Heej , har varit off på bloggen ett tag för har varit väldigt upptagen. Har tagit studenten, varit på studentuppvaktningar, fixt en massa saker och bara levt livet!

Asså det känns typ hur skönt som helst att börja jobba i augusti, fick reda på att de är väldigt bra lön hehe ;)

Om exakt en vecka drar jag till Magaluf med mina Älsklingar! Kommer bli så jävla grymt.

Hoppas att alla haft en go dag än så länge :) xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter och pluggar så här runt halv två på natten, har nog aldrig hänt mig förut haha. Betygen sätts ju om några timmar så jag hoppas på det bästa. Hoppas alla sover gott eller har en go natt för de som är vakna :) puss

Likes

Comments

Asså jag är så grymt sugen på att klicka hem de här skorna men frågan är om är de värt priset, 1695 kr? Men dem är sjukt snygga!
Likes

Comments

Fick en tidig studentpresent av min styvmamma för att hon skulle göra ett examensprov på tisdag och fick en ny dator av pappa för att han är i Kina på min student :) lite synd att dom inte är med men vi ska fira det veckan efter!

Idag är sista dagen med plugg för imorgon sätta betygen, nervös!
Ha en go söndag, Ciao.


Likes

Comments

Ligger nyvaken i sängen just nu, orkar inte gå upp. Kollade på ESC igår och grattis till Sverige som vann. Helt klart värd första platsen :)

Har en massa saker som måstes göra idag: plugga, baka tårtor inför studenten, övningsköra och fira mamma för de e mors dag idag. Hoppas alla kommer få en go söndag Ha de gött!

Likes

Comments

Då ska man åka hem snart, fixa lite käk packa och sen åka bil i någon timma. As gött väder ute, har bränt mig i ansiktet haha ser ut som en röd tomat..
Var vid havet förut för första gången i år, fett fint var det och sjukt varmt i vattnet!:o


Likes

Comments

Tja
Sitter och degar vid frukostbordet  just nu, rätt chill. Ska nog iväg till havet idag och kolla läget där, ska ta en massa foton där senare :) Finns en mysig stig från stugan som går direkt till havet, tar bara 5 minuter. Skönt att man har både pool och hav och välja mellan när man är här :D

Här är btw en bild på mig och tjejerna i min klass på balen förra veckan. Alla var så fina! Jag är den med den blåa klänningen och lockigt hår. Det var Bryan som fixade håret och sminket, jätteduktig!  

Hoppas iaf att alla får en grymt bra lördag, själv ska jag vara i stugan och dega och tagga inför studenten som är på tisdag. 
Ciao!


Likes

Comments

Har precis lagt mina småsyskon, har nog världens bästa. Langar en bild på min lillebror, så söt!


Likes

Comments

Tja
Sitter och steker i solen vid sommarstugan i Varberg som vi har precis skaffat, hur mysigt som helst!
Puss ha en go fredag!

Likes

Comments

Hellu , sitter på bussen just nu och är på väg till skolan, sjukt vad tiden går fort, det här är min sista skoldag, ska lämna in datorn och sedan sätts betygen. Ska iaf in dit och plugga som f*an med en kompis så man blir färdig med allt.

Käka även en go frukost, glass och jordgubbar!
Ha en sjukt bra dag, Ciao!

Likes

Comments