Header

Nu kan vi snart säga att det är da’n före da’n före doppareda’n!

Idag är det redan andra advent och julen närmar sig. Känslan börjar smyga sig fram i takt med julbaket. Vi har hunnit med pepparkakor, lussebullar & testat på att göra kola med smak av turkisk-peppar (jättegott faktiskt).

Vi (läs: mamma) gör alltid egen pepparkaksdeg! Tricket är att låta den vila i kylen i några dagar.

Den här helgen har varit både rolig och tuff. Min kusin har varit här för att jul baka med oss och vi har haft det mysigt. Dock är jag nu väldigt trött då jag har jobbat både lördag & söndag! Pusst, jag hade behövt en helg till med sovmorgon!
Har dessutom inte träffat William något den här helgen, så honom längtar jag efter <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla underbaringar!
Ville bara passa på att meddela er om mitt erbjudande tillsammans med Elsa and rose!
Med min kod ”ELVIRGUSTAVSSON26” får ni hela 26% rabatt under en månad!!
Passa på att shoppa julklapp till dig själv, eller någon annan..

Tycker att Elsa and Rose är ett företag med sunda värderingar, då de framför att alla kvinnor är vackra. Oavsett kroppsform eller utseende!
Happy shopping<3


https://elsaandrose.com/


Fråga gärna om ni har några funderingar!
Kramar Elvira

Likes

Comments

Jag har helt glömt bort att visa er bilderna från min visit i Stockholm!
Besöket hos min kusin bestod till stor del av mat...(vilket vi älskar)
Bild 1: kantarelltoast på foodcourt SM
Bild 2: MR Cake & Roy

Vi besökte Gamla-stan & strosade runt.

Jag hoppas att det blir ett besök snart igen!
Har ni någon stad som ni tycker om att besöka?

Kram Elvira

Likes

Comments

Life update: Igår var det black-friday (om någon skulle ha missat det), jag shoppade bland annat den här gosiga tröjan. Jag klickade också hem lite kläder från nätet.

Idag har vi haft öppet hus på gymnasieskolan jag går på, vilket betyder kompledigt på måndag. Det, i kombination med studiedag på tisdag, känns väldigt skönt faktiskt!

Ha en skön lördag & helg!

Kram Elvira

Likes

Comments

Jag glömmer ofta bort att allas vardagar ser olika ut. Varje måndag kliver jag in i veckans tvättmaskin, allt går runt och runt. Så är det nog för de flesta, men vi alla har olika sorts tvätt i våra maskiner.

För min del handlar det av olika former av plugg, vecka efter vecka. Det låter nog inte som en rolig kulörtvätt men jag försöker att hålla vardagen färgglad trots de gråa skolböckerna.

Idag införskaffade jag två nya matematikhäften inför den nya matte-kursen, 3C.
Roligt med lite färg där också! Varken mitt skrivbord eller mitt rum är städat.. men det hinns liksom inte med. Man får helt enkelt prioritera.
Nu när det är måndag så vill jag helst att tvättmaskinen ska sluta snurra, så att jag kan plocka ut mina fina kulörer inför helgen.

Kram, Elvira

Likes

Comments

Äntligen är det helg, igen! Tiden går verkligen ruggit fort.. Igår, fredag, fikade jag och William efter skolan. På kvällen tittade vi på Sverige-Italien men några kompisar, så himla roligt med seger!
Idag står det fotbollsavslutning på schemat. Det ska bli roligt! Ha en toppen helg.
Elvira

Likes

Comments

Dagar efter dagar, veckor efter veckor. Det som passerat är redan förbi, kommer aldrig tillbaka. Ändå känner vi sällan saknad efter det som varit, utan längtan efter det som skall komma.

Vi eftersträvar lycka i det vi gör. Det vi planerar skall bringa oss lycka i livet. Kanske tar det ett år, kanske dröjer det fem. Innan vi når dit vi längtar. En drivkraft i livet är att ha något att se fram emot. Vi kämpar mot våra mål inom alla områden. Det känns som något viktigt, att se fram emot något, spelar det ens någon roll vad vi ser fram emot?

Så länge väntan på det vi längtar efter medför lycka och glädje, spelar det ingen roll vad vi ser fram emot. Det behöver inte vara en stor resa eller upplevelse för att det ska gå att längta efter. Helgen är något vi längtar till under veckan. Sommaren är något vi längtar till under vinterns gråa dagar. För somliga är längtan efter framtiden större än för andra, men alla behöver längta för att drivas framåt.

Dagar efter dagar, veckor efter veckor. Det som vi längtat efter passerar, kommer aldrig tillbaka. Ändå hittar vi nya saker att se fram emot, att längta efter. För det är en drivkraft som vi behöver.

Likes

Comments

Liten börjar bli stor. Snart tvåsiffrigt för lillebror. Svårt att förstå att han blir så stor! Tiden går verkligen jättefort, men just nu känns det faktiskt bra. Att tiden går fort alltså.

Likes

Comments

Solen skiner och himlen är (ganska) blå. Imorgon har vi studiedag, tyvärr måste jag faktiskt studera dagen till ära.. men ska klämma in lite annat också hade jag tänkt!

Passade på att bära kjol idag då jag såg att det faktiskt skulle bli 17(!!) grader ute. Första härliga höstdagen!

Likes

Comments


Du får mig att skratta och le. Jag vill skratta och le med dig.
Du får mig att vilja veta, veta allt om dig.
Att någon kan få mig att må så bra. Det är svårt att förstå. Jag vill inte förstå.
Ingen kommer någonsin att ersätta dig. Ersätta din kärlek.
Jag vill utforska världen, se världen med dig.
Och jag vill alltid se på dig. För du är det finaste jag vet.Likes

Comments

Instagram@elviragustavsson