Idag är det söndag hit uppe i höst kalla Jakobstad. Fast helt kallt är det väl inte. Det är egentligen bara skönt inte för varmt och inte för kallt, min favorit årstid helt enkelt. Jag själv tycker att det finns inget bättre än höst, med alla färger överallt, och man får gå med fina mysiga tröjor. Och man kan sitta inne och mysa med en kopp te framför tv:n till en bra film. Eller gå ut på en promenad i det soliga och sköna vädret. Och gå i alla lövhögar som om man var 6 år igen.

Men vet ni vad, nästa torsdag 12.10 så fyller jag 19 år...... What??? sen när har tiden gått såhär snabbt? Jag tyckte det just var Juli, men näe. Men iallafall nästa torsdag ska jag åka hem till lilla Karis igen. Och utan att ljuga, jag har saknat det något fruktansvärt mycket, eller okej inte Karis i sig men alla människor, vänner och familj och framför allt den här lilla sötisen (på bilden nedan) det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag vill hem NU och bara krama om henne och aldrig släppa någonsin. Och tack Elsa för att skötte om min lilla älskling hennes sista tid i livet istället för mig <3

Elsa, storasyster kommer hem nästa vecka <3 <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sorry för att jag inte har uppdaterat på typ evigheter. Har kännt mig lite nere sen Lilla My och har bara inte haft ork för att uppdatera. Men nu är jag back!

Bilderna är typ en vecka gammal och det var meningen att jag skulle sätta upp dem för en vecka sen men sen kom det lite annat i vägen, så blev inte riktigt så. Men nu är dom uppe iallafall :) Och som ni märker så dras jag absolut till vattnet och havet det är ingen fråga om saken. Och nu är det dessutom klart att jag kommer hem till Karis på min födelsedag och stannar en hel vecka i Karis, för att den 22 oktober så ska jag på Helsinki International Horse Show. En dröm som går i uppfyllelse, den enda häst tävlingen jag varit och kollat på live är Sea Horse Week i Hangö. Och jag menar så fast jag är vid den tävlingen är hemskt. Så det ska bli riktigt kul att åka och kolla på. Men jag ska nog blogga före de så vi kan diskutera det mera då.

På återseende xx Elin

Likes

Comments

Den 19 September 2017 hände det jag fruktat mest. Min lilla ängel, eller köttbulle som jag kallade henne, sa farväl.

Dagen då jag fyllde 4 år kom du in i mitt liv. Jag kommer ihåg när pappa kom hem med en korg hängandes på armen. Och exalterad som jag var så trodde jag att det bara var en leksak. Men då tittar det fram ett litet huvud med två öron. Och redan från den stunden så visste jag att du och jag kommer att bli bästa vänner.

Under åren som gått så har du alltid funnits där för mig. Om jag har varit ledsen så har du kommit och gosat med mig, om jag har varit glad så har du även funnits där. Och om jag bara har behövt någon att prata med så har du legat där i min säng och lyssnat på mina diskussioner, fast dom kanske har varit helt lönlösa. Och sen kom Abbe och rev dig i svansen några gånger men du sa aldrig ifrån eller bet, kanske nafsa men inget mer. Jag har haft några djur under mina år men inget av dom har varit som du. Marabou kommer jag knappt ihåg, och Lille Skutt var speciell men du har aldrig ändrat. Du har alltid varit du, du har alltid varit mitt lilla lejon. Och lejon går ej att tämjas, vilket vi alla har märkt i ditt fall☺️ Men iallafall, du kommer alltid bli ihågkommen som min lilla köttbulle eller som mitt lilla lejon, och inget mer. Nu får du vara orsaken till mitt lejon, vilket betyder att du alltid kommer att följa med mig.


Nu får du ta väl hand om Marabou, Lille Skutt och Nelly från mig, hälsa dom att jag älskar dom lika mycket som jag älskar dig. (Fast jag tycker om dig lite mera😘)

22.07.2002-19.09.2017

Lilla My


Likes

Comments

Efter en helg som denna så är det inte konstigt att jag är så trött som jag är idag.

På torsdag morgonen blev jag först blessed av guden själv Niall James Horan. Utan någon som helst förvarning så släpper han en singel. Och trust me "Once a Niall girl Always a Niall girl" så jag låg och bara grät för att ja. Ingen annan kommer förstå utom dom som vet hur det är att vara ett hardcore fan. Så TACK Niall kan inte vänta tills 20 Oktober.

Sen på fredagen kom mamma och lillebror från Karis och hälsa på ÄNTLIGEN... Det är vid såna tillfällen som man fattar hur mycket man saknar dom. Så ja dom har varit här hela helgen. Och det är alltid lika ledsamt att säga hej då. Åtminståne nu när jag har min lilla älskling kvar hemma som jag vet att inte har så länge kvar. Vettefaan vad jag kommer göra när hon dör, och jag inte var där. Jag kommer aldrig kunna förlåta mig själv. Hon har alltid varit där för mig sen jag var 5 år och så finns jag inte där för henne sista tiden i hennas liv. Det är bara att höra hur det låter, Så brutalt, och hon är den som ALLTID har förstått mig bättre än någon annan.

Och Mamma varför jag sa att ni inte fick ta ner takslingan, och att jag lämna den där av en orsak var för att.. Jag vill att Elsa ska veta att jag alltid kommer finnas där för henne ingen skillnad om jag är hit uppe eller i Karis. Så ska hon veta att jag alltid kommer vara hennes ängel. ALLTID

"Må en liten ängel skydda dig"

Ha den bästa sista tiden nu min lilla köttbulle, jag kommer alltid älska dig mest av alla <3 <3 <3

Likes

Comments

Okej det är inte söndag nu men ajja. Bättre sent än aldrig. Så i detta inlägg kommer ni att få bilder fr¨ån min och Lindas lägenhet. Så varsågod :)

Så där har ni det mesta av den fantastiska lägenheten. Den är verkligen i min smak. Lite saker som jag kanske skulle vilja ändra på men annars en full pott. 3r +ok är det så jag och Linda har eget sovrum vilket var också ett måste då vi sökte men iallafall. Har dock inga bilder på hennes sovrum men tänkte att hon kanske vill visa det själv så ska inte visa det hit.

Men det är så kul att jag nu bor i min första egna lägenhet.... Sinnessjukt ju!!!

Om nån vill komma på besök så är det bara att ringa, Svinkul med gäster :)

Likes

Comments

Idag är det fredagen den 1 September, vilket i sig är helt sjukt. Men det jag skulle säga var att idag har jag bott i Jakobstad en hel vecka. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar alla hemma. Något otroligt mycket. Om man har left med nån i 18 år, så såklart det känns konstigt men man vänjer sig väl.

Imorgon när jag publiserar detta (1.9.2017) så kommer våra resterande möbler till lägenheten så bara dom är på plats så ska ni få en "apartment tour". För nu finns här möbler men inte alla så det är inte lika kul att se. Men bara allt är på plats så.

Bara kolla på dom där två sötisarna. Jag menar hur kan man inte sakna dom <3 <3

Och som bonus får ni min favorit bild på mina kära syskon <3 <3

Ses på söndag :*

Likes

Comments

Vilken jävla vecka. Ursäkta mitt språk men precis så kändes det.

Måndag: Båten till Stockholm, okej inte lika kul men ändå ganska chill. Sen när vi kommer fram så blev det raka vägen till hotellet och sen genast till Skinnarviksberget, såklart och njuta av den mest perfekta utsikten NÅNSIN.

Tisdag: Rockbjörnen. Behöver jag säga mera <3. Och för er som inte vet vad det är, så är det en musikgala där Sveriges största musikelit samlas och bara hänger vid Kungsträdgården i Stockholm. Och går gula mattan.

Onsdag: Efter hotellfrullen (NAM!) så drog vi raka vägen till MOS (Mall of Scandinavia) nordens största shoppingcenter, Och shoppa lite. Och för att Linda aldrig hade varit dit. Käka lite Max och bara dra in det sista av Stockholm/Solna innan det var dags för båten hem klockan typ 17.

Torsdag: Kom hem till Karis :´( klockan typ 12. Ända dagen på typ hela veckan jag är ledig, ledig.

Fredag: Augustinatten, och NORLIE & KKV i Ekenäs <3 <3 <3 Front row på N&KKV kan det bli mera feelis eller. Och kan vi ta och snacka om Kim Vadenhag... Kan man bli snyggare.

Och resten av helgen har det vara typ bara packa, packa och packa för att ja jag flyttar i veckan.

Måndag

Vad vore en dag i Stockholm utan en liten photoshoot... (Sorry för dåligt ljus)

Tisdag:

Och gissa vem som stod front row på Gula Mattan!!!

BIlden till vänster: Katia the Queen!! Och bilden till höger: Silento på Rockbjörnen scenen. "Now watch me whip, now watch me nae/nae

Onsdag:

Fredag:

Alex Mattson på Augustinatten

Norlie & KKV fast på bilden är det bara KKV men iallafall...

Som slut får ni en casual bild på min frulle idag morse. Så jävla gott ska jag säga.

Likes

Comments

Den här veckan som komma skall är den sista veckan jag är hemma i Karis. Men saken är den att jag kommer ändå inte vara så mycket hemma. För att på månadgen klockan 06:15 på morgonen går mitt tåg till Åbo Hamn och sen drar jag och Linda till Stockholm. På Torsdag förmiddag kommer vi hem, dit far halva veckan. Sen på Fredag kväll är det Norlie och KKV i Ekenäs. På Lördagen ligger man hemma med bakis. Och sen på Söndagen flyttar vi. Alltså WHAT... det där känns så konstigt och skriva, men ja jag sitter nu och skriver detta i min och Lindas lägenhet i Jeppis. Helt ärligt kunde inte bli mera nöjd med den men, det känns ändå så konstigt. Att flytta hemmifrån. Förut har man fått allt serverat på en silverbricka. Man har fått kläderna tvättade, det har alltid funnits ren disk, och räkningarna har man inte behöva betala men nu... Måste jag göra allt det där själv, vilket är helt skönt också men man är liksom inte helt van ännu.

Det som kommer kännas mest fel är att man inte bara kan komma hem och säga Hej! åt mamma och lillesyster, utan nu skulle det ta 7 timmar i sig att bara köra till Karis.

Bara kolla på det här... och det där kommer man leva utan nu en stund framöver. Att bara kunna köra bil i typ 15min och komma till världens paradis. Okej det finns säkert här också men iallafall. Det där är endå där jag kommer ifrån, där jag känner mig mest hemma än nån annanstans. I Barösund....

Jaa där står det nu svart på vitt att lägenheten är våran. Och även så nycklarna.... Med skräck blandad förtjusning så skriver jag nu att jag officiellt inte bor hemma mera.. Utan i Jakobstad ca 500km från Karis...

Likes

Comments

Jaa min vecka har egentligen bestått av jobb, jobb och ännu mera jobb men lite ledighet har jag nog haft. Så lite stall har det såklart blivit, Och lite kvalitetestid med lillebror.

På torsdagen förra veckan, var jag och Linda ut och gå till Ramsholmen. Som finns i Ekenäs, det ser precis ut som en enda stor trollskog. Bör besökas om du är i trakten.

En morgon kan börja och sluta på bästa sätt. Börjar med perfekt frulle och solnedgång på kvällen.

Kvallitetstid med bror sa jag. Jaa verkligen, provade lite amerikanskt godis., och schnitzel till kvällsmål <3

Idag var kanske sista gången jag fick träffa den här sötnöten, Jumper. Då han är såld till en ridskola i Åbo så vem vet man kanske aldrig får se honom igen. :´(

Men nu ska jag kolla på Allsång på Skansen, njuta av den väldigt vackra dubbla regnbågen och kolla lite hur det går för Sverige damerna i fotbolls em. HEJJA SVERIGE!!!!!! <3 <3

Likes

Comments

Jaa min vecka? Helt ärligt så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.

Förra veckan var jag ju på läger, men nu är det slut och jag är typ helt lost på insidan. För där hade man sina tider man skulle hålla och man fick mat. Men nu när man kommit hem. Så får man liksom göra vad man vill: Vad är det? Eller laga sin egen mat, det låter helt sjukt men så är sanningen.

Blommorna fick jag av en konfirmand, för att han gick på utsidan av huset så gav jag i straff att han skulle fara och plocka blommor. Så kom han tillbaka med dom där. Guud vad jag älska min grupp.

Men på fredagen efter att vi hade kommit hem från lägret på torsdagen. Så drog jag och Linda till Scola restaurangen i Barösund. På en dricka bara för att chilla och vi hade annars jätte tråkit. Och det i sig slutade med att vi hamna fara via stallet och ta in hästarna från betet för att nån hade sett en varg i deras hage. Så lika bra att ta in dom så att inget händer dom. Sen drog vi till Serendipity bara för att jag var svin jävla hungrig. Och såklart kan man alltid fara dit och bara chilla och hänga med Corona kissan.

Hur slutet av min vecka såg ut? Beach, beach och ännu mera beach. Och ÄNTLIGEN har Nocco Caribbean kommit till Karis, gissa vem som är överlycklig.

Men ajja nu är det måndag och back to reality innan Weekend Festival och allt det. Detta fotot är fotat på Karis egna Skinnarviksberg. Så det ni ser är Lilla Karis Centrum.

Om ni ser på nästa bild så har jag en liten nyhet som jag MÅSTE dela med mig av.

Just dit ska jag om 28 dagar. Den 14 Augusti kommer jag och Linda till Stockholm för att se på Rockbjörnen 15 Augusti i Kungsträdgården. Helt ärligt så är det EXAKT vad jag behöver just nu. Att slippa HEM, just där som jag hör hemma och int nån annanstans. Tåg, Båt och Hotell allt är färdig bokat så. STOCKHOLM I´M COMING HOME!!!!!!

Likes

Comments