Likes

Comments

Karonka. Nerkladdad. Blåste ballonger och lekte med helium. Treorna mega fina. Pizza, pluntor och dans. Utlåst på Elins trappa. Kallt. Bra kväll!! Längtar som fan tills det är vår tur!!! Ett år kvar... dags att leta klänning.

Likes

Comments

Tjejerna hade fixat jätte fint!! Vi skojade om att allt såg så gulligt ut att det var som en Baby shower. Bebisdusch. Vi skålade, dansade till mello och sen var det Indigo med mera som stod på schemat.

Likes

Comments

Middag med Elin och Felicia

Mio fyllde år och fick körkort, galet.

Mys hemma hos Alex

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Jullov och Flissos birthday skulle ju såklart firas. Vi hade fixat tårta som vi överraskade henne med. Såklart blev det tårt-stök som vanligt. Vi kan aldrig hantera tårtor. Vi hade även Secret Santa på kvällen, jag fick en julgran. Den ska användas flitigt, tack! Inklusive pynt.

Likes

Comments

Startade dagen med en riktig brakfrulle deluxe hemma hos Elin med väninnorna. Riktigt bra sett att starta dagen på! Efter att vi var mätta i maggen for vi till skolan på julfest. Trevligt.

Nu sitter jag hemma och fixar mig i ordning och ska snart dra iväg till Elin igen för lite julefirande. Kuuuul äntligen jullov!!

Likes

Comments

Ikväll var det dags för pepparkakshus bakning! Det tog lite längre av vad vi hade planerat haha. Vi hann inte sätta ihop huset... Skulle ha varit kul att se resultatet! Fast jag är säker på att det skulle ha blivit ett riktigt mästerverk!!!!

Likes

Comments

Instagram@elsawesterbergs