Idag tog jag höstlov! En vecka med massa planer. Jag har dock lyx och får två veckor ledigt istället för en ;) måndagen efter lovet åker jag till Kanarieöarna! Tagga!!

Min vecka ser ut såhär:
Lördag: åker till sickinge vid 11 för att börja fixa inför halloween kvällen. Vi har halloween kväll och övernattning
Söndag: städa efter halloween övernattningen och sedan hem och sova haha
Måndag/Tisdag/Onsdag: Helsingborg
Torsdag: Clinton ska ridas. Annars inget planerat. Läxor/skolarbete?
Fredag: samma som torsdag, Clinton ska trimmas
Lördag: börja packa lite. Kanske till Edit och träffa kompisar. Stallet
Söndag: packa lite till, stallet

Är så otroligt taggad på denna veckan! Speciellt inför imorgon! Ni får veta hur det gått på söndag kväll hoppas jag om jag inte är för trött haha.

Nu fortsätter idol och jag säger godnatt! Sov gott!

Clinton med ett fleecetäcke på sig och fortfarande lite svettig efter markarbetet och kände att det är kul att rulla sig i den ny spånade boxen haha. Gissa vem som var glad av att få borsta av täcket igen.... haha sötisen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ännu en helg är över. Bara denna veckan och sedan är det två veckor skolledigt för min del. Har väldigt mycket att göra de närmsta tre veckorna.

Är så otroligt förkyld just nu också. Min röst är inte så stabil om man säger så. Man kan tro att jag är en kille i målbrottet haha.

I fredags var jag, Lova, Isaac och Emmy och kollade på hockey i ishallen. Damerna hade premiär och vann med 10-4. Duktiga!!

Igår hände inte mycket på förmiddagen. Vid fem åkte familjen till små kusinerna för att fira minstingen som blev 4 år. Vid åtta tiden åkare jag sen till Linn för att vara med lite kompisar. Vi hade en rolig kväll där jag tappade min röst helst nästan haha. Tack för kvällen!

Idag har Edit pappa varor med oss en stund i stallet och fotat oss en del. Ni ska få se bilderna så fort jag fått dem av Edit!
Sedan klippte jag mig idag också. Klippte av en bra bit vilket behövdes då det var så otroligt slitet.

Ska spendera resten av kvällen åt att plugga inför ett kemi prov som jag har imorgon. Godnatt!

Likes

Comments

Jag och Clinton trotsade regnet och blåsten idag och red ett väldigt bra markarbets pass. Red över två sockerbitar på diagonalerna och försökte få honom så med mig som möjligt.
Han skötte sig riktigt bra.

Imorgon ska jag kolla upp min höft/rygg på morgonen. Hoppas att jag kan få veta lite om vad det som gör ont kan bero på. På kvällen tar jag mig ner till ishallen och kollar på dam hockey.

Godnatt!

Likes

Comments

Jag älskar att blogga, det gör jag, men samtidigt vill jag inte behöva blogga varje dag. från och med nu kommer jag blogga när jag själv känner för det. på så sätt blir det lite roligare för er att lösa och roligare för mig att skriva.

Just nu rider jag inget. Har varit i stallet i helgen och allt sådant men inte ridit sen i onsdags. Jag har fått så ont i min höft att jag inte klarat av att rida. Tänkte testa rida imorgon, Förhoppningsvis funkar det bra. Gör det det så får Clinton sig ett pass i paddocken.


I helgen hände inte jätte mycket. Var i Ryssby och åt pizza med Alma, Nora och Lina i fredags. Mamma och pappa var i Helsingborg lördag - söndag så då sov jag hos Edit. Var och fotade på Sickinges P&J i söndags också, och så hade vi möte då. Annars har det inte hänt så jätte mycket.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för att sova så hörs vi när vi hörs. Godnatt!

Likes

Comments

Är så otroligt sjukt trött just nu. Hoppträningen igår gick super bra. Inga stora missar alls.

Har haft så otroligt ont i höften/ryggen idag. Ända sedan jag åkte av Amandas ponny Trazan i Båstad i juli så har jag haft ont i höften. Det är värre vissa perioder men idag har det varit värre än vanligt. Valde därför att bara longera Clinton i 30minuter istället för att rida. Vill inte göra ryggen värre liksom.

Imorgon händer inte mycket. Hoppas att ryggen känns bättre iallafall. Godnatt!

Likes

Comments

Halloj på er. Tänkte bara kika in här en snabbis innan jag ska lägga mig.

Hoppträningen idag gick super. Jätte nöjd. Igår klättrade vi i backar en stund. Skriver mer imorgon istället då jag är så otroligt trött just nu.

Godnatt

Likes

Comments

Vid sju hämtade Tilda och Linn upp mig för att sedan åka till Lagan och hämta Nora. Vi körde runt i stan i nästan två timmar och hade super kul! På tisdag åker Tilda till Australien och vi kommer inte träffas på 7 månader. Så vi hade en sista liten roadtrip ihop. Tack för ikväll!

Bjuder på denna otroligt fina bild haha. Godnatt!

Likes

Comments