View tracker

JULI

hängde hemma och i stan och åkte dessutom till kalabrien där jag firade min födelsedag

AUGUSTI

började augusti i spanien och blev relativt brun skulle jag vilja påstå. Hängde återigen hemma i stan och började dessutom vga därav matkortssnapen hehe.

SEPTEMBER OCH OKTOBER

åt ännu mer matkortsmat, gick på magiska konserter, hade middagar ovh fikade. Började planera halloweenfesten som ägde rum i slutet av månaden. Klippte "lugg" och gick på insparkar och livepodd. Åkte också till Grekland sista oktober

​gör resten ngn annan gång orkar inte mer lol

Likes

Comments

vill ha detta att kolla tillbaka på okok?

JANUARI

Gick på öppna hus, velade och hade ångest angående gymnasievalen, typ det jag kommer ihåg från januari egentligen.

FEBRUARI

Började gymma och dessutom äta mer vegetariskt. Var på Sabinas musikal och åt alla <3´s lunch med mina tjejer.

MARS

Gjorde av med för mycket pengar på kaffe, blekte håret, köpte min balklänning (damn så tidigt) och hade myshelg med Sabina och Ellen

APRIL

April började med att jag var jättesjuk, dock är smsen ett aprilskämt som ellen trodde, jag började kunna använda vårkläder, såg körsbärsblommorna i kungsan och vi köpte marsvin haha (vi har lämnat tillbaka dom nu)

MAJ

Var på konsert, åkte på klassresa till visby och var på landet. Gick även en av de sista skolveckorna (därmed glädjen)

JUNI

Hade bal, annorlundadag, fick sommarlov, målade om mitt rum och hade en minst sagt regnig helg på stavsnäs. Träffad också min favoritböna Alice och gick på grönalund. Midsommar och veckorna efter spenderades på landet. Efter dagarna med ellen och sabina hade vi nog alla tre de skevaste brännorna någonsin.

Likes

Comments

​Skriver något om kärlek och hoppas någonstans att du relaterar
Likes

Comments

2016 helt ok år, kanske en mindre bra halva och en bättre. Fick ÄNTLIGEN sluta min gamla skola och träffa lite nya människor, fick min första riktiga panikångestattack och fick dessutom verkligen känna på vad stress och ångest kan göra med ens kropp. Det vill säga så var den sista halvan den bättre, fick träffa massa nya människor vilket var mer än behövligt efter 16 år med samma, bättra på självkänslan lite och släppa min prestationsångest. Såg en lista om 2016 och tyckte det verkade kul så tjoho här kommer den.


Vilka länder har du besökt i år? Italien, Spanien och Grekland

Har du fått några nya vänner? Verkligen!! I och med gymnasiet så har jag verkligen fått så många nya bra vänner<33

Har du förlorat några vänner? Precis som jag trodde så har jag ju glidit ifrån några en del, skittråkigt men det är väl mest mitt fel dock ://

Årets bästa TV-serie? Hatar att säga det men skam, började ju kolla en bit innan hypen kom och jag har verkligen tröttnat på fake-norskan haha. Men när jag väl kollade så älskade jag den så aja.

Årets bästa bok? Efter Alaska av John Green eller Jag är inte perfekt tyvärr av Michaela Forni. Efter Alaska var verkligen så bra och det var enligt mig en sån bok som jag bara ville att ALLA omkring mig skulle läsa just då. Michaelas bok var annorlunda dock, ville helst hålla den för mig själv. Den ändrade verkligen mitt sätt att se på saker och jag ÄLSKAR sättet hon skriver på. Ska lätt läsa mer Forni under 2017 då hon har ett par böcker sen innan.

Årets bästa låt? hmmm jävlar vad svårt antagligen någon Drake-låt från views eller Sitter på en dröm, så himla najs konsertminne.

En dag som du inte kommer glömma? Inget speciellt datum som kommer upp faktiskt, antagligen skolstarten.

Hur spenderade du din födelsedag? I Italien med pappa, Anna, Ted och Toste. Var lite depp för att det verkligen inte kändes som min födelsedag tyvärr.

Hur har du mått i år? Som jag skev innan så skulle man kunna säga att jag har haft både min all time high nu i slutet av året men också min all time low i början, mådde skit helt ärligt.

Vad har du spenderat mest pengar på i år? KLÄDER.

En dag från 2016 som du skulle vilja återuppleva? Ingen speciell helt ärligt, blickar framåt och hoppas på bättre dagar 2017 hur trist det än låter. (nu i efterhand kanske kungsholmens inspark, var så himla glad den kvällen)

Vad var det bästa som hände 2016? Värmdö gymnasium, har lärt känna så många fantastiska människor och lämnat alla (sorry not sorry) vider från min gamla skola bakom mig.

Vad var det värsta som hände 2016? Hmm, hade en vecka i mars typ då stressen och ångesten över skolan påverkade mig något extremt. Tappade matlusten, grät och var arg konstant och mådde allmänt dåligt bara. Kan vara det värsta som hände mig personligen.

Något som du borde ha gjort mer 2016? Satt mitt välmående i fokus vilket jag kanske inte riktigt har gjort. Kunde ha spenderat min tid på att göra saker som gav mig energi främst.

Något som du borde ha gjort mindre 2016? Jämfört mig med andra, gör det fortfarande, alldeles för mycket.

Största framgången i år? Vet inte faktiskt, kanske att jag gick ut med så höga betyg som jag faktiskt gjorde. Eller att jag faktiskt fick ett kvitto på att att vara jobbig och pk lönade sig.

3 ord som beskriver 2016? Stress, Nystart, Glädje

Största förhoppningarna inför 2017? Att jag använder min tid till att göra saker som gör mig glad och att året ska bli en fortsättning på mitt senaste halvår.

Likes

Comments

​Vi lever i en materialistisk värld. En värld där saker, pengar och status betyder mycket mer än vad vi faktiskt tror. Med detta i bakhuvudet firar vi jul, önskar oss den nya iphonen, får den och lägger upp bilder på alla våra medier. Problemet är att det är inte just detta julen ska handla om, julen ska inte vara centrerad runt hur många paket som ligger under granen eller dess värde i pengar. Julen ska handla om att vi är tillsammans med personer vi älskar. Istället för att fråga min bästa kompis vad hon gjorde under julen frågar jag vad hon fick i julklapp. En fråga jag har inbakad i huvudet. Vad jag kanske inte tänker på är att någon gång när jag frågar detta så kommer någon inte ha något svar. Kanske på grund av ekonomi, kanske på grund av att personen är utan familj eller av vilken annan anledning som helst. Vi måste sluta bry oss om det materiella, vi måste lägga fokuset på något annat.

Likes

Comments

​Aj, fan vad ont det gör. Att inte få bekräftelse, få sitt hjärta krossat eller att ha ångest över sin prestationer. Aj. Jag skriver ut det, skriver hur ont det gör och hur synd det är om mig. Som att det är ett lopp, jag tar mig fram snabbare ju sämre jag mår. Men där framme väntar inget pris. Inget alls. När jag äntligen kommit fram mår jag bara sämre. Aj. 

Det må vara skönt att skriva av sig, ord för ord om hur man mår, känner sig och vill bli behandlad men när det går till den gränsen där man inte längre bara skriver av sig utan också vill ha bekräftelse tillbaka som det är dags att avsluta loppet. Dina ord står inte på mobilskärmen av rätt anledning. Dom är tomma. Lika tomma som dina ytliga, halvnära vänners "finns<3". Det ända orden på din trasiga mobilskärm gör är att trigga, att trigga andra i sämre sits än du. Trigga de som inte vill skriva ut hur de mår just eftersom att de mår så dåligt. 

Att tävla i smärta är inget vinnande koncept, för vid mållinjen finns bara du, du är ensam. 
(OBS inlägget är absolut INTE riktat till någon utan skrivet efter samhällets syn på psykisk ohälsa, den förminskas och normaliseras inte bara av en person utan fler miljoner) 

Likes

Comments

Förlåt men VAD FAN tänker ca alla skolor i hela Sverige när dom lägger in ALLT samtidigt, det finns inte timmar nog på ett dygn för kunna plugga till 7 prov, 5 läxor och 6 inlämningar. Vad resulterar detta i då, jo att jag inte gör ETT SKIT. Gör bara det jag verkligen måste och ca allt tåt skit. Har inte fått ett betyg över C och hade det bara vart ett halvår sedan hade jag väl gråtit över betygen jag får nu men jag orkar verkligen inte bry mig alls, men så får det vara.

anledningen till min stress men också Sveriges bästa gymnasium (försök till att värva ettor) <3

Likes

Comments

Den här bloggen har inte riktigt blivit vad jag ville att den skulle bli, jag ville inte skriva inlägg om varför jag inte har "kunnat" blogga eller ytliga inlägg om mina dagar som egentligen inte betyder någonting. Jag vill bara kunna använda bloggen som en plats att skriva av mig om mina känslor och saker som faktiskt betyder något. Jag vill inte sitta och klippa och klistra ihop outfitkollage. Livet är ytligt som det är ändå.

Likes

Comments

I vanlig ordning kommer kreativiteten fram när jag har tråkigt, idag vart temat silver som temat på allt jag köpt den senaste tiden :-). Najs blev det tycker jag

Likes

Comments

Såg en blogglista på nån blogg som kom upp i mitt nouwflöde och kände mest why not? Heter det ens så? blogglista? Aja här är mina svar

1.Har du några smeknamn? Elvi lär väl vara det ända, sällan folk använder det dock

2. Vad har du för skostorlek? 39-40 skulle jag säga

3.Brukar du skratta för dig själv? Jaha hela tiden åt allt

4.Gråter du ofta? För ofta

5.Vad var det senaste du åt? Chips<333

6. Hur är vädret just nu? Snöigt och kallt

7. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med? Mamma skulle jag gissa på

8. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Hår, ögon, kindben

9. TV eller dator? Är detta verkligen en fråga 2016??? Dator såklart

10. Favorit TV-program Trodde ALDRIG jag skulle säga detta men Wahlgrens värld haha så himla underhållande

11. Har du några syskon? Si, en helbror som är 14 och två halvsyskon, en syster och en bror som är 6 och 3

12. Längd? 173cm

13. Hårfärg? Naturligt mörkblond men färgat ljusare

14. Ögonfärg? Blå, ibland ljusa ibland mörka

15. Använder du kontaktlinser? Näää men borde

16. Favorithögtid? J U L.

17. Favoritmånad? Juli eller december, älskar mitten av sommar men också julstämningen i dec

18. Vilken var den senaste filmen du såg? Har verkligen INGEN aning

19.Favoritdag på året? Julafton

20. Kan du stå på huvudet? HAHAHAhaha... nej

21. Kramar eller kyssar? Kramar<33

22.Choklad eller vanilj? Choklad, andas choklad

23. Höger eller vänsterhänt? Högerhänt!

24. Har du tatueringar? Nope och vill faktiskt inte ha heller

25. Är du kär i någon kändis? Är man inte alltid lite kär i någon kändis?

26. Vilka böcker läser du just nu? The perks of being a wallflower och jag är inte perfekt tyvärr av Michaela Forni

27. Piercingar? Nepp, inte ens i öronen

28. Hundar eller katter? Lever för hundar, världens bästa djur

29.Vem vill du träffa just nu? Alice Alvemark, fyfan vad jag saknar dig <33

30. Hur många kuddar sover du med? Tre, Två vid huvudet och en att krama, singellivet

skulle gissa på att bilderna är ca ett år gamla

Likes

Comments