Postad i: Personligt

Nu börjar det komma snö på vissa ställen!!!!! Hösten har varit supermysig och jätterolig, just nu är det även höstlov och det är sååå skönt. Veckorna innan lovet har jag gjort läxor från jag kommer hem till jag gått och lagt mig så detta är väldigt välbehövligt!! Hoppas ni har ett fortsatt bra höstlov// Elsa :))

Likes

Comments

Postad i: Mat, my day

Igår var en jättemysig dag! Jag Julia och Alice åt först på tullen 82 café och bistro. Sen gick vi och kollade på bio, vi såg filmen Bridget Jones baby, om den heter så Hahah. Den var ganska bra det hände inte så mycket men det var ändå en mysig film! Idag sover vi över och vi ska snart upp och äta någonting och så behöver jag typ plugga lie och ska kanske kolla på Alice gymnastik med Julia. Sen ska jag på middag hos några familje kompisar ikväll.
Ha en bra dag!

//Elsa

Likes

Comments

Postad i: my day, Fest/evenemang, Mat

Igår fyllde en av mina bästa kompisar år!!!

Julia 14 år!!!!

Grattis i efterskott igen bästa Julia!!!!!
Det var jätte kul, vi överraskade henne hemma hos henne och tog på en ögonbindel hela vägen till restaurangen och sen åt vi lite osv... det blev jättelyckad och bra.

Ha det bra//Elsa

Likes

Comments

Postad i: outfits

Jeans// 40blues

Klocka// Marc by Marc Jacobs

Blus// hm

Kappa// Zara

Skor// Sam Edelman

Väska// Day- Birger ET Mikkelsen

Päls tofs på väskan// Tara

Halsband// Snö of sweden

Detta var det jag hade på mig idag. Jag har även klippt håret lite som ni kanske ser och jag ska försöka att blogga mer, det blir lite svårt med läxor, sport och fritid men jag ska försöka. Ha en fortsatt bra dag!

//Elsa

Likes

Comments

Igår spelade jag och Julia golf på morgonen och sänkte vårt handikapp lite och sen var jag, Alice och Alva i stan och åt på le petit och jag tänkte börja blogga igen!!!!!

//Elsa

Likes

Comments

Jag tog lite "senester" ifrån bloggandet nu under sommaren! Jag har fortfarande sommarlov och börjar den 22, men om ni vill att jag ska göra ett blogginlägg om allt jag har köpt under sommaren i ett blogginlägg så kommentera det!

(Inte födelsedagspresenter) evt eftersom att de är överallt!

Puss puss// Elsa

Likes

Comments