Tänk om man kunde strosa runt klädd såhär på dagarna? Vintern är inte en månad jag personligen föredrar utan är mer en tidig höst och sommar person. Sen fyller jag ju år på våren så den kommer väl jag inte undan haha ;-) Längtar tills temperaturen endast visar plusgrader och man kan gå runt utan att frysa.

Min förkylning fortsätter att ta över min vardag så har stannat hemma även idag..tyvärr. Ogillar att vara hemma då jag känner mig mer ängslig och uttråkad än vanligt. En dag hemma funkar men börjar dagarna öka blir det tillslut tröttsamt. Håller ni med mig? Skall dock ta mig till skolan imorgon då jag inte kan missa mer än två dagar i skolan. Då börjar stressen krypa fram alltmer och det vill samt orkar jag inte.

Skall fortsätta plugga nu vilket jag försökt göra hela dagen men svårt när man mår så dåligt. Vi hörs lite senare, puss på er.

Likes

Comments

"Notice the people who make an effort to stay in your life.”

“Take your broken heart, make it into art.”

I hope you all fall in love with someone who never stops choosing you and I hope you feel at home when you look at them

“Be a good person but don’t waste time to prove it.”

“This morning, with her, having coffee.”
Johnny Cash, when asked about his paradise

“Lust is so inadequate. 
And loving exhausts me.”
Anne Sexton, A Self-Portrait in Letters

Likes

Comments

My look // Shirt - Filippa K / Jeans - Rag & Bone / Shoes - Henry Kole

My and my girl // Dinner at Champagne Baren // Girl time

Känsloturbulens denna helgen. Fredagen var helt fantastisk. Hade invigning hos Emmy då hon flyttat tillbaka till Göteborg. Så vi drack lite vin, åt oliver och pratade ett tag innan det var dags att fixa i ordning sig, vi hade bokat bord på Champagnebaren. Ni som inte varit där, ni måste dit. Atmosfären är underbar och alltid lika trevligt där. Iallafall så åt vi ännu mer chark där, pratade i timmar. Kvällen slutade på 8ight innan vi tog oss hemåt, trötta i benen. Olyckligtvis så kände jag mig jag lite "pre ill" igår. Frös och hade ont i huvudet. Detta fortsatte även idag, så har varit otroligt svårt att koncentrera sig på plugget. Vilat hela dagen. Må vara den värsta timingen. Har verkligen mycket i skolan nu..väldigt typiskt. Skall bädda ned mig nu och sova. Puss hjärtan.

Likes

Comments

God morgon babes! Fredag och helg. Alltså gud vad jag har längtat. Haft lite sådär ångest hela veckan som vakat över mig. Detta har gjort att jag har haft en klump i magen hela veckan. Ni vet klumpen när man bara har så mycket och vet inte hur man skall prestera och få allting gjort? Sådär, exakt sådär känner jag nu. GA ska in, prov skall skrivas och skall samtidigt blogga. Längtar något så otroligt till studenten. Har redan beställt hem balskorna (!!), balklänning är på ingång och studentklänningen tar jag i sista sekund. Så får det bli.

Idag väntar inflyttningsskoj hos Emmy som flyttar tillbaka till Göteborg idag. Så det skall drickas rödvin och prata i timmar. Sedan skall vi äta chark. Mums! Någonting som jag saknar extra mycket nu när jag är tillbaka i kalla Sverige är just ljuset. Finner inget ljus i vardagen. Ni kanske känner likadant som jag? Just, att ha lite ljus, man mår så ofantligt mycket bättre av att få ljus någon gång om dagen. Dels blir man piggare men framförallt gladare.

Nu skall få mitt ljus, dricka lite kaffe och dress up, för helg och veckans sista skoldag. :-)

Likes

Comments

Vi lever i ett ytligt samhälle där vi dagligen tacklas med ideal som vårt samhälle målar upp. Vilket självklart är väldigt jobbigt och svårt att många gånger hantera. Jag vet själv hur svårt det kan vara. Jag har varit där ett ex antal gånger. Jag fick frågan på hur jag ser på kroppsideal och kroppshetsen vilket är ett relevant ämne att diskutera kring.

Under större delen av mitt liv har jag varit nöjd över min kropp. Har accepterat och insett att kroppen förändrats med tiden och att man inte kan vara helt "perfekt" om det nu finns ett sådant ord. När jag var yngre brydde jag väl mig inte speciellt mycket kring ämnet och så. Det är mer nu som äldre jag börjat bry mig mer kring hur jag ser ut och vad jag äter och vikten av att motionera/träna. Har tränat i stort sett hela mitt liv så har inte tänkt så mycket just på den punkten förens nu när jag dragit ned på ingå just i en sport. Innan har det fallit mer naturligt att röra på sig och äta bra. I och med skolan också så har det blivit svår prioriterat för mig jämfört med tidigare. Har dock nu på senare år som sagt ovan bara försökt göra så gott jag kan, äta sunt, leva sunt och unna ibland. Det är svårt, men någonting man får kämpa för. Man skall inte fixera sig så mycket kring hur man ser ut. Äter man sunt och tränar regelbundet så räcker det där. Viktigast är att man mår bra inifrån. Sedan är ju det svårt att göra det i och med att vi tjejer har en tendens att ändå fixera oss vid våra kroppar. Jag vet hur det är och det är jobbigt. När man inte själv är nöjd med sig själv så är det svårt att tycka det sedan även om andra säger åt än att man är superfin och skall vara nöjd.

En stor vändningspunkt i mitt liv skulle jag nog säga var mina p-piller. Hade dem i ett halvår tills jag insåg att jag mådde så fruktansvärt dåligt utav dem. Till en början mådde jag superbra och var nöjd. Tills nu efter sommaren då jag insåg hur dålig inverkan dem hade på mig. Dels gick jag upp i vikt, så mycket så jag själv fick grov ångest. Säkerligen inget man märker av utåt mer än att jag fick lite mer höfter än tidigare. Men jag själv, mådde så dåligt. Jag var ständigt nere att jag höll på att nästan bli deprimerad. De två faktorerna i kombination var ingen succé så att säga.. Alltså har jag själv varit där och mått dåligt. Men nu i efterhand efter ha slutat med dem mår jag mycket bättre och försöker igen inse och tycka jag själv är vacker. Det är någonting som sitter inne i en och är svårt att bortse från när man ständigt är omringad av kroppshetsen vi ständigt upplever.

Det bästa man kan göra är att fokusera på sig själv och försöka bortse all kroppshets som knackar på dörren. Man får inse att den "osäkerhet" eller misstycket man har hos sig själv inte försvinner i viktminskning, den beror inte på antal kilon UTAN på sättet man väljer att se på sig själv.

Vi alla har olika förutsättningar gällande saker. En del föds med bra ämnesomsättning och kan äta i stort sett vad som helst utan att röra en siffra på vågen medan någon annan inte kan det. Det är samma sak i allt. Skolan är likadan. Vissa är bättre på någonting än någonting annat. Livet är så.

Var nöjd med dig själv. Du är vacker precis som du är.


Likes

Comments

Fin fina tjejen som bjöd på makalös brunch, några timmar senare åkte hon tillbaka till London..

Freja och Louise <3

Lilla jag

Mandy

Gänget

Elin och Stina..som jag saknat dessa tjejer.

Min Alice

I söndags drog Fanny ihop gänget för brunch innan hon åkte tillbaka till London där hon går i skolan. Har inte träffat detta gänget sedan i början på sommaren då jag i princip jobbade hela sommaren och inte hade tid att åka ner till Göteborg så mycket..så det var verkligen uppskattat att träffa alla igen <3 Så genuint underbara dessa människor.

Likes

Comments

När man har det svårslagna teamet vid middagsbordet och alla är danssugna är det svårt att hålla benen still. Emma fyllde nitton och vi åt oss mätta på sushi och blev sprudlande glada och galna av bubbel. Dansade oss andfådda till gamla hits och fortsatte sedan ut där vi dansade lite till. Blir ju så, när man har glada och fantastiska vänner, svårt att låta bli..inte sant?

Likes

Comments