Header
View tracker

Jag är så jäkla dålig på rutiner, Jeremy kommer snart börja förskolan & det kommer bli en jäkla omställning för hans matvanor samt sömn. Så för att det inte ska komma som någon chock, & han kommer vara gnällig, så vill jag förbereda honom & hans rutiner på bästa sätt, så att det liknar rutinerna som kommer bli med sömn & mat på förskolan sen. Men det känns ju mycket viktigare att han sover om han är trött, äter om han är hungrig osv. Inte för att det kommer vara så sen. Så hur gör man allt enklare? Ska man skapa någon form av rutinmönster eller ska man gå efter lillskrutts egna schema? Jag vet inte, får prata med mamsen om detta.
Jeremy har sovit i 1,5-2 timmar, han klämde sina fingrar i kökslådorna när jag skulle diska förut, älsklingen. Inte ska väl mammas bebis behöva göra sig illa, jag vill ju typ gråta själv när det händer, tycker ju sååå synd om honom. Idag har vi myst, vi var ute en sväng & Jeremy åkte selen, han somnade så köpte med mig mat & åt medan han sov middag, tittade på förlossnings videos & grät som en stolle till det. Saknar det så jäkla mycket, på riktigt det mäktigaste, & vackraste jag upplevt,längtar tills jag får uppleva det igen & hoppas då att jag har någon att uppleva det tillsammans med.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

När jag var 12 år gammal så skar jag mina armar, & försökte en gång ta mitt liv. När jag grät om kvällarna brukade jag lyssna på den här låten, den är så fin. Meningen med den här låten är så vacker.
Att människor, inklusive mig själv en gång i tiden, mår så pass dåligt att dom inte längre finner en mening med att andas är helt sjuk. Ingen ska behöva känna så, när det känns så jävla värdelöst att ens leva ska man veta att man är aldrig så ensam som man tror. Min mamma hjälpte mig otroligt mycket, att få sova jämte min mamma varje natt gjorde att jag fann en trygghet,& kunde nog bearbeta det jag varit med om. Det värsta jag visste under denna period var att höra folk skratta, det sved i mig, för jag kunde inte känna ett bubblande skratt. Under den värsta delen av tiden så träffade jag en kille på nätet, vi pratar inte längre på samma sätt. Men där & då var han viktig, han brydde sig, & sa saker som fick mig att le, jag blev inte kär. Men jag insåg att folk kunde bry sig om mig, & att han var en vän, värd guld. Det var han som skickad låten till mig, & jag kommer ihåg att skrev något i stil med "tänk på att jag alltid finns, & att jag bryr mig". Något jag minns var att han fick mig att skratta på riktig för första gången länge genom att skicka den här bilden.

Vet faktiskt inte varför jag kommer ihåg den här kvällen så jävla väl, men gud, jag älskar den här killen innerligt för att han fanns. För att han jämt lyssnade, stöttade, & inte tyckte jag var störd eller uppmärksamhetskåt. Han brydde sig helhjärtat, & viftade aldrig bort det jag kände. Han förminskade aldrig det jag sa eller kände, tvärtom han höjde mig & allt jag kände till skyarna.
Hur som helst, det jag vill komma till är att det finns ALLTID någon du kan prata med. Någon som alltid bryr sig, & att du är aldrig värd att må dåligt. För jag trodde jämt att det var mitt fel, att jag var värd att må så pass dåligt. Att det var min karma.

Likes

Comments

View tracker

Jag har som första val en fristående förskola & håller alla fingrar & tår i hopp om att Jeremy får komma in på den, dom är ute mycket, & kör på Reggio Emilia-pedagogik som jag tycker är så bra. Den innebär så jäkla mycket att jag inte kan ta allt, men här kommer en del från wikipedia:
"En bärande idé i pedagogiken är att utveckla barnens alla uttrycksmöjligheter. Att barn har hundra språk är ett vedertaget förhållningssätt. Pedagogen ska inte värdera eller påverka på vilket sätt barnet vill eller ska ha möjlighet till att uttrycka sig. Därför används lekmateriel som oftast inte är färdiga. Exempelvis dockor,bilar och pussel är väldigt givna hur man använder dem, istället får barnet andra typer av material som öppnar möjligheten att vrida och vända på sin fantasi. Barnets lekfulla förundran tas till vara genom att pedagogen ser sig själv som medforskande i livets alla delar som är nya för barnet. Pedagogen bör helst inte ge färdiga svar på frågor, utan istället finnas med som ett stöd för barnet när det funderar på hur det kan lära sig förstå det som det funderar på. Skapande, observation och dokumentation har stor betydelse i verksamheten. Barnet ses som rikt, kompetent och nyfiket."

Har valt att inte ta första bästa dagiset bara för att "alla andras barn" går där eller för att något kanske ligger nära utan har valt dom bästa enligt mig. Detta dagiset jag valt ligger dock längst bort ifrån mig, tyvärr. Men ja, jag hoppas som sagt för allt i världen att Jeremy kommer in på dagiset. Har tagit från & med april, men då får han bara gå 3 timmars, & det för att vänja honom vid att jag sen kommer att gå i skolan hela dagar. Skulle gärna ha honom hemma tills jag kunde förklara & han förstod varför han är på dagis, varför jag måste gå i skolan. Men tyvärr finns inte förutsättningarna för det.

Likes

Comments

I år har jag bett mamma att INTE köpa något till mig, utan bara till Jeremy för jag blir mycket gladare när han får nått & uppskattar det sjukt mycket mer. Men självklart önskar jag mig ändå saker, dock är det roligare att köpa det själv, känns iallafall för mig mycketmycket bättre om jag lägger egna pengar på det än om min mamma gör det. Hon ska köpa till mig,Jeremy eller jag vem som helst för att hon VILL inte för att hon MÅSTE.
Men här har vi lite av vad som står på önskelistan:


Crushed velour two pieces- HÄR

Denna superfina mysdressen är typ en av de saker jag vill ha allra mest, den är ju hur fin som helst, & måste vara minst lika skön som den är fin! Älskar den!

Flat thigh high boot- HÄR

Jag har länge funderat på over the knee boots, men är så rädd att beställa så måste kolla i vanliga skoaffärer, jag är ju 153cm kort & väger 45kg ca så att beställa & dom kommer hem förstora är jobbigt. Hela proceduren med att skicka tillbaka, osv nä, för jobbigt för min del. Så hoppas på att kunna hitta fina i verkligheten också.

Family Tee Queen Viernez- HÄR

Är bara så förälskad i att matcha mig & Jeremy, & hur coola hade vi inte varit i dessa?

Little King Baby Jumpsuit- HÄR

Finns också liknande i tshirt, vet inte än vilken jag vill ha, denna skulle bli fläckig fort med tanke på hur mycket han kryper, men man kan ju använda den som pyjamas!


Harness Babe Bodysuit- HÄR

Denna till en kjol, eller hög jeans! Finns i nude färg också, men svart föll mig mer i smaken. Är rädd att mina tuttar inte alls passar denna. Men det är ju helt klart värt ett försök. Kanske kan ha spets bh om det ser lustigt ut.

Likes

Comments

5 fakta om mig:
•Jag har kort stubin,blir lätt sur som ett svin, Iofs har jag lätt till både skratt & gråt också, men mitt humör är inte att leka med. Usch, & fy.

•Jag har aldrig haft en hobby, eller något som intresserar mig, Mina jämnåriga sportar,målar, pysslar,inreder, fotar, osv. Jag har aldrig känt mig minsta intresserad av något, jag bara är sån tråkig människa.

•Jag älskar mat,dom flesta säger att dom gör det. Men jag är extrem, inte ett dugg kräsen, äter i princip allt, omåttliga mängder & gärna tills jag håller på att spricka. Detta kan bero på min ämnesomsättning, kan äta hur mycket som helst utan bli mätt. Åt medicin för min ämnesomsättning innan men slutade bara med dom.

•Jag har spyfobi, & det är en av dom värsta grejerna med att Jeremy kommer börja dagis. Kan liksom börja gråta om folk hulkar, eller säger att dom mår illa. När jag mår illa kallsvettas & hyperventilerar jag. Försöker tänka "det är bättre att det kommer upp" men jag kan verkligen inte, jag försöker andas bort allt. När det går spysjuka har jag på riktigt bett om att hellre få skita sönder min röv än att spy. Vet inte varför,eller när rädslan kom, det är bara panik.

•Jag vill sluta röka, men det är så jäkla svårt. Rökt i 4 år, & att jag bara kunde sluta så tvärt som när jag fick reda på graviditeten är ganska bra jobbat tycker jag. Om jag kunde då kan jag ju nu också, hejja på mig!!

Likes

Comments