Header

Sophia

Hej igen! Den här veckan har vi varit i skolan då vi hade lov vecka 44, sen nästa vecka kommer vi att ha nationella i svenska, engelska och matte och alla tre är muntliga. Hatar verkligen att ha prov blir bara stressad och sen skiter det sig totalt för mig... Men är ändå ganska säker på engelskan då jag har svårare uppgifter än dom andra:)
Sen har jag köpt Dolan twins nya merch och har hoppat runt huset, skrikit och nästan gråtit av glädje. Har verkligen längtat efter att dom ska skaffa merch och idag kl 18 gjorde dom det! Köpte den svarta hoddien som Grayson har på sig🖤
Det var väll allt från mig den här gången!
Peace✌🏻(äkta bromieomies fattar)
//Sophia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ella

hej bloggen. idag har det varit en tuff dag med mycket känslor..
Idag så gick min älskade Merry iväg till sin nya ägare i Falun. Jag önskar dom all lycka i världen och längtar efter att få se dom ute på banorna.
Merrys transport kom ungefär kl.14 och det gick snabbt att lasta och sen for hon iväg:(
Vi har ju kvar Anny och idag så hämtade vi faktiskt en till ponny som jag ska rida till och sälja. Det är en c-ponny som heter Flicka och är 15 år. Så nu går Anny och Flicka i samma hage och står brevid varandra i stallet, får bara hoppas att dom kommer överrens haha.
Och det var allt som hade hänt idag och så får vi se när jag bloggar nästa gång:))

Merry

Flicka

//Ella

Likes

Comments

Sophia

Hejsan alla! var ett tag sen nu men som Ella skrev innan så kommer vi bara blogga när något händer då det kan bli tråkigt att läsa. Men nu får ni ett inlägg från mig även om ni inte vill det😂
Jag var till frissan lite spontant och rakade av ungefär halva håret... Hade ändå någon lite plan för det i framtiden sen. Blev ändå nöjd med min side cut:) För dom som känt mig några år så vet ni att jag haft det innan och nu kände jag bara att det var dax för det igen!
Sen förra veckan kom mitt paket som jag skickat efter, tror att jag får sluta köpa hoodies snart, har snart ingen plats kvar för alla...
Idag blir det väll bara att hänga hemma och lyssna på musik eller kolla på Stranger things, älskar verkligen serien🖤 Sen imorgon ska jag vara med Ella, Isabella och förmodligen Isabellas kille oxå. Vet inte direkt vad vi kommer att göra, blir förmodligen bara att hänga hos mig och göra något. (Den här gången vore det kul om ni inte kastar ut allt från min garderob Ella&Isabella) Det var väll allt för nu iallafall:) Skriv gärna några frågor som vi kan svara på i ett inlägg i framtiden!

•Adda mig på twitter ~ mollis02, insta ~ sophiam_02 och snapchat ~ midas111 •
//Sophia

Likes

Comments

Ella, Viktigt

hej och förlåt för att jag ej bloggat något.. jag hade skrivit ett inlägg på alla bilder från halloweendagen men sparade den bara som utkast och glömde helt bort att publicera det.
jag och sophia ska kanske bara publicera något när något roligt händer i vårat liv. vi bloggar varannan dag och inget roligt händer varje dag det är lixom hem,stallet,sova för min del och för sophias del så är det bara hem,youtube,sova och jag kan tänka mig att det blir ganska tråkigt att läsa då jag märker att vi tappat läsare.
Så jag tycker att jag och sophia ska blogga när det händer något roligt istället, skitsamma om det blir 2 inlägg på samma dag eller om det inte blir nått inlägg vissa dagar.
Iallafall så kommer några bilder från fredags i skolan där vi kom trea i pumpatävligen och sophia kom 1a på utklädningstävlingen.
//Ella

Likes

Comments

Sophia

Hej alla! Igår glömde Ella att blogga varför vet jag inte, antagligen var hon i stallet eller så somnade hon nog.
Igår "firade" vi halloween på våran skola, vi kom trea i pumpatävlingen, det var en pumpa som några hade målat till pennywise som vann tävlingen. Sen var det en till tävling för dom som klädde ut sig och den vann jag! Hahaha men blev ändå glad för det, fick en stor påse med lakrits:) Det var väll allt som finns att berätta om igår, skrämde typ alla på skolan eller alla på stan oxå. Alla vände sig om för att kolla, dom som körde bil saktade till och med ner lite hahahah. Sen hjälpte jag även Ella med sin sminkning lite snabbt innan vi började.
//Sophia

Likes

Comments

Sophia

Tjena bloggen! Idag gjorde jag och Ella nästan klart pumpan, det är bara lite sista minuten fix kvar tex att ha på lite blod och måla insidan. Ella provade även att sätta i linserna men det blev skit. Sen imorgon ska jag kliva upp runt 4 för att sminka mig till ett "monster", sen kommer jag ta en tidigare buss för att åka hem till Ella för att hjälpa henne lite och ska kanske fixa mig lite då oxå. Vi ska fan vinna både pumpatävlingen och utklädnadstävlingen imorgon!
//Sophia

Likes

Comments

Ella

^^^^^ Hahahaha Maja från idag ^^^^^
hej hej bloggen. idag var det min tur att blogga igen.
idag så har jag kollat på vad jag ska klä ut mig till på fredag då det inte bara är pumpatävling utan det är även en utklädningstävling, tror jag ska vara en reptil. Sophia ska vara smileyface eller vad den nu hette, jag kommer inte ens kunna kolla på hon..
Just nu så ska vi snart äta men Markus har somnat när det är köttgryta med MORÖTTER som han ääääälskar haha. Stackarn...
Senare ikväll så kommer det nog inte hända så mycket utan jag och Markus ska åka och köpa en glass eftersom jag har varit sugen på 88 heeela dagen.. Sen så ska vi väl kanske åka runt lite, sen hem och sova:)
//Ella

Likes

Comments

Sophia

Hejsan alla läsare! Idag så håller jag och Ella på att planera lite inför halloween, vi ska ha en pumpatävling med skolan då den bästa pumpan vinner glass. Pumpan vinner ju inge glass utan klassen som gjort den får glass hahah. Sen har skolan även en till tävling då man vinner pris om man klätt ut sig till något, man måste dock "anstränga" sig lite om man ska vinna tävlingen. Senare idag ska vi och två andra från våran klass börja med våran klasspumpa, vi tänker ju inte direkt ha en vanlig pumpa utan vi kommer att skulptera på den, vi kommer även att måla den med olika färger oxå:)
tror det var allt från mig idag.
//Sophia

Likes

Comments

Ella

Hej hej bloggen! hur mår ni?
Idag så händer inte så mycket, skolan och sen stallet. Idag kommer Markus och hämtar mig för han slutade kl.14.
Jag vet ej vad jag ska skriva om för jag har inte gjort något och har inget planerat heller. Alla mina dagar ser exakt likadana ut. Skola,äta,stallet,sova....
//Ella

Likes

Comments

Sophia

Hej alla! Igår var jag i Valbo och handlade lite saker (som alltid) som egentligen inte var planerat. Köpte en hyllkonsol som jag sen hängde en lampa på, nya krokar att ha på dörren, några ansiktsmasker och en body scrub. Skickade även efter lite kläder, eller snarare runt 20 plagg... Vilket kanske är ganska mycket:/ Men aja hade tråkigt och då shoppar jag ganska mycket:) Sen när jag kom hem från Valbo åt jag tacos och sen kollade jag på några avsnitt av Teen wolf, tror inte att jag gjorde något mer igår. Städade lite sen somnade nog jag. Bokade även en tid för att fixa side cut igen:))
Idag hände inte så värst mycket, sov mest och var hos mormor i ca 3 timmar. Har mest legat i sängen hela dagen idag. Nu ska jag ta bort min ansiktsmask och sen ska jag fortsätta att bada.
Ha de!✌🏻
//Sophia

Likes

Comments