Ingen är lyckligare än jag för äntligen är jag med min bättre hälft igen! Efter en och en halv månad ifrån varandra så var det verkligen på tiden att få återförenas. Midsommar bjöd på sol, sol och åter sol här i Luleå, plus en massa god mat. Är få ställen som är vackrare än Norrlandsvyer i sommartid. Vill stanna här för evigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sverige är så vackert och jag är så himla glad att vara hemma. Landade på eftermiddagen efter att ha varit på resande fot i dryg 17h och efter middagen drog jag och pappa ut till banan för att lira några hål. Det blev 6 hål i den vackra försommarkvällen.

Likes

Comments

Sista hela dagen i paradiset är avklarad. Vi har gymmat, promenerat, och badat i både havet och poolen. Kommer sakna detta ställe, men är redo att komma hem till Svea rike och njuta av det bästa som finns, den svenska sommaren!

Likes

Comments

Arvid vill väldigt gärna se alligatorer, så vi bestämde oss för att köra en Roadtrip till Everglades och Fort Lauderdale. Tyvärr blev båtresan i Everglades inställd på grund av oväder, så vi drog in till Fort Lauderdale och åkte på en båt tour inne i kanalerna för att kort och gott kolla på förmögna människors hus. Var första gången för mig som för Arvid och vi var båda väldigt väldigt nöjda. Senare drog vi vidare till Sawgrass Mills Outlet för lite sista minuten shopping innan hemfärden på söndag. Kvällen avslutades med guacamole och middag på Rocco's Tacos.

Likes

Comments

Nu när vi har några dagar att ta det lugnt har vi passat på att hitta på lite roliga saker som jag inte brukar hinna med vanligtvis under skolåret. Är alltid kul att visa upp West Palm Beach, för det är verkligen ett vackert ställe. Vi har bland annat spelat minigolf, shoppat, solat, käkat på Tiger Woods restaurang, och massa annat.

Likes

Comments

U.S. Open kvalet spelas under en dag över 36 hål på flera olika håll över världen. Jag spelade på Quail Ridge Golf Club som ligger 20 minuter söder om West Palm Beach. Hade brorsan Arvid på bagen och shit vilket dream team vi var. Om jag ska erkänna så var jag rätt nervös innan, just för att jag aldrig spelat en liknade tävling innan, men vi gick ut med inställningen att njuta och försöka lära oss så mycket som möjligt. Här var verkligen varje slag och putt viktig och jag fick en helt annan mental inställning på banan. Gjorde väldigt få misstag, slog bollen extremt bra från tee, och slog mycket bra puttar. Värt att nämna var att jag spelade med en jättetrevlig Kanadensisk tjej som spelat på LPGA touren i två år och spelat på dens undertour, Symetra, i sju år. Ska jag vara ärlig så var jag förvånad över hennes spel, tyckte hennes lir liknade många av de tjejerna jag spelar med på college, alltså inte helt vad jag hade förväntat mig i spelstandard.. Hon berättade om hur banorna är på LPGA och gav mig lite råd om framtiden. Jag slutade på en sjätteplats med resultatet 141 (-3). Jag är absolut nöjd med min insats och hoppas att denna tävlingen var ett steg i rätt riktning till framöver.
Efter första rondan blev jag intervjuad av CBS som sen valde att göra ett reportage om mig vilket var lite roligt. Länk till reportages finns nedan:

Likes

Comments

Vi gjorde det!!! Trots ett flertal regn och stormavbrott, och inställda tävlingsdagar så lyckades vi hålla humöret uppe och vinna. Nationals spelas vanligtvis över 72 hål men p.g.a. det dåliga vädret kunde vi bara få in 36 hål under fyra dagar. Det har varit långa dagar, med tidig uppgång, avbrott, väntan, hällregn, spel, och återigen väntan. Är så satans stolt över att vi lyckades scora vår lägsta rond i skolhistorien med 293 slag (+5) sista rundan med tanke på att vi gick ut i delad ledning när det var 9 hål kvar, att vi hade en i laget som blev matförgiftad kvällen innan och att vi spelade på en bana som var täckt av vatten. Dessa tjejer är helt underbara och jag är så stolt att vara en del av detta lag. Nu känns bussresan hem på 6 timmar inte så pjåkig!

Likes

Comments

På grund av regn och åskavbrott lyckades vi spela klart första tävlingsrundan under andra tävlingsdagen. Vi har alla spelat bra men känner att vi har lägre scorer i oss så imorgon blir det ut och kötta. Istället för att spela 72 hål över fyra dagar har det ändrat till 54 hål på grund av allt oväder. Efter första ronden ligger vi i delad ledning.

Likes

Comments

Idag var sista träningsdagen som avslutades med en "Dinner Banquet", där alla lagen presenteras över en finmiddag. Är verkligen annorlunda att se alla så uppklädda, vilket är väldigt ovanligt men ändå himla roligt. Imorgon ska vi ut och jaga birdies i regnet!

Likes

Comments

Idag stod träning, och inspel på schemat på förmiddagen. Vädret var så himla fint idag, runt 30 grader, så vi drog till Tybee Beach på eftermiddagen som ligger en bit utanför Savannah. Älskar verkligen dessa tjejer.

Likes

Comments