Sååå underbara bilder på Miranda & sin bästis LIINE 🐴🌟🌸

Å

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon 😚 har ni haft en bra helg som mig? Idag blir de advents fika hos mormor. Jag har iallafall haft en super helg med dagar i stallet mys med hästen & Miranda. Vart lite grill här om dagen till lunch i stallet med korv.

I fredags fick vi även hem denna fina canadagoose jacka 🎀 hur söt är inte den?! Har letat så himla länge efter en sån jacka till henne och så hittade jag äntligen en som säljer sånna på instagram. Så inte sista gången hon får en sån fin jacka.

Nu sitter jag på simskolan med mirr som ska simma med pappa. Får se hur detta går, men sist så va hon jätte duktig med gudmor, då fick dom även beröm 😊 nu ska jag ha en fortsatt bra söndag. För nu kommer veckan som börjar med sjukgymnast.. som jag längtat att få komma igång.

Å

Likes

Comments

Å

Likes

Comments

Å

Likes

Comments

Vilken mysig förmiddag i stallet med häst mys med LIINE 🐴 sån terapi att va i staller mår så mycket bättre av att bara ut o gå med lilla ponnyn med Miranda ❤️ fick bli lite fina bilder idag när det ändå är första december & lite snö kom på morgonen... hoppas på mer snö.... så man kan ta fler fina vinter kort.

På morgonen så fick Miranda öppna sin stora jul kalender som hon har fått av gammal mormor som är en hökare här hemma. Verkligen som ett barn på jul🤶🏻❤️ hon är så ivrig & vill öppna alla paket. Men men bara ett per dag hehe.. så blir att natta henne nu så hon kan få öppna paket imorgon.


Puss

Å

Likes

Comments

LILLA FINA LINÉ 💖🌸

Å

Likes

Comments

Nu Har Mirandas bästis Liné kommit hem 🐴 en liten shettis som är nya familjemedlemmen, ska bli kul att få se alla åren med dig & Miranda 💖 så mysigt och få va i stallet o få se lyckan i Miranda varje gång hon ska få åka till stallet o få vara med hästen och rida o pyssla.

Å

Likes

Comments

Wihooo bästa dagen på månaden är när testagram boxen anländer hem 😀 alltid lika glad och alla produkter är så himla bra ✨
Vill du oxå ha en box fylld av en hel del produkter som du inte hade tänkt på i affären? Förenkla vardagen helt enkelt som mig. Gå in på deras hemsida
www.testagram.se glöm inte följa deras instagram: testagram_se

Tack Tack testagram !

TOMTESKALLAR ska bli kul att testa även crisp knäckebrödet såg så gott ut 🙄

Å

Likes

Comments

Hej hej alla fina! Idag startade vi morgonen med en lugn morgon och lite städande mys framför tvn. Sedan åkte ja & Miranda till affären köpte god frukost till pappan här hemma, så han vart glad ☺️ nu är vi iväg på simskola. Så jag kollar på medan dom är där inne haha. En rätt lugn helg då Miranda är små förkyld... men sen blir de tv häng hela kvällen lång faktiskt, i väntan på jordskott som är så himla bra serie.

Hur ser eran söndag ut?

Puss & kram

Å

Likes

Comments

Godmorgon har eran helg vart bra? Min har vart super, förut om sjuk dotter... förkylning.

Lite fina höst bilder på min fina lilla kille boss som är gråhund med lite plott i, världens goaste mysigare vovve me så fin personlighet så nöjd me dig att du just kom till oss. 🐾
Han är på äventyr hos min mormor just nu så hämtar hem han imorgon, längtar efter honom 💙

Å

Likes

Comments