Jag vill bara skriva av mig lite av det som finns i huvudet. Många vet hur det är egentligen att ständigt vara stark och att ständigt kämpa för att inte ramla ner i det svarta hålet. Att vara förebilder för dom små om man har barn. Jag älskar livet som mamma , jag ångrar inte en enda sekund och mina tjejer är liksom mitt liv , mitt allt och ljuset i mitt liv. Ibland är det riktigt tufft och jobbigt men det är helt normalt och alla föräldrar tycker och känner så nångång. Men det är inte bara föräldrar livet som kan vara tufft och jobbigt , det finns så mycket andra saker också. Kärleken tillexempel. Där kanske man inte är lika stark. Att det är svårt att lämna sin partner eller personen man har barn med. Man trycks ner hela tiden och kämpar med svett och tårar för att inte bli ner tryckt i det där svarta hålet. Att man varje dag måste förberedda sig på det värsta. Att gå igenom saker ensam fast man är i ett förhållande. Ibland är man inte stark nog att lämna , eller rättare sagt man tror inte att man är tillräckligt stark nog. Man blundar och väljer att inte tro på det som händer. Men vill man verkligen ständigt förberedda sig och vara redo på nytt smuts kastning varje dag? Vill man leva i lögner? Whats dosent kills you makes you stronger.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det började med att jag hade som en kraftig mensvärk dagen innan men det var inget jag liksom tänkte så mycket på då , jag räknade inte att förlossningen hade satt igång. Jag tog alvedon och den där mensvärken försvann , vilket var skönt! Dagen efter kände jag lite mer ont i svanskotan och ibland kunde det göra riktigt ont men det kunde komma efter ett par timmar mellan "mensvärkarna". Något sa mig att det kanske var något på gång men ändå så fanns det något som bara sa att jag inbildade mig och att detta bara var vanlig "gravid smärta". Så dagen gick och framåt mot kvällen vid 22 tiden började den där kraftiga mensvärken att komma tätare och det gjorde ondare ändå skulle jag vara uppe och röra på mig. Jag trodde fortfarande inte att något kanske var på gång. Allt kom tätare och tätare och min smärta började bli regelbunden . Jag tog en riktigt varm dusch och sprutade varm vatten på magen och svanskotan och det hjälpte för stunden i duschen men kom tillbaka efter att jag duschat klart. Jag tänkte att jag kunde ta 2 alvedoner och se om värkarna skulle försvinna men inte ens det hjälpte och då började jag sakta men säkert att förstå att jag snart äntligen skulle få träffa mitt lilla hjärta som jag burit på i 9 månader. Mamma ringde förlossningen och vi fick komma in. Jag ringde sjuk taxi men den skulle inte komma förens om 1 timme och jag kände att jag inte kunde vänta en hel timme på taxin så jag ringde efter en ambulans och jag hade oturen för att det fanns ingen ambulans ledig förtillfället men jag väntade hellre på ambulansen än taxin. Vi gick ut och satte oss och väntade. Jag tror jag satt ute 1 timme och klockan hade blivit 01.50. Jag tänkte att jag går upp och tar mig en smörgås medans jag väntar. Jag kom till andra våningen och fick en värk så jag satte mig ner i trappen tills den var över. Värken försvann och jag skulle resa mig och precis då går vattnet. Jag blev seriöst livrädd och visste inte vad jag skulle göra. Jag började gråta och ropa på mamma att vattnet hade gått så hon ringde ambulansen och dom sa att ambulansen bara var en adress bort. Personalen kom upp i trapp huset för att hjälpa mig ner till ambulansen. Jag var tvungen att skynda mig innan nästa värk. Jag la mig på den där sängen och vi började köra mot västerås förlossning. Jag skakade sååå sjukt mycket av rädsla och nervositet. Då menar jag verkligen skakade med hela kroppen som att jag fått någon sorts epelepsi anfall. Jag började få en krystvärk men jag blev bad om att andas igenom den och det klarade jag. Andra krystvärken kom och det tryckte så mycket att jag bara klarade att andas igenom halva. Huvudet var redan ute. Dom blev tvugna att att stanna ambulansen. Det tog ett tag innan nästa krystvärk kom men när den väl kom så var mitt lilla hjärta ute. Jag började gråta av lycka. Ett av det bästa som hänt mig. Jag kunde knappt förstå att nu är jag två barns mamma. 30/1-15 kl. 02.18 föddes en dotter/lillasyster vid namn Aliyah.
Likes

Comments

Alltså egentligen är det ju faktiskt inte svårt att blogga. Man kan ju blogga om vad som helst ju.
Men mina ideer och tankar har tagit slut , har suttit och funderat i 2 dagar nu på vad jag kan blogga om och vad mina läsare gillar att läsa om. Självklart kan man ju fråga sina läsare när man inte kommer på något och för mig så vill jag att inläggen ska bli så
bra som möjligt. 
Med bra inlägg och fin stil så blir det roligare att läsa en blogg. 
Jag får helt enkelt fortsätta fundera och hoppas på att jag kommer på något riktigt bra och samtidigt kan jag ju fråga här.
Vad vill ni läsa om? Vad saknas? Vad skulle ni tycka va intressant? 
Jag vet att min behandlingshem historia gick riktigt bra och folk tyckte de va intressant men det kan jag ju inte skriva om igen. 
Aja jag får kolla runt lite och se om jag kanske kan inspirera människor men kläder eller liknande bara för att 
få igång detta nu när jag äntligen har en dator. 

Likes

Comments

Nu har jag äntligen en dator så nu sätter jag igång bloggen igen.
Datorn är jätte seg men nu kan jag iallafall göra bättre inlägg och ha med mer bilder. Men det får duga tills min egna dator är lagad. Shit något jag alltid ha velat göra är att gunga vid en strand.
Det ska vara otroligt varmt och sen gungar man och vinden bara flyger igenom håret! Hur härligt skulle inte det vara?! 


Likes

Comments

Detta inlägg vill jag att vissa personer ska se och läsa.
Jag har en del vänner som tar studenten idag och jag är så otroligt stolt och glad över dom.
Dom har kämpat sig till denna dagen. Dom har inte gett upp. Dom är starka. Man kan lyckas med många olika saker i livet. Jag tex. lyckades inte gå klart skolan och ta studenten. Jag skulle vilja göra de men den tiden är över men jag är så glad för mina vänners skull.
Vilken lycka liksom! Jag skulle gärna vilja se dom åka där på flaket och le till 110%.
Skolan är jävligt jobbig ibland men nu är det slut för dom. Det är dags för arbetslivet nu och att klara skolan och få jobb och skaffa bil är ju faktiskt stort , enligt mig.

Grattis till er som tar studenten. Jag är så stolt och riktigt glad för er skull. Fortsätt kämpa!

Likes

Comments

Jag hoppas inte ni har missat denna låten!
Riktigt bra låt. Den kommer spelas väldigt ofta här hemma.
Älskar Labyrint. Deras texter är jätte bra och dessutom är de blandat med rap och reagge och de gillar jag.


Labyrint - Chilla lide

Likes

Comments

Älskar hamburgarna på resturangen här! Bor i en liten by så ddt finns typ bara massa pizzerior så det är bra med en resturang som inte har pizzor. Väldigt dyrt för mig men man får passa på när man har lite cash på kontot.
Va där och åt igår med min mamma , syster , bror och min dotter. Riktigt mysigt att göra nånting med sin familj. Både jag och min mamma är inte direkt rika så därför kan vi inte göra så mycke kul.Min fina lillasyster på bilden <3


Likes

Comments

Idag firade vi mig på min första morsdag. Grymt va de!
Min man bjöd ut mig på resturang.
Och min mamma kom med blommor hon hade plockat , haha! Ska köpa något till henne på tisdag för är helt pank nu.
Vad har ni gett era mammor idag?
Egentligen tycker inte jag att man måste köpa något. Att visa hur mycke man älskar sin mamma är viktigast och att visa hur mycke hon betyder.


Det har blivit väldigt dåligt med uppdateringen men som jag skrev för någon dag sen att jag kommer ta en bloggpaus men får slänga in inlägg då och då tills datorn funkar igen :)


Likes

Comments

Va och shoppade lite idag. Har ju testat brun utan sol servetter så nu är det dags
att testa brun utan sol spray! 
Jag hoppas den är lika bra som servetterna , men såg när jag hade kommit hem att jag hade
tagit fel. Skulle ha tagit för både ansikte och kropp men råkade ta för bara kroppen. 
Köpte även ny smink väska , torr schampoo , babylips och mitt favorit schampoo!
Hämtade även ut Halimas skor idag. 
Likes

Comments

Trött på folk som inte kan höra av sig som säger att dom har sååå mycket att göra. 
Visst kan jag förstå det men man hittar väl 5 min nån gång på ett halv år att höra 
av sig? Eller? 
Aja , tjafsat om det precis och det blev mer än bara om att man inte hör av sig. 
Fick lite hot hit och dit men det skiter jag fullständigt i. Det är inte jag som förlorar på hoten iallafall. 
Tycker det är så himla tråkigt att när man har en bra nära vän så känns det som att " vännen " 
aldrig har tid för en även om man funnits där för personen i alla lägen och frågat hur personen mår och 
pratat med personen när den haft det som värst. 
Men till slut blev jag så extremt trött på barnsliga dissar som man brukade komma med när 
man gick i 5an typ , haha! Så jag knäckte ur mig en mening som skulle ha sårat mig om jag hade gått
igenom det denna personen har. 
Iallafall fick efter den meningen ett svar om att jag inte kommer att ha min dotter boende hos mig 
länge till och då skrev jag att jag är en grym mamma. Jag tar hand om min dotter och ger henne det hon behöver. Vad mer liksom? Men då var det bara bullshit tydligen enligt peronen så jag är tydligen en dålig mamma men fick inget svar på vad som gör mig till en dålig mamma. 
Så till er som tycker att jag är en dålig mamma , haha kom igen.... ALLA mina vänner vet att jag är 
med min dotter dag ut och dag in. Enda gångerna jag inte är med henne är när jag ska till gymmet eller ska stor städa och tycker det är lättare att stor städa ensam eller med någon som hjälper till.
Egentligen behöver jag inte ens förklara mig men gjorde det lite iallafall , haha! 
Men enligt mig själv så är jag EN GRYM MAMMA. 

Likes

Comments