*sidenote* - lite kul att jag kallar dessa inlägg "veckans polyvore" när jag inte lägger ut dessa varje vecka. ;D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hörni!
I söndags blekte jag håret hemma vilket resulterade till att det blev fläckigt och gult (dock var mitt hår innan jätte gult så det gjorde inte så mycket.), haha. Allt resulterade till att jag i lite panik fick åka dagen efter till frisören. Som tur fanns det en tid som jag kunde fixa håret! Är verkligen nöjd men just nu är mitt hår lite ojämnt eftersom att en del slingor går mot det varma hållet och en del andra mot det kalla. Men efter ett par tvättar ska det dock försvinna, så det är lugnt.

Likes

Comments

Pull&Bear

Strumpbyxor-Calzedonia | Kjol-Bikbok

Ljus-H&M

Likes

Comments

Jag vet att vintern snart är över (hoppas jag) men detta är mina tips på olika vinterskor till nästa säsong. Tycker dom ser super mysiga ut och jag anser också att det är kul att komma med något annat än Uggs, vilket är vinterskorna som de flesta i min ålder använder. Personliga tycker jag att de "högre" vinterskorna/moon bootsen är något som kanske inte passar i inomhus miljöer pga att de både kan se klumpiga ut och bli för varma. Men under en dag i skogen eller på en promenad i den kalla vintern kan de passa mycket bra. Min favorit modell är de lägre skorna eftersom att jag tycker att de både passar bra inomhus och utomhus.

1.Guess 2.INUKII 3.INUKII 4.INUKII

1.Okänt märke 2.Moon Boot 3.Moon Boot

Likes

Comments

Dessa kjolar är livet!

Personligen tycker jag att kjolar ofta kan vara obekväma eftersom att de både är kalla och en del av dom kan vara väldigt korta. Därför rekommenderar jag verkligen dessa kjolar. I början tyckte jag att dom kan vara ganska tantiga men det spelar väldigt stor roll beroende på hur man stylar dom. Personligen skulle jag styla den med en vit T-shirt eller en stickad tjocktröja och ett par schysta sneakers.

1.ONLY 2.WhiteStuff 3.NA-KD 4.Opus (alla går att hitta på Zalandos hemsida)

5.Glamorous 6.Pieces 7.TomTrailorDenim 8.ONLY (alla går att hitta på Zalandos hemsida)

Likes

Comments

På senaste tiden har jag börjat dekorera mitt rum mer. Något som verkligen ger en stor skillnad är att sätta upp posters eller tavlor på väggarna. Eftersom att jag har ett vitmålat rum är det speciellt viktigt att väggarna får någon/några detaljer. Här är lite tips på hur man kan dekorera rummet så det blir mer personligt.

Denna tavla fick jag i "julklapp" av min pappa. Den är målad av en kompis till honom. Jag tycker att tavlan är en cool detalj i mitt rum eftersom att jag egentligen inte har så mycket färgstarka inredningar.

Detta är en tavelvägg med olika posters från sidan Desenio. Det är en sida som jag starkt rekommenderar eftersom att den har ett väldigt stort utbud med många olika stilar.
De mindre tavlorna/posterna är i storlek 21x30cm
De andra som är lite större är i storleken 30x40cm

Hur balla är inte dessa posters???
Jag ÄLSKAR verkligen dessa två posters från Desenio. Båda är i storlekarna 50x70 vilket gör att de tar upp mycket "uppmärksamhet" i rummet eftersom att de är stora. Samtidigt är de lite "diskreta" eftersom att de inte innehåller några färgglada färger, om ni förstår...

Likes

Comments

Nu kommer ett inlägg med bilder på mina senaste inköp under Julrean. Jag har hittat väldigt coola och lite mer annorlunda kläder än vad jag vanligtvis brukar köpa, så därför är jag väldigt nöjd med alla köp.

Tjocktröja-H&M | Kjol-H&M (detta är också min nyårs outfit, fast istället för sneakers-klackar kommer jag att ha vanliga låga sneakers)

Byxor-H&M

Skjorta-H&M | Byxor-H&M

Jacka-Mango | Byxor-H&M

Som ni kanske märkte så var det mesta från H&M, haha. Jag hoppas i alla fall att ni får en bra nyår så ses vi i nästa inlägg.

Likes

Comments

Long time no see!
Har börjat med poly vore igen vilket jag tycker är så kul. Hade det för typ ett år sedan och jag ser att min stil ändrats väldigt mycket på kort tid. Framöver kommer jag börja lägga ut ​"veckans polyvore" vilket är då jag delar med mig utav ett eller flera collage. Hoppas att ni ser framemot det lika mycket som jag gör.
Vi hörs!

Likes

Comments

Tjenare!
Det var ett tag sedan jag skrev här men under tiden jag varit borta har jag och en kompis praoat på café 60. Om jag ska vara ärlig är det ganska sunkigt där och det är inget ställe jag rekommenderar... Som tur är jag iallafall inte ensam!

Fy va härligt väder Stockholm bjuder på! Det känns som att det var snö bara för 2 veckor sedan.

Likes

Comments

Hello!
Idag köpte jag nya skor med min kompis Ella. Alltså de är så sjukt snygga och jag älskar den starka färgen. Plus att de också var på rea. Vanligtvis brukar jag typ inte hitta skor som jag personligen tycker är snygga, men dessa var verkligen så coola i färgen och jag har inte sett någon ha sånna Pumaskor i den färgen. Vilket jag tycker är lite kul också.

Märke: Puma
Pris: 490 kr (på rea)

Likes

Comments