Tee: Ganni | Buks: Armani Jeans | Sko: Ganni | Øreringe: Etsy

Nogle hurtige snapshots af et meget koordineret outfit: Black on black & cherry on cherry.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så er bikini-sæsonen endelig skudt igang. Jeg tog faktisk min første dukkert i dag. Det var en kort og koldt fornøjelse. Her har jeg samlet lidt lækkert swimwear til den kommende sommerferie. I år står min sommer på en masse dansk hygge. Jeg skal faktisk ikke ud at rejse, men jeg får helt sikkert brug for en god bikini alligevel ;))

Klik rundt og bliv svømme klar.

Likes

Comments

Trøje: Simple T-Shirt | Buks: Levi's | Net: Ukendt

En dejlig tirsdags-slapper. Med blå Arbejds lignende bukser og et lånt net af den som altid lækre Martha, som i øvrigt også er fotografen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu kan vi endelig se sommerferien i sigte. Derfor må man be til vejr-guderne og håbe for det bedste, så vi kan få os en ordentlig sommer. Gul er sommerens farve. Jeg har samlet lidt lækkert blandet. Her får i lige en ægte 60'er klassiker med.

Klik rundt og bliv sommerferie klar.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Wiiiiii så har Ganni endelig lanceret deres nye kollektion! Det er noget jeg har glædet mig meget til. Kollektionen er inspireret af gamle tider, hvor det stadig var "chic" at rejse med flyver og at klæde sig fint på til den lejlighed. Og følelsen af at efterlade sin hverdag og tage på nye spændende rejser.

Jeg har samlet nogle af mine favorit styles. Jeg synes hele kollektionen er mega sej. Den er rå men samtidig feminin. og det er super fedt at det same stof er brugt til mange forskellige items. F.eks: tasken og bukserne, og der er også lavet en kjole, en skjorte og to andre tasker af stoffet. Jeg MÅ bare eje den sarte, lyse sweater! Tag et kik på hele kollektionen her.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu er det officielt blevet sommer, og tid til lange sommeraftner, flagrende kjoler og bare tæer i sandet. Ovenover har jeg samlen nogle af mine favorit sommeritems. Jeg elsker at bruge en badedragt som top om sommeren. Så er det bare så nemt at hoppe en spontan tur i vandet.

Klik rundt og bliv sommerlækker. <3

Likes

Comments

Sweater: Ganni | Bukser: Armani Jeans | Solbriller: Vintage | Taske: Balenciaga | Øreringe: Ukendt fransk butik

At tage en pause fra de fyldte franske gader, og finde en smuk solrig park at slappe af i.

Likes

Comments

JA jeg er blevet KLIPPET! (35 cm. Say whaaaat)

I dag har været en fantastisk dag! Familien og jeg har tilbragt dagen på båden og bare maks hygget. Vejret har været dejligt hele dagen med masser af sol og varme. Jeg fik godt nok også ramt snooze-knappen et par gange er til morgen (hint til overskriften.) Vi har grint, slikket sol, drukket lækker iskaffe og hørt høj musik (blandt andet "Daughters" af John Mayer, min nuværende yndlingssang.) Det har bare været en perfekt (næsten) sommerdag. Og Christianshavnskanaler har været fyldt med godt humør og glade mennesker.

Likes

Comments

For omkring de 14 dage siden var jeg et hurtigt smut til Paris med min mor og bedste veninde Martha. Paris er min all time favorit by. Det er der mange grunde til. Selfølgelig er det fordi der er fantastiske shopping muligheder, og mange små hyggelige fortovscaféer. Men det er også pga. alle de mange forskellige sider Paris har at byde på, der er så mange forskellige mennesker samlet på et sted. ..... Man får nærmest et nyt indtryk hver gang man drejer om hjørnet.

Vi boede i en lille lejlighed i det smukke kvarter Belleville som svarer lidt til Vesterbro i København. Med masser af cool mennesker og nice streetart. Det var den hyggeligste tur, og fik fik godt nok kæmmet de franske vintage butikker, det var både godt for hjertet og for pengepungen ;)). Vi nåede faktisk utrolig mange ting på 4 dage. vi fik shoppet totalt igennem, spist lækker mad på hyggelige franske cafeer og restauranter, købt macarons fra Laduree, taget så mange billeder at der INGEN plads var tilbage på kamerarullen (hint til overskriften), spist masser af is og tilsidst var vi lige et hurtigt (og obligatorisk) smut forbi det smukke Eiffeltårn.

En fantastisk tur der klart skal anbefales og gentages!

Likes

Comments

Her er lidt ekstra inspiration til den ekstra lange weekend vi har i møde. I dag skal jeg på loppemarked med min mor og søster (og hendes veninder.) Jeg har fået købt så meget lækkert vintage tøj. Og er mega glad for at gå i genbrugs butikker og på loppemarkeder - især de franske ;). Mere om turen til Paris med min elskede Martha senere. Stay tuned.

Alle billeder er fra min egen Tumblr

Likes

Comments