Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!! Har just vaknat och ligger i sängen och drar mig. Tror hela huset fortfarande sover så passar på att slänga in ett inlägg.

Igår kom vi fram till Föglö och tog cyklarna till Felicias stuga. Nästan direkt när vi kom fram började vi laga middag. Sedan satt vi bara och snackade hela kvällen till klockan blev sent. Behövs inte mer än mat och vänner för att ha det så jäkla bra.

Nu ska jag gå upp!!

Likes

Comments

Dinner dinner dinnerGokväll damer och herrar! Vilken storm det är ute, hejj vilt. Är trött och vill sova men går inte så bra när det känns som att taket ska flyga av. Imorgon drar jag, Nora, Elin och Felicia till Föglö igen. Kommer sakna Majsan så attans!! Vi brukar ju varje år fara till Kökar i slutet av sommaren men det här året krånglade allting till sig så det blir Föglö istället. Vi ska även denna gång bo på Felicias sommarstuga vilket kommer bli riktigt myspys. Ser så fram emot det!! En tjejtripp behövs verkligen just nu!

Likes

Comments

Hello hello. I lördags drog vi iväg till Felicias sommarstuga som ligger på Föglö. Vi käkade pizza och var på jazzfestival, vilket var vilt. Riktigt vilt. Dagen efter solade och badade vi och sen tog vi färjan tillbaka hem. En liten tripp. Kul. Mys.

Igår for jag, Nora, Jonna, Elin och Felicia till ett berg i Möckelö och grillade. Halloumi, majs och smores stod på kvällensmeny. Kul. Mys.

Likes

Comments

Snart är det dags igen, den årliga trippen till Kökar. Det bästa sättet att avsluta sommaren på! Vi drar iväg nästa vecka på onsdag eller torsdag och stannar där i några dagar. Men före Kökar blir det en natt på Föglö på Felicias place! Mio har fått tag på några jazzbiljetter eller något liknande så det blir lite jazzfest hahah! Intressant.

Likes

Comments

Rebecca&Fiona, Tungevaag&Raaban och Daniel Adams-Ray har stått på schemat under de senaste dagarna. Daniel Adams-Ray bäst hittills!! Härliga låtar och söt som fan.

Likes

Comments

De senaste dagarna har bestått av jobb, rockoff och båtutflykter. Fullt upp.

Likes

Comments

Kapten Lindqvist tog sin supersnabba skuta och bjöd med fröken Knahpe och Westerberg på en kryssning till Rödhamn. Riktigt härligert må jag säga! Plus!!! Qvistlind hade snott massa jordgubbar och körsbär, det uppskattades!

Likes

Comments

Ledig, ensam hemma och skönt väder. Nuuu snackar vi

Likes

Comments

Instagram @elsawesterbergs