Endelig! Kan jeg kalde mig selv ejer af den smukke lilla strik fra Mango. Ok det lyder måske som om det er det vigtigste i mit liv, men altså jeg har virkelig ønsket mig den længe! Og den er bare super dejlig, varm og blød. Helt perfekt til den kommende lorte vinter.

Da min søster og jeg skulle ud for at købe snack til en filmaften gik det helt galt. Der er simpelthen næsten INGEN supermarkeder i Milano... altså hvad sker der? Hvor køber de deres mad? Der findes heller ingen 7-Eleven eller kiosk af nogen art. Det er simpelthen så besværligt at få lov at købe ind. Efter at have vandret rundt klokken 21.00 i en hel time, fandt vi ENDELIG en chokoladebutik hvor vi kunne forsyne os med lidt lækkert. Blandt andet den her matchende chokoladebar. Men altså det er da utroligt at det tog en hel time! Men det endte ud i en vellykket aften hvor vi så The Maze Runner, som btw er en vildt god film... host host, Dylan O'Brien!

Strik MANGO Bukser ARMANI JEANS

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Da jeg i dag ankom til smukke Milano var noget af det første jeg spottede en kæmpe Mango butik (nej det var ikke byens smukke arkitektur... surprised? I think not). Jeg ELSKER Mango, både frugten og mærket haha, og jeg var over lykkelig da jeg opdagede den 2 etagers butik, som helt seriøst er nabo til mit hotel! ØHM!?

Jeg har af den grund sat mig ned og samlet en masse andre lækre items fra Mango, som jeg skal kigge på i morgen.

Da vi gik forbi butikken spottede jeg den lilla strik jeg har ævlet så meget om (og som er udsolgt på webshoppen) så jeg fløj ind og købte den med det samme. Den er lige så rar som jeg havde forestillet mig, og jeg er SÅ glad for den!

1 Kjole MANGO 2 Strik MANGO 3 Nederdel MANGO 4 Skjorte MANGO 5 Pung MANGO 6 Solbriller MANGO 7 Bralette MANGO

Likes

Comments

I dag har jeg nydt en masse timer ved at køre rundt om smukke Iseosøen. Det føles næsten som at være med i et eventyr eller Narnia (eller noget haha). Her er simpelthen helt fantastisk, noget af et førstehåndsindtryk Italien! Senere hen på eftermiddagen tog vi tilbage til poolen på hotellet. Super hyggeligt at slappe af i solen! Her har i en masse billeder jeg har taget i løbet af dagen, men følg med på min Insta hvor der også bliver postet hyppigt <3

Likes

Comments

I morges stod jeg op klokken 05.00 (pyha!) for at vende snuden (for aller første gang) til Italien. Vi, min familie og jeg, ankom til byen Bergamo hvor vi skulle spise frokost. Hold da op en smuk by! Den havde de flotteste bygninger og kirker, så enhver fotograf ville savle (hej far... ej). Da vi havde snuset lidt rundt i Bergamo, satte vi os ind i bilen og kørte videre mod slutdestinationen Iseosøen. Iseosøen er seriøst den SMUKKESTE sø. Jeg skal nok få taget nogle billeder imorgen, 100% besøget værd. I dag havde jeg for første gang min nye (meget) blå nederdel fra H&M på. Den er jeg vildt glad for! Jeg vil lige tilføje at jeg allerede har forelsket mig HELT i Italien, her er jo gude smukt!

Nu til de store nyheder. I denne uge er jeg blevet valgt til Ugens Blogger her på hjemmesiden. Det er jeg meget beæret over, og har glædet mig til at dele den gode nyhed med jer! Hop da lige ind og læs interviewet <3<3.

Nederdel H&M Sandaler BIRKENSTOCK Top ROSEMUNDE

Likes

Comments

Jeg har sammensat dette outfit af nogle items det står på min ønskeliste. Der er smæk på farverne og humøret, og jeg er vild med det. Nederdelen er en del af Gannis nye kollektion med MyTheresa, og den er super smuk! Skoene ligger øverst på ønskelisten til jul, og jeg krydser fingre for de ligger under træet i år. Hårspændet er simpelthen så fint, jeg elsker at det er så stort så det kan holde ordenligt på håret. Klik rundt og bliv farveglad!

1 Hårspænde PICO 2 Sweater MANGO 3 Sneaks ADIDAS 4 Nederdel GANNI X MYTHERESA 5 Hue BECK SÖNDERGAARD

Likes

Comments

Et spørgsmål jeg stiller mig selv flere gange om ugen i øjeblikket. Men er det egentlig?

Når jeg ser Prison Break, men ikke rigtig følger med fordi jeg samtidig ser mad videoer på Instagram? Når jeg bruger en hel weekend på en analyse, og jeg lægger alle kræfter i så den bliver fantastisk... men kan jeg overhovedet huske den om en måned? Eller når jeg bruger en hel eftermiddag på et blogpost, men mit læsertal alligvel falder med 1000+? Er det så meningsløst, alt dette? Det kan i hvertfald føles sådan.

Jeg kan nok ikke komme med et svar, men jeg ved at nogle dage føler jeg mig helt nede og stiller mig selv en masse dybe spørgsmål. Og andre dage er jeg på toppen og glemmer helt at se mig om. Og det er også okay, man er vel teenager... Ikke at det skal være nogen undskyldning for noget, men man ved da alligevel at teenageårene er dem hvor man skal finde sig selv, og man får stillet livets spørgsmål. Og de er ikke meningsløse, tvært imod.

Det er vigtig at man som menneske har meninger og holdninger. Ikke om alt selvfølgelig. Men nogle skal man have, ellers bliver det hele meningsløst. Så kan man selv vælge om man vil have en holdning til hvilke gardiner der passer til tapetet, eller hvad der skal laves til aftensmad. Den type er jeg. Jeg har en mening om ALT. Og det er måske også noget jeg skal passe på med, jeg skal lære at sige pyt.

Når det så er sagt, nej det er ikke meningsløst. Jeg kan godt lide at se Prison Break, uden faktisk at se det. Jeg kan godt lide at skrive analyser og lave skolearbejde, selvom jeg får noget nyt for dagen efter. Og jeg elsker at skrive blogpost, selvom det nogle gange ikke går som jeg ville ønske det gjorde. Og det er også helt okay. Det er menneskeligt at falde ned i det meningsløse hul nogle gange, så er det bare om at komme op til overfladen igen.


Likes

Comments

My Love Theresa er navnet på Gannis nye kollektion til websiten MyTheresa.com. Blå, rød og hvid (og lidt glimmer) er hoved elementerne i kollektionen, og jeg synes den er rigtig sej! Specielt skoene synes jeg er helt overdrevet cool! Men da jeg selv ejer af et par i sort, er de nok ikke helt optimale at spendere min opsparing på.

Kollektionen er nok ikke for alle, men jeg synes personligt den er super fed og farverig. Og så elsker jeg det lidt sporty look som de helt 100% har fanget her!

Find hele kollektionen her.

1 Kjole GANNI X MYTHERESA 2 Tee GANNI X MYTHERESA 3 Hoodie GANNI X MYTHERESA 4 Bukser GANNI X MYTHERESA 5 Nederdel GANNI X MYTHERESA 6 Taske GANNI X MYTHERESA 7 Sneaks GANNI X MYTHERESA

Likes

Comments

Er jeg den eneste der synes det lige pludselig blev meget kold?! Det er næsten så jeg skal have vanter på når jeg cykler... Så vinteren er kommet tidligt i år. Det eneste rigtig positive ved det kolde vejr, er at vi måske kan få os noget rigtig sne. Ikke alt det der klamme tøsne og sjask. Rigtig hvid pudder sne. Det kunne være skønt!

Jeg har valgt nogle skønne huer ud til jer i dag. Jeg er specielt vild med den blå og budget venlige fra H&M. Den er super sej til at pifte et vinter outfit lidt op. Og selvfølgelig skulle jeg inkludere den lækre lilla fra Ganni, den matcher jo med yndlings strikken! Klik rundt og bliv kulde klar.

1 Bordeaux LOVECHILD 1979 2 Orange ACNE 3 Pudder H&M 4 Blå H&M 5 Lilla GANNI 6 Blomme ACNE

Likes

Comments

... I Gannis nye smukke blomsterprint. Amen altså se det lige!! Det er så gude smukt. da jeg allerede er ejer af en af Gannis smukke slå-om nederdele, er det mest kjolen der har fanget mit blik. Til gengæld er den jo selvfølgelig langt ude for min rækkevidde med hensyn til pris. Men jeg må ønske mig den i julegave, og håbe der ligger en blød pakke under træet i år. Jeg ville style den med en chunky sweater og et par seje sneakers. Det kunne se overdrevet fedt ud!

1 Kjole GANNI 2 Nederdel GANNI

Når ja, og så måske også liiige i Cole Sprouse... øhm altså hva' fanden?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Denne Sneak Peek handler om den super seje Sofie Svane. Sofie er ejer af en af Instagrams nok sejeste om mest lyserøde profiler, og så har hun desuden også en Instagram hvor hun sælger de fineste smykker. Sofie fortæller om Golf Wang, et godt shopping tip, perleøreringe og Glossiers Super Pack. Læs med og få en god omgang inspiration og en masse lyserød!

1 Beskriv din stil

Farverig, personlig og dansk. Og så går jeg kun i behageligt og afslappet tøj.

2 Hvornår begyndte din interesse for mode?

Da jeg var lille elskede jeg at lege og klæde mig ud, men jeg interesserede mig ikke så meget for mode. Da jeg kom i sjette klasse fik jeg øjnene op for modeverden og blev helt fascineret. Jeg synes godt man kan se, at leg og udklædning afspejler sig i min stil i dag.

3 Dit seneste køb?

Min lange, mønstrede Baum und Pferdgarten efterårsjakke. Jeg synes det er mega cool, fordi den har et vildt sejt, grafisk mønster, men passer alligevel til alt, da mønsteret er i meget basic farver.

4 Drømme købet lige nu?

Noget fra Golf Wang!! Jeg må nok indrømme, at jeg er lidt fan af Frank Ocean og Tyler The Creator..🐼💥

5 Hvad er dit yndlings item i dit klædeskab?

Det skifter hele tiden, men lige nu er det mine nye sorte Play CDG x Converse sko.

6 Har du nogle gode shopping tips og tricks?

Undgå impulskøb eller at købe noget bare fordi det er en stor trend lige i øjeblikket. Så før du køber det, så gå og overvej det i et stykke tid, så du bliver sikker på, at du kommer til, at bruge det i lang tid. Du kan fx. lave en liste på din telefon hvor du skriver ned, når der er noget du gerne vil have, og de ting, der bliver på listen længe nok, kan du så købe.

7 Hvad er den næste edition til dit klædeskab?

Nogle stribede eller helt hvide overalls fra Carhartt.

8 Hvad er din største inspirationskilde?

Instagram og alle mine søde veninder og familiemedlemmer!

9 Current obsession?

Perleøreringe fra min insta-profil @PinkMoonLiiight 🙈✨

10 Yndlings beauty-produkt

Jeg ved ikke om det hører mere under skincare, men min Super Pack fra Glossier.

11 En person du ser op til

Min storesøster og mormor 💘

12 En sidste tilføjelse?

Håber i kunne lide det og fik lidt inspiration. Tak til Elvira, fordi jeg måtte være med!

Likes

Comments