Contains affiliate links

1. PATCHES

Första Jeanstrenden är olika patches som du stryker eller syr fast. Tycker verkligen att detta är super snyggt och ger en helt ny stil på jeansen. Super härlig färgklick till våren och sommaren!

2. Olika färgade jeans

Jag hittade tyvärr inga bra bilder, men hoppas ni förstår vilken typ utav jeans jag menar. Detta är iallafall en detalj som jag tycker är cool eftersom att den är något nytt.

3. SNÖRNING

Kläder med snörning har ju verkligen varit en trend under de senaste åren. Egentligen tycker jag inte alls om kläder med snörning men dessa byxor föll mig verkligen till smaken. Dom är väldigt unika och vågade men så tuffa. Har däremot inte sett så många snörade byxor i butikerna men det kanske kommer in så småningom.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I lördags var jag och min familj på en skridskobana som heter östermalms IP. Det var verkligen mysigt och vi åkte i typ 2 timmar. Sedan åkte jag hem och chillade typ.

  • 182 readers

Likes

Comments

Detta är några av mina favorit instagram konton som jag vill dela med mig av. Jag tycker att dom har så fina konton och dom inspirerar mig mycket till vad jag vill lägg ut. Dock är jag inte så aktiv på min instagram, men men...

Idarordam

Clarajuulnyholm

Emiliasommar

Tovajansson

Ellakarberg

Likes

Comments

Asså älskar verkligen Bella och Gigi. Min personliga favorit är Gigi eftersom att jag tycker hon har ett speciellt utseende. Dom båda är iallafall svin snygga och har coola kläder. Vem är eran favorit?

Likes

Comments

  • 263 readers

Likes

Comments

Igår tittade jag igenom gamla bilder från i somras. Och det fick mig att sakna värmen så mycket! Är verkligen så himla trött på den mörka och trista vintern.

Likes

Comments

Idag åt jag och mina bästa kompisar på mitt favorit café (stations caféet ). Det var så trevligt och en jätte bra start på dagen. Jag tog ett stort frukostpaket, och i den innehåller det en smoothie, smörgås, yoghurt, och en varm dryck. Det var super gott!! 

  • mat, vardag
  • 281 readers

Likes

Comments

Idag åt jag en super god frukost/brunch som min pappa hade lagat. Det är verkligen mysigt att äta frukost med hela familjen. ☕️🍽

  • mat
  • 286 readers

Likes

Comments

Igår var jag och min kompis Ella på Fjärilshuset. Det var verkligen så mysigt och det väckte många minnen från barndomen. Tyvärr så blev det inte så många bilder ifrån "fjärilsrummen" eftersom att det blev mycket dimma på kameralinsen pga fuktigheten. Men det var väldigt varmt och skönt iallafall...

  • vardag
  • 300 readers

Likes

Comments

Detta caféet har så goda bakelser, frukostar osv!! Jag och mina kompisar går dit väldigt ofta eftersom att vår skola ligger nära. 🍬🍰 ( förresten så har det varit väldigt dålig uppdatering pga att jag varit sjuk på senaste tiden )

  • mat
  • 310 readers

Likes

Comments