Hey alle-sammen

hermed et indlæg mere, nok et indlæg der skulle have været oppe inden 2017, men bedre set end aldrig:) Det jeg vil snakke om idag, er mine gaver fra julen 2016.

der nok nogle af jer der vil tænke det er dyre gaver men noget af det har jeg også været med til at betale, specielt min telefon:) (det er selvfølgelig ikke for at blære mig, men for at give jer et indblik)


Jeg har også fået noget ud over det der er på billedet. Jeg har også fået:

- Calvin Klein, g-stenge

- Gaveæske fra The Body Shop m. små body butters

- Luffer.

- Sengetøj.

- Sølv Kahler vase.

Covert er en gave som er blevet byttet, da jeg fik den var det en knage, men dem jeg fik den fra sagde jeg skulle bytte den de ville bare give en gave end penge juleaften


​1. Vand flaske fra Bahne, med et E - 2. Brow which fra Anastasia Beverly Hills, i caramel - 3. Richmond&Finch cover - 4. Træl hånd, fra HAY - 5. beholder fra Bahne, med et R - 6. øjnskygge palette, fra Morphe i 350M - 7. Iphone 6S, appel - 8. langærmet trøje, fra Samsøe Samsøe

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Så kom vi ind i det nye år!!


Jeg holdte mit nytår med en veninde, min familie og nogle venner💗 det var vældig hyggeligt!🎆

Men her til morgen vågner jeg med den sygeste pandehulebetændelse, fedt at starte sådan i det nye år😂😂 så kan året da kun gå fremad😅

Jeg håber i alle havde en rigtig god nytårs aften!😻


Møsser

Likes

Comments

Hey alle sammen!

Mit aller første indlæg her på bloggen:)

Jeg vil fortælle om i fredags, hvor jeg var inde i operaen og se Dirty Dancing. 

Jeg vil om noget tid lave et indlæg, hvor i får noget mere af vide om mig:D


I fredags var jeg i Operaen for første gang nogensinde, WAOW Operaen er flot uden på, men ihverfald også indeni. Vi startede faktisk med at spise et sted 1 km væk fra Operaen, restauranten hed "Restaurant 56 grader", det var specielt mad, men det smagte overraskende godt. 

-Kan varmt anbefaledes

Kl. 20:00 startede musicalen, jeg var fanget fra første sekund, men jeg er nu også en meget stor fan og elsker af Dirty Dancing. Silas og Mathilde spillede så godt sammen, man kunne mærke de kom helt udover scene kanten. Den sjoveste under hele musicalen var helt klart Robert Hansen, som spillede Nial. Han havde nogen virkelig sjove replikker som sad lige i kassen.


Påklædning:

Jeg har ikke nogen billeder af mine bukser, men jeg kan fortælle at bukserne jeg havde på var fra YAS og de er blå med striber på.

Min trøje er fra Message, kan ikke huske mærket. Men trøjen er ihvertfald købt i Message og den er af velour, trøjen kan købes i navy og sort. 

Omkring sko, havde jeg et par sandaler på fra NIKE

Smykker:

Min halskæde er et LoveTag fra Jane Kønig og mit ur er fra Marc Jacobs.


Hvis du i sidder inde med nogle spørgsmål, så skriv endelig!

Knus og krammere 

Else

Likes

Comments