Vardag

Fick lite energi i mig och gick till gymmet häromdagen Man kan tro att nu när man är ledig och inte ha skolan som en påse efter sig så är man hurtig och hittar på saker konstant. I mitt fall så är det absolut inte så. Även om jag hade velat det. Iallafall så tog jag mig till gymmet, löpbandet i 30 min och körde sedan lite armar samt rumpa. Det var det jag hade ork till. Bättre lite grann än ingenting. Pratade med Anastasia igår om att återuppta tennisen igen också vilket gjorde mig extremt peppad och glad. Heja Heja!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mode, Tips, Vardag

Simple but nice.


Welcome Saturday, I've been waiting for you.

Hej babes! Hur mår ni? Har varit riktigt såsig senaste dagarna. Vet inte vad det har varit men har varit otroligt trött så min motion har bestått av sträckan mellan min säng, soffan och köket. Hard work huh? Iallafall mår jag bättre nu så är lite småsugen på att dricka lite rödvin med sällskap av mina vänner. Blir nog så också :-) Lite inspiration för denna lördagen. Slitna Levi's jeans med snygg detaljerad blå skjorta, något som aldrig sviker en. På med lite highlight. Kär i denna godingen till väska från Céline. Sen älskar jag bootsen från Dior, Detaljerna på klacken är 10/10.

Likes

Comments

Vardag

I juni tog jag studenten, bästa dagen i hela mitt liv. En dag fylld av lycka till 100%

Jag åkte till Italien tillsammans med familjen ungefär 5 dagar efter studenten. Amalfikusten med besök till både Capri, Positano och Ischia. Magisk resa fylld med god mat, ljuvliga viner och härlig kultur. Älskar Italien.

Hängde en del på mitt sommarställe på Orust där jag jobbade hela sommaren. Här precis efter ett dopp i havet.

Hade mysiga stunder med mina fina vänner. Middagar, frukostar och luncher. När jag inte befann mig på landet och slet timmar på jobbet åkte jag till stan för att krama om mina fantastiska vänner.

Frukost på altanen och bokläsande på verandan. Det bästa med att vara på landet.

Åkte till Franska rivieran med ett par kompisar efter en sommar med jobb vilket var välbehövligt.

Likes

Comments

Mode, Vardag

Jeans (HERE ) / Sweater (HERE ) / Scarf - Otto Dame

Igår ringde mamma och bjöd med mig på en riktig myssöndag. Vi åt lunch på Mr P där jag som vanligt åt råbiff. Efteråt gick vi på bio. Så längesen jag faktiskt gick på bio? Något som verkligen är underskattat. Vi såg De Bedragna som var oväntat bra. Åt sedan en mysig söndagsmiddag (pasta och svamp) medan Bachelorette visades på TV. Exakt vad jag behövde igår efter en lördagkväll som beståendes av dans, bubbel och en sen hemgång.

Likes

Comments

Mode

Heels - Aquazzura / Jeans - Rag & Bone / Shirt - NA-KD

Likes

Comments

Nouw Magazine