Hej venner! Det her er så mit første blogindlæg, og nu hvor det næsten lige har været jul, tænkte jeg at jeg ville vise mine yndlings julegaver jeg har fået i år. Den første gave er en facemist fra Karmameju for sensitive skin. Jeg elsker den virkelig, og bruger den flere gange om dagen. Jeg har fået den der hedder "Kiss 02", for sensitiv hud. Ens hud bliver utrolig blød og fin, så den kan klart anbefales!

Den næste gave er en sort Kånken taske. Jeg er super glad for den, og vil helt klart bruge den som skoletaske når juleferien slutter. Jeg har ønsket mig en Kånken i meget lang tid, så den er selvføglelig en af de bedste julegaver jeg har fået i år. Man kan få tasken i mange farver, men den sorte syntes jeg var smartest, for den ved jeg at jeg ikke vil blive træt af i fremtiden, som hvis nu jeg havde ønsket mig en gul, for eksempel, ahaha!

Efter tasken kommer et gavekort på 400-, til Zara. Jeg glæder mig så meget til at bruge det, da det er en mega fed butik med mega fede ting! Syntes selv jeg mangler noget fedt tøj, men ved at jeg kan finde et eller andet lækkert i Zara, hihi! 

Det var så alt, håber i nød a læse med! Knus Elvira <3

Likes

Comments