Elsa Sandén

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åhhhh vad jag saknar Spanien med Alice!!! Älskar vintern, speciellt med snön som kommit nu, men det varar nog inte länge till. Med kallt och fult väder som det förmodligen kommer bli, föredrar jag Spanien med Alice gaaaaanska mycket mer.
Puss

Elsa Sandén

Likes

Comments

Postad i: Semester, Mat, vardag

Tips! Om du vill äta en croissant på café de flore, kom tidigt. Den kan vara slut.

Om ni är i Paris, besök då "Café de flore". Den är supermysig och väldigt känd om man kan säga så. Varje gång du besöker den, oavsett om klockan är åtta på morgonen, bemöter du... bloggare.. fotografer.. kanske en kändis... du fattar!
Du är där för omgivningen och människorna. Vänster om caféet ligger en Louis Vuitton butik, rakt fram ligger Armani och Cartier. Fina franska lägenheter och modemedvetna personer som går förbi. Absolut en av mina favoriter när man besöker Paris, så tipsar starkt!!!

Elsa Sandén

Likes

Comments

Postad i: outfits, shopping, Smink och skönhet

Dessa skor som ni ser på mig har jag även köpt. Det är ett par skor ifrån märket: Versace. Super glad!!! Behövde verkligen ett par svarta låga sneakers.

Inne i Gucci köpte jag ett skärp, ett ganska vanligt som är i svart, lite större än medel storlek skulle jag tro. "Gg" märket i mitten är i silver, som om man tittar nära och i ljus ser det lite guldigt ut. Älskar!

Inne i: Versace, köpte jag även dessa solglasögon som jag blev helt förälskad i när jag först såg dem.

Inne i: Zara, köpte jag en helt vanlig svart polo-tröja. Ett must have i höst!

Denna härliga sammets rock/ koftan som går lite längre än knähöjd köpte jag även på Zara. Supermysig! Tänkte använda den som morgonrock eftersom de e det bästa jag vet.

Övriga saker som jag införskaffade mig:

På flygplatsen hemåt köpte jag en jättegod parfym ifrån Versace! Märker nu att det kanske är mitt favorit märke Hahah. Iallafall heter den "blue jeans", och jag älskar den! Mamma märkte efter att det var en killparfym... men det gör väll inget. Köpte även en till parfym ifrån: Calvin Klein som heter "ckIN2U".

Köpte även lite strumpor, både vanliga låga, och nät-strumpor, ifrån Calzedonia.

Sen köpte mamma ett par svarta byxor med guldig dragkedja på ifrån: Versace... igen Hahah, super sköna och snygga! Varför jag nämner dom är för att vi delar lite på dom.
Puss

Elsa Sandén

Likes

Comments

Postad i: Mat, Semester, vardag

Idag åt vi middag på Hotel Costes, det är så mysigt och fint. Gott också!

Om ni någon gång har varit i Paris, har ni säkert varit här, eller hört talas om det. Många ställen, som dessa som rekommenderas är ofta väldigt fina men ingen särskild god mat. Så var det absolut inte här. Jag tog en "Crisby duck", rekomenderar den verkligen.

Elsa Sandén

Likes

Comments

Elsa Sandén

Likes

Comments

Instagram@elsasanden