View tracker

Älskar verkligen att vara ledig mitt i veckan!!! Ta sovmorgon, gå en lång powerwalk och äta en god frukost! Dagens frukost fick bli bananpannkaka med mosade bär, mums!
I eftermiddag ska jag ner på stan en runda. Och runt fyra-tiden kommer Elin hit för att planera lite om vår resa. Vi kommer åka efter nyår, längtar så mycket tills vi åker!!
Ikväll är det även fotbollsträning. Ska testa va med hela träningen idag och se hur benen känns efter behandlingen. Igår va jag nämligen bara med 45 minuter, kändes lite tungt så ville inte överanstränga dem på en gång.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

De tre senaste fotbollsmatcherna har jag fått så himla ont i mina ben. Har bara kunnat spela ungefär 15 minuter. Kan inte riktigt förklara hur det känns men i början gör de ont i de yttre musklerna på framsidan av benen. Sedan går det bakåt i hela vad musklerna och ner i anklarna.. Det är som att springa barfota på betong och tillslut domnar fötterna av, riktigt obehaglig känsla.

Nu har jag varit hos kiropraktorn för att kolla upp vad det är för fel på mina underben. Och jag har troligtvis fått något som heter compartment syndrome. Det är att hinnan som är runt musklerna är för trång för mina muskler. När man tränar sväller musklerna upp och då blir det inget blodflöde, därför domnar mina fötter av. Nu har jag fått stötvågsbehandling och ska göra det tre gånger till med en veckas mellanrum. Stötvågsbehandlingen ska göra att ärr som är på hinnorna ska läkas om rätt, kiropraktorn sa att det är som han gör en inflammation som ska läkas om. Jag håller verkligen tummarna för att de ska hjälpa. I värsta fall om detta inte hjälper måste jag trappa ner på träningen för att minska min muskelvolym... Min kärlek till fotboll och träning är helt sjukt och kommer blir helt förkrossad om jag måste minska träningen... Vi får vänta o se om stötvågsbehandlingen hjälper, jag hoppas verkligen det!

Till frukost blev det fil, knäckebröd och en smoothie!

Receptet på smoothie:

En näve med babyspenat
En halv banan
1,5 dl frusen mango
0,5 dl kokosmjölk
Saften av en halv citron


Väldigt enkel och super god!!

Likes

Comments

View tracker

Imorse ställde vi klockan på 05.15.. Idag fyller nämligen min morbror hela 50 år!! Grattis!!!🎈 Släkten samlades utanför deras hus kvart i 6 för att överraska med tårta, ballonger och konfetti! Även fast jag frös sönder(5 grader ute) och va sjukt trött, va det väldigt mysigt och roligt att äta tårta tillsammans med släkten. Efter en timme åkte vi hem då alla skulle till jobb och skolan medan familjen Svensson åkte vidare på äventyr. Jag börjar inte jobbet förens 14.30 så jag kröp ner i sängen igen för att somna om.

Likes

Comments

Hejsan! Eftersom pappa fyllde år i tisdags, bestämde vi oss idag för att hitta på något tillsammans med hela familjen. Jag mamma och pappa körde till Halmstad där vi hämtade upp Fabian och sedan körde vidare till Falkenberg. Där efter åkte vi till Falkenberg strandbad för lite brunch. Så himla gott och hur fint är det inte där?! Efter två timmar med god mat och gott sällskap åkte vi tillbaka till Halmstad. Nu är vi i Fabians lägenhet för att sätta ihop ett skåp. Och medan de andra kämpar med att få ihop skåpet ligger jag i sängen o tycker synd om mig själv, har en sån hemsk huvudvärk... Ikväll blir det en powerwalk och lite planering av nästa veckas träning! 

Likes

Comments