Vi var i London hösten 2014 med våra familjer. Vi var där i fyra dagar och på dem dagarna hann vi mest med shopping eftersom att det mest var därför som vi åkte dit. Men vi hann också med London dungeon, Piccadilly circus, Big ben, Tower bridge. Alltså några av dem klassiska sakerna man ska hinna med. Men det vi båda har sagt är att om vi skulle åka dit igen ska vi inte shoppa lika mycket utan hinna se lite mer utav London, haha.

Här är första kvällen och bilderna kommer från Oxford street. Oxford street ligger i centrala London, där den mesta shoppingen är. Det var där vi spenderade den mesta tiden av våra dagar i London.

Vi bodde på ett hotell som heter Holiday inn, det var ett bra och ett mysigt ställe med jättegod frukost!

En av frukostarna!

Victoria's secret måste ni in på! Vi spenderade minst tre timmar där, bokstavligen! Det var den sjukaste inredningen, trappor i glas och väldigt exklusivt. Det var tre väldigt stora och lyxiga våningar, med alla möjliga saker man bara inte kan motstå. Själva fick vi med oss jättemånga grejor därifrån.

En kväll skulle vi åka och kolla på Tower bridge men det slutade med att vi tog oss till London bridge istället. Tunnelbana systemet är väldigt smidigt men samtidigt krångligt om man inte kan det (!). Vissa dagar var det så fullt att alla nästan stod på varandra i tunnelbanan, men det funkar ändå rätt bra. Men i alla fall, slutade det med att vi åkte till Tower bridge en annan dag och det är Tower bridge ni ser ovan.

Tredje dagen kollade vi bl.a på Big ben, London eye och vi var på London dungeon. Vi själva åkte inte London eye då kön var lång, men det ångrar vi lite i efterhand. London dungeon handlar om Londons historia, lite i skräck genre. Det var häftigt men väldigt svår och snabb engelska, alltså förstod vi inte mycket. Vi trodde att det skulle vara mer som ett spökhus men det var inte speciellt läskigt men det hände ändå några läskiga saker. Det var en upplevelse men inget för småbarnsfamiljer.

Den tredje dagen hann vi självklart med ett stopp på Starbucks till lunchen!

Den sista kvällen var vi på Piccadilly circus, där åt vi på en mysig resturang och gjorde ett stopp på m&m's world. M&m's world var jättehäftigt! Med hur mycket godis som helst och självklart köpte vi med oss. M&m's world rekommenderar vi verkligen!

Denna bilden är från en middag på flygplatsen Gatwick, innan flygresan hem. Resturangen heter Nando's och herregud vad god mat det var där! Det rekommenderas otroligt mycket!

Efter middagen var det dax att dra sig hemåt.

Detta var vår London resa, hösten 2014. Det otroliga med denna resa var nog vädret. Vi åkte dit i slutet av oktober men ändå var det riktigt fint och varmt väder! Vi kunde till och med gå utan jacka, alltså hade vi riktigt tur med vädret.

Hoppas ni tyckte om att läsa om vår London resa, och att ni fick tips och inspiration.

Kramisar från oss<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

5 snabba var:

Elvira: Häst / hund

Hemmakväll / utekväll

Grå / svart

H&M / Gina tricot

Solsemester / skidsemester


Nora: Film / serie

Justin Bieber / Neymar

Divergent / hungergames

Spela fotboll / springa

Matte / No


An oldie från London.

Likes

Comments

Vardag

Känns bra att vara tillbaka i bloggvärlden efter cirka tre år utan Elvinora. Vi är iallafall väldigt taggade och hoppas att ni vill följa med på vår bloggresa! För att ni ska veta lite mer om oss så tänkte vi beskriva varandra, jag (Nora) tänkte börja med att beskriva Elvira. Så vi kör!


Elvira är en lite halvgalen tjej, med dålig humor, men ändå en sjukt rolig! Hon har humörsvängningar rätt ofta (!) men det är för det mesta bara kul. Hon är omtyckt för att hon är himla rolig och man har alltid kul med henne! Hon är ganska tuff och vet var hon står men tack vare det vet jag att hon kommer lyckas med det hon vill. So you go girl!


Nora är en snäll och söt liten tjej, hon vet vad hon vill och blir ofta sur när hon inser att hon inte har rätt. Hon är överreagerar ofta och är väldigt jobbig när hon är trött, men vi har alltid väldigt roligt ihop även om hon oftast har ganska dålig humor. Hennes logik är inte alltid på topp men hon är väldigt duktig i skolan också, och på det mesta hon gör för den delen. 

Likes

Comments