I fredags efter skolan tog jag och två kompisar en lång och mysig fika inne i stan. Mycket att prata om nu när man inte hinner träffas lika ofta under skolveckorna. Efter det cyklade vi hem och badade bubbelbad, käkade pizza, kollade talang och bara chillade. Vi somnade sedan ganska sent men är det helg så är det.

Igår vaknade vi upp till en del snö samt att det snöade hela förmiddagen så vi bestämde oss för att gå ut och åka pulka. Kreativa som vi är byggde vi ett litet hopp eller snarare gupp som vi kunde åka på. Man hoppade tillslut en liten bit i alla fall. Skitroligt.

​Efter lunch cyklade jag hem och sedan gick jag och mamma ut på en promenad med hundarna. Den lilla är vår och den stor är min mosters hund som vi var hundvakt åt. Vår hund heter Zita och hon är en långhårig chihuahua.

Ha de bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På dagens idrottslektion åkte vi skridskor och jag tycker att det riktigt roligt. Vi körde något bingo med massa olika uppgifter man skulle göra ute på isen.

Äntligen lite snöfall i alla fall!! Lite vitt på mössan även fast den nästan redan är borta nu.

ikväll har jag varit iväg på brottarträning och fy vad jobbig men rolig denna sport är. Jag har brottats i ungefär 4 år och till en början tänkte jag bara att det skulle bli bra extraträning för att stärka hela min kropp till speciellt fotbollen, men märkte snabbt att jag även ville få bättre teknik osv. för att det var så roligt. Jag har bara varit med och tävlat 1 gång för att det var inte riktigt min grej.

Nu ska jag plugga lite och sen sova. Ha det bra!!

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp till slask och is på gatorna. Inte som det var förra året i januari då jag byggde denna snögubben med lillebror. Kan det inte komma lite snö snart så att vi i alla fall får känna lite vinterkänsla. Jag tycker att det är otroligt mysigt när det är helt vitt ute och det glittrar till i morgonsolen.

Efter skolan drog jag inom stan för att slipa mina skridskor, låna Therese Lindgrens och Joakim Lundells bok, som det tyvärr var lång väntetid på. Min plan var också att hitta något på guldfynd en fin smyckes ring till, vilket jag inte gjorde. Ikväll var första utomhusträningen med fotbollsskor och det märks lite på tekniken att det var längesedan, annars gick det bra.


Likes

Comments

Igår spenderades hela dagen i Kristianstad med fotboll. Vi åkte först inom ekohallen som inte ligger så långt ifrån Kristianstad för att shoppa lite allt möjligt. Sedan åkte vi vidare och anlände till Kristianstad Arena cup. Vi spelade fyra gruppspelsmatcher där det gick hyfsat bra, även jag gjorde ett mål i sista matchen:). Detta ledde till en kvartsfinal i A-slutspel där vi mötte ett lag som var snäppet bättre än oss och vi fick tacka för oss och åka hem. Tyvärr har jag inga bilder från cupen.

Ny vecka nya möjligheter. En ny skolvecka är igång och dagen började med matte och språk. Därefter mentorstid, SO, lunch och dagen slutade med fysik och kemi. Ganska seg skoldag med ett litet mer oväntat slut. På kemin var alla fullt koncentrerade på sitt egna experiment när en liten brand uppstod. Alla elever sprang ut och när vi kom tillbaka hade brandsläckaren varit framme. Ingen skadades som tur var.

Nu ikväll har jag varit och sprungit med hela fotbollslaget. Vi sprang "slingan" och därefter körde vi några backintervaller. Inte så jobbigt som det låter faktiskt. Därefter duschade vi, åt tacos och hade upptaktsmöte.

Är det här för mycket text i ett inlägg? Kommentera gärna då:). Är fortfarande i brist på bilder men det kommer så småningom. Nu ska jag sova. God natt:!

Likes

Comments

Hej och välkomna!

Jag heter Elsa och är 14 år. Jag har länge varit intresserad av att starta en blogg och nu tänkte jag försöka mig på att blogga. Här kommer jag att dela med mig om vad som händer i min vardag.

Här är 10 fakta om mig själv:

1. Jag bor i ett hus med min familj och vår hund. 2. På fritiden tycker jag om att spela fotboll, brottas, laga mat, baka och umgås med vänner och familj. 3. Jag ÄLSKAR att vara ute och resa och har många konstiga ställen jag skulle vilja åka till. 4. Min ögonfärg är blå. 5. Jag är spontan och drömmer stort. 6. Mitt stjärntecken är våg. 7. Jag läser franska i skolan. 8. I somras var jag i Kanada. 9. I maj konfirmeras jag 10. 2019 ska vi bestiga Kebnekaise.

Jag hoppas att ni vill läsa och följa min blogg, ha det bra!

Likes

Comments