Han tog ett steg; försvinn, kom hit, hej då

Gå bort från mig så jag kan förstå

Stå så tätt som det bara går

Jag blir så äckligt tyst när du är här

Det är som om du tänt en eld i mig


Men snälla låt mig brinna tills jag knäcks

Tills jag ligger som aska på ditt golv

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I fredags så slutade inte bara jag och Elli vid lunch (som vi alltid gör) utan även Linn, vilket innebar att vi, istället för att ta oss till il Caffé som vanligt, åkte ut till Universitet och gick till Bergianska i oktoberkylan. 80 kr senare, och vi befann oss i 20 grader bland palmer och ormbunkar stora som träd.

En av de bästa grejerna med Bergianska är att vi, bortsätt från pensionärer på en guidad tur, var helt ensamma i växthuset. Det är så otroligt otroligt fint där inne, och att få en hög dos av klorofyll och tropiska växter när färgerna utanför mixas till en fin vintergrå kan vara bland det bästa. Hösten är fin på sitt sätt, men att få kalla och stela fingrar av att vara ute i över 20 minuter är inte alls kul.

När sötsuget blev för stort så gick vi till Orangeriet och fikade. Även om det är mer vitt än grönt där inne så är det också otroligt fint, så där satt vi och åt och snackade om skolresor, politik och en förhoppningsvis framtida resa. Tjejer och växter är en så jävla bra kombo, och om ni aldrig varit på Bergianska är det livets tips. Så så så fint och inte superdyrt. Puss

Likes

Comments