View tracker

I Lördags var det julefest, vilket var väldigt trevligt!

Idag var vi hos Felicia och försökte oss på att baka lussebullar. Bra försök! Fast det var dömt att misslyckas eftersom ingen av oss hade tålamod att låta degen jäsa...

Resultatet! Inte de snyggaste lussebullarna jag har sett, och inte heller de godaste. Bättre lycka nästa gång!


Väldigt juligt har det varit den här helgen, mysigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kvällen har spenderats hemma hos Elin med hela tjejligan för att fira att Elin äntligen fyllt 17 år. God mat, god tårta och goda vänner. Lyckat.

Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon väntar en dag med plugg... spännande.

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Igår var det Halloween fest hos Flisso som stod på schemat! Fullt med läskiga och fina människor. Härligt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon!! Har just vaknat och ligger i sängen och drar mig. Tror hela huset fortfarande sover så passar på att slänga in ett inlägg.

Igår kom vi fram till Föglö och tog cyklarna till Felicias stuga. Nästan direkt när vi kom fram började vi laga middag. Sedan satt vi bara och snackade hela kvällen till klockan blev sent. Behövs inte mer än mat och vänner för att ha det så jäkla bra.

Nu ska jag gå upp!!

Likes

Comments

Dinner dinner dinnerGokväll damer och herrar! Vilken storm det är ute, hejj vilt. Är trött och vill sova men går inte så bra när det känns som att taket ska flyga av. Imorgon drar jag, Nora, Elin och Felicia till Föglö igen. Kommer sakna Majsan så attans!! Vi brukar ju varje år fara till Kökar i slutet av sommaren men det här året krånglade allting till sig så det blir Föglö istället. Vi ska även denna gång bo på Felicias sommarstuga vilket kommer bli riktigt myspys. Ser så fram emot det!! En tjejtripp behövs verkligen just nu!

Likes

Comments

Hello hello. I lördags drog vi iväg till Felicias sommarstuga som ligger på Föglö. Vi käkade pizza och var på jazzfestival, vilket var vilt. Riktigt vilt. Dagen efter solade och badade vi och sen tog vi färjan tillbaka hem. En liten tripp. Kul. Mys.

Igår for jag, Nora, Jonna, Elin och Felicia till ett berg i Möckelö och grillade. Halloumi, majs och smores stod på kvällensmeny. Kul. Mys.

Likes

Comments

Snart är det dags igen, den årliga trippen till Kökar. Det bästa sättet att avsluta sommaren på! Vi drar iväg nästa vecka på onsdag eller torsdag och stannar där i några dagar. Men före Kökar blir det en natt på Föglö på Felicias place! Mio har fått tag på några jazzbiljetter eller något liknande så det blir lite jazzfest hahah! Intressant.

Likes

Comments

Instagram@elsawesterbergs