Idag skrev jag mitt första studentprov. Det var värre än vad jag hade trott. Förjävligt. 6 timmar i helvete gjorde mig till ett labilt psykfall. Iallafall, nu är det över!! skönt. Och nu börjar provperioden och sen går vi in på den femte och sista perioden och sen sommarlooooov. Kämpa.

Ikväll ska jag sova, sova och sova och imorgon blir det häng med favoriterna!!!! <333

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

MADRID damer och herrar! I torsdags lyfte planet från Arlanda och vi var taggade till 10000000. Vi landade på kvällen och tog taxi direkt till vår lägenhet. Vår host var anonym och crazy, shoutout Jon! Great beds! Great smell! Thanks for the två täcken! Efter lite problemas kom vi in i lägenheten och gjorde oss i ordning för lite tapas och drinkar.

På fredagen var det shopping som gällde. Vår lägenhet låg ungefär 2 minuter från Gran Vía, lyx. Bra shopping! Och vi hade även väldigt tur med vädret, 24-26 grader alla dagar, flyt.


Efter en hel del shopping tog vi en paus i Retiroparken där vi drack sangria i väntan på Mio och Sergio. Det var så jäkla trevligt att träffa Mio och få höra om hur hon har det i Spanien. Saknar henne!! Kom hem.


På kvällen visade Señoritan oss lite av Madrids guldkorn. Sedan var det dags för middag. Blev lite imponerad när hon beställde in mat på spanska, vilken talang hon är! Vale.


På lördagen promenerade vi runt i Madrid och käkade lunch på en mysig restaurang. Vi hann även med lite mer shopping. På kvällen sa vi hejdå till Mio och Sergio och sedan gick vi ut för liten middag och drinkar.

Tidigt på söndagmorgon sa vi hejdå till Madrid med alldeles för mycket övervikt i väskorna och alldeles för lite sömn. Riktigt trevlig trip måste jag säga. Det gör vi om!

Likes

Comments

Igår bjöd Flisso in till SLEEEEPOVER. Vi badade jacuzzi, käkade massa gott och snackade skit hela natten. Riktigt härligt!! Idag blev det även en sväng till Flissos Beauty Base (rekommenderar!). Och äntligen har vi fixat boende till Madrid, lugnande. Taggar! Häjj!

Likes

Comments

Likes

Comments

Karonka. Nerkladdad. Blåste ballonger och lekte med helium. Treorna mega fina. Pizza, pluntor och dans. Utlåst på Elins trappa. Kallt. Bra kväll!! Längtar som fan tills det är vår tur!!! Ett år kvar... dags att leta klänning.

Likes

Comments

Tjejerna hade fixat jätte fint!! Vi skojade om att allt såg så gulligt ut att det var som en Baby shower. Bebisdusch. Vi skålade, dansade till mello och sen var det Indigo med mera som stod på schemat.

Likes

Comments

Middag med Elin och Felicia

Mio fyllde år och fick körkort, galet.

Mys hemma hos Alex

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@elsawesterbergs