Igår somnade jag med ett leende på läpparna. Tänk att en komplimang kan göra så mycket. Tänk att en komplimang från den personen kan göra så mycket.

Jag är 15 år och har aldrig varit kär. Jag har aldrig brytt mig om killar det minsta faktiskt (missförstå mig rätt). Så nu pågår ett stort kaos inom mig. Jag vet inte vad det är jag känner. Jag är inte säker på att jag känner. Men något är det väl? Annars skulle jag väl inte reagera på det här sättet?

Jag skulle ljuga om jag skulle säga att jag inte är rädd. Jag är rädd. Rädd för mina känslor. Rädd för vad de är. Rädd för vad de får mig att känna. Rädd för vad de betyder. Rädd för att inte veta. Jag är rädd för att känna.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som ni med absolut största sannolikhet redan räknat ut, så heter jag Elsa Vomhoff. Jag är en femtonårig tjej från Täby, en av Stockholms förorter. Utifrån sett ser jag nog ut att vara en helt normal femtonårig tjej (eller okej, vem försöker jag ens lura? ser snarare ut som en 10 åring med tanke på min längd och utseende...haha). Aja, tillbaka till ämnet--> Jag bor med min mamma, pappa, storasyster Louise, lillebror Hugo samt våra två katter Siri och Maja. De senaste åren har varit väldigt tuffa för mig och jag har inte mått särskilt bra. Åren har till största del bestått av psykisk ohälsa i form av Anorexia Nervosa och depression. Många nätter spenderade på sjukhus... Till hösten börjar jag gymnasiet och har likt många andra blandade känslor kring detta.

Jag har länge tänkt skaffa en blogg men aldrig riktigt kommit till skott, eftersom jag inte haft tid samtidigt som jag trott att ingen skulle vara intresserad i mig och mitt liv. Målet med bloggen är inte att bli känd och tjäna massor av pengar, utan jag vill snarare dela med mig av mina erfarenheter och visa andra hur en vardag präglad av psykiskt ohälsa kan se ut. Samtidigt kan det bli ett sätt för mig att få utlopp för olika tankar, känslor och funderingar. Min blogg kommer även innehålla vanlig hederliga vardagsinlägg, åsikter, mat, mode och allt däremellan. Gott om blandat helt enkelt.

Jag vet inte när och hur ofta jag kommer blogga, men jag tänker ge det en chans och se om det är något för mig. Kanske får det mig att må bättre? Vi får se.

Ni är alltid välkomna att ge förslag på saker ni vill att jag ska ta upp i ett inlägg, eller något ni vill att jag ska ändra på/förbättra. Synpunkter tas gärna emot. Vi hörs i nästa inlägg!

//Elsa <33

Likes

Comments