Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gårdagens födelsedagsmiddag för mamma <3
Första gången vi alla åt på Levantine, toppar nog en av mina favorit restauranger här i Göteborg, stort tips!!

Likes

Comments

Idag fyller min fina mamma 52 år!!
Kolla bara på henne, världens absolut bästa och finaste mamma man kan önska sig.
Du är bäst <3

Likes

Comments

Lika grått som denna tisdagen varit

Gokväll på er!!
Vaknade upp till ett mörkt, kallt och jäkligt slaskigt Sverige. Jag orkar inte. Vill ha vår och sol nu. Nej istället är det skit väder och en massa saker i skolan, kommer aldrig sluta klaga på skolan haha ;)
Startade min morgon med en liten sovmorgon och sedan extra matte, behövdes nu innan provet imorgon. Ingen är lika stressad över det som jag ;/ Slutade vid halv fem och fick springa till bussen i regnet för hinna med bilen mot farmor där jag, pappa, mamma, Hilda, Anton och Kalle befinner oss nu. Farmor fyller nämligen år idag som även min fina vän Elvira gör!! Grattis igen på 18års dagen <3 Vi har ätit sushi och lite fika, blir mer imorgon då mammis fyller år. Resten av kvällen lär vi spendera i sängen med matten och tillsist gossip girl ( har äntligen övertalat Kalle att kolla på den!! )

Ha en fin kväll

Likes

Comments

Och så var det måndag igen ;) Hur mår ni?
Med mig är det bra! Halvtrött som alltid på måndagsmorgon trots liten sovmorgon imorse + stressad över matten men annars är det bra. Jag sitter nu på sista lektionen och inväntar tills den är slut haha. Antingen tänkte jag sätta mig på biblioteket och stenplugga matten, träna eller bara åka hem och plugga. Lutar mot bibblan, annars får jag inget gjort ;)
Jag har dessutom bloggtorka deluxe just nu. Ny termin och sista rycket nu innan alla betygs sätts. Inte mycket inspriation kvar i hjärnan efter all denna skola. Om det är något ni vill läsa mer om så kan ni skriva det ;)

Ha en fortsatt fin måndag!!

Idag har jag och Kalle 15 månader. Tiden går snabbt. Alldeles för snabbt.
Jag älskar dig <3

Likes

Comments

Spontant bestämde vi oss igårkväll för att åka in till stan för att ta lite drinkar. Trots kall som en isbit ute på rubinens terass med värmelampor hade jag det jättetrevligt och kul, bra lördagskväll ;) Nu ska jag sätta mig med matten där jag ska spendera hela dagen lång ;(

Likes

Comments

Jag precis efter första Greklandsresa / Kärleken i solnedgången / Jag och mina bästisar ute på ö kanske sommarens finaste dag ;)

Finaste stranden jag besökt i Europa / 50års middag för Vivv <3 / Bebis Milton / Solnedgången nere på landet / Världens bästa tog studenten!!

Varbergs besök / Jag och bebis / Malins 18års brunch <3 / Sommarens mörkaste outfit ;) / Fika med mina tjejer

Likes

Comments

En väldig lerig promenad i skogen med vovven från dagen <3

God kväll på er!
Eller ja rättare sagt natt. Jag ligger i sängen och kan verkligen inte sova, 1000 olika tankar i hjärnan och ångesten över att jag ska behöva gå upp om 6 timmar och jobba ;) Startade veckan lugnt, stressar upp mig för allt nu när jag vet alla inlämningar, prov och sådant, dålig egenskap. Har iallafall suttit och försök plugga i två dagar till matteprovet på onsdag, ångesten växer ännu mer. Hade iallafall en skön skoldag idag. Tog bussen hem, där mamma väntade med vovven så vi kunde gå en långis, mysigt men lerigt som satan haha. Imorgon jobbar jag hela dagen och på kvällen har jag inga planer än så länge. Söndagen kommer bestå av plugg, plugg och övningskörning. Ja det var väl ungefär så ;)
Nu måste jag verkligen försöka sova om jag ska vara levande på jobbet imorgon.

Natti

Likes

Comments

Ännu en bild från min nyår. Denna gång på mig och finaste Linnea <3

Skola, tränat, övningskört och myst med mammi det är vad min dag har bestått av. Ännu en morgon där jag fick släpa mig upp, i stress med att klä på mig och sminka mig hann jag bussen. Hade endast 3 lektioner idag så slutade vid ett tiden, skönt ;) Mamma plockade upp mig vid skolan så gick vi en stund på Freeport i jakt på nya träningsskor och sedan övningskörde jag. Hoppas inte någon såg mig alltså. Första gången manuell körning = KATASTROF haha, aldrig garvat så mycket tror jag ;)
Nu ligger jag och väntar på att Kalle ska komma hit. Det vankas skaldjurs middag och film.
Perfekta onsdag <3

Likes

Comments