Hellooooo!

Idag var första dagen på universitetet, vilket var väldigt spännande. Eleverna i premed är uppdelade i grupper efter språk och kunskapsnivå. Det finns sammanlagt 8 grupper, en på armeniska och en på ryska. 6 grupper på engelska som även är uppdelade efter kunskapsnivå. Det är en låg, tre medel och 2 höga. Jag är i en av grupperna med hög kunskapsnivå, if that makes any sense. De flesta eleverna är från Syrien och Libanon, men det finns några från Europa och andra delar av Asien också. Jag lärde känna en tjej som heter Anni som kommer från Cypern, så vi hängde med varandra. 

Lektionerna började direkt. Alla samlades vid International students korridoren sedan tog rektorn oss till klassrummet så började lektionen. Jag hade fysik, biologi och Armeniska idag. Imorgon börjar jag dagen med Armeniska igen sedan har jag engelska o kemi. 

Likes

Comments

Nämen tjenare!

Bestämde mig för att skaffa blogg för folk verkade intresserade när jag frågade sååå här är den. Är inte säker vad jag kommer skriva om än, men kommer nog mest handla om mitt liv i Armenien obviously. Känner inte att jag behöver göra en introduktion eller nått då ni alla som läser detta nog känner mig ;) Hoppas ni kommer tycka att mitt liv är lite  intressant iallafall. Imorgon är första skoldagen TAGGAAAA!!


Likes

Comments