• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hej hej!

Idag är det söndag och om två dagar åker jag och min bror till Norrland, så jag håller på att packa nu. Eller aa jag ska egentligen packa men jag sitter här på mitt golv och skriver istället. Men det är ju nog värdens tråkigaste grej att packa. Men jag har iallafall lagt upp alla mina grejer på min säng så nu ska jag bara packa ner det i min resväska och imorgon ska jag packa ner alla mina saker jag ska ha i min necessär. Eftersom att jag åker till Norrland för att det gå på ett dop så ska vi köpa doppresent till min kusins barn så det är väl det som händer imorgon.

Nu ska jag iaf packa ner mina saker och gå och lägga mig för jag är väldigt trött.

puss puss vi syns någon annan dag! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag har inte varit aktiv på många månader. Men nu tänkte jag börja igen.

Nästa vecka (på tisdag) ska jag åka till Norrland och hälsa på min farbror och mina två kusiner som bor där.

Min ena kusin har fått en liten bäbis som heter Oskar och han ska döpas nu när vi kommer upp. Men det är bara jag och min bror som ska åka. Hahaha nervöst när man ska byta på Arlanda. Vi har bara 25 minuter på oss.

Men, men nu ska jag inte prata mer om Norrland.

Under mitt sommarlov har jag varit i Italien och Kroatien. Det var superkul. Sen har jag även varit med mina kompisar.

Hoppas vi syns snart igen!

Puss puss hejdå!

(idag kommer tyvärr inga bilder)

Likes

Comments

Hej hej på er allesammans!

Snart är det ju helg bara denna dagen i skolan kvar. I helgen ska jag tävla. Jag springer ju orientering så vi i vår klubb har en tävling både lördag och söndag. Det som kommer bli lite jobbig är att på Lördag kommer vi få stiga upp klockan halv 6 och då är man ju lite lagom trött om man säger så. Och på natten till söndag ska man ju ändra om klockan och då kommer mitt huvud vara inställt på att klockan är halv 5 när hon är halv 6 på söndag. För då kommer vi också stiga upp tidigt.

Jag tänkte att jag skulle försöka lägga upp ett blogginlägg varannan dag. För varje dag hinner jag inte med för vi har ganska mycket i skolan just nu. Många prov, inlämningar och så vidare.

Denna veckan har vi haft projektvecka. Jag tror inte det är så många skolor som har det. Men det är iallafall en vecka varje termin som man har ett speciellt arbetsområde som man jobbar med. Denna veckan har vi haft Hälsa och Livsstil. Det har varit ganska lång tråkigt om jag får säga det själv. Idag kommer iallafall det bli lite roligare. Nu på morgonen ska vi börja med att äta frukost på skolan och det kommer säkert bli havregrynsgröt eller något, men det tycker jag är ganska gott så det gör inget för mig. Fast det klar hotellfrukost slår ju alla frukostar, eller hur? Efter vi har ätit ska vi ha en teoretisk uppgift och då tror jag att vi ska göra en affisch. Sen ska vi ha ett hälsopass där vår klass ska hålla en idrottslektion för dom andra i klassen. Jag och min grupp har hand om avslappningen och ner joggningen. Det kommer också bli kul tycker jag.

Sen avslutar vi dagen med att göra klart vår affisch och det tror jag kommer bli kul.

Ni får ha et bra så länge och så hörs vi förmodligen på söndag!

Hejdå!

Ni får gärna kommentera vad jag ska blogga om!?

👋❤🏃

Bildresultat för projektvecka

Likes

Comments

Hej hej på er allihopa!

Jag har googlat lite om soltatueringar för jag tänkte göra en sådan i sommar. Jag såg att man kunde köpa men även att man kunde göra själv vilket jag kommer göra.

Bildresultat för soltatuering

Bildresultat för soltatuering

Jag vet ej om detta fungerar men jag läste på många bloggar och man såg bilder och för dom fungerade det. Men ja, i sommar ska jag iallafall till Kroatien och då tänkte jag att varför inte försöka så kan man ju ändå sola bort den om det inte blir bra. Då stod det att man skulle ha en vattenfast penna eller en vattenfast kajal. Sen ska man rita vad man vill ha för motiv och så. Jag tänkte ha en hjärta på magen mer mot höftbenet, precis som på bilden. Det tycker jag är fint och det är de stället jag har mest pigment så det är där de kommer synas mest på mig men man kan ju välja helt själv.

Man ska på bara rita sitt motiv med någon vattenfast penna eller sminkprodukt och sen ska man bara sola med det. Nästa dag om den vattenfasta färgen har gått bort lite så kan man fylla i den igen för bästa resultatet.

Det var allt för mig och jag har inte bloggat på ett tag men det kommer att bli mer nu. Jag har inga ursäkter utan jag har bra inte tagit tag i det.

Ha det så bra så länge. Om ni har några frågor så kan ni gärna ställa dom i kommentarsfältet. Hejdå!

🌴🌵☀

Likes

Comments

Hej hej! Idag ska jag visa er min ansiktsrutin som jag försöker göra varje kväll.

Produkterna jag använder:

Ansiktsrengöring: https://skincity.se/sv/special-cleansing-gel

Acnelösning: https://www.apoteket.se/produkt/aco-acnelosning-kutan-losning-200-milliliter-flaska-107395/

Ansiktskräm: https://skincity.se/sv/intensive-moisture-balance

Jag använder även ett oljeserum men kunde tyvärr inte klistra i länken här men det bär bara att söka på oljeserum på apotekets hemsida så är de de första som kommer upp.

Bild på Apoliva Anti-age advanced oljeserum

Det jag börjar med är att om jag har haft smink på mig på dagen tar jag bort det med antingen en sminkborttagnings servett eller tar jag sminkborttagnings medel. Efter det tar jag och blöter hela ansiktet med varmt vatten för då öppnar sig porerna och dom blir lättare att rengöra då. Efter det använder jag in av en ansiktsgel från dermalogica och tvättar mig i hela ansiktet med den. Sedan torkar jag av mitt ansikte med en handduk. Efter det tar jag acnelösning på en topps och tuttar på mina finnar. Jag dar också den.a topsen på de ställen jag ofta har besvär med finnar som mellan ögonbrynen och på och omkring näsan. Sedan tar jag och låter det torka i i huden. Detta medlet och bra men ganska starkt så det kan svida lite på huden men det går över efter bara ett par sekunder. Sedan tar jag en ansiktskräm och smörjer in mig med på alla ställen i ansiktet utom runt om ögonen. Efter det tar jag ett serum som gör att man blir väldigt len. Jag vet att denna är till för rynkor men jag använder den för att jag blir väldigt len och jag får mjuk hy av den. Sedan brukar jag ibland ta ett vanigt lipsyl om jag har torra läppar.

Det är allt jag gör med mitt ansikte på kvällarna. Hoppas ni gillade dehär inlägget och att du kikar förbi någon mer gång!

Hejdå!

Likes

Comments

Det blir lite konstigt att skriva en inledning till ens första blogginlägg, då de flesta bloggar man läster har man ju koll på och behöver sällan en introduktion. Men jag heter iallafall Elvira Ljungberg. Jag bor i Blekinge i södra Sverige i en stad som heter Karlshamn. Jag har bott här i alla min 13 (ja snart 14) år tillsammans med min familj. Jag har även en katt som är 3 år och heter Bosse.

På denna blogg kan du läsa om min vardagliga träning till resor jag kommer göra. Ja vi ska faktiskt ut i sommar med det kan jag berätta om i ett annat inlägg om ni vill. Kommentera här nere. Men ni kommer ju också såklar för se annart roligt som jag ska hitta på med familj och vänner.

Hoppas ni kikar förbi någon mer gång!


Likes

Comments