Nu var det några dagar sen jag skrev något. Ska jag vara ärlig har jag inte mått så bra. Hela helgen har jag spenderat tillsammans med Simon. Men den blev tyvärr inte som planerat. Jag har haft och har sån fruktansvärd ångest över detta sommarlov. Vet egentligen inte varför men det är väll för att jag vet inte va jag ska göra under sommarlovet. Har typ inget planerat och det ger mig panik. Måste alltid ha något och göra annars får jag jättemycket ångest och blir jätte depp. Eftersom jag haft den här ångesten under helgen har jag inte kunnat slappna av o h inte kunnat vara mig själv alls. Jag har varit arg och ledsen till och från hela tiden, har varit skit jobbigt, inte bara för mig utan Simon har nog också tyckt det varit skit jobbigt. Vet inte va jag ska göra när det händer får bara panik. Känner mig så jävla dålig speciellt som flickvän. Han förtjänar inte att han en sån turbulent flickvän som jag, han förtjänar något mycket bättre.
Jag är rädd att min depression kommer tillbaka och det ger mig sån jävla panik.

Man blir ju inte gladare av att det är skit väder hela tiden heller.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter att vi varit i parken tyckte vi att det var lite tråkigt.. så vi bestämde oss att gå in i Akvariet. Och Wow, snacka om att det va det bästa med dagen. Att få 10 cm ifrån lemurerna i deras "bur" var något av de coolaste den dagen. Se bebis lemurerna springa runt och leka runt benen på än va så gulligt och mysigt. Det är några riktigt speciella djur det. Dom gjorde lite som dom själv ville brydde sig inte jättemycket om att vi var där. Ett annat mys djur som fanns där som nog var ett av mina favoriter var sengångaren. Så jävla söta. Fanns ju såklart också fiskar i akvariumet fanns även krokodiler, ormar, spindlar, min favorit pungråttan, fåglar och Simons favoriter giftgrodorna, aldrig sett någon så intresserad av något.
Något vi båda gillade väldigt mycket var regnskogen. Där det fanns lösa apor och ödlor som skrämde ihjäl mig haha.

Efter några timmar där fick vi nog och åkte hem till Simon för allt låna deras bil och sen åkte vi till min kusins student firande. Och var där några timmar.

Likes

Comments

Hej, ledsen att jag inte skrev någonting igår. Hade tyvärr ingen tid och ork när jag väl kom hem. Men nu till dagen, jag och min pojkvän firade idag ett halvår tillsammans, Whioo. För att fira denna dag åkte vi till Skansens djurpark i Stockholm. Eftersom det blev extremt många bilder kommer jag därför att dela upp dagen i två delar. En Parken del och en Akvarium/Student del.

Vi möttes vid Uppsala centralstation för att sen ta pendeln till Stockholms T-central för att sen ta oss till Skansen. Vi båda hade senast varit på Skansen när vi var 4-5 år gamla så det va roligt att vara tillbaka.

Vi båda tyckte den vanliga djurparken var nice och det coolaste var typ att vi såg Varg, Björn och Säl dock tyckte vi det var konstigt att sälarna inte hade något vatten att simma runt i.

Hejdå, puss puss!

Likes

Comments

Hej!
Inte skrivit något sen 30 maj men var så besviken att jag inte fick jobbet så orkade inte skriva något mer.
Men den 30 maj så var det en jävligt regnig dag men ändå en bra dag. Vi hade frisör lektionen hela dagen och efter skolan så fixade jag nya naglar. Sen kommer jag inte ihåg va som hände mer den dagen haha

Igår skrev jag ju inget heller, vet inte varför tror jag var för trött för att göra det eller nått. Men igår var det programkamp i skolan där alla programmen tävlade mot varandra. I min skola går det 7 olika linjer/ program och tror nog alla kan gissa vilka som förlora. Jo vi frisörer. Tycker det bara var fusk. Det var bara styrke grenar, koordination och snabbhet grenar och vi frisörer är ju bara tjejer. Alla andra hade killar i sitt lag. Tycker det är fusk. Vi pratade med rektorn om det och nästa år vill vi ha en gren där man ska göra en inbakad fläta och en gren där alla ska gå/ springa i klackar.

Idag var en kort och sjukt onödig dag. I vår skola har vi bara två lektioner om dagen men ist för att dom är typ mellan 40-60 minuter så är dom ist typ 3 timmar. Riktigt skönt. Men vår första lektion idag var engelska. Vi hade blivit lovade att få kolla på film av vår vikarie men såklart ska vår "riktiga" lärare lägga sig i om vi ska först göra förförståelse och sen läsförståelse. Sen får vi fika och kolla film så det var mys. Lektionen efter lunch så brukar vi ha frisör lektion men vi fikade sen fick vi åka hem mycket tidigare än vanligt. Så det var skönt. Åkte sen till stan och lämnade tillbaka två tröjor. Sen åkte jag hem och städade och tvättade mina smink borstar.

Likes

Comments

Ibland blir livet inte sov man tänkt sig. Det kommer motgång efter motgång och man blir ledsen och besviken.
Skickade ett sms till chefen till det där sommarjobbet jag sökt idag efter som jag inte hört något mer om det på en vecka. När vi pratade i telefonen för en vecka sen så säger han i stort sätt " skickar du in ditt cv så får du jobbet" jag skickar in mitt cv och hör ingenting om det förens idag. Jag skrev "Hej, tänkte bara höra om du fått mitt cv. Har inte hört något om det och vill veta om jag får jobba hos er i sommar" han svarar "Hej,
Jag fick ditt cv, Tack.
Tänkte maila ut till alla som sökt tjänsten idag.
Vi träffade en kandidat igår som vi kommer att gå vidare med. Tack igen för ansökan" jag sökte för det första ingen tjänst jag sökte ett sommarjobb och det var jag tydlig med och för det andra hade ingen aning om att det var andra som sökt för det var inget han tog upp med mig nån gång. Jag svarar tillbaka "Okej, visste inte att någon annan hade sökt tjänsten, så det är inte säkert att jag får den? Min mail funkar tyvärr inte" och som svar får jag "Vi har haft ca 30 sökande och nu har vi fått tag på en person som vi kommer att anställa" kände först bara Wtf och tänkte va fan har han inte sagt något för. Var tydlig med att jag ville ha ett sommarjobb och det var han med på. Men sökte ju ingen tjänst. När vi pratade i telefon så sa han att om jag skickar in mitt cv så får jag jobbet sen går han igenom allt jag skulle få göra och sen säger han " vi ses i sommar" sa också till honom att jag kunde komma in när som om dom vill prata med mig face to face men det sa han inte behövdes. Känner bara va i helvete.
Just nu mår jag så jävla dåligt, hade ställt in mig på det där så jävla mycket. Och sen får man typ en käftsmäll, nu känner ju känslan av att man inte klarar nånting och att man bara misslyckas hela jävla tiden. Va ska jag göra i sommar nudå. Ville ha ett sommarjobb där jag kunde få stå på mina egna ben bara för att inte hamna i en depression igen. Men nu har jag inget och sysselsätta mig i så jag får väll ta depressionen i sommar igen. Känner att den redan är på väg.
Efter en skit sak brukar ju ofta en annan skit sak också komma såklart. Börjar bråka med min kille för att jag är som jag e. Mår jag dåligt då mår jag dåligt. Och då blir jag inget roligt att ha i livet. Jag blir ledsen, arg och besviken. Och vet inte hur jag ska hantera saker ist blir jag bara ännu argare. Han gjorde mig väldigt besviken idag. Man kan inte säga en sak till mig och sen inte hålla de. Jag behöver strukturera och planera hela tiden och sen när det blir någon ändring i det så spricker allt och jag får panik och arg. Blir jag ledsen eller arg kan jag inte hålla det inne. Man han märka det ganska tydligt på mig när jag är det. I ett förhållande är det inte bra. Hade jag varit honom hade jag gjort slut med mig. Men det är verkligen inget jag vill. För jag mår så pass dåligt ibland att jag trycker ner båda oss och det känns åt helvete.

Likes

Comments

Idag var det varmt, riktigt varmt. Jag vaknade och mådde ganska bra men var sjuk trött. Gick upp åt frukost och sen la jag mig och sola i några timmar. Under tiden jag sola blev jag tydligen sjuk och fick typ feber så gjorde en inpackning i håret och gick och duscha och sen hoppa i sängen och sov. Nu på efter middagen kom mormor och morfar förbi med lite tårta men orkade inte vara uppe så länge så gick och la mig sen igen. Och nu ligger jag kvar i sängen och tänkte sova snart!🌸

Likes

Comments

Skrev inget igår som "ni" kanske märkte. Jag hade "mycket att göra" så tänkte att jag skulle skriva på kvällen men så blev det ej. Igår hände det inte jätte jättemycket. Det jag gjorde på dagen var bara att sola och vara ute och lekte med hundarna. På efter middagen åkte jag och mamma till stan och köpte 50års present och då passa jag även på och shoppa till mig. Eller det blev bara en jumpsuit och lösfransar.
När vi kom hem fixade vi oss och sen drog till "festen" det var kul och va där men var så trött på samma gång. Sen kom vi hem och jag somna.

Likes

Comments

Tror alla varit med om något skit i livet och har mått dåligt eller mår dåligt av det. Jag har mått väldigt dåligt men mår även dåligt nu för tiden också ibland. Idag är en sån dag. Vet inte riktigt varför jag mår dåligt. Har mycket tankar som nog påverkar mig en hel del. Tänker ibland på mitt förflutna skit som kan göra mig ganska ledsen. Brukar kunna kännas ganska jobbigt ibland att inte ha något att prata om det med men känner även att jag vill inte lägga min skit på någon annan.
Är ju sjuk nu så tror att det gör mig ganska depp också och gör så jag tänker så negativt just nu.
Men det blir väll bättre snart hoppas jag.

Likes

Comments

"Godmorgon"

Har sån besluts ångest över mitt hår! Va ska jag göra med det? Har ju haft löshår i 2 år så har haft ganska långt hår. Tog ut det nu i vår för det är såååå jävla dyrt och ha. Så nu har jag kort hår. Men har köpt clips löshår som jag använder ibland men tycker det ser så fejk ut typ. Så Vettefan. Ska jag skaffa långt igen eller ej? Trivs bättre i långt men det är sååå mycket billigare o ha kort!🌸

Utan löshår

Med löshår

Likes

Comments

Hola

"Godmorgon" idag hade jag så mycket planer för dagen, skulle gå upp tidigt för att fixa mig och sen träna lite på bröllops frisyrer för i sommar ska jag fixa håret på en brud. Meeeen när jag vakna jade jag sååå ont i halsen och huvet och hade på gränsen till feber så var tvungen och avboka det idag tyvärr.... var sååå taggad på och fixa hennes hår idag men vill inte smitta henne.
Jag vaknade först vid 7 imorse och var vaken i 3 timmar sen somnade jag plötsligt och vaknade vid 12 typ. Gick upp kände mig skit dålig, jag gick och duscha, sminkade mig för att känna mig lite fräsch sen la jag mig i sängen och somna
👍🏻
Bra dag!

Likes

Comments