The Perfect Christmas

Velkommen til 2 afsnit af The Perfect Christmas!

The Perfect Christmas er et collab mellem Martha Maria og jeg.

(Afsnittet før: HER)

Nu er det endelig blevet december og vi er officielt gået ind i julemåneden. Wuhuuuu!

Så i dag vil vi give lidt inspi til hvordan du kan gøre dit værelse til en lille julehule.

Duftlys

Den første ting er duftlys. Duftlys er en garanteret måde at få dit værelse i julestemning. + de er mega søde at have stående i vindueskarmen eller på sengebordet. Det bedste er at der er over 100 forskellige dufte! Så du an være helt sikker på at finde en du kan lide

Mini Juletræ

Det næste er et mini juletræ. Havd skriger mere jul end et juletræ? Personligt kan jeg bedst lide et hvidt plastic juletræ hvis det skal stå på værelset. Det ser ikke lige så voldsomt ud som et grønt træ ville. Og så selfølgelig med farvestrålende pynt!

Fairylights

Den tredje og sidste ting på listen er fairy-lights eller firefly-lights. De er mega cute at pynte op med på dit værelse. Og giver 100% julestemning.

_______________________________________________________

Hvis du vil se 3 andre fine ideer, så gå ind og tjek Marthas opslag ud (HER).

Jeg håber i kan bruge det, og at i har haft den bedste 1 december!

Likes

Comments

The Perfect Christmas

Hvad er The Perfect Christmas?

Nu går vi med hastige skridt ind i december måned. IIhhhh jeg glæder mig så meget! Især fordi jul er min yndlings periode! Men nu får i altså forklaringen på "The Perfect Christmas":

The Perfect Christmas bliver en slags julekalender/guide til den perfekte jul. Det kommer både til at køre på Elvira Holmberg & MarthaMaria (HER).
Martha er nemlig min bedste veninde og vi har derfor besluttet os for at starte et julekalender collab. Der kommer ikke til at være faste dage hvor vi poster, men vi vil gerne hjælpe jer med at få en skøøn jul, lave den perfekte ønskeseddel & at have en cool vinter garderobe.

Håber i alle kommer i lige så meget julestemning som jeg er!

Her har jeg samlet nogle items der er perfekte til ønskelisten. Jeg ved i hvertfald at de aller er på min ;). Jeg har linket til alle items, selfølgelg starter jeg øverst i venstre hjørne.

Stribet trøje: H&M HER

Fries t shirt: Ganni HER

Øreringe: Lot29 HER

Firkløver vedhæng: Jane Kønig HER

Bikini: Lot29 HER

Varm trøje: Uniqlo HER

Pink t shirt: Rodarte HER

Strygemærker: H&M HER

Pung: Ganni HER

Likes

Comments

Fashion

Grå sweater HER - Navy sweater HER

Blå/grøn sweater HER - Nude/pudder sweater HER

Lysegrå sweater HER - Mørkeblå sweater HER

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu er det efterhånden blevet rigtig koldt her i København. Og hvad er bedre end en dejlig varm sweater til at bryde kulden? 

Ovenover har jeg samlet 6 lækre varme trøjer, til dig der liiige havde brug for en mere ;).

Likes

Comments

Food

​Idag var Martha og jeg på Mad & Kaffe.

Mad & Kaffe er en lille hyggelig café der ligger på Sønder Boulevard. Martha og jeg skulle have brunch, og til det har de et smart system hvor man får en menu, og kan sætte kryds ved de ting man kunne tænke sig. Man kan vælge mellen 3, 5 eller 7 "små retter" + en drikkevare alt efter hvad man lyster. 

Deres mad kommer ekstremt hurtigt hvilket er super dejligt, og det smager virkelig godt. Jeg vil anbefale grapefrugten! Den er så lækker. 

Et tip hvis du skal have brunch ville være at komme så tidlig som muligt. Vi kom 10.45, og det var den vildeste kø til at sidde indefor. Vi valgte bare at sidde udendørs hvor vi ville få plads med det samme. Og der var heldigvis tæpper ;).

Jeg vil helt klart anbefale Mad & Kaffe. Det er en super hyggelig café med god mad og god service.

tjek deres brunch menukort ud her: Mad&Kaffe

Likes

Comments

Wishlist

T-shirt HER

Den første ting på min wishlist er denne mega fine lyserøde t-shirt. Den er perfekt med den skrigende farve til de mørkere tider vi kommer i møde. Jeg elsker personlig den der "tie-dye" effekt, og det at der står noget på trøjen giver den et mere spændende look.

Armbånd HER

Det næste på min wishlist er dette ekstremt cool "binde armbånd" fra Holly Golightly. Jeg elsker at det har så mange farver! Armbåndet vil være rigtig godt til at spice et kedeligt outfit op.

Bælte HER

Den næste ting er dette flotte bælte. Jeg synes bæltet er mega cool og rustikt med store nitter hele vejen rundt om. Og her for tiden har jeg virkelig godt kune lide store bælter, det giver et flot finish.

Bukser HER

Det sidste på min wishlist er disse elegante habit bukser. Jeg elsker at der er blevet trukket noget fra mændenes garderobe over i kvindernes. Og personligt synes jeg kvinderne rocker de bukser! Det er mega fedt at habit bukser kan være flotte i næsten alle farver. Personligt kan jeg bedst lide hvide eller sorte, og så med en top i en vild farve.

Likes

Comments

Fashion

Den 3 november (Altså lige om lidt!) offentligører Kenzo og H&M deres kollektion. Forbered der på stærke farver, masser af dyreprint og de vildeste designs!

Personligt ønsker jeg mig selv en t-shirt, et silke sæt og et silketørklæde.

Se hele kollektionen samt priser lige her.

Elle.dk

Likes

Comments

Fashion

HER

Bomber jakken har virkelig været et must denne sommer. Det er en mega cool jakke, og den er flot i alle farver og mønstre. Den giver et mega fedt kick til et ellers kedeligt og gråt outfit. Og på samme tid holder den dig varm ;). Selv har jeg en smuk hvid og rød bomber fra Stella McCartney.

Oven over har jeg samlet fire af mine yndlings bombers fra Asos. 💣

Likes

Comments

Fashion

Bukser: Levi's - Købt i Episode på strøget

Trøje: Stella McCartney - Loppemarked

Solbriller: Tiger

Pom pom: H&M

Taske: Zadig et Voltaire

Likes

Comments

Fashion

1: HER - 2: HER - 3: HER

Med mindre du har levet under en sten hele sommeren kan du ikke have overset at patches (også kaldet strygemærker) har været det hotteste trend. Og jeg ELSKER det! Alle de miss matchende farver der på en eller anden måde alligevel ser super cool og stylet ud. Det er personligt et af mine yndlings trends so far.

ZARA har været en af de mærker der virkelig har taget patches til sig. De har lavet de fineste skjorter, tshirts, jeans ja selv tasker med pathes.

Likes

Comments

Food

Du skal bruge:

- Frosne bær (jordbær, hindbær....)

- Banan

- Mælk

- Diverse til at putte på (Jordbær, blåbær, banan, mandler og chia frø)

Fremgangsmåde:

Put frosne bær, banan og mælk ned i din blænder og blænd det til en smoothie. Skyld de friske bær og skær dem ud. Skær også bananen ud i skiver. Hæld smoothien ned i din yndlings skål. Læg bær, banan, frø og mandler på rækker ned i smoothien. Stil den eventuelt i køleskabet i 5 minutter.

- Enjoy!

Likes

Comments