Header
View tracker

Nu ska jag krypa ner i sängen,har tvättat & gjort ett par försök till städning,har gått sådär.
Dagarna går så jävla fort,& det är synd,man vill hinna mycket mer.

Jeremy lär sig så mycket hela tiden,& om 3 månader fyller han 1 år,haha mensbarnet(jag) började absolut inte gråta när jag tänkte på det.
Asså gud,Jeremy är verkligen min svaghet.
Jag vet att jag kommer gråta så många gånger på grund av den här lilla kärleksindividen.
Tänk första gången jag lämnar på dagis,jag kommer gråta,första dagen i skolan,jag kommer gråta,när han tar hem sin första kärlek,jag kommer gråta.
Min kärlek till Jeremy är så stark,& skör på samma gång, allt med honom är så känsligt.
Jag klarar inte av en del tankar, att någon kommer ogilla honom, att någon inte kommer vilja honom väl.
Det gör ju ont,han är ju min uppfattning av perfektion.

Jag vill bara skriva av mig om denna kärlek ibland, för jag är så full av det.❤️

Likes

Comments

Vi vaknade ganska nyligen,Jeremy verkar dock ha somnat om vi tuttisen. Vilket jag inte har något emot.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag,ska på med selen & tvätta sen,så förbannat tråkigt.
Men jag ska gå upp nu,& kolla julkalendern & käka lite frukost.

Likes

Comments

Nu har äntligen telefonen & jag kommit överens. Appen ville inte funka till en början,men nu & jag kan blogga betydligt mer nu när jag fått en telefon!

Jeremy somnade nyligen på mig efter att ha skrikit sig blå av skräck när en "stav" trillade ur hans leksaker,det var himla läskigt. Han är ju så söt när han blir rädd för sånt där så jag håller handen lite fult för munnen & kan inte låta bli att skratta åt honom för han är så söt.

Nu väntar vi på mor min, & jag borde egentligen passa på att ta en cigg & kissa medan Jeremy ändå sover,men det bästa är att höra dessa gos andetagen.
Vi har facetimeat med Jerre bästis Theo nästan hela dagen,& det är som att umgås i princip;)
Bara att det är lite svårt för grabbarna grus att leka med varann då,men nu erkänner jag något DET SUGER ATT AMANDA BOR I GÄVLE.
Så jävla mycket pengar för en resa uppochner för mig & Jeremy. När jag fått körkort då tänker jag fan åka upp dit en gång i månaden,tycker om dom så jäkla mycket!! Ska ha en ful,& liten bil som drar så lite bränsle som möjligt,så ska vi glida igenom Sverige Jerre & jag
👏🏻

Inte hänt så mycket mer än att jag plockat bland leksakerna 712556 gånger då det ser så stökigt ut,trots att jag vet att jag inte borde göra det förrän Jeremy somnat för det tar 2 sekunder innan allt är kaos igen. Vi har ätit mycket mat,& städat vårt rum. hejja oss!
Vad har ni sysslat med idag?

Likes

Comments

Jag är så jäkla dålig på rutiner, Jeremy kommer snart börja förskolan & det kommer bli en jäkla omställning för hans matvanor samt sömn. Så för att det inte ska komma som någon chock, & han kommer vara gnällig, så vill jag förbereda honom & hans rutiner på bästa sätt, så att det liknar rutinerna som kommer bli med sömn & mat på förskolan sen. Men det känns ju mycket viktigare att han sover om han är trött, äter om han är hungrig osv. Inte för att det kommer vara så sen. Så hur gör man allt enklare? Ska man skapa någon form av rutinmönster eller ska man gå efter lillskrutts egna schema? Jag vet inte, får prata med mamsen om detta.
Jeremy har sovit i 1,5-2 timmar, han klämde sina fingrar i kökslådorna när jag skulle diska förut, älsklingen. Inte ska väl mammas bebis behöva göra sig illa, jag vill ju typ gråta själv när det händer, tycker ju sååå synd om honom. Idag har vi myst, vi var ute en sväng & Jeremy åkte selen, han somnade så köpte med mig mat & åt medan han sov middag, tittade på förlossnings videos & grät som en stolle till det. Saknar det så jäkla mycket, på riktigt det mäktigaste, & vackraste jag upplevt,längtar tills jag får uppleva det igen & hoppas då att jag har någon att uppleva det tillsammans med.

Likes

Comments

När jag var 12 år gammal så skar jag mina armar, & försökte en gång ta mitt liv. När jag grät om kvällarna brukade jag lyssna på den här låten, den är så fin. Meningen med den här låten är så vacker.
Att människor, inklusive mig själv en gång i tiden, mår så pass dåligt att dom inte längre finner en mening med att andas är helt sjuk. Ingen ska behöva känna så, när det känns så jävla värdelöst att ens leva ska man veta att man är aldrig så ensam som man tror. Min mamma hjälpte mig otroligt mycket, att få sova jämte min mamma varje natt gjorde att jag fann en trygghet,& kunde nog bearbeta det jag varit med om. Det värsta jag visste under denna period var att höra folk skratta, det sved i mig, för jag kunde inte känna ett bubblande skratt. Under den värsta delen av tiden så träffade jag en kille på nätet, vi pratar inte längre på samma sätt. Men där & då var han viktig, han brydde sig, & sa saker som fick mig att le, jag blev inte kär. Men jag insåg att folk kunde bry sig om mig, & att han var en vän, värd guld. Det var han som skickad låten till mig, & jag kommer ihåg att skrev något i stil med "tänk på att jag alltid finns, & att jag bryr mig". Något jag minns var att han fick mig att skratta på riktig för första gången länge genom att skicka den här bilden.

Vet faktiskt inte varför jag kommer ihåg den här kvällen så jävla väl, men gud, jag älskar den här killen innerligt för att han fanns. För att han jämt lyssnade, stöttade, & inte tyckte jag var störd eller uppmärksamhetskåt. Han brydde sig helhjärtat, & viftade aldrig bort det jag kände. Han förminskade aldrig det jag sa eller kände, tvärtom han höjde mig & allt jag kände till skyarna.
Hur som helst, det jag vill komma till är att det finns ALLTID någon du kan prata med. Någon som alltid bryr sig, & att du är aldrig värd att må dåligt. För jag trodde jämt att det var mitt fel, att jag var värd att må så pass dåligt. Att det var min karma.

Likes

Comments