Söndagar där man verkligen ligger och drar sig i sängen, åter en sen frukost och ligger sen i soffan resten av dagen under filten och bara njuter. För mig låter det helt perfekt. Dock kommer inte denna söndagen bli så, utan jag blir strax upphämtad av mina föräldrar och ska iväg med dom och handla lite. Är ganska så trött på att sitta här hemma helt själv så det blir helt perfekt. 

Likes

Comments

ÄNTLIGEN har jag unnat mig ett par äkta uggs. Har velat ha dessa så länge jag kan minnas, men inte haft ekonomin till det. Egentligen har jag inte det idag heller, då jag fortfarande studerar. Men nu är dessa snyggingar äntligen påväg hem till mig. Kommer iallafall inte frysa i vinter!

Likes

Comments

Likes

Comments

Har inte hunnit kolla ut från fönstret ännu, men jag gissar på att det är grått och tråkigt..? Jag vaknade ganska så nyss. Ska strax gå upp och äta frukost och kolla klart mitt avsnitt av True blood som jag började på igår. Sen ska jag iväg till Farsta centrum för att lämna tillbaka en trench-coat jag köpte som jag tydligen inte hade råd med denna månaden. Men så är det när man inte jobbar! Sen ska jag sola lite solarium också tror jag, behöver lite ljus och värme. Sen kommer E hem vid två nån gång för att se fotbollen som är klockan tre, ska ni kolla?

Likes

Comments

Äntligen kan jag säga att jag är ägare till ett par Stanisar. Som jag har väntat och längtat efter er, älskade Stan Smith.

Likes

Comments

Såååå skönt med sommarlov. Firade det igår genom att dricka lite gott med några vänner. Och idag är det äntligen fredag, så jag och E ska njuta av det och göra något riktigt mysigt. Best day eveeeer


Likes

Comments

Soffhäng, soffhäng och ännu mer soffhäng.

Likes

Comments

Att jag ens bloggar fortfarande känns helt knäppt. Men kan kan inte hålla fingrarna borta från att blogga, så är det och så kommer det förmodligen alltid vara. Hur som helst så är det onsdag den 8e juni idag och det är dagen före dagen som jag får sommarlov. Mitt allra sista sommarlov, någonsin. Nästa gång det är student tider så är det fan min tur. Det är min tur att få gå ut i det fria. Min tur att få ta studenten! FYFAN vad jag längtar.

Har städat hemmet under dagen och sitter nu och kollar på nya favorit serien, True blood. Så galet bra! Mannen i huset slutar förhoppningsvis snart och då får vi se vad vi hittar på. Men något roligt ska vi nog komma på!

Likes

Comments