - 2: HER - 3: HER

Med mindre du har levet under en sten hele sommeren kan du ikke have overset at patches (også kaldet strygemærker) har været det hotteste trend. Og jeg ELSKER det! Alle de miss matchende farver der på en eller anden måde alligevel ser super cool og stylet ud. Det er personligt et af mine yndlings trends so far.

ZARA har været en af de mærker der virkelig har taget patches til sig. De har lavet de fineste skjorter, tshirts, jeans ja selv tasker med pathes.

Likes

Comments

Food

Du skal bruge:

- Frosne bær (jordbær, hindbær....)

- Banan

- Mælk

- Diverse til at putte på (Jordbær, blåbær, banan, mandler og chia frø)

Fremgangsmåde:

Put frosne bær, banan og mælk ned i din blænder og blænd det til en smoothie. Skyld de friske bær og skær dem ud. Skær også bananen ud i skiver. Hæld smoothien ned i din yndlings skål. Læg bær, banan, frø og mandler på rækker ned i smoothien. Stil den eventuelt i køleskabet i 5 minutter.

- Enjoy!

Likes

Comments

Wishlist

​Swearter HER

Den førte itim på min wishlist er denne ultra lækre kashmir sweater. Jeg elsker at pakke min ind i bløde trøjer, halstørklæder osv. Personligt er jeg blevet helt forelsket i V neck. Så denne sweater er bare helt perfekt!

Bikini underdel HER

Ok selvom det er ved at blive vinder var jeg nød til at vise jer denne bikini underdel! Jeg elsker bare alt ved denne underdel! Farverne, tie dye effekten og det at den kan reguleres i siderne er mega smart. Jeg skal helt klar købe den og rocke den til næste sommer.

Vedhæng HER

Det næste item er dette smukke sølv vedhæng fra Stine A. Vedhænget forestiller en 😍 emoji. Det står helt sikker øverst på min julegaveønskeliste i år! Og det bedste er at det er i sølv som jeg virkelig elsker.

T-shirt HER

Den sidste ting er denne ikoniske t shirt fra Ganni. Jeg elsker denne t shirt! Den er bare så meget sjovere end en almindelig sort eller grå t shirt. Og så synes jeg det er ret grineren at det er lilla bananer ;).

Likes

Comments

Elvira Holmberg