View tracker

Likes

Comments

Likes

Comments

Jullov och Flissos birthday skulle ju såklart firas. Vi hade fixat tårta som vi överraskade henne med. Såklart blev det tårt-stök som vanligt. Vi kan aldrig hantera tårtor. Vi hade även Secret Santa på kvällen, jag fick en julgran. Den ska användas flitigt, tack! Inklusive pynt.

Likes

Comments

Startade dagen med en riktig brakfrulle deluxe hemma hos Elin med väninnorna. Riktigt bra sett att starta dagen på! Efter att vi var mätta i maggen for vi till skolan på julfest. Trevligt.

Nu sitter jag hemma och fixar mig i ordning och ska snart dra iväg till Elin igen för lite julefirande. Kuuuul äntligen jullov!!

Likes

Comments

Ikväll var det dags för pepparkakshus bakning! Det tog lite längre av vad vi hade planerat haha. Vi hann inte sätta ihop huset... Skulle ha varit kul att se resultatet! Fast jag är säker på att det skulle ha blivit ett riktigt mästerverk!!!!

Likes

Comments

Började morgonen med Lucia i skolan, vilket var mysigt som vanligt, och obekvämt. Och ikväll var vi ett gäng tjejer och lyssnade på Luciagänget i kyrkan, duktiga!


Efteråt for vi till Elin och tog en sväng om...


...och fixade mys med glögg och snask.


Ja och sen for glöggflaskan i golv. Fantastiskt! Kladd.


Likes

Comments

I Lördags var det julefest, vilket var väldigt trevligt!

Idag var vi hos Felicia och försökte oss på att baka lussebullar. Bra försök! Fast det var dömt att misslyckas eftersom ingen av oss hade tålamod att låta degen jäsa...

Resultatet! Inte de snyggaste lussebullarna jag har sett, och inte heller de godaste. Bättre lycka nästa gång!


Väldigt juligt har det varit den här helgen, mysigt!

Likes

Comments

Kvällen har spenderats hemma hos Elin med hela tjejligan för att fira att Elin äntligen fyllt 17 år. God mat, god tårta och goda vänner. Lyckat.

Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon väntar en dag med plugg... spännande.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var det Halloween fest hos Flisso som stod på schemat! Fullt med läskiga och fina människor. Härligt!

Likes

Comments

Instagram@elsawesterbergs