Nya inlägg

Örhängen TopShop // Tröja Uniqlo // Kjol H&M // Skor Nakd

Likes

Comments

Armani butiken på New bond street har precis renoverats och strukturerats om så igår spenderade jag min förmiddag på deras öppnings/brunch event! Riktigt kul faktiskt. Efter det blev det catch up och ännu mer mat med kusinen och systern min. mys.

Likes

Comments

Min lördag var bäst. Fashion shows, trendiga människor, mat, mysmiddag med tjejerna och dans i mängder.

Likes

Comments

Hektiskt och händelserik gårdag kan man definitivt säga.. Tänker på alla inblandade <3

Förutom det så drog fashion week igång här igår men trots det så spenderade jag mestadels av min fredag i skolan.. Däremot, 12 timmar senare, så satt jag och cille bänkade på Joshua Kane och njöt av hans kollektion. Riktigt häftig faktiskt! Eloge till honom.
Kvällen avslutades med några drinkar och prat om allt från himmel till jord men sen var det dags att dra hemåt för att få den sömn som vi behöver för att klara av denna dag också!


Likes

Comments

New York! En stad jag hoppas att besöka snart igen! För er som redan nu har resan inbokad till denna destination måste jag bara tipsa om detta ställe! Rainbow room/Bar sixtyfive, en otroligt fancy bar men utsikt över hela manhattan! Bättre utsikt än från empire state building enligt vissa, dessutom kan du blicka ut över empire från denna byggnad och även spendera dina pengar på en och annan drink istället för inträde vilket enligt mig är ett plus. Tyvärr tog jag inte fler kort på självaste baren inomhus men ni förstår vitsen genom utsikten! UUNDERBART.

Likes

Comments