Är det bara jag som älskar kladdkakor. Jag har testat en hel del kladdkakor i mitt liv men dom godaste som jag bakat är från sidan MyTaste. Deras recept är dom godaste jag någonsin smakat. Ni måste in på deras sida och testa att baka dom. Vissa av recepten på kladdkakorna blev kladdiga och det älskar jag av hela mitt liv. Jag är helt kär i kladdkakor. Jag tycker ni ska in och titta på dom goda kladdkakorna på MyTaste. Världens godaste!!!! Ni borde testa.
Varför inte unna dig någon god kladdkaka nu på den lediga tiden på sommarlovet. Jag har nu under ungefär i ett års tid nu bakat från deras sida och jag har hunnit testa alla. Dom är helt underbart goda. Om ni inte har testat dom så borde ni gå in på deras sida och bläddra bland alla kladdkakorna och välja den som ser godast ut. Varför inte testa flera av dom eftersom dom är så goda. Som sagt så är detta ett sponsrat inlägg med My taste. Men bara för jag gör ett sponsrat inlägg så skriver jag exakt vad jag tycker. Jag är helt ärlig med vad jag tycker. Om jag inte hade gillat deras kladdkakor så hade jag sagt det, jag hade inte ljugit om det. Hoppas ni haft ett bra sommarlov hittills för det har jag. Så hörs vi i något annat inlägg som kommer någon gång nästa vecka på lördag. Hoppas ni tyckte om mina tankar och åsikter.
Sov så gott💗💗💕

<a href="http://www.mytaste.se/recept/kladdkaka.html">Världens godaste kladdkakor! Du måste prova!!!</a>

  • 20 readers

Likes

Comments

Hejsan!

Jag är så så ledsen för dålig uppdateringen. Men nu har vi haft sportlov och jag har inte vunnit att uppdatera och det är jag ledsen över.
Under sportlovet så har jag åkt skidor under en dag. Det var första gången jag åkte och det gick jätte bra. Jag åkte tillsammans med personer som jag älskar och är mina bästisar men det är inte alla mina kompisar.

Sen under sportlovet så har jag åkt pulka med min pappa och lillebror. Och sen åkte jag skridskor med min kompis och sedan spelade jag bowling med min älskade familj, som vanligt så kommer jag sist men det är inte huvudsaken det är att man ska ha roligt.

Hoppas ni fick en överblick av mitt sportlov💕🦄👽

Likes

Comments

Hejsan!

Förlåt för dålig uppdatering. Nu efter jul har det varit ganska mycket och väldigt mycket med skolan. Men jag hoppas att jag kan gott göra det.

För ungefär en vecka sedan så hade vi besök av tyskar. Jag hade ingen tysk, som var tråkigt. Men det gick bra. Jag träffade nya vänner.

Jag och mina kompisar hade en tjej kväll då vi sov över. Under den dagen så var även jag och Linnea och badade i Skövde.

Sedan i Söndags den 17 Januari hade vi en Farwell dinner/party. Då körde vi snurra flaskan och det hände lite saker kan man säga............

Men nästa vecka så har vi ett So-test, det har jag övat på jätte mycket. + att jag har pluggat jätte mycket matte för att jag misslyckades på förra provet. Så vi har prov v.10 och då ska jag lyckas bättre.

Och efter jullovet har jag varit jätte trött. Jag vet inte varför. Men nästa vecka så har vi på lediga dagar för att det är utvecklingssamtals dagar. Det menas med att lärarna har utvecklingssamtal hela dag.

Hoppas ni gillade inlägget så hörs vi! Kram Ella

Likes

Comments

Hejsan!
Jag vill bara börja med att förlåta för dålig uppdatering. Nu under jullovet har jag varit då trött och hängig. Jag har inte riktigt orkat att ta i i bloggen. Men i morgon börjar vi skolan och då kommer det tyskar ifrån vårat utbyte. Men jag kommer inte att ha någon tysk.
Min jul/jullov har varit super bra och jag har fått spendera den med dom finaste personerna i mitt liv. Jag är jätte nöjd med mina julklappar.

Vad fick ni i julklapp?
Hoppas ni haft RN underbar jul och jullov. Kramar Ella💕

Likes

Comments

Hejsan!
Jag ska börja med att säga förlåt för dålig uppdatering nu under julen. Så nu lägger jag upp en massa bilder från julafton, nyår, middag hos mormor dagen efter julafton, När jag var i Sthlm på Mall of Scandinavia💟 Hoppas ni uppskattade detta inlägg💕💕

Likes

Comments

Hejsan! Detta inlägg är lite försenat men jag hade inget internet så nu har jag fixat det och här kommer inlägget som skulle kommit upp i Söndags.

Lördag:
Idag har jag och min lillebror kämpat med att göra ett Marabou Chokladhus i ungefär 2 1/5 timme. Men det blev bra tillslut. Chokladen gick sönder fast att jag värmde den. Men det blev bra tillslut.

Söndag:
Idag har jag och min lillebror bakat pepparkakor. Vi både åt och bakade. Jag testade att ta en polkagris på pepparkakan och då smälte den och det blev jätte gott!!!

I fredags den 18/12 så hade vi julavslutning och efter det så fick jag jullov och hängde med en kompis hem. Senare på dagen kom en till kompis och vi sov över. Vi kunde inte sova så vi var vakna till 1 och då bad vi Bea att släcka lampan (Det var Bea vi sov över hos) och sen när hon la sig så blev vi rädda och då bad vi Bea igen att tända lampan, precis när Bea la sig ner så släcktes lampan. Vi blev jätte rädda och flyttade in i hennes rum istället. På morgonen när vi vaknade så sa hennes mamma att det var glapp i lampan😂😂

Hoppas ni haft en bra helg kramar 🎅🏼ELLA🎅🏼

Likes

Comments

Hej i måndags så var jag och min familj på IKEA!
Jag har alltid velat ha en ny sminkspegel men aldrig fått en.
Men nu när vi va på IKEA så passade jag på att köpa en ny spegel. Jag älskar den. Om ni vill ha lite mer bilder på mitt rum och sminkhörna så ge ett ❤️!

Hoppas ni kommer att ha en bra dag kramar 💟ELLA💟

Likes

Comments

Hejsan!!!!!

Detta är mitt första inlägg på denna blogg!!
Lite om mig så du vet vem som skriver: Mitt namn är Ella Lundqvist, jag är 14 år och går i 8:an. Jag spelar gitarr, spelat i 5 år!
Min dröm är att få det lika i världen. Men frågan är ju bara Hur!? Hur ska alla få det lika. Ingen ska vara fattig. Ingen ska behöva svälta och frysa mesans vi sitter här och klagar att det är för varmt och äcklig mat. "Vad glada för vad du får" brukar min mamma säga. Dessa frågor kommer jag att nämna väldig många gånger. Idag är det Onsdag.

På Fredag så är det julavslutning (18/12) då får vi jullov och i morgon är det bara 1 vecka kvar till julafton👏🏾👏🏾 Är ni klara med julklappar ännu?

Det är inte jag😒 Hoppas ni haft en bra dag kramar 💟ELLA💟

Likes

Comments