​HEJSAN!

När jag åkte till Dalarna så glömde jag min dator hemma så jag har inte kunnat blogga :(

Men det är därför jag inte har bloggat på hela veckan. 

Men nu ska jag kolla klart på mello vi ses imorgon :) 

HEJDÅ! :) 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​HEJSAN! 

Idag i skolan var det lite annorlunda vi fick lämna in våra mobiler och på torsdag och fredag får vi inte ens ha med dem, För det är folk som använder mobilen på lektioner och inte lyssnar så nu fick vi lämna in dem.

Men det kommer nog gå bra på vår skola har vi ipads och då kan man smsa och sånt på den. Men på sportlovet så ska min kompis Lovisa komma med till vår stuga och åka skidor. Och där ska vi träffa min kusin han kommer vara där samtidigt men han kommer bo ca 10-15 min bort från oss med hans pappa och några vänner. Men i vår stuga så hade jag och min kompis spela in en video till min youtube kanal. Jag startade min youtube kanal för jag ville spela in och göra saker. Men i början så använde jag den bara för att prenumerera på folk. Men det skulle vart 2 som ägde den kanalen men hon ville inte sen och det är ju okej såklart :). Men jag tror vi kommer göra vloggar och kanske en fuck,marry,kill. Men nu har jag nog pratat/skrivit klart. 

Skriv gärna i kommentarsfältet vad ni har gjort idag så ses vi imorgon! :) 

HEJDÅ! :)

Likes

Comments

HEJSAN! :)

Det var ju ett tag sedan. Jag har ju inte exakt lagt upp något inlägg på ett tag och jag faktiskt inte någon förklaring varför jag har helt enkelt inte haft tid hoppas ni förstår att man ibland måste ta en paus. Jag har haft fotbollsträningar 3 dagar i rad så då har jag inte kunnat lägga upp ett inlägg. Men idag så har jag vart med min kompis och vi har haft det jätte kul. Så nu är jag hemma och ja gör ingenting. Men är ni taggade på skolan imorgon jag är faktiskt lite taggad men som sagt när jag väl kommer dit så kommer jag inte vara så taggad :) 

Men skriv gärna i kommentarsfältet vad ni har gjort idag! Så ses vi imorgon! :) 

HEJDÅ! :)

Likes

Comments

HEJSAN! 

Idag så vaknade jag till en väldigt mysig dag. För det är ju alla hjärtans dag! 

Så idag så hade jag tänkt ha det jätte mysigt och ta det lugnt! 

Men innan jag gör det så hade jag tänkt åka till min kompis. Så ska vi fira lite eller fira och fira vi ska ha det kul och ja fira vet jag inte men vi ska liksom äta lite god mat och så har jag en liten present till henne, hoppas hon kommer gilla den. Men nu ska vi åka så hoppas ni får en bra alla hjärtans dag så ses vi säkert ikväll och imorgon. 

HEJDÅ! :)

Likes

Comments

​HEJSAN! 

Idag så har jag vart med en kompis. Vi hade jätte kul vi var ute med mina hundar och så spelade vi in en video till min youtube kanal. Vi pluggade lite och hade det bara kul. Jag önskar att jag hade dagar som den här varje dag. Men det går ju inte tyvärr. Men vi hade tänkt vara imorgon också så då får jag nog lika kul imorgon också. Men då ska vi vara hos henne. 

Så nu ska jag nog bara hålla på med datorn och kolla på mello med familjen :) 

Skriv gärna i kommentarsfältet vad ni har gjort idag så ses vi imorgon! :) 

HEJDÅ! :)

Likes

Comments

​HEJSAN! 

Idag så har inte heller gjort något speciellt. Min bror har kommit. Det är typ det ända som har hänt idag. Så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men jag hade som sagt åka till stan i helgen kanske. Vi får se vad som händer. 

Jag har laddat ner ett spel till datorn som var väldigt kul minns tyvärr inte vad det heter. Men spelar någon av er the sims? För jag funderar på att skaffa det men vill gärna veta om det är roligt. Jag har ju kollat på youtube videos om sims men vill gärna veta om någon av er tycker det är kul? 

Det är typ vad som har hänt idag. Inte så roligt men jag är ju lite sjuk så jag har ju vilat :) 

Skriv gärna i kommentarsfältet vad ni har gjort idag så ses vi imorgon! 

HEJDÅ!

Likes

Comments

HEJSAN!

Idag så har jag också vart sjuk så jag stannade hemma idag med och kommer vara hemma imorgon också. Men idag så ska min bror komma men ni vet tågen dem ska ju nästan alltid komma försent. Så ja han skulle ha kommit hem klockan 5.

Men i helgen vet ni vad jag kanske ska göra i helgen eller iallafall hade tänkt göra jag vet inte om jag kommer men kanske. Men iallafall jag hade tänkt köpa en ny kamera. Har ni någon bra kamera att tipsa om. Vad heter den i så fall? 

Men idag så har jag bara vart hemma och vilat i soffan. Och så har jag spelat in en video. Ja det är allt :) 

Skriv gärna i kommentarsfältet vad ni har gjort idag. Så ses vi imorgon! 

HEJDÅ!

Likes

Comments

​HEJSAN :) 

Idag så är jag också sjuk och jag kommer nog stanna hemma imorgon men hoppas verkligen att jag inte behöver för jag har väldigt många saker att göra i skolan. Som på tyskan ska vi få reda på vad vi ska öva på inför provet men man kan ju inte gå till skolan när man är sjuk. Men jag hoppas att febern går över imorgon (är förkyld). 

Men jag letar fortfarande efter en bra serie så om ni vet någon skriv den gärna i kommentarsfältet. Så blir jag jätte glad! 

Jo skriv gärna vad ni har gjort idag. Så ses vi imorgon :) 

HEJDÅ:)

Likes

Comments

​HEJSAN :) 

Idag när jag vaknade så kände jag mig förkyld och var väldigt hes som jag fortfarande är :) 

Men jag gick ändå till skolan eftersom jag inte hade feber så. Och när jag kom hem så övade på tyska läxor och ska nog öva lite No läxa också :) Så det blir en plugg dag för mig idag :) Men jag har en fråga till er har ni någon bra serie som ni gillar för jag har ingen att kolla på längre. Men min favorit är komedi så om ni har någon bra komedi serie så skriv gärna vad den heter i kommentarsfältet. 

Jag hoppas att jag mår bättre imorgon eftersom jag har gymnastik då och jag vill gärna gå på den :) 

Skriv gärna i kommentarsfältet vad ni har gjort idag så ses vi imorgon :)

HEJDÅ :)

Likes

Comments

​HEJSAN :) 

Idag så åkte vi lite skidor men det typ regnade så jag blev super blöt exakt överallt :) Men efter vi hade åkt så tände vi en liten brasa och hade det mysigt. Sen klockan sex så gick vi på en liten restaurang och åt. Det var väldigt gott så nu är an väldigt mätt. Men ja nu myser vi bara framför brasan och kollar på mello. Så nu får ni ha en fortsatt bra kväll så syns vi imorgon :) 

Skriv gärna vad ni har gjort idag i kommentarsfältet :) 

HEJDÅ :)

Likes

Comments