Postad i: Mat, Fest/evenemang

Idag var det afternoon Tea, hos Julia Louring för henne och Alice Silfversparre, sååå mysigt!! Riktigt fint fixat och nu får vi se vad som händer----- Freeedag!!

Elsa Sandén

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Mat, vardag

Idag åkte jag och min älskade vän Julia till stan! Där vi pluggade på ett Café- "le pain Français", och tog varsin muffins. Även en riktigt god latte för mig och chokladdricka för Julia. Pluggade faktiskt otroligt bra där, över min förväntan, tror nog att det var pga att man kände sig iakttagen hela tiden och presterade mer än hemma. Starkt tips att åka o sätta sig på ett mysigt Café och plugga med en kompis, eller själv som jag senare gjorde.

...införskaffade mig ett par jeans och en mysig höst-tjocktröja påväg hem ifrån stan också...

Elsa Sandén

Likes

Comments

Tyckte det blev alldeles för mörkt förra gången,
Så gjorde en mörk blond färg idag och blev sååå nöjd! Precis i min smak. Ni ser även bättre på det nya i nya inlägg som jag kommer lägga ut senare! Gjorde även min "gardinlugg" som man kallar det mer definierad.

Elsa Sandén

Likes

Comments

Elsa Sandén

Likes

Comments

Postad i: Mat

Godmorgon

Nu har jag varit uppe i några timmar, så himla skönt att vara ledig idag! Sitter och läser magazine samtidigt som jag dricker en god kopp Nespresso, snart ska jag välja ut kläder och skor och åka till stan med Julia Louring och Alva Karlsson. Senare kommer även Julia Larsson, Alice Silfversparre, Heli Skäringer och Alice Jonsson, där jag ska fixa mitt hår.

Elsa Sandén

Likes

Comments

Postad i: Personligt

Ett sent inlägg där jag nu meddelar att jag har saknat bloggen enormt. Troligen inte inlägg varje dag, men vi får hoppas på det bästa och se vad som åter vill åstakommas. Det senaste har jag bara lagt upp enstaka inlägg ifrån resor jag varit på, som jag tyckt vart värt att lägga upp. Men ny start betyder även ny hårfärg!!!


Ser så mycket fram emot imorgon, jag ska göra en ny fräsch hårfärg, när jag säger höst kanske ni listar ut det.... brunt!!! Kommer vara mer en blond/brun/ljusbrun färg. Har inte bestämt mig än men kommer kanske bli en klippning också, vill gärna få mer volym till mitt hår, därför kommer jag nog fråga frisören om det finns en klippning som skapar mer volym till håret.

Jag ska fixa håret på "kokoro" i Göteborg, här även vart där innan, men då blev det ljusare slingor därav nu mörkare färgning. kommer även visa resultat med före och efter imorgon, så håll utkik till det om ni vill se hur resultatet blir.

Asså jag kan verkligen inte vänta, är något enormt peppad. Jag har hela mitt liv vart tjejen med det långa blonda håret, så kommer bli enormt kul att se reaktionerna på måndag, och även träningen på söndag och se vad dom säger.

Imorgon åker jag och Julia Louring samma buss tillsammans till stan, sen efter en liten stund därefter kommer Julia Larsson och Alice Jonsson. Jag tror nästan att alla e lika taggade som jag är inför detta och ser verkligen fram emot resultatet. <3

Elsa Sandén

Likes

Comments

Instagram@elsasanden