FOTO, VARDAG

Är nu mera långhårig och fin! I onsdags så satte vi keratinlöshår på varandra. Blev så nöjd med håret, det var värt ca 5 timmar.. 😉

Igår var det regionstävling på våran skola i frisör och stylist, tyvärr gick inte någon frisör från kungsgård vidare till frisör sm men i stylist var det 4 st tror jag som gick vidare.
Möte upp Jennie & Ellen på stan och sen åkte vi hem, åt tacos och snackade en massa. Hoppas ni får en bra lördag. pussss

Likes

Comments

VARDAG, FOTO

Nu är helgen över och imorgon är det måndag och en ny skolvecka framför oss! Ska ni göra något kul i veckan?
Jag har en fullbokad vecka med mycket i skolan och träning. Men vet ni vad jag ska göra på onsdag? Jag ska äntligen sätta i löshåret, har väntat så länge men snart så yey. Annars ska jag bara försöka klara mig igenom denna vecka med för på fredag är det beerpong tunering på puls med amerikansk tema + att Emil Berg kommer också, hur grymt!

Likes

Comments

TIPS, VARDAG, JUL

One million HÄR // Gantklocka HÄR // Calvin Klein underkläder HÄR // Morris hoodie HÄR

Är det bara jag eller hur mysigt är det inte att köpa julklappar till andra? känslan av att någon kommer bli glad av en present. Hoppas ni fick några tips på någon julklapp till kompisen, pojkvännen eller brorsan. Jag kommer även göra julklappstips för henne, pappa och mamma.

Likes

Comments