Sweater: Ganni | Bukser: Armani Jeans | Solbriller: Vintage | Taske: Balenciaga | Øreringe: Ukendt fransk butik

At tage en pause fra de fyldte franske gader, og finde en smuk solrig park at slappe af i.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

JA jeg er blevet KLIPPET! (35 cm. Say whaaaat)

I dag har været en fantastisk dag! Familien og jeg har tilbragt dagen på båden og bare maks hygget. Vejret har været dejligt hele dagen med masser af sol og varme. Jeg fik godt nok også ramt snooze-knappen et par gange er til morgen (hint til overskriften.) Vi har grint, slikket sol, drukket lækker iskaffe og hørt høj musik (blandt andet "Daughters" af John Mayer, min nuværende yndlingssang.) Det har bare været en perfekt (næsten) sommerdag. Og Christianshavnskanaler har været fyldt med godt humør og glade mennesker.

Likes

Comments

For omkring de 14 dage siden var jeg et hurtigt smut til Paris med min mor og bedste veninde Martha. Paris er min all time favorit by. Det er der mange grunde til. Selfølgelig er det fordi der er fantastiske shopping muligheder, og mange små hyggelige fortovscaféer. Men det er også pga. alle de mange forskellige sider Paris har at byde på, der er så mange forskellige mennesker samlet på et sted. ..... Man får nærmest et nyt indtryk hver gang man drejer om hjørnet.

Vi boede i en lille lejlighed i det smukke kvarter Belleville som svarer lidt til Vesterbro i København. Med masser af cool mennesker og nice streetart. Det var den hyggeligste tur, og fik fik godt nok kæmmet de franske vintage butikker, det var både godt for hjertet og for pengepungen ;)). Vi nåede faktisk utrolig mange ting på 4 dage. vi fik shoppet totalt igennem, spist lækker mad på hyggelige franske cafeer og restauranter, købt macarons fra Laduree, taget så mange billeder at der INGEN plads var tilbage på kamerarullen (hint til overskriften), spist masser af is og tilsidst var vi lige et hurtigt (og obligatorisk) smut forbi det smukke Eiffeltårn.

En fantastisk tur der klart skal anbefales og gentages!

Likes

Comments

Her er lidt ekstra inspiration til den ekstra lange weekend vi har i møde. I dag skal jeg på loppemarked med min mor og søster (og hendes veninder.) Jeg har fået købt så meget lækkert vintage tøj. Og er mega glad for at gå i genbrugs butikker og på loppemarkeder - især de franske ;). Mere om turen til Paris med min elskede Martha senere. Stay tuned.

Alle billeder er fra min egen Tumblr

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dobbeltklik på billederne for direkte link.

Så er det altså i morgen tidlig jeg rejser til Paris med den søde Martha! Jeg har siden efteråret vidst at vi skulle til paris. Men da det er min konfirmationsgave til Martha har jeg holdt det hemmeligt lige indtil nu. Jeg nævnte det også i et tidligere indlæg.

Derfor har jeg samlet 3 outfits. De er alle inspirert at Paris streetfashion. Jeg elsker Paris og har efterhånden været der et par gange. Meeeen jeg glæder mig så utrolig meget til at sidde i flyveren med min bedste veninde i morgen!

Den røde badedragt fra Storm & Marie synes jeg er skide smart! Den kan både bruges som en normal badedragt, men den kan også sagens bruges som en mega sej tætsidende top. Indkøbsnet er et mega sejt trend! Jeg har kigget alle steder efter sådan et, lige indtil jeg faldt over disse to i H&M! Til alle 3 outfits har jeg selfølgelig tilføjet et sæt mules. Hvad skriger Paris mere end disse mega cool sandaler. Og det bedste er at de både findes helt uden hæl, men også både men lav og høj hæl. Så der er nogen til enhver

Glæd jer til indlæg om Paris. God torsdag

Likes

Comments

I onsdags mødtes Martha og jeg på den super skønne café Beau Marche. Vi var så heldige at solen skinnede lige der hvor vi sad. Desuden fortalte jeg Martha de vildeste nyheder, som jeg iøvrigt har hold hemmeligt siden efteråret (det har godt nok været svært!) Mere om det senere.

Likes

Comments

Bukser: Bik Bok | Sweater: Ganni | Sko: Paris | Solbriller: Vintage

Da den søde Martha og jeg stod af metroen på Flintholm station i tirsdags, var solen ved at gå ned og der var den fineste solnedgang. Den gav et smukt varmt lys som var perfekt til nogle billeder;) Det er øjeblikke som dette der bekræfter at vi går varmere tider i møde!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg startede ferien ud med at tage 3 dage i sommerhus med min familie. Mit sommerhus ligger helt isoleret nede ved vandet på Lolland. Det betyder også at der er ingen strøm eller internet. Derfor kan man ikke være der specielt lang tid ad gangen. Alligevel er det super hyggeligt, og bringer mig tilbage til mine barndomsminder, da vi har haft huset så lange jeg kan huske.

For noget tid siden bestilte jeg disse sandaler fra Topshop. Så da vi kom hjem fra sommerhus var pakken ankommet. Tjek lige hvor seje de er. Og så matcher jeg med min kat ;)))

Midt i ferien (16/4) var det min bedsteven Birks fødselsdag. Det vejrede vi med min anden ven Hjalmar og pizza på Bryggen. Det var skide hyggeligt!

Tro det eller ej, men jeg har faktisk være (lidt) produktiv i denne ferie. Jeg har nemlig lavet min KÆMPE collage færdig! Collagen har stået på mit værelse halvt færdig i alt for lang tid. Så jeg besluttede mig for at det skulle være nu det skulle være. Jeg synes den er blevet mega sej! Og så var det super hyggeligt at spise Paradis-is med familien same dag.

Til sidst var jeg hjemme hos den søde Martha. Vi lavede en masse ting: gik på Holte loppemarked, lavede æggejagt med marthas små søskende, og så lavede vi en Jane Kønig giveaway!!! Tjek den lige ud. Det var super hyggeligt at se martha igen, eftersom hun tog til Skagen i starten af ferien.

Likes

Comments

Sponsoreret

Jeg har i samarbejde med smykkedesigneren Jane Kønig fået muligheden for at en af jer kan vinde denne smukke halskæde. Giveawayen er i anledning af konfirmationstiden, derfor består halskæden af et valgfrit Lovetag, et lille kors men en diamant og en 60 cm kæde. Alt i sterling silver.

For at deltage skal du gå ind på det seneste opslag på min Instagram.

Vinderen findes søndag d. 23 klokken 22.00. Held og lykke!

Pssst, hvis du vil vinde den smukke halskæde i 18 karat guld, så tjek MarthaMarias blog ud ;)

Likes

Comments

Har Jeg...

... Været i karbad, mens jeg spiste is og skrev blogpost.

... mødt i skole i onsdags klokken 12.15. (😍)

... Købt Fiskenet strømpebukser i butikken Prag. Finally!

... Opdaget min obsession til Glossiers "Rose Water Face Mist."

... Besluttet mig for at klippe mit hår kort (Whaat!)

... Fundet de sejeste lyserøde plastik øreringe og et mega cool gult bælte i min mors gamle ting.

... ENDELIG fundet lidt tid til at tegne.

... Været på Frederiksberg loppemarked (mit absolut yndlings) med min mor igen igen. Jeg fandt endnu et par seje 50'er solbriller, en lækker Ganni sweater og en langærmet "gennemsigtig" top fra Custommade. (Alt bliver snart vist på bloggen). Til samlet 170 kr!!!

... Nydt det fantastiske (nærmest sommer) vejr.

... Været skoletræt men jublet over påskeferie!

Likes

Comments