min dag, allmänt

Fredag idag och det är ju bästa dagen i veckan. Kundpass hela dagen. Efter som det är fredag så hade vi världens största godis skål i salongen så man behövde inte jättemycket lunch😂
Vi brukar typ ha två kunder var under dagen beroende på hur många kunder som är inbokade. Imorse skulle jag inte ha någon kund men en tjej i klassen försov sig så jag fick ta hennes kund, fick göra en herr klippning utan maskin men det var kul. Men under hela processen så gick brandlarmet och alla skulle ut, kom ut ca 5 stycken med färg i huvet. Så tycker lite synd om dom.
På efter middagen så hade jag världens gulligaste unge, han va ca 4-5 år och va såååå otroligt söt, han skulle på kallas så han fick lite glitter spray i håret och han blev så fin😍 men det slutade med att jag och en kompis spraya mitt hår med den OCH mina ögonbryn😂😂 haha. Jag ska inte hålla i sånt 👍🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hår och skönhet

Igår var det ju onsdag och mina planer var att jag skulle dra ut en tand och färga håret. Jag har alla tänder kvar, min tandläkare blev sjuk så det får bli på måndag ist.
Men ny går färg blev det iaf. Från lite blond/ råttfärg till brunröd botten och lite nyanserade längder!💕

Likes

Comments

allmänt

Nu är ju höstlovet tyvärr slut. Det fick fort, jävligt fort ska jag säga er! Har typ gjort nada (inget). Minns iaf inget speciellt. Förutom att jag varit med min pojkvän S.
Idag va det ju dags dör skolaaaaa igen, det var ju kul men något som är ännu roligare är att jag redan fått helg (en måndag), det är ju inte riktigt helg men jag säger det. Varje tisdag är jag ledig så det är ju som vanligt, på onsdag morgon ska jag dra ut en tand och två timmar efter sitta hos frisören. Inte det roligaste att dom två sakerna råka hamna på samma dag men men förhoppningsvis överlever jag! Och på torsdag ska mina lärare på utbildningskurs eller något sådant, så blir väll en chill dag. Men på fredag är det skola igen men vi har bara kundpass och det är as kul så det gör inget 🍃 känner att jag är lite nervös för onsdag, tänk om jag dreglar och blodar ner hos min frisör😂😂
Men men ville bara uppdatera lite för se har varit lite tomt hör de senaste dagarna💕

Likes

Comments

Mat

Har hittat de bästa men även roligaste receptet på pannkakor, speciellt om man har små barn och vill göra det lite roligare eller om man bara är trött på vanliga trötta pannkakor.

Eller varför inte ha nu på hösten till mellanmål?🍂

Pannkaksmuffins är ungspannkaka i muffins form.
Och jag älskar det!🌸

En sats blir ca 18 stycken

5 ägg
6 dl mjölk
1/2 krm salt
3 dl mjöl

Och jag själv brukar ha i 3 tsk vaniljsocker

Börja med och vispa ihop äggen o h 3 dl mjölk till en smet utan klumpar, ha i salter och mjölet och ha sedan i resten av mjölken
Sätt ugnen på 230 grader o h låt muffinsarna stå inne i 20- 25 minuter.

Inspirations bilden

Min bild🍂

Likes

Comments

hem och inredning

Godmorgon fina ni!🌸

För ca en vecka sedan gjorde jag om mitt lilla rum en hel del och fick det lite mysigare och lite bättre!
Och tänkte lägga ut bilder som lite inspiration!
🍃🌸

Rummet är ju inte helt klart men kanske blir det nu under höstlovet!🍂🍃🌸

Likes

Comments

naglar

Har inte varit utan naglar på ett helt år, va det i en vecka sen fick jag panik så förra veckan blev det nya igen😍🌸
Färgen blev en mörkgrå/ mörkgrön glittrig färg🌸

Likes

Comments

allmänt

Halloj!

Nu har jag varit borta ett långttttt! tag! Har bara inte orkat med nånting senaste tiden och jag behövde nog det!
🌸

Och nu säger jag bara såhär jag skriver när jag skriver. Har alltid skrivit "nu är jag tillbaka" vilket jag aldrig har stannat vid!
Men nu skriver jag bara när jag känner när det.
👍🏻

Likes

Comments

Nu var det några dagar sen jag skrev något. Ska jag vara ärlig har jag inte mått så bra. Hela helgen har jag spenderat tillsammans med Simon. Men den blev tyvärr inte som planerat. Jag har haft och har sån fruktansvärd ångest över detta sommarlov. Vet egentligen inte varför men det är väll för att jag vet inte va jag ska göra under sommarlovet. Har typ inget planerat och det ger mig panik. Måste alltid ha något och göra annars får jag jättemycket ångest och blir jätte depp. Eftersom jag haft den här ångesten under helgen har jag inte kunnat slappna av o h inte kunnat vara mig själv alls. Jag har varit arg och ledsen till och från hela tiden, har varit skit jobbigt, inte bara för mig utan Simon har nog också tyckt det varit skit jobbigt. Vet inte va jag ska göra när det händer får bara panik. Känner mig så jävla dålig speciellt som flickvän. Han förtjänar inte att han en sån turbulent flickvän som jag, han förtjänar något mycket bättre.
Jag är rädd att min depression kommer tillbaka och det ger mig sån jävla panik.

Man blir ju inte gladare av att det är skit väder hela tiden heller.

Likes

Comments

Efter att vi varit i parken tyckte vi att det var lite tråkigt.. så vi bestämde oss att gå in i Akvariet. Och Wow, snacka om att det va det bästa med dagen. Att få 10 cm ifrån lemurerna i deras "bur" var något av de coolaste den dagen. Se bebis lemurerna springa runt och leka runt benen på än va så gulligt och mysigt. Det är några riktigt speciella djur det. Dom gjorde lite som dom själv ville brydde sig inte jättemycket om att vi var där. Ett annat mys djur som fanns där som nog var ett av mina favoriter var sengångaren. Så jävla söta. Fanns ju såklart också fiskar i akvariumet fanns även krokodiler, ormar, spindlar, min favorit pungråttan, fåglar och Simons favoriter giftgrodorna, aldrig sett någon så intresserad av något.
Något vi båda gillade väldigt mycket var regnskogen. Där det fanns lösa apor och ödlor som skrämde ihjäl mig haha.

Efter några timmar där fick vi nog och åkte hem till Simon för allt låna deras bil och sen åkte vi till min kusins student firande. Och var där några timmar.

Likes

Comments